2009 Kasm Anneleri

canım ya bende çağanın derin bi mama tabağı var herşeyi onunla veriyorum hemde ne kadar yediğine bakıyorum 15 dk önce ekmek doğrayıp çorba içirdim bayağı içti dahada versem içecekti herhalde patates yemeğimde var ama çokmu abartıyorum yiyecekleri diye vermedim

sen daha iyi bilirsın tabi fazla abartmamak lazım ben 3 gibi verdim çorbasını sonra 5 gibi portakal suyu içirdim .şimdi yıne vereceğim yarın kase kadrepey zamn geçti acıkmıştır birde yatmadan muhalabisi var.sen yatmadan ne veriyorsun sadece sut mu?

kizlarrr bu gece uzun oalbilir benim icin niye mi nartan bey aksam uykusuna gecti offf ya ne corba ne sut offf yedirecek kafayi 4 gibi uyutmaya calistim uyumadi simdi de allahim neydi gunahimmmmm????? ben nerdeeee yanlis yaptimmmmm

kizlarrrr bu gece uzun oalbilir benim icin niye mi cunku nartan bey aksam uykusuna gecti ne aksam yemegi ne sut acikirsa ne yaparim gecenin koru yedirebilir miyim ki??? aksam 4 gibi uyutmaya calistim uyumadi allahimmmmm neydi gunahimmmmm ben nerdeee yanlis yaptimmmm offff

yeme kafayı nurancım uyutmasaydın dirensydi biraz daha çağan 12 de yattı 2 de kalktı 8 de yatırırım

ay ayyy ayyy annesi mert in yeni fotosunu koymus annesi cagan in da yeni fotosunu koymus cok tatlilar masallah... derya hani derler ya kiz cocuklari daha sakin olur daha bir uslu olur diye amannnn parkta 18 aylik bir kiz cocugu hala gece uykusu yokmus ayakta kadincagiz 2 saat salliyormus neredeyse ve eve donerken arabaya binmiuyor illa kucak istiyor aayyy benim nartanima kurban olayim ben gidiyoruz deyince hemen oturur arabaya en azindan yani hep derdim kizim olursa eger daha sakin uslu olabilir diye amannn allahim ne veririse hayirlsini versin degil mi kiz erkek farketmiyor bebeginden bebegine degisiyor

himmmm deryaaaa hangi topiklerdesin bakimmmm online sin ama burada yoksunnn himmmmm

burdaydımda canım çağan kapıya yüzünü vurdu bayağı çizilmiş apar topar kapattım pcyi..çocuk konusuna gelince bende kız çocuklarını çok seviyorum ve hep böyle sarışın renkli gözlü bi kzım olsun diye hayal ediyodum ama rabbim erkek çocuk verdi çağanda çok huysuzdu canım ben çok çektim bende saatlerce sallıyordum hele ramazan boynca evin ortasına salıncak kurduk tavandan sabaha kadar hiç uyumadan sallıyordum eğer sallamayı bırakırsam ağlıyodu bende gündüzleri annemlere gidiyordum onlar bakıyo ben uyuyodum çağan daha yeni yeni düzeliyo küçükken kucak isterdi ağlardı susmazdı hatta göbek fıtığı vardı çok ağlamaktan şimdi düzeldi çok şükür ama bana şimdi ikinci çocuğun kız olacak deseler yok düşünmüyorum derim bidaha aynı şeyleri yaşamak istemiyorum..ALLAH olamyanlara ve isteyenlere versin.....

demedim mi bu gece uzun benim icin diye tam yemek yiyecegim beyefendi uyandi yemek bogazima dizildi kucaktan inmek istemedi ve saat 8 den 9 30 a kadar onu uyutmakla ugrastim artik sabrim tukendi sinirlerim bozuldu ya....

bu anlattiklarinin hepsi de nartan di aynen ilk 4-5 ay kadar geceleri 2-3 saatlik uykularla durdum mahvoldum yardim edenim de yok arada annem kaldi bakti gece o da 1 gun kalsa 5 gun kalmadfi ben de soranlara aslaaa ikinci cocuk mu allah olmayanlara versin derdim ama suprizzzz ikinci geliverdi bir sene daha bana huzur yuzu yok en azindan sen de buyuk konusma benim gibi bir bayan gordum spiral oldugu halde hamile kalmis

kizlarrr bu gece uzun oalbilir benim icin niye mi nartan bey aksam uykusuna gecti offf ya ne corba ne sut offf yedirecek kafayi 4 gibi uyutmaya calistim uyumadi simdi de allahim neydi gunahimmmmm????? ben nerdeeee yanlis yaptimmmmm

6,30 da mı uyudu:26:valla allah yardımcın olsun diyeyım şimdiden karnı acıkacağı için uyanır ama sen ona uyanmadan biberonla sut versen belkı işe yarar ne dersin?
kesintisiz uyusa bile sabahın korunde uyanırsınız.

begonvil mert bebiş gunde tek uyku uyuyor ama sabah 9 gibi kalktığı için oğlen12 de uyuyor iki saat kadar bu yuzden 8.30 kadar dayanabiliyor.
anladığım kadarıyla nartan bebiş sabahları 7 civarı kalktığından oğleni bekleyemeden uyuyor.nartanın sabah 7'de kalkmamasını,biraz daha uyumasını sağlamak lazım,ama nasıl bilemiycem

yeni foto koydum ama flaş yuzunde patlamış pek parlak gozukuyor yarın değiştireyım.bende kız bebiş istiyordum hatta 21.haftaya kadar kızım olcak diyebiliyordum.birkaç parçada pembiş eşyamız var bu yuzden.oğluşum geldi saklamış şeyını bizden.

laremcim zaten uyandi arkadas 7.30 da yemek yedirmedi bana ben de sut icirdim corba vermedim artik ac uyanirsa bilemiyorum hicbir fikrim yok....

bilmiyorum canim gec kalksin diye 11 de yatirdigim bile olmustu ama yine ayni yine ayni kakis saati
amannnn cok halsizim kalsiyum hapi icmem sut icmem lazim icecek kadar gucum yok offff yani annem de rahatmisim kac gundur bugun zor aksam oldu valla

evet ama yine de guzel foto mert beyefendi nin

ben sirf daha sakin usku olur diye kiz istiyordum ama baksana belli olmuyor hic hem erkek erkege daha iyi anlasirlar nartan icin iyi erkek olmasi

hım demek sabahları erken kalkıyormayı seviyor,inş duzene girer o zaman oglene kadr oyalaman ,oğleden once uyutmaman lazım.

sen kendini ihmal etme hadi kalkta sutunu iç hemen.

bizimde çok sorunluydu ilk aylar hatta ilk 8,9 ay diyeyım ben, devamlı emmek istiyordu,bir de çok gazlı bir bebektı mert.gece 12 den 1 den once uyumazdı.şu 1 yaşından sonra biraz rahatladım oncesi kabus gibiydi

bende yeni yemek yıyebildim artık 2 oğun yıyorum zaten akşam yemeklerinde uyanıksa yediğimdende birsey anlamıyorum buz gibi oluyor yediklerimde,içtiklerimde.

haklisin canim ista falan kalmiyor ki surekli kucak istemeler peki esin yok mu o oyalarken yada uyuturken sen yesen

primanın puantıyeli modelini denedim tam bir feleket.sen sızdırıyor dediğinde ben nemlı oluyor falan diye düşünmüştum bez altında 3 saat kadr kaldı,badisi,eşortmanı su dokulmuş gibi olmuş.şimdi yıne bağladım ondan sabaha kadr ne olacak,gece kontrol etmem lazım.yıne aynı olursa birde ust baş değiştirirken uyanırsa bilmiyorum ne yaparım ben o primayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…