2009 Kasm Anneleri

selam kizlarrrr babamiz birkac gundur evde daha da rahat edip daha da dinlenemiyorum
daha da yoruluyorum yemegini sutunu yedirmeleri alt degistirmeleri herseyi bana
bakiyor arti evi oyle bir dagitiyorlar ki topla topla arkalarini bitmiyor sizin beyler de
boyle mi bebek bakimina ne kadar yardimci oluyorlar

hoşgeldin begonvilcim....benim eşimde çok geç geldiği için ancak dağıtır bende arkasından toplarım ama ALLAH var kahvaltı filan hazırlar bana tost filan yapar...

begonvilcim nartancığı görüyoruz ama senide görmek isteriz hamiş hamiş bakalım fotolarına...

kizlar antalya da oldugumdan dolayi yeni havalar sogudu iceride birsey
yakmadigimdan dolayi onceleri tulum giydirdim su an ise duvara monte
iceriyi kurutmayan hep ayni isida tutan guzel bir soba aldik cok memnunum
icerisi 23-24 derece oluyor ama uzerini surekli acik tutuyor ve ortemiyorum
tabi onun icin iki kat ustune giydiriyorum ve corapla uyutuyorum.......

deryacigim bugun farkettim ki hic fotom yok ikinci hamisliginde
ama yarin cekecek babamiz bakalim eklerim koca gobekliiiii offff
gobegim cok kocaman oluyor benim yada bana oyle geliyor....
sen nasilsin canim???

ben napayım canım ya sinirden çatlıyorum eşim 3 gündür geç geliyo eve şimdi aradı yine geç gelecekmiş

canım benim eski fotondamı yok merak ettim hani.............adamın başına ne gelirse meraktan gelirmiş

laremcigim nasilsin canim???? karsilasamiyoruz hic sinemaya gidememene
uzuldum yanin yazilari nartan tepemde okudum herlde gidemedin ben
valla hamisligimden beri nartan a tabi hic gitmedim bir iki tiyatro
bale muzikal piyano dinletisi yapmistim su an ise hicccc zaten babamiz yok
o yuzden oldugunda da gidemiyoruz aslinda anneme birakabilirim ananesini
cok seviyor uyur yemek yer ama napim gitmrk gelmiyor icimden bir geceligine
bir otel olabilir kacmak icin ama ozlerim ben yaaaaa gidemem aslinda yanlis
bu kadar da olmamali ama oglumuzla hep beraber cok daha keyif aliyoruz
zaten babasi pek goremiyor her dsakikasini degerlendirmek istiyor...

zor ama napacaksin canim is te onemli benim kocam ise hiccc gelmiyor
3 aydir evde yattigi gunler sayilidir.....

canim foto eklemeye calistim ama olmadi yarin yine bakarim senin icin
yuklerim soyleeeee artiz bir fotoooo....

canım gece 12 ye kadar yanıo klimamız 22 derece oluyo sonra yatınca gece düşüo tabi 18 falan oluyodur ama 2kat battaniye örtüom bide içinde pijama ve uyku tulumu tam gelir bence çok ta sıcağa alıştırmak iyi değil bence hasta olurlar daha çabuk bağışıklık kazanmaları önemli...

kızlar biz yarın grip aşısı yaptırıcaz oğluma doktorumuz alerjik bronşroliti olduğu için grip aşısı yapalım sonra kış uzun sorun yaşarsın dedi sizlerde durumlar nasıl yaptıran varmı
eşimle düşündük taşındık yarın yaptırıcaz bakalım

selam kızlar:) kaçırmışım muhabebti öyle yorgundum ki kaç gündür hala öyleyim ama size bakmadan edemedim.
haftaiçi çalışıyorum ya haftasonu da toplantı vardı pazar günü de gittim mecburen
dün de başka bi toplantı çıktı geç geldim
fırsat olmadı bi türlü bakmaya

bizim oğlan 2 hafta önce 9 kiloydu tam olarak. tam karar gidiyoruz kilo bakımından boy da tamammış. ama bu değerlendirmeleri yaparken persentil değere bakmak lazım kaç kg doğdu ona dikakt edin. benim oğlum az çok almış demeyin hemen:) bizimki 2870 doğmuştu tam normal şimdi işte.

üstünü giydirmeme bizde de var ben hemen yere yatırıyorum eline bi oyuncak tutuşturuyorum ona bakarken bişey giydiriyorum sonra o oyuncağı atıyo yerine hemen başkasını veriyorum öyle idare ediyoruz işte. böyle bi yol buldum kendi çapımda napiim.

eşimle bişey paylaşmayalı uzun zaman oldu sinemaya yıllardır gitmiyorum ay gidemem de aklım hep oğlumda bi de çalışıyorum ya artı kendi zevkim için dışarı gezmeye gidersem kendimi çok suçlu hissediyorum sanki ona ayıracağım zamandan çalıyormuşum gibi hissediyorum canım sıkılıyor aklım hep oğlumda oluyo ne bileyim. çalışmasam belki böyle hissetmezdim bilemiyorum.

kızlar geçen hafta bizim başımıza ne geldi? annem pazara gitmişti zile bastı ben de oığlanı emzirip uyutmuştum üstümde ev kıyafetim vardı kapıyı açtım pazar arabasını almaya yardım edeyim die kapının önüne çıktım ki pat die kapı kapandı ben babam evde sanıyodum meğer o da çıkmış oğlan içerde uyuyo bende ne tel var ne anahtar başımdan aşağı kaynar sular döküldü çok fena oldum zile bas bas babam da yok ya sonradan fark ettik iyi oğlan uyanmadı komşuya koştum çilingir bulduk aradık geldi ama bekleme süresinde kulağım kapıya yapışık nefes bile alamadan dnledim uyandı ağlıyo mu die adam hemen açtı ama nası koştum odasına çocuğun hatırlamıyorum gözleri ıslak ıslak yavrum kalkmış beşiğinde kapıya bakıyodu içim parçalandı ya nası yparım böyle bi hata nasıl? kendimi hala suçluyorum bazen çok salak oluyorum çook. ya düşseydi yavrum? ya çok ağlasaydı son anda uyanmıştı belli ama ya erken uyanıp korksaydı onu bırakıp gittiğim zannetseydi? ömrümden ömür gitti.

mama konusuna gelince ben gelene kadar annem kahvaltı çorba yoğurt veriyo beni görür görmez işi sadece emmek oluyo tok da olsa gark de dese emiyo çocuk. akşam bizimle yiyor ayrıca gece maması yok bazen çorba veriyoruz muhallebi yapmıyorum ben çok kilolu olmasına gerek yok meyveyi seviyo biz yerken ona da veriyoruz kek börek türü hamur işlerine bayılıyo bide eliyle nefis işareti yapıyo yerken.
gece yatırırken de üstüyle yatıyorum bi yelek giydiriyorum ince bi battaniye örtüyorum ev kombili o yüzden henüz uyku tulumu giydirmedim ben aldık ama öyle duruyo bu haliyle bile terliyo içinde külotlu çorabı var zaten
ya ben çocuğa ince bi patik ayakkabı türü bişi giydiriyodum giydrimessem yerdne üşümez mi acep?

oncelikle geçmiş olsun.daha bir dikkat etmeniz lazım yaptırmakla iyi etmişsiniz canım.

oğlumunda üç gundur burunları tıkalı başka hiçbirsey yok doktora goturdu.okyanus suyu verdi ama ben almadım burnuna sıktırmaz,geçen seneden tecrübeliyim:94:başka ne yapılabilinir acaba bilgisi olan var mı?

merhaba begonvilcim,iyiyim sen nasılsın?hamileyken bugunleri ongordüğümden çok gezdim,tozdum da bir yıldır mert'le ne kadar çıkabilirsek o kadar çıkıyoruz.alışverişe giderken bile bırakmak istemiyorum bende,o da gezsin,görsun,oğrensin istiyorum...birde adam dursa tadından yenmiyecekte çok çabuk sıkılıyor.ya kucak yada aşağıda özgurce dolaşmak istiyor
bugun doktora gittim ordaki diğer bebişler arabalarında uslu uslu oturuyor bizimki dolaşcak,duvarlara bakcak,başka bebişlere laf atcak...imremdim diğer annelere:84:

sekercik cok gecmis olsun ne kadar korkmussundur tahmin edebiliyorum
allahtan baya gec uyanmis kapiyi calmana ragmen sans iste... ben de cop birakirken
aklima geliyor allah korusun kapi kapanirsa diye korkup dikkat ediyorum.... canim uyurken
kilotlu corap uyurken fazla gelmez mi sikmaz mi oglusunu ben daraltir diye almadim
valla onun yerine disari cikarken pantolonun icine giymek icin tayt aldim kiz tayti
tabi erkekler icin yok en sadesini aldim mor renginde babasi da ahhh ahhh diyor
ne yapayim dedim valla rahat etmesi onemli......

laremcim ayni nartan beyi anlatiyorsun o da aynen gozler firil firil nereden ne yapsam
nereden ne yaramazlik cikarabilirim diye arabasinda cok zor oturuyor kerata
yur.umeye de basladi ya amannnnn arkasina bile bakmiyor tam gaz ileri.... mert gibi sosyal
ona laf atar buna guler buna el sallar oyle bir kucuk adam iste bunlar ben de nartan i
birakmak istemiyorum yeni yerler gorsun sosyal olsun insan icine karissin vizyonu
gelissin bir de bu aylarda biraz utangaclik olurmus bizimkinde yok valla ne utanmasi
insanlarin masasina gider bakar ayyy bunlar cok fenaaaaa cok gecmis olsun bu arada
burun tikanikligina buhar iyi gelir sanirim su buhar makinelerinden vardir mertin mutlaka

derya cigin sen napiyorsun cagan nasil oldu?? daha iyi mi???

bu arada kucuk bidigi gormeye gittik 4 boyutluda genel olarak iyi ama bobrek ustu bezinde
biraz kalinlik sezmis doktor takibini ypalim dedi anlamadim kendi dokt gitmedim henuz
o kadar mesgulum ki endiselenmeye bile vakit bulamiyorum umarim onemli birsey degildir....

cok gecmis olsun canim doktoru uygun gorduyse yapilabilir dediyse tabi yaptirmak
lazim butun kis hasta gecirip dunya ilac kullanmasindansa asi daha iyi tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…