cnm ya bizimk, de tıkalı akşamları filan çok tıkalı oluyo bazen gece emerken zor nefes alıyo biz okyanus suyunu zorla damlatıyoruz 3 kişi birlikte anca oluyooncelikle geçmiş olsun.daha bir dikkat etmeniz lazım yaptırmakla iyi etmişsiniz canım.
oğlumunda üç gundur burunları tıkalı başka hiçbirsey yok doktora goturdu.okyanus suyu verdi ama ben almadım burnuna sıktırmaz,geçen seneden tecrübeliyim:94:başka ne yapılabilinir acaba bilgisi olan var mı?
sekercik cok gecmis olsun ne kadar korkmussundur tahmin edebiliyorum
allahtan baya gec uyanmis kapiyi calmana ragmen sans iste... ben de cop birakirken
aklima geliyor allah korusun kapi kapanirsa diye korkup dikkat ediyorum.... canim uyurken
kilotlu corap uyurken fazla gelmez mi sikmaz mi oglusunu ben daraltir diye almadim
valla onun yerine disari cikarken pantolonun icine giymek icin tayt aldim kiz tayti
tabi erkekler icin yok en sadesini aldim mor renginde babasi da ahhh ahhh diyor
ne yapayim dedim valla rahat etmesi onemli......
laremcim ayni nartan beyi anlatiyorsun o da aynen gozler firil firil nereden ne yapsam
nereden ne yaramazlik cikarabilirim diye arabasinda cok zor oturuyor kerata
yur.umeye de basladi ya amannnnn arkasina bile bakmiyor tam gaz ileri.... mert gibi sosyal
ona laf atar buna guler buna el sallar oyle bir kucuk adam iste bunlar ben de nartan i
birakmak istemiyorum yeni yerler gorsun sosyal olsun insan icine karissin vizyonu
gelissin bir de bu aylarda biraz utangaclik olurmus bizimkinde yok valla ne utanmasi
insanlarin masasina gider bakar ayyy bunlar cok fenaaaaa cok gecmis olsun bu arada
burun tikanikligina buhar iyi gelir sanirim su buhar makinelerinden vardir mertin mutlaka
bu arada kucuk bidigi gormeye gittik 4 boyutluda genel olarak iyi ama bobrek ustu bezinde
biraz kalinlik sezmis doktor takibini ypalim dedi anlamadim kendi dokt gitmedim henuz
o kadar mesgulum ki endiselenmeye bile vakit bulamiyorum umarim onemli birsey degildir....
canim kucaginda hafif sallayarak uyutuyor ben de yataga koyuyorum
sariliyorum masal anlatiyorum oyle uzun suruyor uyumasi ama ne yapayim
kucaga pek almamaya calisiyorum belim fena agriyor....
evet yani ahhh su erkek milleti arkalarini hep toplamak gerekiyor
o olmadan ev daha derli toplu gelince sagolsun savas alani gibi
babasi evde olsa valla uyutur yemek yedirir oynar esirgemez ama sanirim
babasi yok zor oluyor dememeliyim cunku sizlerin esler de pek yardimci
olmuyor anlasilan
havalar da baya sogudu burada orada da soguktur peki disari hava aldirmaya
cikaariyor musun butun gun evde bunaliyorlar
hayyy allah yok bizim ki olsa bir nebze de olsa yardimci olur ama emzirirken
agladiginda acikmistir diyerek hic kalkip bakmazdi simdi aglarsa kalkip bakiyor
uyutuyor altini degistiriyor..... allah yardimcin olsun caninm uykusuzluk zaten
hewrseye bedel insani mahvediyor ben gunudz ne kadar kostururrsa kostursun
raziyim yeter ki geceleri uysun derdim allahim dualarimi kabul etti rahatim simdi...
peki canim sutun baya var mi azaldi mi ben sut versem nasil olurdu acaba ???
diye merak ettim dedeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?