yeme kafayı nurancım uyutmasaydın dirensydi biraz daha çağan 12 de yattı 2 de kalktı 8 de yatırırım
himmmm deryaaaa hangi topiklerdesin bakimmmm online sin ama burada yoksunnn himmmmm
burdaydımda canım çağan kapıya yüzünü vurdu bayağı çizilmiş apar topar kapattım pcyi..çocuk konusuna gelince bende kız çocuklarını çok seviyorum ve hep böyle sarışın renkli gözlü bi kzım olsun diye hayal ediyodum ama rabbim erkek çocuk verdi çağanda çok huysuzdu canım ben çok çektim bende saatlerce sallıyordum hele ramazan boynca evin ortasına salıncak kurduk tavandan sabaha kadar hiç uyumadan sallıyordum eğer sallamayı bırakırsam ağlıyodu bende gündüzleri annemlere gidiyordum onlar bakıyo ben uyuyodum çağan daha yeni yeni düzeliyo küçükken kucak isterdi ağlardı susmazdı hatta göbek fıtığı vardı çok ağlamaktan şimdi düzeldi çok şükür ama bana şimdi ikinci çocuğun kız olacak deseler yok düşünmüyorum derim bidaha aynı şeyleri yaşamak istemiyorum..ALLAH olamyanlara ve isteyenlere versin.....
kizlarrr bu gece uzun oalbilir benim icin niye mi nartan bey aksam uykusuna gecti offf ya ne corba ne sut offf yedirecek kafayi 4 gibi uyutmaya calistim uyumadi simdi de allahim neydi gunahimmmmm????? ben nerdeeee yanlis yaptimmmmm
yeni foto koydum ama flaş yuzunde patlamış pek parlak gozukuyor yarın değiştireyım.bende kız bebiş istiyordum hatta 21.haftaya kadar kızım olcak diyebiliyordum.birkaç parçada pembiş eşyamız var bu yuzden.oğluşum geldi saklamış şeyını bizden.
laremcim zaten uyandi arkadas 7.30 da yemek yedirmedi bana ben de sut icirdim corba vermedim artik ac uyanirsa bilemiyorum hicbir fikrim yok....
bilmiyorum canim gec kalksin diye 11 de yatirdigim bile olmustu ama yine ayni yine ayni kakis saati
amannnn cok halsizim kalsiyum hapi icmem sut icmem lazim icecek kadar gucum yok offff yani annem de rahatmisim kac gundur bugun zor aksam oldu valla
bizimde çok sorunluydu ilk aylar hatta ilk 8,9 ay diyeyım ben, devamlı emmek istiyordu,bir de çok gazlı bir bebektı mert.gece 12 den 1 den once uyumazdı.şu 1 yaşından sonra biraz rahatladım oncesi kabusgibiydi
bende yeni yemek yıyebildim artık 2 oğun yıyorum zaten akşam yemeklerinde uyanıksa yediğimdende birsey anlamıyorum buz gibi oluyor yediklerimde,içtiklerimde.
haklisin canim ista falan kalmiyor ki surekli kucak istemeler peki esin yok mu o oyalarken yada uyuturken sen yesen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?