larem ben bir bez almisim aktif bebek diyor yine
ama onceki aldigimdan farkli bezin uzerinde puantiyeler
var acik mor ve iki gecedir sizdiriyor dun de sizdirdi hic memnun
degilim ne yazani aliyordum onu da bilmiyorum ki o da aktif bebkti
anlamadim gitti.....
yok canimcim ya yataginda kendi kendine uyumuyor kucagimizda
hafif sallayarak yada yanina yatarak uyutup oradan yatagina naklediyorum
uyutmak ta yarim saatten cok vaktimi aliyor sinir oluyorum ama
yatagina birakip kendi kendine uyumasina yani aglamasina dayanamam
yapanlar varmis 1 haftadan once oluyormus ama benim tahammulum
olmaz oyle birseye.... aslinda var ya coooook isterim koy yataga uyusun
ama kisilikle alakali bence arkadasim sallayarak uyuturdu belli bir yasa
gelince kendi kendine uyudu hic oyle aglatma falan yapmadi ben de yapmam
kiyamam
ayyy ispanak yemegi olacakti herseyi yiyor masallah mert e masallah iyi
kilo almis boyu da uzadiysa cok iyi ben bu ay konrole goturmedim
onumuzdeki ay goturecegim[/QUOTE
ya canım canını mı istettim,uzuldum şimdi.
mert uyandı,gürüşürüz.
cnm cold mixin üstünde 3 gün kullanın diyodu pek işe yaramadı sanki. eczaneden aldık biz. bu arada saol cnm ödüm patladı valla.şekercik ucuz atlatmışsınız canım.ya uyanık olsaydı onca zaman geçmek bilmezdi.bende korkuyorum kapının kapanıpta dışarda kalmaktan,bizim ardiye olarak kullandığımız bir yer var dışarıda hemen kapının onunde bazen birsey lazım oluyor ordan almam gerekiyor,bende kapı kapanırsa ne yaparım diye seneryolar üretiyorum:)
okyanus suyumu kendim yaptım:))yarım bardak suya acıcık tuz koyup,şiringa ile damlattım.burnundaki pislikler temizlendi gece daha rahattı bakalım faydası olacak mı.
begonvilcim buhar makinesi var ama ben akıllı yeni çıkardım onu.çok yer kaplıyor sinir oluyorum.birde faydası varmı gerçekten anlanış değilim açıkçası.
şekercik cold-mix işe yaramadı mı,ben kendime kullanmıştım iyi gelmişti.onu arkadaşım vermişti bitmek uzereydi kutu.dun bir kaç eczanede aradı eşim yokmuş.siz nerden aldınız.netten falan mı.
begonvil penye taytlar soğuk olmaz mı,tamam antalya gibi sıcacak bir şehirde yaşıyorsun da en azından dışarsı için incelerinden alsan kilotlu çorapların.
hehe:) benm kociş de 4 ay önce taşındığımızdan beri çivi çakıp tabloları asacak banyonun perdesini takacak sözde her yer ıslanıyo ama tık yok. bizimki erken de kalksa kahvaltı hazırlamaz aslında benm kocam annem geldiğinden beri böyle oldu yaa hiçbişeye elini sürmüyo ama anneme de yazık kadın 70 yaşında herşey ona yıkılıyo ben evde yokken kadının canı çıkıyo oğlan da pek hareketli yazık deilmi beni bile yoruyo. ben çözemedim neden böyle bu adam. önceden pek bi incelikliydi bakın hala konuşmuyo benle pazar gününden beri. ortada da bişey yok. valla umrumda deil bana ilişmesin artık hatta ben neden evlendim bu adamla bile diyorum bi tek oğlum olduğu için mutluyum.su çiçeği aşısı 12 ile 15 aylar arasında yapıliyormuş.onumüzdeki ay yaptıracağım bende.
tickeri bende değiştireyım,nasıl yapılıyordu, unutmuşum.
kızlar eşim yardım ediyor gece uyutması ona ait.oyle çeşit çeşit yemek olsun diyede bakmaz hiç.çok zorda kaldığımda kahvaltıyla geçiştiriiz.o da birsey demez sağolsun hatta o bile hazırlar,pazar kahvaltıları ona aittir.pazara o gider,istediğimizi alır gelir.
ama bazen çok kızıyorum bazı konularda çok sorumsuz davranıyor.kapı kolu bozuldu,yazdan beri yapılcak.
banyodaki lavabonun soğuk su musluğu 2 aydır yaptırılacak.iki tane priz yerinden çıkmış daha doğrusu biz taşındığımızda da boyleydi 4 yıldır yaptırılacak:84:
daha bugun tartıştık bu konular yuzunden bir pazarını ayırda hallet artık şunları dedim.bakalım sonuç ne olacak...
ben d ebebe mağazasından almıştım iyi oluyo pazardan alınanlar baya sert ama dierleri yumuşacık oluyo bi de o kadar kalın deil biraz ince gibi.canım onlar esnek oluyorlar,kalınlardan alma zaten inceleri var bebek mağazalarında rahat oluyor onlar.
mert uyuyor,keyfi yerinde bugun.nartan nasıl oda mı uykuda.
ben de sıkıldım siteni n bu halinden.bu site beni oldurcek cavabım 5 dakkada anca gidiyor bırde devamlı f5 e basmak gerekiyor.
aynen cnm ben de tuz şeker katmıyorum ama bi tek ayva reçeli yaptık ondan azcık veriyoruz onu da pek sevmiyo zaten. tatlıyla arası da yokbugun kıymalı,ıspanaklı,havuçlu,bulgurlu bir yemek hazırladım sen ne yaptın nartana.
ben hala tuz koymuyorum sen ne yapıyorsun.tuz ve şeker konusunda katıyım.mumkun olduğunca geç tanışsın diyorum
cnm ben de bulamaç veriyorum v itamini toz ya bizimkinin bulamaçla vermek kolay oluyo ama aslında ayrı versekm i dyorum annem de daha dişi yok çiğneyemez zorlama çocuğu diyo eee o benden tecrübeli diyor ve susuyorum:)oooo super yaaa neler yemis tek tek kahvaltiya gecebildiniz mi biz gecemedik
daha anca bulamac seklinde yiyor bir iki ekmek ve peynir recel versem de
tam doyurucu olur mu biledigim iccin vermiyorum
yok canimcim ya yataginda kendi kendine uyumuyor kucagimizda
hafif sallayarak yada yanina yatarak uyutup oradan yatagina naklediyorum
uyutmak ta yarim saatten cok vaktimi aliyor sinir oluyorum ama
yatagina birakip kendi kendine uyumasina yani aglamasina dayanamam
yapanlar varmis 1 haftadan once oluyormus ama benim tahammulum
olmaz oyle birseye.... aslinda var ya coooook isterim koy yataga uyusun
ama kisilikle alakali bence arkadasim sallayarak uyuturdu belli bir yasa
gelince kendi kendine uyudu hic oyle aglatma falan yapmadi ben de yapmam
kiyamam
yok ay yıpratmıyorum kendimi ama kızıyorum cnm bi tek benim mi bu çocuk azcık sorumluluk alsın biliyo ama ikinciyi istemeyi... böyle giderse yapmam kardeş oğluma, gene her şey benim üstüme kalcaksa...merhaba sekercik kocaciginla konusmamana uzuldum ama ona o kadar da
kizma benimki de annem olunca sunu alip suraya koymaz sanki herkes kral
hazretlerine hizmet icin var genelde boyleler canim kendini yipratma
bence...
o dediginiz kilotlu coraplara bakacagim soyle yusak bulabilirsem alacagim
disari gezmeleri icin....
nartan beyin yogurt saati yedireyim geliyorum
cnm aşkolsun unutlur musun eskilerden çok kişi kalmdı maalesef kimse gelmiyo artık topiğimze bi tek bizimki böyle niye böyle olduk bilmiyorum üzülüyorum da aslındauzun zaman girmeyince unutulmusuz mu ne
bugün dryi aradım 13 ayın sonunda su çiçeği aşısı var dedi 70tlmiş hepatit a da 1,5 yaşında olacakmış
su çiçeği yaptıran varmı ateş vs yapıyomu
cnm hoşgeldin. açlıktan deildir o sen işe gidiyosun ya ona isyan ediyo çocuk. 10 gün filan evde kalınca anca düzene griyolar maalesef. bence gndüz fazla uyutmayın uyutmasınlar işte, gece bizimki de bazen kalkıyo emziriyorum karanlıkta bazen uyanmış oluyo beşiğinde ayakta buluyorum o zaman uyumak istemiyo hele ordan alıp salona filan gidersek uyumuyo ben fazla kıpırdatmadan emziriyorum hemen yatırıyorum uyumazsa eğer alıp yanımıza götürüyorum ama o uyanık olsa bize gülse de tepki vermiyoruz gene uyumazsa salıncaına koyup sallıyorum yapçak bişi kalmıyo o salınck olmsa halimiz haraptı zatennnKızlar merhabalar..
Uzun zamandır bu topik e uğrayamadım malum iş güç..
Size bir sorum olacak..
Göktug 10-15 gündür gece 3-5 arası kalkıp oturuyor. Haliyle bizde kalkıyoruz. İlk bir kaç gün belki acıkıyor sütüm yetmiyor diye kalkıp mama yaptım ama derdi açlık falan değil çünkü mamanın birazını emip oyun oynamak istiyor. E haliyle ben fıttırmak üzereyim. Gece 3 de kalksa 5 ten öncede yatmıyor. Zaten ben işe gitmek için 6 da normalde kalkıyorum. Anlıycanız perişan durumdaydım. Durduk yere yıllık izin aldım evdeyim 3 gündür ama yine kalkıyor yine kalkıyor..
Sebebini bilen ya da aynı durumu yaşayan varmı dönemsel birşey mi acaba..
Kızlar merhabalar..
Uzun zamandır bu topik e uğrayamadım malum iş güç..
Size bir sorum olacak..
Göktug 10-15 gündür gece 3-5 arası kalkıp oturuyor. Haliyle bizde kalkıyoruz. İlk bir kaç gün belki acıkıyor sütüm yetmiyor diye kalkıp mama yaptım ama derdi açlık falan değil çünkü mamanın birazını emip oyun oynamak istiyor. E haliyle ben fıttırmak üzereyim. Gece 3 de kalksa 5 ten öncede yatmıyor. Zaten ben işe gitmek için 6 da normalde kalkıyorum. Anlıycanız perişan durumdaydım. Durduk yere yıllık izin aldım evdeyim 3 gündür ama yine kalkıyor yine kalkıyor..
Sebebini bilen ya da aynı durumu yaşayan varmı dönemsel birşey mi acaba..
Ayyy canım bebişim benimm yaaa..
kıyamıyorum ben onaaa annesini kontrol ediyor demekkii. Sizlerde de durum aynı o zaman. Tek değiliz bu konuda yani.. ay ne zaman düzelcek acep yaa..
Kıyamıyorumda ama uykusuzluk başa vuruncada kötü anne olma moduna giriyorum.. Birde üzerine eşim dırdır etti mii off iyice çıldırıyorum..
Şekercik canım aynı şekilde bende gece uyandığında hiç tepki vermiyorum ama beşiğinde ayağa kalkıyor. Düşcek diye fırlıyorum yataktan. hiç ses çıkarmadan emziriyorum ama yatakta kalkıp oturuyor kendini oraya buraya atıyor. En son zaten babayı tekmeliyor o noktada babası dönüp söylenmeye başlayınca uyanıyorum haydii bakalımmm en az 2 saat ayakta..
Siz gündüz uykusunu nasıl ayarlıyorsunuz. Bizimki saat 11 gibi yattı şimdi uyandı yeni.. Akşam üzeride 5-6 gibi yatıp 1 saat daha uyuyor. Fazlamı uyuyor acaba ?
of çalışmak ne fena şey... memur olmasam bırakıcam valla ama bunca yıllık memurluk güme gidicek. bizim de en az 4 kez kalkıyo bazen saat başı uyanıyo ama her defasında kalkıp emziriyoırum bazı arkadaşlar sırtını sıvazla her defasında alma kucağına uyur demişti ama bizimkinde o işe yaramadı maalesef illa benm kokumu duyacak kıyamam ben o miniğe yacnm seni çok iyi anlıyorum benim oğlumda bebekken bu kadar uyanmazdı şuanda felaketiz çalıştığımız için sürekli annem bırakıp gidecek korkusu var geceleri kalkıp kontrol ediyorlar bence biz artık gündüzleri bir kez uyutmakta bulduk çareyi ona rağmen 4 kez uyanıyo oda yetmiyo sabah en geç 7:30 ayakta feryat figan ayrılıyoruz hergün aynı ağlıyo çok içim gidiyo akşamda saat 5 oldumu hırkasını şapkasını alıp kapı önüne dikiliyo((
cnm teşekkür ederim millet nereye gitti biliyomusun face bokka taşındılar
Ayyy canım bebişim benimm yaaa..
kıyamıyorum ben onaaa annesini kontrol ediyor demekkii. Sizlerde de durum aynı o zaman. Tek değiliz bu konuda yani.. ay ne zaman düzelcek acep yaa..
Kıyamıyorumda ama uykusuzluk başa vuruncada kötü anne olma moduna giriyorum.. Birde üzerine eşim dırdır etti mii off iyice çıldırıyorum..
Şekercik canım aynı şekilde bende gece uyandığında hiç tepki vermiyorum ama beşiğinde ayağa kalkıyor. Düşcek diye fırlıyorum yataktan. hiç ses çıkarmadan emziriyorum ama yatakta kalkıp oturuyor kendini oraya buraya atıyor. En son zaten babayı tekmeliyor o noktada babası dönüp söylenmeye başlayınca uyanıyorum haydii bakalımmm en az 2 saat ayakta..
Siz gündüz uykusunu nasıl ayarlıyorsunuz. Bizimki saat 11 gibi yattı şimdi uyandı yeni.. Akşam üzeride 5-6 gibi yatıp 1 saat daha uyuyor. Fazlamı uyuyor acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?