2009 Kasm Anneleri

iyi yapmışsın canım çağanda yeni uyudu bu arada sen bu bebeği istedikten sonra kimselere kulak asma tabi benim cesaretim yok düşünmüyorum başka çok kısıtlandın 1 tanede ben bu kadar dara gelemem bu arada canım ne kadarın kaldı

ahhh ahh canim benim illa olsun diye bir derdin olmuyorsa kafanin ici cocuk cocuk diye cinlayip durmuyorsa heleki bebeginle ilgilenip duruyorsan bakarsin hamile kalivermissin tedaviye falan gerek kalmamis hamislerin duasi kabul olurmus vallahi dua ediorum senin icin....

laremcim bize saglik ocagi birsey demedi hepatit a varmis demek? napti mert asi olurken agladi mi?
nartan bey tartilirken boyu olculurken bile orayi ayaga kaldiriyor ki asi off sorma gitsin bir asida aglasa anlayacagim ama yok

yavas yavas yatmaya hazirlanmam gerek yarin burada olan arkadaslarla gorusuruz umarim hepiniz olursunuz annemdeyim ya tuzum kuru degil mi?? ananesi bakiyor mis gibi ohhhh

mevzey merhaba cnım bendede pko varda bende kızıma aşılamayla hamile kalmıştım.bikaç yıl sonra ikinciyi düşünüyorum ama olmaz diyede çok korkuyorum dr um bana hastalanmam için duphaston diye bi ilaç verdiiçini okdum kısırlığada i geliyomuş geçenay ilk defa kendim hastalandım bi 3yıl sonra hamile kalsam hiç fena olmaz haniii hayırlısıyla

merhaba canım seni hatırlıyorum zaten kasım annelerinde görünce çok sevinmiştim hatta desene derdimiz aynı ben kendiliğmden adet oluyorum canım ama kilo aldığımdan iki aydır zıvıttı sana duphaston yerine hayıt otu tavsiye ederim ısrarla çünkü 1 sene kullandım günümü öyle bir düzenlediki hiç şaşmıyodu 2 aya kadar bu ayda 2 gün erken oldum inş. tedavi gibi yıpratıcı bir yoldan daha geçmeyiz inş. ikinci bebişim bu kızım kadar çıldırmış olmaz

kızlarrrrrrrrrrrrrrr kocacım bana hediye almış ama sölemiyo çok merak ettim ya

aaaa ne almis acaba??? belki aksam soylemistir yemek sonrasi caylarinizi icerken....
bize de soyle ben de merak ettim... benim kocam bana bir hediye mi aldi agzinda hic bakla
kalmaz hemen alirsin agzindan ne almis....

canım,nartanda mutlaka sever ama yalnız bırakmak tehlikeli olabilir.çunku mert arabayı basamak olarak kullanıp koltuklara çıkıyor.odadan çıkmam gerekirse arabayı kaldırıyorum.ama çok guzel severek oyunuyor,epey vakit geçiriyoruz arabayla.
hamileyken wc sorun oluyor deme çok haklısın bende zırt pırt giderdim,hatta geceleyın bu yuzden o kadar çok kalkardım kı doğru duzgun uyuyamazdım.çokda su içmek gerekiyor,içtikçe tuvalete gıtmek gerekiyıor,tam kısır dongu

laremcim buradaymis nasilsiniz canim aga mert beyler nasillar acaba??
ben uykuyu teke indirdim de nartan beyler simdi mizmizmiz offff uyku geldi ama uyutmamaya calisiyoruz iki gundur annemdeyiz hastane islerim tahlil seker yuklemesi vardi onlara gidip geldim
sagolsun ananesi ilgilendi rahatim yani.... ayy uc kere nartan i uyutmaya calismak gercekten yorucu oluyordu simdi de sut saatleri sasti uyumadan once iciriyordum mert kac litre sut iciyor bir gunde?
ayrica su icimi nasil nartan hic su icmiyor zorla bile iciremiyoruz eliyle itiyor....

aaaa ne almis acaba??? belki aksam soylemistir yemek sonrasi caylarinizi icerken....
bize de soyle ben de merak ettim... benim kocam bana bir hediye mi aldi agzinda hic bakla
kalmaz hemen alirsin agzindan ne almis....

canım iki tane hediye var birincisi beni düşünerek ortopedik yastık almış boynum çok ağrıdığı için...ikincisde bizim bilgisayar masaüstü bilgisayardı notebook almış ama ikiside gelmedi daha bekliyorum...

ben hiçççç kendiliğimden adet olmuyorum ya offf hayıt otunu nasıl içiosun ne kadar günde kaç gün falan anlatırmısın tedavi olmak istemiyorummm ya bi daha çok özeniorum şöle gününü bilenlere ben her ay duphaston içmeden bide test yapıyorum dr um öle dedi psikolojim çok bozuluo inşallah 2 3yıla kadar bi mucize daha gelir ya ikimizede sen hemen istiyosun galiba...

benimkide 2 gündür deli gibi su içiyor ee bu arada bol bol işiyor pişik olmuş sanki kebap yiyoda hanfendi içi yanıyo:79::79:

benimkide 2 gündür deli gibi su içiyor ee bu arada bol bol işiyor pişik olmuş sanki kebap yiyoda hanfendi içi yanıyo:79::79:

ayyy ne guzel ya ozendim bizim bidik su bardagini gorur gormez kafasini cevirip eliyle itiyor
anlamadim yani bal bile koydum bir parca o yuzden mi icmiyor diye yokkk bardak degistirdim yine yok valla bol bol sut icirmem lazim ki oradan su ihtiyacini karsilasinyoksa hali harap valla

canim pisik olan yere bepanten sur bizim olunca bir gece poposuna suruyorum sabaha kizarikliktan eser yok... annesi yakinda baslar valla kebap yemeye de prenses

canım,merte sabah kahvaltısında 150 ml sut,akşamda gece tahılıyla 180 ml sut veriyorum.hergun 200ml de yoğurt yıyor ayrıca her kahvaltısında da peynir oluyor.bunların dışında sut vermiyorum şu an emdiği için.gun içinde emmiyor gibi birsey ama geceleri 3 yada 4 kez uzun uzun emişiyoruz.
akşamları uyumadan once gece tahılları yerine biberonla sadece sut verip emzirmek istedim ama biberonu sevmedi.emmeyi bırakırsa gece biberon alırmıki uyku sersemiyken bilemiyorum.

sen ne kadr sut veriyorsun nartanımıza,normal sute geçtın mı?
su içiyor ama çok az,her yemekten sonra bir iki myudum anca içiyor.geceleri emdikten sonrada oyle az içiyor.ihtıyaç hıssetmıyorlar herhalde yoksa içerlerdi.

canim normal sute gecmedim tembelim valla hipp e devam edebilir dedi ya dr ben de orali olmuyorum devam gunde 500 ml civari vermeye calisiyorum 100 ml yogurt ve sabahta peynir 200 ml yogurt super valla aferin mert agaya... laremcim bir de birer lazimlik alip su tuvalet olayina baslasak mi acaba sevdirmeye hafiften ogretmeye 18 aydan itibaren baslaniyormus sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…