2009 Kasm Anneleri

laremcigim hosgeldin canim prima yine sizdiran evet valla daha onceki bebekliginden beri sizdirmamisti baktim ambalaj ayni farkini anlasak ta almasak yaaani nolacak bilmiyorum....
nartan yemegini yedi masallah sorunsuz simdi 1 saat kadar parka gidelim bu havalari kacirmamak mlazim yazik yavrulara....

deryacigim akdere evet cok yakin orada olsak yada orasi soguk burada olsak bulusurduk ama yazin antalya ya gelenlerle tanismayi cok isterim zaten izmire gitsem laremcimle ankaraya gelsem seninle tanismayi cok isterim

opuyorum yine muhabbetin ortasinda cikiyorum offff yaaa opuyorum yakisiklilari sizleri deeeeee

sagol canım temvellikten fotoğraf makinesi olmasına rağmen yanıma alıyorum ama foto çkmeye üşeniyorum

aynen benim de hep çantamda gidip gelir makine boşu boşuna.

mert uyandı,bugun huysuz,tek başına bırakamıyorum odada.yemeğini yedireyım,birazda dışarı çıkaracağım.çağanı op benim için,goruşuruz.

farkını soyle anlayabiliriz yenilerin adeti daha az ornepin 94'luk paketler 88 adete duşmuş.ama eskilerden bulabilirmıyız bilemiyorum.

yolunuz düşerse goruşmeyı bende çok isterim
sen gezdir canım nartan beyı daha sonra yıne mahabet ederiz.bizde sizi optuk

kimse yokmu huuuu kızlar begonvilcim parktan gelemdin galiba,larem sen ne geziyon ağustos topiğinde gııı?hadi kızlar ya gelin artık

ayyy deryacigim geldim parktan meyvesini yedi offf sorma kumlara bulandi kaydirak merdivenlerinde baya zaman gecirdi salincagi pek sevmiyor oturmak hosuna gitmez ya o bakimdan.... simdi uykusu var gibi ama yine uyumuyor uyumasin birak desem huzursuz sarhos gibi dusup duruyor ne yapayim sasirdim vallahi siz naptiniz bakalim evde...

ya guldurdun beni yine larem agustos topigine mi gitmis ayyyyy

bizde napalım canım iş güç yoğurt yedirdim bende oynuyo şimdi bende esra erolu izliyodum..he ya hiç sorma ağustos topiğnde buldum laremi hemde 2009 ağustos...

bizde napalım canım iş güç yoğurt yedirdim bende oynuyo şimdi bende esra erolu izliyodum..he ya hiç sorma ağustos topiğnde buldum laremi hemde 2009 ağustos...

hay allah alip tekrar bizim topige getirseydin larem i kimseye vermeyizzzzz vermeyizzz deseydin
yaaa benim acilen oyuncak kutusu torbasi sepeti ne varsa iste almam lazim butun oytuncaklar rafli dolapta hepsini cikariyor biri mutfakta biri banyoda biri heryer oyuncak dolu birkac oyuncakciya baktim yok nereden alinir ki boyle guzel birsey... bir internetten arastirayim bari bulursam siparis veririjm

bak canım bulursan güzel bişey banada haber ver ben şimdi çıkmak zorundayım çağana bakayım bi napıyo çocuk...

tamam canim sonra gorusuruz sen bak tatli yakisikliya

vay derya'cım dedektıf gibisin be,yakaladın beni.severim ordakı anaları ve muhabetlerini arada okuyorum onları,hem 3 ay sonra bizleri neler bekliyor konusunda fikrım oluyor
bizde mertle parka gittik,rüzgar olduğundan fazla kalmadım.zaten burnumuzun dibi geldik bi,r iki sallandıktan sonra gelince meyvesinide verdim.baktım yoktunuz bende attım kendimi ağustoas analarının yanına..

iyi yapmışsın canım burası çok soğuk olduğu için biz çıkamdık...ya ben seni yakalarım öle vermeyiz seni başka topiğe hayatım biz burda bi aile olduk artık yok öle ağustos topiğine kaçmak sen kaç ben kovalarım seni.....

oyuncak kutusu için koçtaşın sıtesine bakın koçtaşsaklama kutusu yazın google amcaya çıkıyor.tekerlekli,turuncu bir kutu var guzele benziyor.bende almayı düşünüyorum oyla birsey.
link vereyım dedim olmadı

kızlar şımartıyorsunuz beni,sağol canım.benimde bir yerlere gitmeye niyetım yok.seviyom sizi

şımar kuzum şımar buna ihtiyacımız var bence....

dogru diyorsun,hemende hazırım zaten şımarmaya,optm seni.
benim net beni deli ediyor ikide bir duşuyorum
çagan akşam ne yiyecek.ben oğlenki çorbasında vereceğim.iki oğun aynı şeyı yıyecek ama bir sey hazırlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…