2009 Kasm Anneleri

şekercik ucuz atlatmışsınız canım.ya uyanık olsaydı onca zaman geçmek bilmezdi.bende korkuyorum kapının kapanıpta dışarda kalmaktan,bizim ardiye olarak kullandığımız bir yer var dışarıda hemen kapının onunde bazen birsey lazım oluyor ordan almam gerekiyor,bende kapı kapanırsa ne yaparım diye seneryolar üretiyorum:)

okyanus suyumu kendim yaptım:))yarım bardak suya acıcık tuz koyup,şiringa ile damlattım.burnundaki pislikler temizlendi gece daha rahattı bakalım faydası olacak mı.
begonvilcim buhar makinesi var ama ben akıllı yeni çıkardım onu.çok yer kaplıyor sinir oluyorum.birde faydası varmı gerçekten anlanış değilim açıkçası.

şekercik cold-mix işe yaramadı mı,ben kendime kullanmıştım iyi gelmişti.onu arkadaşım vermişti bitmek uzereydi kutu.dun bir kaç eczanede aradı eşim yokmuş.siz nerden aldınız.netten falan mı.

begonvil penye taytlar soğuk olmaz mı,tamam antalya gibi sıcacak bir şehirde yaşıyorsun da en azından dışarsı için incelerinden alsan kilotlu çorapların.

su çiçeği aşısı 12 ile 15 aylar arasında yapıliyormuş.onumüzdeki ay yaptıracağım bende.
tickeri bende değiştireyım,nasıl yapılıyordu, unutmuşum.

kızlar eşim yardım ediyor gece uyutması ona ait.oyle çeşit çeşit yemek olsun diyede bakmaz hiç.çok zorda kaldığımda kahvaltıyla geçiştiriiz.o da birsey demez sağolsun hatta o bile hazırlar,pazar kahvaltıları ona aittir.pazara o gider,istediğimizi alır gelir.
ama bazen çok kızıyorum bazı konularda çok sorumsuz davranıyor.kapı kolu bozuldu,yazdan beri yapılcak.
banyodaki lavabonun soğuk su musluğu 2 aydır yaptırılacak.iki tane priz yerinden çıkmış daha doğrusu biz taşındığımızda da boyleydi 4 yıldır yaptırılacak:84:
daha bugun tartıştık bu konular yuzunden bir pazarını ayırda hallet artık şunları dedim.bakalım sonuç ne olacak...

larem canim merhaba bu kilotlu coraplar sikmaz mi bol ve rahat mi sekercik te soylemis ama
kendi coraplarimdan biliyorum sikinti veriyor valla nartan bunalmaz mi acaba???
nasilsiniz bu arada mert beyler ne yapiyorlarrrr

canım onlar esnek oluyorlar,kalınlardan alma zaten inceleri var bebek mağazalarında rahat oluyor onlar.
mert uyuyor,keyfi yerinde bugun.nartan nasıl oda mı uykuda.

o ihmalkarlik hep var sanirim benim kocacigim da oyledir kirk kere soyleyip basinin
etini yemez isem cok zor amaaa ondan sonra da adimiz cok konusan sahsiyetlere
cikiyor bu konuda ne yapacagiz bilemiyorum esin yine de yardimci ve anlayisliymis
benimki de yardimci olmaz ama o is yada yemek yapilmadiysa anlayisli davranir
hicbirsey soylemez sagolsiunlar yine cooookkk kocadan iyiler sukredelim bence....

bugun kıymalı,ıspanaklı,havuçlu,bulgurlu bir yemek hazırladım sen ne yaptın nartana.
ben hala tuz koymuyorum sen ne yapıyorsun.tuz ve şeker konusunda katıyım.mumkun olduğunca geç tanışsın diyorum

nartan da 1.5 ta uynadi uyuynca dus aldim sonra ben de uyumusun bir sure
uykusuzluk fena etkiliyor beni uyandi corbasini yaptim yedi simdi pesimde
adim adim beni izliyor makineyi bosaltiyorum ama birer birer hemen kosup geliyor
bu arada bilg bakiyorum arasira kucagima aliyorum bilg saldirinca yere birakiyorum
boyle bir mucadele var nartan la...

simdi mert saat kacta uyanacak?

un tarhanasi corbasi var ya hemen oluyor ev yapimi kiymali
ondan yaptim hic vakit yoktu baska birsey yapmaya afiyet olsun
mert e peki mert e yaptigin corbalardan sen de iciyor musun???

mert birde uyudu.sabah 8.30dan beri ayaktaydı.2,5 gibikaltktı ağlayarak emzirdim,uyudu tekrar uyanması an meselesi.
nartan az uyumuş.

yok tatlim ya 11 de uyumustu cok bile uyudu bir de aksam ustu
uykusu oluyor ama bugun uyur mu bilmiyorum bu kadar cok uyudu
aslinda uyanik olsam uyandirmaya calisirdim bir de yaninda ben
yatinca cok uyuyor kerata

un tarhanasi corbasi var ya hemen oluyor ev yapimi kiymali
ondan yaptim hic vakit yoktu baska birsey yapmaya afiyet olsun
mert e peki mert e yaptigin corbalardan sen de iciyor musun???

bazen içiyorum da ama genelde içmiyorum.brokolılı,karnıbaharlı falan hoşuma gitmiyor ama mertte yapıyorum:)nasıl anneysem artık):
sabah kahvaltıda yeşillik verdim ilk kez,evde ne varsa marul,maydonoz,dereoyu,nanayi blendrda çektim.bulamaçıyla verdim bayağıda yedi:)çiğ sebzede yemiş oldu böylece..

yok tatlim ya 11 de uyumustu cok bile uyudu bir de aksam ustu
uykusu oluyor ama bugun uyur mu bilmiyorum bu kadar cok uyudu
aslinda uyanik olsam uyandirmaya calisirdim bir de yaninda ben
yatinca cok uyuyor kerata

ha iyimiş o zaman canım ya ben 1 de uyudu diye okumuşum.akşam ustu uykusunu kestik biz artık yoksa akşam uykusuna geçiş sıkıntılı oluyordu şimdi 2 sallıyorum uyuyor.

oooo super yaaa neler yemis tek tek kahvaltiya gecebildiniz mi biz gecemedik
daha anca bulamac seklinde yiyor bir iki ekmek ve peynir recel versem de
tam doyurucu olur mu biledigim iccin vermiyorum

begonvilcim nartan yatağınca uyuyormuş ne guzel ya ben salıncakta sallıyorum hala salıncak dediğime bakma çingene beşiği derler ya duvarı delipte yaptık oyle bir sey, acilen ondan kurtulup kendi kendine uyumasını sağlamalıyım,ama nasıl olacak hiçbir fikrim yok.uyku öğretilebilinir diyorlar,geç mi kaldım ben acaba.ayaktada sllatmıyor kendini bu yuzden hiç bir yere arkadaşa falan gidemiyorum valla eve hapsoldum.

larem ben bir bez almisim aktif bebek diyor yine
ama onceki aldigimdan farkli bezin uzerinde puantiyeler
var acik mor ve iki gecedir sizdiriyor dun de sizdirdi hic memnun
degilim ne yazani aliyordum onu da bilmiyorum ki o da aktif bebkti
anlamadim gitti.....

oooo super yaaa neler yemis tek tek kahvaltiya gecebildiniz mi biz gecemedik
daha anca bulamac seklinde yiyor bir iki ekmek ve peynir recel versem de
tam doyurucu olur mu biledigim iccin vermiyorum

aynen banada doymayacakmış gibi ve geliyor,bulamaca devam ediyoruz.yeşillikleri yanında verdim az az bulamaca karıştırmadım.blandır kullanmayı sevmiyorum ama başka bir yol aklıma gelmedi.ıspanak kullandığımdada blandırdan geçiriyorum çorbayı sen nasıl yapıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…