yok hayır canım iyice yıkadıkatn sonra küçük küçük doğruyorum oda çiğniyo çokta severek yiyor..kızlar toplam kaç tane dişleriniz çıktı?
nartan buun tek uyku duzenine isyan etti 10.30 da uyudu 12 de uyandi ogleden sonra napacak mbakalim uyumadan dayanabilecek mi??? corbasi hazir kiymali kabak ve brokoli karisimi yaprim
umarim sever sizler de iyisiniz kizlar
canim 5.5 dis cikti biz de birseyleri cigneyerek yemiyor cigniyor agzinda ve disari cikariyor puturlu yutmaktan hoslanmiyor...
kızlar ben çok düşündüm şimdiden herşeyin tadına baktırmamız lazımki çok seçici olmasın zyetini deneyin tavsiye ederim valla benim kocam çok yemek seçiyo isityorumki oğlum babasına çakmesin bu konuda kocam patlıcan yemez,kabak yemez,etli yada kıymalı yemek yemez,trhana çorbası içmez vss
kızlar bişey söyliycem sizinde dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama hepimizin oğluda sarışın.
canim ananesiyle yatiyor ya annem de saat 7 de uyanmis bidik tabi dayanamadi uyudu ne yapayim bosver duzelir herhalde.....
simdi canim yumurta ve yogurtla terbiye edilen yayla corbasi var onu biliyorsundur ama baska yok bildigim...
valla canım çok zorlanıyorum ama buluyorum bişeyler bugün patates yemeği yanınada çorba,salata,turşu,ezme düşünüyorum yemek sonrasıda tatlı ve çay.......
severek yer tatlim sen de yap mert te sever yogurt seviyorsa.....
cnm hayra yoralaım öylede olsun inş
bende pek uyudum sayılmaz benimde oğlum çok uyanıyo ve her uyanmada ağlıyo artık bittim yat kalk yat kalk bugün ikimiz yattık sarılıp sarılıp uydu paşam ama yinede çok uyandı ağladı su içti süt içti emdi her defasında artık sinirlerim harab oldu bırak yatakta ağlar ağlar uyur diyolar ama kıyamıyorum ağlatmaya ağlıyo kucağıma alıyorum başın omzuma koyup kaldığı yerden uyuyo ne yapacağımı şaşırdım bir fikri olan varsa acill yardımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?