2009 Kasm Anneleri

ayyy sekercik seni gormek ne guzel burada yorgun savasci kasim
anneleri ne yapalim ugrasip duruyoruz iyi birseyler yapalim birseyleri
eksik olmasin herseyin en iyisini verebilelim kendini guvende hissetsin
iyi hissetsin butun cabamiz bu bunlarla mutlu olmaya calisiyoruz iste
eeee ne demis atalarimiz mutlu anne mutlu bebek.....

tarigin ne guzel oyuncaklari varmis masallah.... o puzzle lardan tahta
olan ben de almak istiyorum da ilerde kardesiyle birbirlerinin kafalarina
atarlarsa diye dusunmedeyim valla ne yapayim bilemedim eeeee ana yuregi'
en inceyi dusunuruz bileeee

ben ayağımda saatlerce sallayarak uyutuyodum şimdide beşiğine koyuyorum ilk başta biraz mızmızlanıyoa biraz konusuyo sonra kendisi uyuyor

slm cnm:) alemsin valla haklısın da atalrar valla bizimki küt die inidiryo kafamıza bi de fena halde ısırıyo

şekercik eskişehirin neresinde oturuyosun ben orada üniversite okuyodum yapamadım bıraktım porsuk çayının önünde bi yurt vardı orada kalıyodum

canım o makalede soyle diyor(daha bir çok yerde de okudum bu tur seyler);evdeyken ayakkabıya ihtiyaç yoktur,bebekler bu şekılde yeri daha iyi algıladıkları için yurumeleri kolaylaşır.dışarsı için ayakkabısı da; bot gibi olmamalı yani ayakbileklerini sarmamalı,tabanı çok kalın veya çok ince olmamalı.birde ayakkabı ortapetik değil,anotomik olmalıymış.ortabetik ayakkabılar ayaklarda sorun olduğu zaman kullanılırmış.ayağa buyuk gelen ayakkabılar kullanılmamalı yaklaşık 3 ayda bir ayakkabi değiştirilmelıymiş.aklımda kalanlar bunlar

bende şekercik gibi dayanamıyorum oyuncak soz konusu olduğunda şimdiden küçük bir servet harcadık ama artık dur deyıp,kendimi frenlemem lazım.yoksa sonu yok bu oyuncak işinin.geçen gun ayakabı kutusunun ustunu ve kısa kenarının olduğu yanını deldim.minik toplarımız var onları usten attık,yandan aldık.çok eğlendi.bu tur kendimin yapacağı şeyler arıyorum.bir kaç şey daha var aklımda,en azından çeşit oluyor...
seneye daha guzel şeyler yaparız inşallah oyun hamurları elişi kağıtları,eşleştirme kartları falan daha eğlenceli olacak.

bizimde aşağı yukarı aynı duzenimiz.oğle uykusu oncesi bende yoğurt veriyorum,seninkiyle aynı sebepten dolayı

bizimde aşağı yukarı aynı duzenimiz.oğle uykusu oncesi bende yoğurt veriyorum,seninkiyle aynı sebepten dolayı

evet biraz sakinleştiriyor uyku yapıyor deniyor
yalnız ben gündüz asla süt vermiyorum yalnışmı yapıyorum bişeyler yesin içsin die süt çünkü tıkıyor çocuğu gündüz birey gibi yemesi gerekenleri yiyor gece süt sadece yalnız benim oğlum çok iştahsız acayip zorla oyunla bazen tv le yiyoruz 8 aydan beri öyle uğraşıyorum ben asla başkasından yemiyor çok yoruyor beni yeme konusunda ama napalım

pek sevgili ve muhterem kasım annesi:)
ben kahvaltısında ve akşam yatmadan devam sutu ile hazırladığım muhalebiyi veriyorum.1 yaşına kadar hipp kullandım.artık aptamil junior kullanıyorum.arada sekin şişe sutlerinden kullanmışlığımda var.bu aptamiller hem toz şeklinde hemde 500ml lik paketlerde sıvı şekilde var.her ikisindende kullanıyorum.bunları bırakıp şişe sute geçmek istiyorum,elimde 2 paket aptamilin tozu,3 pakette sıvısı var.bitince geçeyım deme 1 yaşına kadar kullandık yeter deme:)imza:kararsız anne

bende gunduzleri pek emzirmiyorum,hazırladığım ögunleri hayatta bitirmez yoksa.aynen canım ya bende tv karşısında yediriyorum arada babası yediriyor ama genelde ben tabiki.
birde şu altını açma,giyinme,soyunma olayları kavgaya donuyor.hiç rahat durmuyor ne yapacağım bilmiyorum altını değiştirmek işkence oldu valla

kızlar kıskandım valla dün gece burda sohbetler edilmiş.maşallah diyeyım,bende gordum bir ara sizi ama netten düştüm.bu sıralar çok sık olmaya başladı bu,ama sorunu çozemedim.izlediğim bir kaç dızı var tam onu seyrederken gidiyor net,çok can sıkıcı

kendi kendime konuşur gibi oldum...hehe he ama ne yapayım ya pazar gunu yalnızım,diğer gunler neysede pazar gunu yalnız olmayı sevmiyorum.eşim, abisi taşınıyor ona yardıma gitti:84:sınamaya gidecektik aylar sonra,en son doğumdan 2 gun once gıtmıştik.geceleri bırakıp gidemem uyanınca emmek ister.gunduz uzun uzun uyuyorken artık anneme bırakıp gidelim diyorduk kı bu taşınma işi çıktı.haftaya birsey çıkmaz umarım.av mevsimini izleyeyı çok istıyorum,izleyen varmı aranızda?
neyse ben çıkıp,evi toplayım biraz,goruşuruz kızlar...

ben geldim sen gitmişsin
vallhi sinemaya bende herhalalde 1,5 yıl oldu gitmeyeli bende testere ye heveslendim ama bitürlü denkgetiremedik kendi annem uzak benim kayınvalidem altkatta ama yeme sorunu olduğundan malesef 2-3 saati geçmemeli gideceğimiz yer oyüzden yaka iğnem gibi heryere oğlumla birlikte gidiyoruz
vallhi soyunmak giyinmekte bizde sıkıntı yok allaha şükür hatta büyük büyük diyorum ellerini yukarı kaldırıyor soyarken hop çıkarıyoruz giydirmekte ellerini uzatıyo altaçma bizimde 11 aylıkken falan sürekli mücadele şeklindeydi onuda unuttu uykuda da dorunumuz yok sadece yemek içmek biberonu uyku arası alıyor sadece gündüz bibieronla bişey içmez bardaklada içmez su harici yedirmek tam kabus bizim asla öğününü bitirmez uzunca bir aradan sonra kilo almışız bu ay çok sevindim bu arada kilo paylaşımlarınıda yapalım hanımlar kuzularınya benim oğlum 12,5 aylıktı kontrolünde 11,200 kilosu boyumuz 80 cm baş çevremizde 47,5 çok şükür iyi ama durumu

slm arkadaşlar benim kızımda sabah 10 da kalkar 10 buçukta kahvaltı bulamaç yapıyorum.öğlen çorba etli mutlaka ikindide meyve püresi muz büskivi mandalina süt...akşam tarhana yayla çorbası...gecede yatarken muhalebi yiyo tv ile yiyo bebe tv diye bi kanal var onsuz yemez...bide kızlar gece uyku tulumu kullanıyomusunuz ve bişey yakıyomusunuz...benim kızım uyku tulumunu giyiyo hiç bişey yanmıo ona rağmen terlio

slm cnm peki odada bişey yanmayınca ısı nekadar oluyor ben bursadayım ve bu hafta sıcaklıklar 0 larda dolanıyor uyku tulumunu giydiriyorum içinde badisi ve alt pijamasının üzerine oda yaklaşık 24derece c ivarı oluyor bu haftaya dek battaniye atardım üzerine orta kalınlıkta bu hafta yorganını çıkardım çünkü çok soğuk korkuyorum üşütücem die ve damla terlemiyor hatta üşüdüğünü düşünüyorum ayyy şu havalar normale dönse benim oğlumda bronşrolit başlangıcı var korkuyorum yine üşütücem die

slm kızlar nasılsınız bebişlerdeki gelişmeler süper maşallah
bende bursadayım cnm uyku tulumu giydiriyorum ama evde 22-23 derece oluyo ona rağmen ayaklarına bu hafta patik giydirmeye başladım üstüne ekstra birşey örttürmüyo bende bir badi birde ayaklı tulum yada alt üst pijama giydiriyorum
süt meselesine gelince gündüz hiç süt vermiyorum sadece gece 12:30gibi 150cc aptamilin sıvı olan sütünden veriyorum uyku arasında içiyo evde 5 şişe 500cclik var bitsin normal süt vericem günlük öğünümüzde kahvaltı öğle etli çorba arada meyve akşamda ne yek varsa pilav makarna sebze yada et yemeği yoğurt ne varsa yani :))) ama aynı sorun bizde de var reklam seyrederek yiyoruz (
bide kızlar benim oğlum kurabiye kek vs çok seviyo haftasonu havuçlu ek yerken yarım çay bardağı süt verdim hem kek yedirdim hemde yanında süt artık diyorum ikindi yoğurtlarına bu şekilde seçenekler yapsam ne dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…