2009 Kasm Anneleri

cnm biz çıkarken normal giydiriyoruz üstüne de atkı bere takıyoruz bi de montu var ama böyle soğukta çıkmadık hiç arabasının tentesini tam indiriyorum bi de battaniye örtüyorum dizlerine:) ama gene de avm de gezmek mantıklı

hoşbuldum kızlar iim çok şükür sizler nasılsınız ben baya iyiyim hemde hehe görümcem 2.bebeğine hamile ilki 10 yaşında çok sevindim...

herseyi yetistiren yetebilen super bir kadin olmaya calismamaliyiz aslinda
cit kirildim olmali yapamiyorum edemiyorum ama bizde nerede super anneler
oluyoruz herseyde bize kaliyor ne yapalim

hoşbuldum kızlar iim çok şükür sizler nasılsınız ben baya iyiyim hemde hehe görümcem 2.bebeğine hamile ilki 10 yaşında çok sevindim...
cnm gözünüzaydın çok sevindim hadi Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nsaip etsin.
herseyi yetistiren yetebilen super bir kadin olmaya calismamaliyiz aslinda
cit kirildim olmali yapamiyorum edemiyorum ama bizde nerede super anneler
oluyoruz herseyde bize kaliyor ne yapalim

ya kimse biş iyapmıyo ki o zaman iş de yapılması gerk yap diyorum surat asıyo uğraşamıycam artık onla
bi de üstüne ben azarlanıorum sinirim tepemde yani

bide kılzar bu 13.ay aşısını sağlık ocağı bize 12.ay yaptı dr umuzda kızdı sağlık ocağına sordum sağlık bakanlığından onay geldi dedi bilmiom valla artık...begonvil sen 2.ye isteyerekmi hamile kaldın

sekercik senin ticker da hala 1 yasinda yziyor onu degistirmek mi gerek
hani ayni gun dogdular ya ben de sende takip ediyorum kac ay kac hafta oldu
diye.....

begonvil cnm götürmedim dr geçen ay götürdüğümüzde kontrole iki ay sonra gelin demişti. biz de bu ay bi terslik olmazsa götürmücez sağlık ocağında aşı olduk ya hemşire tarttı 9 kg olmuş dedi boyuna baktı anne baba diyomu dedi ben de evet dedim her kelimeyi düzgün söyleyin pappa deil ayakkabı deyin filan dedi işte. başka da bişey demedi zaten. biz önümüzdeki ay götürücez cnm

şu ev işi konusunda hiç üzmeyin kendinizi ayyy bende deliiriom ama baktım olcak gibi değil bir yere elimi atıom diğer taraf mahvoluyo ee çocuklar büyüyene kadar böyle...haftada 1süpürge toz diğer günler yemek ütü hiç bitmio zati...ardada kadın geliyo bende temizlikten çok düzenlilik hastalığı varbişilerin yeri değiştimi deliriom

ayyy sorma ya nartandan once ev bir derli toplu olurdu hersey yerli yerinde
simdi offfff mutfkta bile hersey tezgahin ustunde kafayi yiyecek gibi
oluyorum bazen ama napalim bu bidiklar buyuyene kadar boyeeeeee

bizim ki uyandi agladi babasi gitti bakmaya acaba niye agliyor ki
iki gundur boyle dis mi yine ayyyyy var ya dis dis gina geldi
5 tanede kaldi zaten ayyyyy bir tamalansa da kurtulsak...

ehue olmuş işte yeni tickerim begonvilcim senin için yaptım aslında hep aklımdaydı ama üşeniyodum bakmaya sayende yenilemiş oldum

13 ay bir haftalik olmusuzzzz himmmm masallahhh bebesilereeee
ozgur vililere ayyy disarda elimnden tut yuru diyorum yok illa tek basina
yuruyecek beyefendi sevsinlerrrr

hatunlar ben gidiyorum banyo yapıcam daha:)
bi de sabah erken kalkıcam
neyse görüşürüz gene
sizinle sohbeti özlemişim
keşke site eskisi gibi olsaydı daha hızlı yazışırdık böyle elim kolum bağlanıyo sanki sevmedim hiç bu haliyle siteyi.
hepinize iyi uykularr

ne mutlu size o zaman allah banada nasip etsin bende aşılamayla kavuştum bebeğime benimde çok zor oluyo ben adet olmuyorum pko var 2.yide 4yıl sonra falan istiyordum ama napsam bilmiom ya yine olmazsa tedavi maddi manevi çok yoruyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…