bence fazla cnm benim oğlumda 11 gibi uyuyo 1,5 ile 3 saat arası uyuyo önceden birde saat 5-6 gibi tekrar yatıyodu biz akşam üstü uykusunu kaldırdık akşam 9da uyuyo öbür türlü akşam 11-12de uyuyodu
ya aslında biz ne desek boş onlar nasıl isterse öyle oluyo ama se4n akşam üstü uykusunu kaldırmayı de derim
of çalışmak ne fena şey... memur olmasam bırakıcam valla ama bunca yıllık memurluk güme gidicek. bizim de en az 4 kez kalkıyo bazen saat başı uyanıyo ama her defasında kalkıp emziriyoırum bazı arkadaşlar sırtını sıvazla her defasında alma kucağına uyur demişti ama bizimkinde o işe yaramadı maalesef illa benm kokumu duyacak kıyamam ben o miniğe yabiizmki de geliş saatimde annee anne demeye başlıyomuş bizim tvden apartmanın girişi görünüyo kamera var da ordan bakıyorlarmış benim gelişime. içim cız ediyo inanın.
faceboka gidebilirler ama burda da devam edilebilirdi sonuçta biz burda tanıştık birbirimize destek olduk doğumumuzu anlattık sıkıntıları aktardık ne gerek vardı ki. benm de var face im ama face le burası birbirinin yerini tutmuyo ki.
aynen cnm kontrol ediliyoruz. çokbilmiş yumurcaklar nolcak yani.
bizimki de bazen kalkıyo ama günde 4 saat çok fazla eskiden bizimki de 4 saat uyuyodu ama artk bazen iki kez yatıro sabahlar 45 dk bir saat uyuyo öğlenleri de 2 saat kadar. bence çok uyutmayın. oı da uykusunu kaçırıyo çocuk gündüz alıyo uykusunu eskisi kadar ihtyiaç duymuyorlar sanırım bi de bunu deneyin bakalım nolcak
Ben evde olmadığım için bilemiyordum tabi ama şimdi iki günüdür bakıyorumda saat 11:30 da yatıp 2 de kalkıyor. Bana 2,5 saat çok gibi geldi aynı şekilde akşamda uyuyor gece 10 a kadar oturuyor 10 da yatıp 3 te kalkıyor yaramaz..
Haliyle yemek saatleride şaşıyor. Bi ara ben mi beceriksizim, bakamıyorum çocuğa diye düşünmeye başladım walla..
Zawallı miniklerimiz yaww anne işte napsın uykuıya veriyor kendini yawrum.. geldi paçama sarıldı şimdi bebişim benimm..
Yaww kızlar sizinkiler kaç kg oldu bizimki kilo almaz oldu.. takıldık 9,5 kiloda kaldık. Kıpır kıpır velet ondanmı almıyor ki kilo...:26:
eymende 10,200gr da takıldı hemde 9.aydan beri çok hareketli ama yürümek yok direk koşuyor aman cnm kiloya takılma sağlıklı olsunlarda çok tombişte zararlı
Zaten tombiş olsun diye bir amacım yok olmadıda ama işte normalde alması gerekeni alamıyor mu acaba diye düşünüyoruım. Birde ara ara kusuveriyor yedirdiğimi..Dr. reflüsü var dedi 2 aydır ilaç kullanıyoruz ama azalsada geçmedi..
O yüzden yemeklerini hala blendırdan geçirip veriyoruz.Normalde çatalla ezip vermek alıştırmak gerekirdi..
slm hanımlar benim oğlumda 10 aylıkkeb sanırım gece kalkıp oturmaya başlamıştı 4-5 gibi ciddden uyanıyordu hiç lamba açmadan ayağıma alıp sallıyordum çünkü toktu yada mamasını içip yinede oyun bekliyordu ayy anne için felaket yorucu oluyor odurum bşrde siz çalışıyorsunuz ben salladım salladım gece çocuk sallamakta çokzor 10g ün sonra pilim biti inat ettim ve beğişinden almadım pişpişleyip yatağında yatmasını sağladım 1 gece 2 gece alışto ve bu durum düzene girdi ama uyandırıp oyuna başlarsanız bunu alışkanlık haline getirebilir kararlı olmak gerek
benim oğlumda akşam uykusuna 11 lere sarkıtmıştı çünkü akşamüzeri uyuyordu ve uyku yetiyordu şimdi sbh 10 gibi kalktığı için 2 ye kadar oyalıyorum 2 gibi yatırıp 4 gibi kalkıyor ve akşam en geç 9,30 da uyumuş oluyor gece geç yatan çocuk annelerine tavsiyem kesinlikel 4,5-5 ten sonra çocuğu uyutmayın erken uykuları geliyor eğer yatmazlarsa bende bu durum acayip işe yaradı günde tek uyku 2 saat civarı ama az uyuyorsa sbh erken aklkıyorsa 2 uyku yapması normal ama 5 i geçmemk şartıyla
hayy allah kizlar dunden beri kimse ugramamis
su anda da kimse yok......
nartan beye dun kilotlu corap aldim baya yumusak gorunuyor
bakalim giydirecegiz bugun umarim iyi olur....
usumez tatli sey su an uyuyor ben de ona corba yapiyorum
karmabahar brokoli havuc sogan patates sarmisak irmik ve
birazda bulgur evde ne varsa koymusum valla kiymali olacak
ogle yemegi umarim begenir burun kivirmazzzzz......
oyle karsilikli sohbette iyi oluyordu ama napalim kimse yok ki
gule gule giysin nartan beyimiz
of annesi mis gibide çorba yapmış,lop lop etsin olsun minik adama.
annem ve ablam vardı bugun nete giremedim,yoksa sohbette devem ederdik.
yarın aşı yaptıracakmısın?
kızlar yazamıyorum ama hep aklımdasınız zman zman okuyorum yazdıkalınızı su çiçeği aşısı ile ilgili kafam karıştı kimiis 13 kimisi 15 kimiis 18 ay diyo bizim dr 13 ayı tamalasın gel dedi napcanız yaptırcanızmı
ay bide yazdıklaınzı okudukca ayna gibi olduğunuzu düşündüm oğluşumla çok zor günler geçiriyoruz bu arada eşim ile de aram acık mutsuuzm yorgunum işe başlayınca çok yıprandım hiçbişeye yetişemiyorumoffff ya
cnm ya bu aralar bütün ufaklıklar aynı galiba dün bende eymeni bonyo yaptım 8de normalde 9 da uyurdu uyku gözünden akıyo uyumadı 2 saat salladım sonra yatağına koydum ağladı en son gittim eşimi uyandırdım sağ olsun çerezini yemiş içeceğini içmiş bütün salonu dağıtmış bide yatmış uyumuş bazen isyan etmek işten bile değil sabaha kadarda uyumadık oğlumla erkek olmak varmış be yetişemiyorum iş ev çocuk yemek ütü çamaşır vs vs eski evimden düzenimden eser yok pasaklı bişey oldumbütün bunlara rağmen nadirde olsa eşim surat yapınca deliriyorum
eymende 10,200gr da takıldı hemde 9.aydan beri çok hareketli ama yürümek yok direk koşuyor aman cnm kiloya takılma sağlıklı olsunlarda çok tombişte zararlı
Zaten tombiş olsun diye bir amacım yok olmadıda ama işte normalde alması gerekeni alamıyor mu acaba diye düşünüyoruım. Birde ara ara kusuveriyor yedirdiğimi..Dr. reflüsü var dedi 2 aydır ilaç kullanıyoruz ama azalsada geçmedi..
O yüzden yemeklerini hala blendırdan geçirip veriyoruz.Normalde çatalla ezip vermek alıştırmak gerekirdi..
yok canim bugun kalbinde bir delik var demislerdi tip fak hocaya
goturduk bakti gelisimine kalbini dinledi nabzina bakti cok iyi
endiselenecek birsey yok dedi eger kalp te sorun olsa bebek gelismezdi
dedi hersey yolunda dedi icimizzzz cokkk rahat etti anlatamam.....
asi olayini yarin dokt arayip yaptirayim mi diye soracagim onumuzdeki
ay derse o zamana birakirim belki ayyy sanki erteleyince asi olmayacak
ben de bu yukten kurtulacagimmm bir an once yaptirsam iyi olacak...
ohhh ohhh sohbetler muhabbetler anneyle abla mert te sevinmistir
nartan bayiliyor teyzesine ananesine oyle peslerinde...
kizlar ya gece uykusuzlugu cok onemli bir an once duzelir insallah
gecici bir donemdir oglumda o donemlerden gecti bir iki mizikladi agladi'
kalkip almadim yatagindan yatagi oyle gusulecek gibi degil bakti
gelip alan yok kesmisti uyanmayi simdi birkac gundur ufaktan agliyor
babasi da dayanamayip gidip uyutuyor ama oyle tam bir uyanma degil
gece iyi uyunca tahammulu de cok oluyor insanin cunku zaten gunduzleri
de peslerindeyiz...
kizlar yarinda isallah kucuk bidigimin doktoruna gidecegiz bakalim bobreklerinde
ne var diyecek doktor meraktayim isllah iyidirrrr
innuk canım,bebişiniz bazı şeylere alerjisi vardı diye hazırlıyorum.şimdi durumlar nasıl?
kızlar yazamıyorum ama hep aklımdasınız zman zman okuyorum yazdıkalınızı su çiçeği aşısı ile ilgili kafam karıştı kimiis 13 kimisi 15 kimiis 18 ay diyo bizim dr 13 ayı tamalasın gel dedi napcanız yaptırcanızmı
ay bide yazdıklaınzı okudukca ayna gibi olduğunuzu düşündüm oğluşumla çok zor günler geçiriyoruz bu arada eşim ile de aram acık mutsuuzm yorgunum işe başlayınca çok yıprandım hiçbişeye yetişemiyorumoffff ya
Alerjimiz devam ediyor canım ama artık bazılarını yendik çok şükür. Şu an sadece süt ve süt ürünü yiyemiyor. Onun dışında herşeyi yiyor çok şükür. Süt alerjisinide inşallah 1,5 yaşında atlatacağız. Dr. öyle dedi.. olmazsa 2 yaş ama artık sabır kalmadı. Biz ne yersek o da yemek istiyor. Hadi şimdi evde kolay onun önünde yemiyoruz olup bitiyor. Ama yaz gelince dışarı çıkınca napcaz bilmiyorum. Çocukların elinde çikolata bisküvi vs. Görünce isteyecek napcaz o zaman bilemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?