şekerim hayır olsun inş... özledim ben de sizi. bu aralar çok yorgun düşüyorum. fena değilim işte... işe git gel tarıkla uğraş geçiyo zamankendi adıma ben iyiyim canım sen nasılsın?o kaprısler hiç bitmiyor zaten amna sağlıkları iyi olsunda kapris yapsın bize beyefendiler.şekercik dun seni ruyamda gordum.çok ilginç ya hiç gormedim seni ama ruyamdaydın işte.hastanede karşılaşıyoruz.bebişlerden bahsediyoruz,yakın olsak daha sık goruştururuz bebişleri falan diyoruz:)çoktan beri topikte yoktun ozledim seni galiba,ruyama girdin
cnm işten gelince 2-3 saat inmiyo tepemden tarıkkizlar ve sekercik neredesin yoktun ne zsmandir
tabi calisan anne olunca dsha cok isin oluyordur
laremcim benim bidikta uyansin ilk is ayakkabilarini
getiriyor ayakkabi olmadan hic yurumuyor ayakkabi da
ev ayakkabisi cok hafif zararli miymis sadece corap
veya patik giydirsem cikartiyor ne yapayim mecburum
o siteye bakabilirsem bakayim ama sen de bahset biraz
ev ayakkbisida mi zararli mert beyler birden yuruyecek
sanirim dusmeden daha bixim ki duse kalka yuruyor....
canim son aldigim iki kitap arti bu ay adim adim kitabi
makaralari onlarla oynuuor yetiyor artiyor bile bir de kedisi
kopegi kuzusu ayisi vardi zaten onun disinda pek oyuncak almiyorum cunku biliyorsundur evdeki hersey oyuncaklari merakli seylerrr
valla bizimki ben işe gidiyorum die yapıyo bunu. valla gece zırt pırt uyanıyo gidip odasına alıyorum kucağıma emzirerek bizim odaya getiriyorum sonra dayanamıyorum (en az 15-20 dk emiyo sıpa) onunla beraber uzanıyorum bi yandan emiyo sonra ben de o da dalıp gidiyoruz o emmeyi bırakıyo farkedemiyorum bile göğsüm açık üstüm açık uyuyorum. sonra bi mızıklama daha kalkıp panikle bi daha emziriyorum ay böyle geçiyo gecelerim. valla ben de bilmiyorum ki nasıl dayanıyorum bu duruma am aAllah sabrını veriyo cnm sen hamişsin die yorgunsun ve uykulusun bence. ama eminim aç olduğundan böyle kalkmıyo. bu aralar üstten iki diş patlattı ama çok zor diş çıkarıyo bizimki dişleri 6 adet oldu aşağıdakiler de kızarmış belki de ondan mızıkçı.sekercik tarik ne ksdar erken uyaniyor
neden oyle nasil dayaniyorsun valla hamislik
ten mi bilmem cok fazla uykum oluyor cok
zor uyaniyorum
cnm bizimki de erken kalkıyo:) hepsi farklı işte bu bebelerin:)kizlarrrr nasil oluyor oyle 9 gibi 10 gibi kalkmalar ayyyyy kiskandim
valla oglum 6.30 da uyaniyordu su an o 7.30 civari oldu gobek
havalarindayim gerci o saate kadar uyursam acliktan izafiyet
gecirebilirim karnimdaki bidikta baya obur sanirim......
birsey soracaktim sevgili ve cok kiymetli kasim anneleri genelde
emziriyorlar ama devam sutune gecebildiniz mi??? ben hala hippp
devam sutu aptamil varmis 1+ yas o da suda eritiliyor bir nde
pinarin var devam sutu ayyy pek bir tembel gordum kendimi
bir de puturlu yememe olayi var su dis huzursuzlugunda iyice
putursuz yaptik hic istah yoktu simdi aynen devam pupturlu
gelince agzina direk cikariyor umarim duzelirrrrrr
canım çağan konusmuyor hiç ağzı laf dolu aslında ama tam anlamıyla net bi kelime çıkaramıyor daha önceleri baba diyodu sürekli unuttu şimdide biraz biraz anne diyo baska kelime bilmiyo konusuyorumda bi sorun olurmu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?