2009 Kasm Anneleri

gitme kuşum boşver az kişide olsak burası güzel hem biz sana çok alıştık şekerim yokluğun çok belli olur..

yok tatlim gitmem buradan ben de buraya cok alistim hem cok ilgili arkadaslar var burada bir soru sor herkes cevap verir bildigi kadariyla akil alabilirsin dedigin gibi az kisiyiz ama oz kisiyiz burada

nartan bey de uyandi supurgeyle oynuyordu uymadan temizlige kaldigi yerden devam ediyor bidikcimmm....

oy yeriö ben onu sarı sarı.....bizim sıplarsın hepsi sarı çoks everim sarıları ikinci sıpanın adı ne olacak?

oy yeriö ben onu sarı sarı.....bizim sıplarsın hepsi sarı çoks everim sarıları ikinci sıpanın adı ne olacak?

annesi cakma sarisin ama nartan sarisin valla ama ben de cok ta koyu renk sayilmam canim.... cagan kime benziyor daha cok anne mi baba mi?

ikinci bidigin adi belli degil deryacigim arastirmalar devam ediyor

varya deryacigim burada hava bir guzel anlatamam yemek yedireyim parka gotureyim diyorum bu havalari bulmusken degil mi? oralar soguktur degil mi canim

çağanı banada çok benzeten oluyo babayada ama babasına benzettikleri zaman babanın çok hosuna gidiyo ben minyon tipliyim ya surat yapısı bana çok benziyo zaten çok dua etmiştim o ş............ benzemesin diye ALLAH gönlüme göre verdi....

varya deryacigim burada hava bir guzel anlatamam yemek yedireyim parka gotureyim diyorum bu havalari bulmusken degil mi? oralar soguktur degil mi canim

burası çok soğuk canım bide biz elmadağ tepesine yakın evimiz dahada soğuk sokaklar sis dolmuş göz gözü görmüyo hiç bir yere gidemiyoruz avmlerde yakın değil kocacım sağolsun arabada var izinli olduğu günler gezdiriuo bu çarşamda gittik gezdik öğlen 12 de çıktık bir sürü avm gezdik aksam 9 da geldik işte ama yetmiyo bana işte.........çünkü ben gezmeyi alışverişi oğluşuma bişeyler almayı çok seviyorum lcw benim vazgeçilmez tutkum...

herzaman merak etmişimdir bu ziyaretçilerin kim olduğunu kimse o arkadaslar onlarda yazsınlar öle okuyp kaçmakla olmaz bu işler ya yazsınlar yada okumasınlar yazılarımızı

aynen canım ya dışarda bende paniklıyorum,eskisi kadar olmasada.ikide bir elini silesim geliyor ama o da çok dogru değil sanırım.dokunduğu yerin durumuna gore kimselere çaktırmadan siliyorum ne yapayım.dışardan gelince mutlaka elini yuzunu yıkıyorum.ellerini ağızlarına goturmeseler sorun değilde şimdilik dikkat etmemiz lazım:2:

begonvilcım prımanın yeni paketlerine geçtım bende senin dediğin gibi puantıyeli bakalım sızdıracakmı.daha incelmiş gibi geldi bez bana,adetinide azaltmışlar gozumden kaçmadı
pişik falan yapmıyor memnunum ama sızdırıyorsa başka beze geçmek lazım.
lazımlık olayını ne yaptın,bende bir tane alayım,alışsın şimdiden,giysileriylede olsa oturmasını oğrensin diyorum.

seni gerçekten çok çok tebrik ediyorum kaç aylık hamilesin hiç üşenmeyıp bir de nartanı parka goturmryı düşünüyorsunbu alkışlar sana
bende senden feyzalıp uyanınca bebişimi parka gotureceğim.

laremcigim nartan uzun zamandir agiz goz el parmak sac kulak bacak hepsini gosteriyordu su an ise isine gelince gosteriyor....

maşallah nartana ben daha yeni oğretmeye başladım.o işine gelince yapma olayı bizdede var bazen el çırp,bıktım yap,kafanı salla,bye bye yap,dıgıdık yap gibi komutları veriyorum hepsini yapıyor, bazen hiç takmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…