canim normal sute gecmedim tembelim valla hipp e devam edebilir dedi ya dr ben de orali olmuyorum devam gunde 500 ml civari vermeye calisiyorum 100 ml yogurt ve sabahta peynir 200 ml yogurt super valla aferin mert agaya... laremcim bir de birer lazimlik alip su tuvalet olayina baslasak mi acaba sevdirmeye hafiften ogretmeye 18 aydan itibaren baslaniyormus sanirim
ayyy ne guzel ya ozendim bizim bidik su bardagini gorur gormez kafasini cevirip eliyle itiyor
anlamadim yani bal bile koydum bir parca o yuzden mi icmiyor diye yokkk bardak degistirdim yine yok valla bol bol sut icirmem lazim ki oradan su ihtiyacini karsilasinyoksa hali harap valla
canim pisik olan yere bepanten sur bizim olunca bir gece poposuna suruyorum sabaha kizarikliktan eser yok... annesi yakinda baslar valla kebap yemeye de prenses
ya bide sizin yazdıklarınıza göre eyemn çok az süt içiyo sadece gece 24:30 civarı 150 cc milupanın 1+ sütlerinden içiyo gün içinde nasıl içiriyosunuz
nagihan canım,kahvaltısını sut ile hazırlamıyormusunuz?
ayyy ne guzel ya ozendim bizim bidik su bardagini gorur gormez kafasini cevirip eliyle itiyor
anlamadim yani bal bile koydum bir parca o yuzden mi icmiyor diye yokkk bardak degistirdim yine yok valla bol bol sut icirmem lazim ki oradan su ihtiyacini karsilasinyoksa hali harap valla
canim pisik olan yere bepanten sur bizim olunca bir gece poposuna suruyorum sabaha kizarikliktan eser yok... annesi yakinda baslar valla kebap yemeye de prenses
hımmm onumju diyosunuz tamam o zaman valla cnm bizde beslenme konusunda sıkıntılar var babannesi baktığı için düzen müzen hak getire ben anlatıyorum tarif ediyorum tamam tamam diyo bildiğini okuyo ne yapıcam bilmiyorum bu haftasonu tekrar liste vericem eline akşam yemeğinde olsun bizimle yesin diyorum ama nafile artık kaşık maması yememesi lazım 3 ana 2 ara öğünü olmalı ama kadıncağız aç kalacak korkusunamıdır nedir sürekli tıkıştırıyo eymende akşamları yemiyo uyumadan önce kaşık maması yada muhallebi yiyo
ya bide sizin yazdıklarınıza göre eyemn çok az süt içiyo sadece gece 24:30 civarı 150 cc milupanın 1+ sütlerinden içiyo gün içinde nasıl içiriyosunuz
begonvilcim bende nagihan gibi havaların ısınmasını bekleyeceğim, daha erken diye duşunuyorum.yazın bu bez olayından kurtulmuş oluruz herhalde,etrafta goruyorum 2,3 yaşında çocuklar hala altları bağlı.ben,ablamlar,yeğenlerim 1.5 yaş cıvarında oğrenmişiz.şimdiki anneler çok rahat herhalde bu tuvalet eğitimi konusundabir an once oğretelimde şu bez masrafından kurtulalım deme
şekerim hiçbirşeye kimsenin çocuğuna bırak dile getirmeyi ben ne aklımdan geçirdiysem oğlumda aynılarını yaşıyorum Allah korusun sonra sende 2-3 yaşında bez bağlama
günaydın kızlar bana pek gün aydın olmadı bugün ...gördüğüm rüya hala beni tedirgin ediyor... allahım kimseye göstermesin kötü hastalığa yakalanmışız kardeşimle, offf çeşitli aşamalardan geçioz çokk kötü çokkk allahım kimseye yaşatmasın rüyası bile yıktı beni bugünden itibaren kendime daha dikkat edicem sağlıklı yaşayacam inş.sevdiklerim en çok ta bebişim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?