şekercik ucuz atlatmışsınız canım.ya uyanık olsaydı onca zaman geçmek bilmezdi.bende korkuyorum kapının kapanıpta dışarda kalmaktan,bizim ardiye olarak kullandığımız bir yer var dışarıda hemen kapının onunde bazen birsey lazım oluyor ordan almam gerekiyor,bende kapı kapanırsa ne yaparım diye seneryolar üretiyorum:)
okyanus suyumu kendim yaptım:))yarım bardak suya acıcık tuz koyup,şiringa ile damlattım.burnundaki pislikler temizlendi gece daha rahattı bakalım faydası olacak mı.
begonvilcim buhar makinesi var ama ben akıllı yeni çıkardım onu.çok yer kaplıyor sinir oluyorum.birde faydası varmı gerçekten anlanış değilim açıkçası.
şekercik cold-mix işe yaramadı mı,ben kendime kullanmıştım iyi gelmişti.onu arkadaşım vermişti bitmek uzereydi kutu.dun bir kaç eczanede aradı eşim yokmuş.siz nerden aldınız.netten falan mı.
begonvil penye taytlar soğuk olmaz mı,tamam antalya gibi sıcacak bir şehirde yaşıyorsun da en azından dışarsı için incelerinden alsan kilotlu çorapların.
su çiçeği aşısı 12 ile 15 aylar arasında yapıliyormuş.onumüzdeki ay yaptıracağım bende.
tickeri bende değiştireyım,nasıl yapılıyordu, unutmuşum.
kızlar eşim yardım ediyor gece uyutması ona ait.oyle çeşit çeşit yemek olsun diyede bakmaz hiç.çok zorda kaldığımda kahvaltıyla geçiştiriiz.o da birsey demez sağolsun hatta o bile hazırlar,pazar kahvaltıları ona aittir.pazara o gider,istediğimizi alır gelir.
ama bazen çok kızıyorum bazı konularda çok sorumsuz davranıyor.kapı kolu bozuldu,yazdan beri yapılcak.
banyodaki lavabonun soğuk su musluğu 2 aydır yaptırılacak.iki tane priz yerinden çıkmış daha doğrusu biz taşındığımızda da boyleydi 4 yıldır yaptırılacak:84:
daha bugun tartıştık bu konular yuzunden bir pazarını ayırda hallet artık şunları dedim.bakalım sonuç ne olacak...
bu site beni oldurcek cavabım 5 dakkada anca gidiyor bırde devamlı f5 e basmak gerekiyor.
ay sorma karsilikli konusmak icicn hic uygun degil nasilsiniz canim???
un tarhanasi corbasi var ya hemen oluyor ev yapimi kiymali
ondan yaptim hic vakit yoktu baska birsey yapmaya afiyet olsun
mert e peki mert e yaptigin corbalardan sen de iciyor musun???
yok tatlim ya 11 de uyumustu cok bile uyudu bir de aksam ustu
uykusu oluyor ama bugun uyur mu bilmiyorum bu kadar cok uyudu
aslinda uyanik olsam uyandirmaya calisirdim bir de yaninda ben
yatinca cok uyuyor kerata
oooo super yaaa neler yemis tek tek kahvaltiya gecebildiniz mi biz gecemedik
daha anca bulamac seklinde yiyor bir iki ekmek ve peynir recel versem de
tam doyurucu olur mu biledigim iccin vermiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?