2009 Kasm Anneleri

canım insan ne kadar çok etkileniyor ruyada olsa deme,ruyaların tersi çıkarmış unutma.sen ve kardeşin çok sağlıklı bir hayat geçireceksiniz demekki.

bu bebişler hayatımızı nasılda değiştirdi,kendimize bile onlar için dikkat eder,düşünür olduk.anne olunca hayata bakışım bile değişti,allah isteğen herkese nasip etsin.dun yaprak dokumundde bir cumle geçtı,çok beğendim;'anne,baba olunca insan, bin kere yeniden başlamak gerekse yeniden başlar' diyordu.hersey bebeklerimiz için..

bu konuda fikri,bilgisi,deneyımı olan varsa banada yardım etsin hemen hemen aynı durundaydım bende dun gece.:96:

ahhh akrakdaslar cok zor bir durum simdi nartan da onceleri cok uyaniyordu 2-3 falan ama sut icmiyor emmiyor da kucagina alip pis pis diyeceksin bir sure sarilacaksin ve yatiracaksin sansin varsa uyumus olaur yoksa kucakta devam bu boyle surer giderdi ama bir de hamisim cok fazla uyku ihtiyacim yorgunlugum vardi ve kalkamadim yataktan bakamadim agladi bir sure baktim 5-6 dk gecer ve hala aglarsa o zaman kalktim ama gece agladiginda yanina nkimse gelmeyecek bunu anlamasini istedim bu birkac gun surdu kalkip bakmadim ufak tefek aglamalar devam etti sonra kendi kendine uyudu en son hic uyanmadi sukur yani o uyanmazsa ben de hic uyanmiyorum deliksiz uyku zaten son aylar uyuyamayacagim artik koca karinla uyumak zor oluyor...

iste boyle arkadaslar cok uzattim mi bilmem??? ama ufak tefek aglamalari bayay siddetli aglama olana kadar kulak arkasi edin bilsin ki kimse gelmeyecek gece uyunacak.... biraz aglamasina da dayanin bence bu onun da iyiligi icin sonucta mutlu anne mutlu bebek....

hatta eltim israrla su yataga birakip aglatarak uyutma yonteminden yap diyor o yapmis simdi oglu 4 yasinda aksam 9 da yatip sabah 9 da kalkarmis kucuklugunden beri iste onu da ben yapmam ama gece bilmeli ki uyunacak beslenme yok su yok kucak yok.....

Son düzenleme:
iyiyim bebeğim sen napıyosun?benim oğlan uyuyor annem bizdeydi kahvaltı yaptık gitti sende ne var ne yok?

oh ne guzel anneyle kahvaltı keyfi bir başkadır.
bende iyiyim canım.mert'i uyuttum kendimi kk'ya attım.yemeğide hazır,rahatım yani bir sure.
bu arada kocacan sana hediyeler almış,gule gule kullan

bende iyiyim canım.mert'i uyuttum kendimi kk'ya attım.yemeğide hazır,rahatım yani bir sure.
bu arada kocacan sana hediyeler almış,gule gule kullan

sağol bebeğim kocaım dün izinliydi 12 de çıktık evden aksam 9 da geldik bütün avmleri gezdik herhalde gelirken yastığımıda aldık ama laptopum daha yok piyasada ne zaman gelecek bilmiyorum....bu arada benim yemeğimde yok çağanın azcık çorbası var bide biz devam mamasını bıraktık vermiyorum artık çağancık herşeyi yiyor ve istiyor o yüzden mama vermiycem artıkkk

iyiyim bebeğim sen napıyosun?benim oğlan uyuyor annem bizdeydi kahvaltı yaptık gitti sende ne var ne yok?

bu arada kocacın sana hediyeler almış,gule gule kullan

selam kizlar hosgeldiniz birsey soracagim dun gece ananesinde nartan in sutu bittigi icin acaba icer mi diye korka korka gunluk sut vardi ondan icirdim gayette guzel icti sabah ta ananesi 160 ml kadar icirmis itiraz etmemis hic ne yapsam acaba o sekilde devam mi etsem yoksa bu bebek devam sutleri daha mi vitaminli bebekler icin acaba valla karar veremedim hep derler ya normal sutler demir vit eksikligine yol acarmis diye....

ne guzel iyi yapmışsınız?bizde bu akşam çıkalım dıyoruz bakalım mert bey bize ayak uydurabilecek mi,genelde biz ona ayak uydurup erkenden donmek zorunda kalıyoruz
suttemi vermeyeceksin?

valla canım bende bebelac devam sütü veriyordum düne kadar çağanda bebek sütlerini sevmedi ama normal günlük sütleri içiyo hemde severek o yüzden ben devam mamasını bıraktık dün itibariyle onun yerine süt içiyo zaten ek gıdalrıda devam ediyo maşallah çağanın boğazı iyi herşeyi yiyor o yüzden ben bıraktım

canım şu anda evde olduğu için devam sutu veriyorum ama bitınce gunluk sute geçeceğim.artık bir yaşını geçtıler tum gıdalardan yıyebiliyorlar,yumurtasına,etine,sebzesine,meyvesine ozen gosterip,her gun bunlardan verdikten sonra bir sorun olacağını zannetmıyorum eksradan artık vitaminde veriyorum oyuzden bitsinler sute geçeceğim.

ne guzel nartanın uyku duzeni oturmuş.gece beslememekle iyi yapıyorsun nasıl alıştırırsan oyle gidiyor aslında.mert emdiği için kıyamıyorum.gecede vermesem sutum gidecek çunku gunduz hiç emmiyor gibi birsey.o yuzden gece uyanmaya bir sure daha devam etmek zorundayızda bu kadar sık uynmasa ne ıyı olurdu.

yok hayır canım iyice yıkadıkatn sonra küçük küçük doğruyorum oda çiğniyo çokta severek yiyor..kızlar toplam kaç tane dişleriniz çıktı?

nartan buun tek uyku duzenine isyan etti 10.30 da uyudu 12 de uyandi ogleden sonra napacak mbakalim uyumadan dayanabilecek mi??? corbasi hazir kiymali kabak ve brokoli karisimi yaprim
umarim sever sizler de iyisiniz kizlar

kızlar pınarın falan bebek sutlerinde glikoz var hiç onlara bulaşmayın bence.sut verecekseniz en iyisi gunluk sut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…