herzaman merak etmişimdir bu ziyaretçilerin kim olduğunu kimse o arkadaslar onlarda yazsınlar öle okuyp kaçmakla olmaz bu işler ya yazsınlar yada okumasınlar yazılarımızı
derfatcım albumune baktım canım çok tatlı çıkmışsınız.
sagol canım temvellikten fotoğraf makinesi olmasına rağmen yanıma alıyorum ama foto çkmeye üşeniyorum
laremcigim hosgeldin canim prima yine sizdiran evet valla daha onceki bebekliginden beri sizdirmamisti baktim ambalaj ayni farkini anlasak ta almasak yaaani nolacak bilmiyorum....
nartan yemegini yedi masallah sorunsuz simdi 1 saat kadar parka gidelim bu havalari kacirmamak mlazim yazik yavrulara....
deryacigim akdere evet cok yakin orada olsak yada orasi soguk burada olsak bulusurduk ama yazin antalya ya gelenlerle tanismayi cok isterim zaten izmire gitsem laremcimle ankaraya gelsem seninle tanismayi cok isterim
opuyorum yine muhabbetin ortasinda cikiyorum offff yaaa opuyorum yakisiklilari sizleri deeeeee
nbr kızlar
bende kasım annesiyim
bizde napalım canım iş güç yoğurt yedirdim bende oynuyo şimdi bende esra erolu izliyodum..he ya hiç sorma ağustos topiğnde buldum laremi hemde 2009 ağustos...
tamam canim sonra gorusuruz sen bak tatli yakisikliya
vay derya'cım dedektıf gibisin be,yakaladın beni.severim ordakı anaları ve muhabetlerini arada okuyorum onları,hem 3 ay sonra bizleri neler bekliyor konusunda fikrım oluyor
bizde mertle parka gittik,rüzgar olduğundan fazla kalmadım.zaten burnumuzun dibi geldik bi,r iki sallandıktan sonra gelince meyvesinide verdim.baktım yoktunuz bende attım kendimi ağustoas analarının yanına..
iyi yapmışsın canım burası çok soğuk olduğu için biz çıkamdık...ya ben seni yakalarım öle vermeyiz seni başka topiğe hayatım biz burda bi aile olduk artık yok öle ağustos topiğine kaçmak sen kaç ben kovalarım seni.....
şımar kuzum şımar buna ihtiyacımız var bence....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?