yok tatlim gitmem buradan ben de buraya cok alistim hem cok ilgili arkadaslar var burada bir soru sor herkes cevap verir bildigi kadariyla akil alabilirsin dedigin gibi az kisiyiz ama oz kisiyiz burada
nartan bey de uyandi supurgeyle oynuyordu uymadan temizlige kaldigi yerden devam ediyor bidikcimmm....
oy yeriö ben onu sarı sarı.....bizim sıplarsın hepsi sarı çoks everim sarıları ikinci sıpanın adı ne olacak?
varya deryacigim burada hava bir guzel anlatamam yemek yedireyim parka gotureyim diyorum bu havalari bulmusken degil mi? oralar soguktur degil mi canim
ayni sehirde olalim cok isterdim ben de ne guzel gorusurduk cocuklar da yani ay digumlu off ya ne guzel olurdu
hayır canım süt şeker az tabi ve pirinç unu ülkerin bayılıo valla
arkadaslar nasilsiniz valla boyle online sohbetler guzel oluyor alistik ta ama kimse yok malesef biz babayla bulusup kaynasip daha sonra da eve geldik arabaya bindirdi babasi baya agladi anladi gelmeyecegini offf ya ne yapalim bizim de boyle olacak sonra arabada uyudu ellerini yuzunu yikayamadan pis ustu basiyla uyudu valla yarin carsaf yorgan yikamam lazim.... ya disari cikinca bu bidik hic durmuyor tabi dusuyor saga sola elleriyle dokunuyor, sevenler eline yuzune dokunanlar bu mikrop olaylari beni cok dusunduruyor bir yandan bagisiklik sistemi gelissin de ote yandan hastalik riski kis ta geldi bu olaya ne cozum bulacagim bilemedim rahat mi olayim yoksa hijyen mi???
bilemedim arkadaslar nolur akil verin... ona keza parkta da kumlarda dusuyor kalkiyor elleri kum eller agizda offf offf
laremcigim nartan uzun zamandir agiz goz el parmak sac kulak bacak hepsini gosteriyordu su an ise isine gelince gosteriyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?