canım benim aslında tembelimdirde çocuk konusunda değilbende pcos var 1.side tedavi ile oldu 2. si içinde beklemek isteiyorum hatta korunmayıda bıraktık ama zanlımca buda tedavi ile olucak zaten şimdi bu kilolarla kalırsam biterim allahım hayırlı zamanda ama mutlaka kardeş verir yavruma inş. yoksa bende kıyamam ona ..canım yanlış anlaşıldım sanırım bitersin gibi bişi demedim zor olucak elbette ama sen şuanda 2 taneye bakıyonki hemde daha zor şimdiki durumun doğunca eminim allah yardım edecek hiçte zor olmayacak...ne güzel kalabalık aile oluyonuz 2 iken 3 ve 4 süper çok ii olmuş böyle maşşalah darısı başıma
ahhh ahh canim benim illa olsun diye bir derdin olmuyorsa kafanin ici cocuk cocuk diye cinlayip durmuyorsa heleki bebeginle ilgilenip duruyorsan bakarsin hamile kalivermissin tedaviye falan gerek kalmamishamislerin duasi kabul olurmus vallahi dua ediorum senin icin....
çokkkk mersüüüü canımo zaman sana gelsin dur bide şöle:90::90::90::90:
mevzey merhaba cnım bendede pko varda bende kızıma aşılamayla hamile kalmıştım.bikaç yıl sonra ikinciyi düşünüyorum ama olmaz diyede çok korkuyorum dr um bana hastalanmam için duphaston diye bi ilaç verdiiçini okdum kısırlığada i geliyomuş geçenay ilk defa kendim hastalandım bi 3yıl sonra hamile kalsam hiç fena olmaz haniii hayırlısıyla
kızlarrrrrrrrrrrrrrr kocacım bana hediye almış ama sölemiyo çok merak ettim ya
yok tatlimcigim sana degildi lafim ki kaldi ki sen oyle birsey demedin disaridan beni ve nartan i
gorenler aaahhhh ikinci de mi geliyor yazikk??? falan gibi laflar ediyorlar cok zor olacak napacaksin?
bakilacak degil mi bu cocuk bir sekilde minareyi calan kilifini hazirlar demis atalarimizheralde hazirlayacagiz bir kilif hergun birileri boyle laflarla beni daha da strese sokuyorlar artik kocam kimseyle bebek konusunda sohbet etme kulak ta asma dedi napalim iste millet sormusum gibi yorum yorum offfff zaten yeterince sisim patlayivericem valla suratlarina hahah
laremcigim alsam mi valla mert oynuyorsa biniyorsa bizimki de oyalanirmi acaba?/?? ayy surekli pesimde wc de bile tepemde mesaneyi tam bosalttigim olmuyor hic ve idrar yollari enfeksyonu olmam an meselesi birseylerle ilgilense hic olmazsa su asli gorevimizi yerine getirsek dimi ama
deryaaa hosgeldin canim netin gelmis ohh ohhh bende nartan beyi yarim saat erken uyutuyorum artik bir yarim saat daha gorusuruz artik canim
aaaa ne almis acaba??? belki aksam soylemistir yemek sonrasi caylarinizi icerken....
bize de soyle ben de merak ettim... benim kocam bana bir hediye mi aldi agzinda hic bakla
kalmaz hemen alirsin agzindan ne almis....
merhaba canım seni hatırlıyorum zaten kasım annelerinde görünce çok sevinmiştim hatta desene derdimiz aynı ben kendiliğmden adet oluyorum canım ama kilo aldığımdan iki aydır zıvıttı sana duphaston yerine hayıt otu tavsiye ederim ısrarla çünkü 1 sene kullandım günümü öyle bir düzenlediki hiç şaşmıyodu 2 aya kadar bu ayda 2 gün erken oldum inş. tedavi gibi yıpratıcı bir yoldan daha geçmeyiz inş. ikinci bebişim bu kızım kadar çıldırmış olmaz
laremcim buradaymis nasilsiniz canim aga mert beyler nasillar acaba??
ben uykuyu teke indirdim de nartan beyler simdi mizmizmiz offff uyku geldi ama uyutmamaya calisiyoruz iki gundur annemdeyiz hastane islerim tahlil seker yuklemesi vardi onlara gidip geldim
sagolsun ananesi ilgilendi rahatim yani.... ayy uc kere nartan i uyutmaya calismak gercekten yorucu oluyordu simdi de sut saatleri sasti uyumadan once iciriyordum mert kac litre sut iciyor bir gunde?
ayrica su icimi nasil nartan hic su icmiyor zorla bile iciremiyoruz eliyle itiyor....
benimkide 2 gündür deli gibi su içiyor ee bu arada bol bol işiyor pişik olmuş sanki kebap yiyoda hanfendi içi yanıyo:79::79:
canım iki tane hediye var birincisi beni düşünerek ortopedik yastık almış boynum çok ağrıdığı için...ikincisde bizim bilgisayar masaüstü bilgisayardı notebook almış ama ikiside gelmedi daha bekliyorum...
laremcim buradaymis nasilsiniz canim aga mert beyler nasillar acaba??
ben uykuyu teke indirdim de nartan beyler simdi mizmizmiz offff uyku geldi ama uyutmamaya calisiyoruz iki gundur annemdeyiz hastane islerim tahlil seker yuklemesi vardi onlara gidip geldim
sagolsun ananesi ilgilendi rahatim yani.... ayy uc kere nartan i uyutmaya calismak gercekten yorucu oluyordu simdi de sut saatleri sasti uyumadan once iciriyordum mert kac litre sut iciyor bir gunde?
ayrica su icimi nasil nartan hic su icmiyor zorla bile iciremiyoruz eliyle itiyor....
canım,merte sabah kahvaltısında 150 ml sut,akşamda gece tahılıyla 180 ml sut veriyorum.hergun 200ml de yoğurt yıyor ayrıca her kahvaltısında da peynir oluyor.bunların dışında sut vermiyorum şu an emdiği için.gun içinde emmiyor gibi birsey ama geceleri 3 yada 4 kez uzun uzun emişiyoruz.
akşamları uyumadan once gece tahılları yerine biberonla sadece sut verip emzirmek istedim ama biberonu sevmedi.emmeyi bırakırsa gece biberon alırmıki uyku sersemiyken bilemiyorum.
sen ne kadr sut veriyorsun nartanımıza,normal sute geçtın mı?
su içiyor ama çok az,her yemekten sonra bir iki myudum anca içiyor.geceleri emdikten sonrada oyle az içiyor.ihtıyaç hıssetmıyorlar herhalde yoksa içerlerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?