2009 Kasm Anneleri

yok hayır canım iyice yıkadıkatn sonra küçük küçük doğruyorum oda çiğniyo çokta severek yiyor..kızlar toplam kaç tane dişleriniz çıktı?

hım yarın hemen deniyorum..
mertin şu an 9 dişi var.ust,4 alt 4 den sonra ilk azısı çıkmıştı,şimdide diğer azısı patlamak uzere.azının nasıl çıktığını anlamadık bile çok şukur sorunsuz oldu,gulerken farkettın arkada beyaz bir ınci,inşallah diğerleride oyle sorunsuz gelir.

Son düzenleme:
nartan buun tek uyku duzenine isyan etti 10.30 da uyudu 12 de uyandi ogleden sonra napacak mbakalim uyumadan dayanabilecek mi??? corbasi hazir kiymali kabak ve brokoli karisimi yaprim
umarim sever sizler de iyisiniz kizlar

sabah kaçta kalktı kı çok erken uyumuş,dayanamaz gibimi geliyor.
afiyet olsun nartanada.bende kıymalı kerevili bir çorba hazırladım.her gun ne poişircem diye düşünmek nede zormuş.

yumurta ve yoğurtla terbiye edilen bir çorba tarifiniz var mı?

kızlar ben çok düşündüm şimdiden herşeyin tadına baktırmamız lazımki çok seçici olmasın zyetini deneyin tavsiye ederim valla benim kocam çok yemek seçiyo isityorumki oğlum babasına çakmesin bu konuda kocam patlıcan yemez,kabak yemez,etli yada kıymalı yemek yemez,trhana çorbası içmez vss

canim ananesiyle yatiyor ya annem de saat 7 de uyanmis bidik tabi dayanamadi uyudu ne yapayim bosver duzelir herhalde.....

simdi canim yumurta ve yogurtla terbiye edilen yayla corbasi var onu biliyorsundur ama baska yok bildigim...

işin zor valla ne pişiriyorsun o zaman.benimkide etlı olan sulu yemeklerden yemez,kıyma yer.ne kadar enteresan deme

valla canım çok zorlanıyorum ama buluyorum bişeyler bugün patates yemeği yanınada çorba,salata,turşu,ezme düşünüyorum yemek sonrasıda tatlı ve çay.......

canim ananesiyle yatiyor ya annem de saat 7 de uyanmis bidik tabi dayanamadi uyudu ne yapayim bosver duzelir herhalde.....

simdi canim yumurta ve yogurtla terbiye edilen yayla corbasi var onu biliyorsundur ama baska yok bildigim...

nartan seviyormu yayla çorbasını,ben hiç mertte yapmadım ondan.değişik tarifler arayışındayım.hep aynı seylr olmasın dıye uğraşıyorum

valla canım çok zorlanıyorum ama buluyorum bişeyler bugün patates yemeği yanınada çorba,salata,turşu,ezme düşünüyorum yemek sonrasıda tatlı ve çay.......

daha ne olsun,ben ne yapcağimi bilmiyorum.dunden birseyler var bunun yanına salqta,pilav yetr.her gun yemek yapcak değilim ya.(çok tembel gordum kendimi)

nagihancım o dediğine ben çare bulsam uygulayacağım bir kere bıraktım ölece yatakta çıldırmış gibi ağladı çığlık çığlığa bende bişi olcak diye korktum bırakmıyorum uyanınca kalkıp anne diyo sanki o uykudan uyanmamış gibi cap canlı nasıl alışacak bilmiom bir başına uyumaya uykudandelirse bile sızdığını görmedim 1e kadar bekledikte bizi mahvetti ağlamaktan tabi kendinide uykusu zamanında olmassa bir dahadazor uyuyor dün sallamaktan bir hal oldum 2. bebiş olsun inş. onu sallamamayı düşünüyorum tabi çevremdekilere söz geçirebilirsem

nartan yemek yiyecek kizlar sonra da birkac saatligine babasiyla bulusmaya gidecegiz bababababa deyip duruyor sabahtan beri hic halim yok ama goturecegim ne yapayim babasi da ozledi....

hepinizi opuyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…