2009 Kasm Anneleri

cnm ya bizimk, de tıkalı akşamları filan çok tıkalı oluyo bazen gece emerken zor nefes alıyo biz okyanus suyunu zorla damlatıyoruz 3 kişi birlikte anca oluyo
bi de buhar makinesini açtık o da işe ayrıyo bilmem başka yolu var mı bi de cold mix die bi damla aldık 3 gün azcık sürdüm ensesine doğru kıyafetlerine o çok fazla kekik kokuyodu içim bayıldı resmen...

sorma cnm ne kadar korktum ölecektim korkudan... cnm çoraplar yumuşacık hem esniyor sünüyor tayt bence daha dar tutar kumaş olduğu için ama diğeri yünlü. ben evde üstüne bi penye alt giydiriyorum o kadar zaten gece de sürekli açıyo üstünü ben de zorlamıyorum.
cnm bence ufaklığı kendi dr na bi sor bakalım ne dicek
biizmki de aynı şekerim pek bi sosyal ama güzel kızların kucağına gidiyo hemen:) neşeli maşallah bence bütün kasım bebeleri aynı

begonvil biz 13 ay aşısını yaptırdık eczaneden alıp sağlık ocağına gittik ağrı ateş yapmadı çabucak etkisi azaldı yani.

cnm yok ama kk nın bu yeni sistemi çok gıcık yahu
cvp yazarken sen de yazıyorsun onu göremiyorum yeni sekmede açtım işte
burdyaım cnm
tarık 9da uyudu
siz naptınız afacan uyudumu yoksa sıkıştırıyomu seni:)

ahh bu kasım bebeleri niye böyle şekerim yahu
bizimki pek fena oldu artık tut tutabilirsen:)

çene hiç durmuyo bazen
onun o kıpır kıpır hali beni yoruyo sen iyi dayanıyosun vallaaa

yok canim uyudu 9 da babasi burada birkac gundur o uyutuyor
ilk gunler ben uyutayim istedi ama alisti tatlimmm cok sekerler yaaaa
buyudukce daha da seker oluyorlar degil mi annesiiiii

cnm babası nasıl uyutuyo ufaklığı:) biizmki anca salıncağında sallanarak uyuyo bazen de emrken uyuyo
bazı şeyleri babalar üstlensin bence de bizimki anca oynuyo bi iki saat başka bi iş yaptığı yok çocuğun tüm sorumluluğu bende ve annemde. ama beyfendide anlayış yok.
valla çok şeker oldu ya öpmeye koklamaya doyamıyorum sıkılıyo çocuk benden:)

canim kucaginda hafif sallayarak uyutuyor ben de yataga koyuyorum
sariliyorum masal anlatiyorum oyle uzun suruyor uyumasi ama ne yapayim
kucaga pek almamaya calisiyorum belim fena agriyor....

evet yani ahhh su erkek milleti arkalarini hep toplamak gerekiyor
o olmadan ev daha derli toplu gelince sagolsun savas alani gibi
babasi evde olsa valla uyutur yemek yedirir oynar esirgemez ama sanirim
babasi yok zor oluyor dememeliyim cunku sizlerin esler de pek yardimci
olmuyor anlasilan

hmm biz sallıyoruz cnm salıncak aldık aslında sen de alabilirsin nasılsa iyi bir oyuncak onlar için. biizmki kucağı sevmiyor imkanı yok durmaz kucakta filan bence de alma kucağına filan. nolur nolmaz.

bizimki her akşam yemeği yer çayını içer sofrayı toplamak bulaşıklaır kaldırmak benm işim sonra ben oturur derse hazırlanırım o oğluyla oynar ben oğlanın altını alırım yediririm emziririm o tv karşısında bi güzel uyur ben de bilg açarım işte anca. yani, bütün eziyet benim ama eğlence ve dinlence onundur. sabaha kadar ikide bir kalkmam ve sabah 6da uyanıp sofrayı hazırlamam oğlanı emzirip altını almam giyinmem ve 7.30da işte olmam da cabası...

havalar da baya sogudu burada orada da soguktur peki disari hava aldirmaya
cikaariyor musun butun gun evde bunaliyorlar

cnm buz gibi ben bile donuyorum onu bu havada çıkaramam ki. biz çıkmıyoruz canı sıkıldıkça camdan bakıyoruz oyuncakların bi kısmını saklıyorum arada bir değiştiriyorum salıncağına atına biniyor sallanıyor arabasıyla oynuyor odalarda dilediğince geziyor pek kısıtlamamaya çalışıyorum yoksa canı çok sıkılıyo he bi kere renki pastellerle ben de yardım ettim tabii ilk resmini yaptı oğluşum:) çok sevdi ayrıca kitaplara bakmak baya vaktini alıyo eğer tüm oyuncakları sıktıysa mutfaktan bişeyler veriyorum

hayyy allah yok bizim ki olsa bir nebze de olsa yardimci olur ama emzirirken
agladiginda acikmistir diyerek hic kalkip bakmazdi simdi aglarsa kalkip bakiyor
uyutuyor altini degistiriyor..... allah yardimcin olsun caninm uykusuzluk zaten
hewrseye bedel insani mahvediyor ben gunudz ne kadar kostururrsa kostursun
raziyim yeter ki geceleri uysun derdim allahim dualarimi kabul etti rahatim simdi...

peki canim sutun baya var mi azaldi mi ben sut versem nasil olurdu acaba ???
diye merak ettim dedeeee

haklisin valla iste gecen sene nasil cikariyor musum bir tulumu vardi
ruzgar gecirmeyen rengi yoktu da hatta koyu pembe almistim onunla
gezdirdim kafaya sapka ama o zaman arabanin ruzgarligini kapatiyordum simdi
aciyor bakalim lahana gibi yapip ara sira cikarmak lazim hava alsin da
bakalim....

ya bizimki anca kendini düşünüyo işte o insan ben değilim ya ben makineyim yorulmam ya... bazen çok sinir oluyorum ama oğlum için yaptığım hiçbişeyden gocunmuyorum. mesela bak pazar günü toplantıya gittim 4 saat yoktum evde sandım ki babasıyla oynarlar annem de dinlenir ama o da benm hemen arkamdan çıkmış ben eve girmeden 15 dk önce de gelmiş berbere gitmiş markete gitmiş gezmiş filan. insan azcık düşünür yahu oğlana haftada bi gün bari ayarlayabilir. neyse yahu. bizimki altını bile değiştirmez. o anca uyusun böyle beni işler yetişmiyo die azarlasın. ev temiz deilmiş. ben niye koltukları çekip süpürmüyormuşum. şurayı şöyle topla şurayı böyle sil der durur. kendisi şam babası ya. anca oynar oğluyla.
cnm süt tabi zamanla azalıyo bi de eskisi gibi çok olsun die uğraşmıyorum cnm ama baya bi var sütüm. yani eve geliyorum emişmeye başlıyoruz sabaha kadar nerdeyse sürüyo bu durum. baya bi var yani ama zamanla azalması lazımmış yoksa sütten kesince gösğüm çok şişmesin die azalırmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…