2009 Kasm Anneleri

o lafa aynen katılıyorum canım kolay değil hiç bir şey artık inş. dediğin gibi olur canım rüya kabus gibi çöktü üstüme bugün:2::2:

mert'i salıncakta sallayarak uyutuyorum,hiç istemedim sallanmaya alışmasına.sağolsun annem ve eşim sayesinde alıştı,nereye kadar sallayacağız ne zaman kendi kendine uyumaya alışacak,alışabilecek mı merak ediyorum.şimdi gittiğimiz yerlerde çok zor oluyor,ayaktada sallatmıyor kendini,iki kişi çarşafla sallıyoruz artık.sırf bu yuzden bir yere gidesim yok

derya bende tek başımayım annemde uzak arabayla gidip gelecek mesafede.hiç komşumda yok gibi birsey.bazen bende çok daralıyorum ozellıklı guzel havalarda çıkıp dolaşmak alışveriş yapmak istiyorum.mert uyurken ez azından 2,3 saatlığine tak başıma çıkmak bile bana iyi gelirdi ama onu bırakabileceğim kimse yok malesef

keşke yakın olsaydık canım ya sen,ben,nuran,dahada toplanırdık çok güğzel olurdu vallah hem çocuklar kaynasırdı hemde bizler...bu arada sebnem yok ne zamandır haberi olan varmı ya?

keşke yakın olsaydık canım ya sen,ben,nuran,dahada toplanırdık çok güğzel olurdu vallah hem çocuklar kaynasırdı hemde bizler...bu arada sebnem yok ne zamandır haberi olan varmı ya?

evet ya çok guzel olurdu.mert'in hiç arkadaşı yok yaşıtlarıyla zaman geçirmasi onemli ama yok kimse işte.bahar doneminde parka falan gotururum de kışın nerden bulacağim yaşıtını.

şebnem annesinin yanına amerikaya gidecekti donmediler sanırım.

valla cnm benimde evdekler bitsin kutu süte geçicem sonuçta bu bebek sütleride birsürü işlem görüyor

çağan makarnayı pek değil ama pilav yiyor..

benim paşamda 2 diş var makarna ve pilava bayılıyo yazık yavrum çineyemeden yutuyo :)))

ben 9 ay sallamadım ikimiz yan yana yatıp uyutuyodum ama bir yere gidince sorun olmaya başladı şimdi sallıyorum bilerek alıştırdım yani dün bende yatağından almamayı denedim çok ağladı dayanamadım ne yapayım bir süre daha katlanıcam

nagihan hoş geldin canım,iştesin deme.şimdi san saatleri sayıyorsundur oğluna kavuşmak için:)

hoşbulduk cnm valla haklısın hem saatleri sayıyorum hemde oğlumu çok özlüyorum aklım hep onda aç mı uyudumu akşam eve bir gidiyorum nasıl koşuyo kucağıma bir süre sarılıp kalıyo ahh ahhh anlatmakla bitmez 2. olursa 2 sene ücretsiz alıcam

slm arkadaşlar gece uyanmalardan bahsetmişsiniz ben kızıma gece 10 buçukta muhallebi yapıyorum uyutuyorum 11den sabah 10 a kadar uyuyoruz çok şükür uyanabilirsem sabah süt veriorum çünkü biberon almıyo sütü az içio o zaman bende uykusunda tıkıom ağzına en azından 10 akadar uyuyo anca muhallebi yapıyorum sütle...

upuzun kulakları
burnu vak vak
yanakları çok tatlı
gozleri parlak..

bu tekerleme sayesinde burnunu ve kulaklarını gosterabiliyor artık
hedefimizde gozler va yanaklar var..

bircan muhalabiyı nasıl yapıyorsun,hazırlardan mı?

arkadaslar nasilsiniz valla boyle online sohbetler guzel oluyor alistik ta ama kimse yok malesef biz babayla bulusup kaynasip daha sonra da eve geldik arabaya bindirdi babasi baya agladi anladi gelmeyecegini offf ya ne yapalim bizim de boyle olacak sonra arabada uyudu ellerini yuzunu yikayamadan pis ustu basiyla uyudu valla yarin carsaf yorgan yikamam lazim.... ya disari cikinca bu bidik hic durmuyor tabi dusuyor saga sola elleriyle dokunuyor, sevenler eline yuzune dokunanlar bu mikrop olaylari beni cok dusunduruyor bir yandan bagisiklik sistemi gelissin de ote yandan hastalik riski kis ta geldi bu olaya ne cozum bulacagim bilemedim rahat mi olayim yoksa hijyen mi???
bilemedim arkadaslar nolur akil verin... ona keza parkta da kumlarda dusuyor kalkiyor elleri kum eller agizda offf offf

selam sevgili kasim anneleri nartan bey de 1 kez uyku olayini bugunde yapamadik cunku kendileri yine 11 de uyudu cunku sabah 7 ye ceyrek kala kalkti dayanamadi iyiki de uyanmis bezi sizdirmis ustu islanmis fanilasina gecmis hemen altini degistirdim yanima aldim uyuyacagiz sabah olmadi dedim yanimda 7.30 a kadar gozler kapali saga don sola don uyumaya calisti tatli oglum tabi uyuyamadi beni de uyutmadi ama sabahlari oyle guzel guluyor ki insan uykusuzlugunu falan unutuyor gulec oglum benim

günaydınlar nuran hanım..benim oğluşum 1 kes uyuyor hala bence böyle çok güzel hem gece deliksiz uyuyor bende uykumu almış oluyorum yeni uyudu mesela 2 gibi uynır aksamad 8-8.30 gibi yatıyo sabahta 7 gibi uynıyo sen napıyosun annem adayıı...kız hani fıtınu koyacaktın tembel anne seni

ayyy selam deryacigim valla haklisin canim kocam birkac tane yeni cekti resim ilk defa onlari da bilg aktarmam lazim cok tembelim halsizim yorgunum sorma sen nasilsin bakalim????/

bende iyiym canım çağan uyurken bi bakayım nete dedim yemeklerim var bugün rahatım hani pek iş yapasım yok zaten doğum ne zaman senin artık başka topiğe transfer olursun herhalde

bende iyiym canım çağan uyurken bi bakayım nete dedim yemeklerim var bugün rahatım hani pek iş yapasım yok zaten doğum ne zaman senin artık başka topiğe transfer olursun herhalde

oh oh yemek olmayinca dusunmek bile yoruyor insani ne pisirsem diye....

canim benim dogum mart sonu 1 nisan asilnda ama dr daha once alalim diyor simdiden sinir ediyor beni bir sorun olmazsa isallah son gune kadar beklerim iste catlasin dr um yooook baska topige gitmistim aslinda nisan anneleri sonra martta olacak diye mart anneleri ama muhabbet sarmiyor yeni cikmisim hamislikten herseyi biliyorum merak ettigim birsey yok ama gelismeleri de sizinle takip ediyorum burada daha hos oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…