canim cok gecmis olsun umarim kurtulmustur bebegin ama anlamadim hic bir belirti yok
peki nasil anladiniz birseyler olmustur herhalde hastane de yatacak ve o kadar igne yiyecek cok uzuzldum onlara birsey olmasin da valla biz harap oluyoruz dogrusu psikoljikmen yikiliyoruz zaten...
havalar oralar da soguktur zaten biz burada soguk diyorsak artik burasi antalya oralari dusunemiyorum... once allaha emanetler sonra bize napalim
evet canım iş dolayısıyla burdayız tek şikayet hafif bi hırıltı duyduk hemen götürdük 2 ay öncede vardı bu durum ama o zamna baya hastaydı ilaç flan kullandık geçti dediler izmirdeki dktorlar diyarbakıra döndük hafif bi hırıltı duydum ertesi gün hastaneye doktora götürdük yatış veridler artık doktorlara bile güvenemiyorum yaaaabiri diğeirni tutmuyorrr
valla bu tv olayinda benim annem de ayni sana gelince cok bunaliyorum tv yi bile acmiyorsun
diyor yaaani anneme birakiyor olsaydim surekli aynen tv karsisindan ayrilmazdi bizim bidikta
aslinda izlemesin diyor uzmanlar ama bu mumkun mu acaba hasbel kader izliyorlar iste
bizim bidiga da babasi mac izletiyor besiktasin maclarini tazhurat falan eglenceli geliyor
gol kacirirlarsa falan eliyle pehhhhh size isareti ediyor bidiklar iste boyle sen ise baslamadfin
tekrar degil mi????
slm kızlar bebişler büyüdü biraz rahat edicez derken kış geldi ve hastalıklar başladı kızım bronşit oldu görünürde bi hastalığı yok gayet iyi oynuyor gülüyor yemek yiyor ateş yok burun akıntısı yok öksürme tıkanlıklık yok ama bronşit bende bu işten bişi anlamdım nasıl oluyo yakuzumun bronşları dolu hastanede yattık bi gece serumlar antibiyotikler artı antibiyotik iğneleri çok sıkıldım valla ha bid ediyarbakırda olmak ailenin uzakta olması yardımcı olacak kimsenin olmaması birsürü derT işte biizm tv ile bi sorunumuz yok şükür bi açarsam bayb tv oda sadece müzik bi ses olsun diye onun haricende ondanda sıkılıyor gidip televizyonun düğmesine basıp kapatıyor elimden tutuyor ouncaklarını çıkarıyor otutturuyor yanına oyun oynTTIRIYOR BİDE pc yi kesinlikle istemiyor hemen kapağını kapatıyor laptopun odadan çıkar çıkmaz bağırıyor peşimden geliyor çok sıkılıyor evde dışarıda çıkartamıyorum kimsemizde yok burda alıp götürebilceğim üst katta arkadaş var onunda kızı var uykusu saatleri denk gelmiyor falan filan akşamları oyun oynayabiliyorlar bakalım çarşamba doktora götürcez inşallah düzelmişyit kızım sizde dua edin teyzelier olurmu öpüyoruz hepinizi kocamn bide beişleri
slm kızlar bebişler büyüdü biraz rahat edicez derken kış geldi ve hastalıklar başladı kızım bronşit oldu görünürde bi hastalığı yok gayet iyi oynuyor gülüyor yemek yiyor ateş yok burun akıntısı yok öksürme tıkanlıklık yok ama bronşit bende bu işten bişi anlamdım nasıl oluyo yakuzumun bronşları dolu hastanede yattık bi gece serumlar antibiyotikler artı antibiyotik iğneleri çok sıkıldım valla ha bid ediyarbakırda olmak ailenin uzakta olması yardımcı olacak kimsenin olmaması birsürü derT işte biizm tv ile bi sorunumuz yok şükür bi açarsam bayb tv oda sadece müzik bi ses olsun diye onun haricende ondanda sıkılıyor gidip televizyonun düğmesine basıp kapatıyor elimden tutuyor ouncaklarını çıkarıyor otutturuyor yanına oyun oynTTIRIYOR BİDE pc yi kesinlikle istemiyor hemen kapağını kapatıyor laptopun odadan çıkar çıkmaz bağırıyor peşimden geliyor çok sıkılıyor evde dışarıda çıkartamıyorum kimsemizde yok burda alıp götürebilceğim üst katta arkadaş var onunda kızı var uykusu saatleri denk gelmiyor falan filan akşamları oyun oynayabiliyorlar bakalım çarşamba doktora götürcez inşallah düzelmişyit kızım sizde dua edin teyzelier olurmu öpüyoruz hepinizi kocamn bide beişleri
birsey sorabilir miyim kizlar?? playskool hem tekerlekli surulebiliyor hem de bisiklet oluyor ama pedalsiz ayaklariyla surecek alalim kocacigim oyalanir dedi ama ben tan bur gereklilik olarak gormedim 70 kusurdu sanirim siz ne dusunuyorsunuz ?? alsak mi iki gunde sikilirsa bosuna gidecek kocaman da sey biryere de sukistiramam kafam karisti
Günaydın kızlarr
Tavsiyelerinize uydum Göktuğu iki gündür öğleden sonra uyutmuyorum. Öğlen 12-1 gibi yatıp 2-2,5 gibi kalkıyor akşam 9 a kadar tekrar uyumuyor ve bu şekilde gecede hiç uyanmıyor sadece bir kez emmek için kalkıyor onda da yanıma alıp emziriyorum öylece uyuyor. İnşallah işe tekrar başalyınca eski sisteme dönmez. Birde öğle yemeklerini uykudan öncesine ayarlayabilirdek süper olacak :))
Ayy kızlar çok saolun yaaww sizi seviyorum...
Canım sanırım playskool ilk arabamdan bahsediyorsun. Ben almıştım göktuğ yürümeye alışsın diye ama hiç kullanmadı dersem yeridir. Sadece üzerindeki pırpırları çeviriyor o kadar. Ama biraz büyüyünce yani 1,5 2 yaç civarı üzerine binip sürüyorlarmış. Ama bence o paraya değmez..
uzun zaman olmasına rağmen öğle yemeği işini uykudan önceye bende alamadım uyanınca yiyo yatmadam önce acıkmıyo sanırım
evet canım malesef işe başladım bu sene hiç çalışmak istemiyorum keşke eşim çok zengin olaydıda beni evinin kadını çocuklarınında anası yapaydı:)baba şimdiden oğluşunu maç hastası yapıo dikkat et maçın o sesinden bile nefret ediyorum bekarken babamlar fena fanatikler bıkmıştım şimdi eşim zavallı seyredemiyor hiçç benimki baya tv izliyor canım ne olcak bilmiyom... geçen gün arkadaşımı aradım 11 aylık bebeği varken hamile kaldıydı 2. oğluşunu dünyaya getirdi ayy diyo yeniden başladı herşey normal oldu buda kordon dolanmış çocuğa doğmadı gitti diyodu neyse sağlıkla aldı kucağına aklıma sen geldin epey yorulcaksın ama ana kraliçe olucan 1 2 sene sona rahatlık var inş. sağlıkla alırsın inş. bebişini nasıl gidiyor nartan ve hamilelik yardım eden oluyomu sana???
uzun zaman olmasına rağmen öğle yemeği işini uykudan önceye bende alamadım uyanınca yiyo yatmadam önce acıkmıyo sanırım
kizlar ilk defa dun bdn de 1 kez uyuttum daha dogrusu ogleden sonra ki uyku saatinde uyutmsya calistim uyumadi ben de biraktim ama daha sonra baya mizmizlandi ama aksam sekiz otuz gibi uyudu hos oldu valla bugunde ayni seyi yapacagim ama uyumadan once ben meyve yedirdim uyaninca yemek yediriyorum olmaz mi sizce bu sekilde???
bu arada begonvilcim ben 2. bebiş hemen düşünenlerdenim ama yeni devlet memuru oldum 7 ay oldu asaletim onaylansın diye bekliyorum
sonrasında hemen düşünüyorum ama 2sene ücretsiz izinde düşünüyorum yazık oğlumun bakımında çok sıkıntı çektim bakıcı denedim olmadı şimdi babannesi bakıyo ama olmuyo olmuyo sabah kahvaltı yerine inatla çorba yediriyo uzun lafın kısası bana tamam tamam diyo bildiğini okuyo
ahhh canim yaaa cok guldurdun beni demek seni evinin kadini cocuklarnin anasi yapmadi. himmmm benimde mart sonu gelecek aslinda normal tarihi 1 nisan kocamla tanisma gunumuz nisan bir sakasi gibi hersey zaten ...... arkadasin benden dort ay ondeymis ben nartan 7 aylikken hamile kalmisim iste herkes korkutuyor beni ayyy sen yanmissin bitmissin offf sinir oluyorum napalim buyuturuz bir sekilde kolayi yok bunun da beni strese sokuyorlar daha fazla .... ise baslamana uzuldum ama kalitelu zaman gecirdikten sonra napacaksin mecbur bu sekilde olacak ..... ama butun kasim anneleri tembel cikti kimsede ikinci bebek yok hala hadi hatunlar cocuklar kardessiz kalmasin insanlar ilk cocugu kendileri icin ikinci cocuguda cocuklari icin yaparlarmissss
canım benim aslında tembelimdirde çocuk konusunda değilbende pcos var 1.side tedavi ile oldu 2. si içinde beklemek isteiyorum hatta korunmayıda bıraktık ama zanlımca buda tedavi ile olucak zaten şimdi bu kilolarla kalırsam biterim allahım hayırlı zamanda ama mutlaka kardeş verir yavruma inş. yoksa bende kıyamam ona ..canım yanlış anlaşıldım sanırım bitersin gibi bişi demedim zor olucak elbette ama sen şuanda 2 taneye bakıyonki hemde daha zor şimdiki durumun doğunca eminim allah yardım edecek hiçte zor olmayacak...ne güzel kalabalık aile oluyonuz 2 iken 3 ve 4 süper çok ii olmuş böyle maşşalah darısı başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?