günaydın kızlar bana pek gün aydın olmadı bugün ...gördüğüm rüya hala beni tedirgin ediyor... allahım kimseye göstermesin kötü hastalığa yakalanmışız kardeşimle, offf çeşitli aşamalardan geçioz çokk kötü çokkk allahım kimseye yaşatmasın rüyası bile yıktı beni bugünden itibaren kendime daha dikkat edicem sağlıklı yaşayacam inş.sevdiklerim en çok ta bebişim için
cnm hayra yoralaım öylede olsun inş
bende pek uyudum sayılmaz benimde oğlum çok uyanıyo ve her uyanmada ağlıyo artık bittim yat kalk yat kalk bugün ikimiz yattık sarılıp sarılıp uydu paşam ama yinede çok uyandı ağladı su içti süt içti emdi her defasında artık sinirlerim harab oldu bırak yatakta ağlar ağlar uyur diyolar ama kıyamıyorum ağlatmaya ağlıyo kucağıma alıyorum başın omzuma koyup kaldığı yerden uyuyo ne yapacağımı şaşırdım bir fikri olan varsa acill yardımmm
derfat,begonvil nasılsınız kızlar?bebişler nasıl,ne yapıyorlar şimdi.
iyiyim bebeğim sen napıyosun?benim oğlan uyuyor annem bizdeydi kahvaltı yaptık gitti sende ne var ne yok?
oh ne guzel anneyle kahvaltı keyfi bir başkadır.
bende iyiyim canım.mert'i uyuttum kendimi kk'ya attım.yemeğide hazır,rahatım yani bir sure.
bu arada kocacan sana hediyeler almış,gule gule kullan
iyiyim bebeğim sen napıyosun?benim oğlan uyuyor annem bizdeydi kahvaltı yaptık gitti sende ne var ne yok?
ne guzel iyi yapmışsınız?bizde bu akşam çıkalım dıyoruz bakalım mert bey bize ayak uydurabilecek mi,genelde biz ona ayak uydurup erkenden donmek zorunda kalıyoruzsağol bebeğim kocaım dün izinliydi 12 de çıktık evden aksam 9 da geldik bütün avmleri gezdik herhalde gelirken yastığımıda aldık ama laptopum daha yok piyasada ne zaman gelecek bilmiyorum....bu arada benim yemeğimde yok çağanın azcık çorbası var bide biz devam mamasını bıraktık vermiyorum artık çağancık herşeyi yiyor ve istiyor o yüzden mama vermiycem artıkkk
selam kizlar hosgeldiniz birsey soracagim dun gece ananesinde nartan in sutu bittigi icin acaba icer mi diye korka korka gunluk sut vardi ondan icirdim gayette guzel icti sabah ta ananesi 160 ml kadar icirmis itiraz etmemis hic ne yapsam acaba o sekilde devam mi etsem yoksa bu bebek devam sutleri daha mi vitaminli bebekler icin acaba valla karar veremedim hep derler ya normal sutler demir vit eksikligine yol acarmis diye....
selam kizlar hosgeldiniz birsey soracagim dun gece ananesinde nartan in sutu bittigi icin acaba icer mi diye korka korka gunluk sut vardi ondan icirdim gayette guzel icti sabah ta ananesi 160 ml kadar icirmis itiraz etmemis hic ne yapsam acaba o sekilde devam mi etsem yoksa bu bebek devam sutleri daha mi vitaminli bebekler icin acaba valla karar veremedim hep derler ya normal sutler demir vit eksikligine yol acarmis diye....
ne guzel iyi yapmışsınız?bizde bu akşam çıkalım dıyoruz bakalım mert bey bize ayak uydurabilecek mi,genelde biz ona ayak uydurup erkenden donmek zorunda kalıyoruz
suttemi vermeyeceksin?[/QUOT
çağan zaten emmedi sadece devam mamalarıyla büyüdü sadece devam mamasını bıraktık diğer bütün yiyecekelere tam gaz devam.....hergün sabah portakal yada mandalina sıkıyorum beraber kahvaltı yapıyoruz kerm peynir,zeytin,bal,reçel,domates,salatalık yiyo öğlen çorba içiyo,,akşama doğru yada çorbadan önce meyveli yoğurt yiyo yaptığım yemekelrden variyorum ve süt içiyo
ne guzel iyi yapmışsınız?bizde bu akşam çıkalım dıyoruz bakalım mert bey bize ayak uydurabilecek mi,genelde biz ona ayak uydurup erkenden donmek zorunda kalıyoruz
suttemi vermeyeceksin?[/QUOT
çağan zaten emmedi sadece devam mamalarıyla büyüdü sadece devam mamasını bıraktık diğer bütün yiyecekelere tam gaz devam.....hergün sabah portakal yada mandalina sıkıyorum beraber kahvaltı yapıyoruz kerm peynir,zeytin,bal,reçel,domates,salatalık yiyo öğlen çorba içiyo,,akşama doğru yada çorbadan önce meyveli yoğurt yiyo yaptığım yemekelrden variyorum ve süt içiyo
afiyet bal şeker olsun,yarasın mninnoşa.zeytını nasıl veriyorsun,ben daha hiç vermedim suda falan mı bekletıyorsun oncesinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?