2009 Kasm Anneleri

evet bence tursu yapmistir nane limonu dene....
nartan 9 bibi uyudu aksam yemegi yememistim hemen bir seyler yedim
iste simdi de biraz uykumdan feragat edip int basindayim sen????
cagan uyudu mu???

canım çağan konusmuyor hiç ağzı laf dolu aslında ama tam anlamıyla net bi kelime çıkaramıyor daha önceleri baba diyodu sürekli unuttu şimdide biraz biraz anne diyo baska kelime bilmiyo konusuyorumda bi sorun olurmu acaba

yok canimmmm daha erken sanirim nartan da oyle baba diyorsun
sadece baaa mama diyorsun sadece maaa birseyler anlatmak istiyor
o da ama cikmiyor daha endiselenme cnim

uyanincA SUT sonra 8.30 gibi kahvalti sabah uykusu sonrasi
corba veya yemek ne varsa 2 saat sonra meyve oglen uykusu oncesi
sut yine uyaninca yogurt muz ikilisi 7.30 aksam yemegi 8.30 sut ve uyku
nasil sence? cagan neler yiyor?

iyi canım çağan emmediği için hep devam maması aldı halada alıyo o olmadan doymuyor..sabah kahvaltı yapıyoruz hep beraber peynir,zeytin özellikle krem pınar krem peynir domates salatalık hergün meyve suyu sıkıyorum ya portakal yada mandalina öğlen uykusuna yakın süt uyanınca devam maması,2 saat sonra çorba özellikle mercimek çorbasını çok seviyor.meyveli yoğurt yapıyorum kendim.aksama yaptığım yemeklerden veriyorum mesela bugün pirinç pilavına analı kızlı yemeğin suyundan ve köftelerinden verdim meyve tabiki bide benimle yedği azda olsa abur cuburlarımız var

şekerim hayır olsun inş... özledim ben de sizi. bu aralar çok yorgun düşüyorum. fena değilim işte... işe git gel tarıkla uğraş geçiyo zaman
cnm işten gelince 2-3 saat inmiyo tepemden tarık napiim. cnm ben yazlık ayakkabı giydiriyorum yumuşak olanlardan kot gibi. zaten külotlu çorabı var içinde bi de o ayakkabıyı giydiriyorum hem rahat yürüyo hem de üşütmüyo ayağından. cnm biz de en son ilk kitabım aldık ilk sözcüklerim doğan yay. bi de bak salla ve dişle vardı çok seviyo kitapları. bizim bikaç tane arabası var boıyutları farklı. küpleri var iç içe geçen en çok onlarla oynuyo legoları var bi de plastik gibi bebekleri var kocaman bi kamyonu ilk adım arabası salıncağı ve sallanan atı var. böyle işte... valla ben oyuncak gördüm mü dayanamıyorum geçen gün daha erken olmasına rağmen yap boz aldım tahta olanlardan:) bizimki atladı hemen ama yapamıyo tabii çok erken henüz.
sekercik tarik ne ksdar erken uyaniyor
neden oyle nasil dayaniyorsun valla hamislik
ten mi bilmem cok fazla uykum oluyor cok
zor uyaniyorum
valla bizimki ben işe gidiyorum die yapıyo bunu. valla gece zırt pırt uyanıyo gidip odasına alıyorum kucağıma emzirerek bizim odaya getiriyorum sonra dayanamıyorum (en az 15-20 dk emiyo sıpa) onunla beraber uzanıyorum bi yandan emiyo sonra ben de o da dalıp gidiyoruz o emmeyi bırakıyo farkedemiyorum bile göğsüm açık üstüm açık uyuyorum. sonra bi mızıklama daha kalkıp panikle bi daha emziriyorum ay böyle geçiyo gecelerim. valla ben de bilmiyorum ki nasıl dayanıyorum bu duruma am aAllah sabrını veriyo cnm sen hamişsin die yorgunsun ve uykulusun bence. ama eminim aç olduğundan böyle kalkmıyo. bu aralar üstten iki diş patlattı ama çok zor diş çıkarıyo bizimki dişleri 6 adet oldu aşağıdakiler de kızarmış belki de ondan mızıkçı.
cnm bizimki de erken kalkıyo:) hepsi farklı işte bu bebelerin:)
cnm biz bu süt konusunu doktorumuza sorduk
hipp 3 devam mamasını artık kesti ama normal süt içerse gerek yok dedi biizmki normal süt içiyo süt de normal kutu süt alıyoruz dr sorun değil dedi ama günlük süt olursa daha iyi olur dedi. biz öyle veriyoruz. bizimki de pütürlü gelince ağzından çıkarıyo annemin bu duruma yorumu şu: zavallının ağzında diş yok nası çiğnesin mecbur çıkarıyo çocuk:)

cnm bizim dr 3 yaşına kadar konuşmasa da sorun değil dedi rahat olun her çocuk aynı olmaz ki o kendince konuşuyordur işte.

çağan şu anda 3 dişi birden patlattı 4 taneydi 7 ledik dişleri ama maşallah ne görse yemek istiyo iştahsızlığlımız yok çok şükür..

kızlar bugün rekor kırıyoruz bütün kızlar gelmeye başladı topiğe ama benim kocam daha işten gelmedi hatta yeni çıktı işten 1 saate gelir daha yemek yiycez bende bugün hiçbişey yemedim onu bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…