nartan yemek yiyecek kizlar sonra da birkac saatligine babasiyla bulusmaya gidecegiz bababababa deyip duruyor sabahtan beri hic halim yok ama goturecegim ne yapayim babasi da ozledi....
hepinizi opuyorummmm
canım insan ne kadar çok etkileniyor ruyada olsa deme,ruyaların tersi çıkarmış unutma.sen ve kardeşin çok sağlıklı bir hayat geçireceksiniz demekki.
bu bebişler hayatımızı nasılda değiştirdi,kendimize bile onlar için dikkat eder,düşünür olduk.anne olunca hayata bakışım bile değişti,allah isteğen herkese nasip etsin.dun yaprak dokumundde bir cumle geçtı,çok beğendim;'anne,baba olunca insan, bin kere yeniden başlamak gerekse yeniden başlar' diyordu.hersey bebeklerimiz için..
derya cım ne oldu,hayırdır.
nagihancım o dediğine ben çare bulsam uygulayacağım bir kere bıraktım ölece yatakta çıldırmış gibi ağladı çığlık çığlığa bende bişi olcak diye korktum bırakmıyorum uyanınca kalkıp anne diyo sanki o uykudan uyanmamış gibi cap canlı nasıl alışacak bilmiom bir başına uyumaya uykudandelirse bile sızdığını görmedim 1e kadar bekledikte bizi mahvetti ağlamaktan tabi kendinide uykusu zamanında olmassa bir dahadazor uyuyor dün sallamaktan bir hal oldum 2. bebiş olsun inş. onu sallamamayı düşünüyorum tabi çevremdekilere söz geçirebilirsem
o lafa aynen katılıyorum canım kolay değil hiç bir şey artık inş. dediğin gibi olur canım rüya kabus gibi çöktü üstüme bugün:2::2:
derya bende tek başımayım annemde uzak arabayla gidip gelecek mesafede.hiç komşumda yok gibi birsey.bazen bende çok daralıyorum ozellıklı guzel havalarda çıkıp dolaşmak alışveriş yapmak istiyorum.mert uyurken ez azından 2,3 saatlığine tak başıma çıkmak bile bana iyi gelirdi ama onu bırakabileceğim kimse yok malesef
keşke yakın olsaydık canım ya sen,ben,nuran,dahada toplanırdık çok güğzel olurdu vallah hem çocuklar kaynasırdı hemde bizler...bu arada sebnem yok ne zamandır haberi olan varmı ya?
selam kizlar hosgeldiniz birsey soracagim dun gece ananesinde nartan in sutu bittigi icin acaba icer mi diye korka korka gunluk sut vardi ondan icirdim gayette guzel icti sabah ta ananesi 160 ml kadar icirmis itiraz etmemis hic ne yapsam acaba o sekilde devam mi etsem yoksa bu bebek devam sutleri daha mi vitaminli bebekler icin acaba valla karar veremedim hep derler ya normal sutler demir vit eksikligine yol acarmis diye....
çağan makarnayı pek değil ama pilav yiyor..
nagihancım o dediğine ben çare bulsam uygulayacağım bir kere bıraktım ölece yatakta çıldırmış gibi ağladı çığlık çığlığa bende bişi olcak diye korktum bırakmıyorum uyanınca kalkıp anne diyo sanki o uykudan uyanmamış gibi cap canlı nasıl alışacak bilmiom bir başına uyumaya uykudandelirse bile sızdığını görmedim 1e kadar bekledikte bizi mahvetti ağlamaktan tabi kendinide uykusu zamanında olmassa bir dahadazor uyuyor dün sallamaktan bir hal oldum 2. bebiş olsun inş. onu sallamamayı düşünüyorum tabi çevremdekilere söz geçirebilirsem
nagihan hoş geldin canım,iştesin deme.şimdi san saatleri sayıyorsundur oğluna kavuşmak için:)
günaydınlar nuran hanım..benim oğluşum 1 kes uyuyor hala bence böyle çok güzel hem gece deliksiz uyuyor bende uykumu almış oluyorum yeni uyudu mesela 2 gibi uynır aksamad 8-8.30 gibi yatıyo sabahta 7 gibi uynıyo sen napıyosun annem adayıı...kız hani fıtınu koyacaktın tembel anne seni
bende iyiym canım çağan uyurken bi bakayım nete dedim yemeklerim var bugün rahatım hani pek iş yapasım yok zaten doğum ne zaman senin artık başka topiğe transfer olursun herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?