2009 Kasm Anneleri

evet laremcim bu yeni primayi gozum tutmadi hic otekinin nesi varsa degistirmisler umarim sizdirmaz ya uyanmazsa islak islak nasil kalsin yavrucak kiyamam ben yine de bu kucuk bidiklara....

larem hem sekercik yok hem de sebnem yok neredeler ama ozledik onlari da bu rada sut iciyorum

hugies falan denedin mı hiç onlar nasıl acaba.

afiyet olsun sana,bebişine yarasın...
şebnem amerikaya gidecektı,şekerciği bende merak ettım belkı sınav haftası falandırda yoğundr.

hugies falan denedin mı hiç onlar nasıl acaba.

afiyet olsun sana,bebişine yarasın...
şebnem amerikaya gidecektı,şekerciği bende merak ettım belkı sınav haftası falandırda yoğundr.

hugies ilk gobek bagi oldugunda daha iyi diye denemistim ama kullanmadim bile iyi diyenler var ama ben hic sevmedim nedense....

canım netten duşuntum,kaçar gibi oldu kusura bakma.
bende molfiks kullandım bir paket arası çok kalındı.gece bir sorun olmadımert oğleden sonraları tum geceden daha çok çişini yapıyor,bezi daha dolu oluyor.
rahat bir gece geçirdik.3 kere kalktı,emip hemen uykuya daldı,tum annelera sorunsuz geceler diliyorum.

selam kızlar nasılsınız
bu haftam tam bi felaketti bi yandan sınavlar bi yandan uykusuzluk...
oğluşum geceleri çok sık uyandı mahvetti beni sabaha kadar uyumadığım oldu çok yoruldum dün okuldan gelince 5 saat deliksiz uyumuşum daha da uyuycaktım ama göğsüm şişmiş uyanıp emzirdim oğlanı.
pek bi sıkıntı yok uykusuzluk haricinde ama olcak o kadar deyip kendimi teselli etmeye çalışıyorum.
sabahları zeytin ekmek süt bal peynir yiyor öğlenleri çorba aralarda muza bayılıyor bi muzu yiyor minik minik koparıp yiyor. elmayı çok seviyor. akşamları biz ne yersek ondan tadıyor ama mutlaka akşam sütü var ben süt olarak bildiğiniz klasik sütü içiriyorum. pınarın filan minik kutu sütleri oluyo ya onlardan açıyorum sabah, akşamına bitiriyor. öyle aman aman bi iştahı yok ama doyana kadar yiyor. doyunca yüzümüze bakıp gülerek çıkarıyo ağzından:) çok şeker görünüyor iyi ki doğurmuşum diyorum bi yandan da ne diye 2 yıl beklemişim diyorum ne güzel şey Allah herkese versin bu zevki diyorum işte böyle.

he kızlar ben evy baby kullanıyorum çok da memnunum krem ve pudralı olduğu için daha pratik geliyo bana hiç pişik olmadık biz.

günaydın kızlar nasılsınız bakalım?çağanı yatırıp gelicem birazdan nuran gece uyumadın galiba nartan uyutmadı canım...

günaydın kızlar nasılsınız bakalım?çağanı yatırıp gelicem birazdan nuran gece uyumadın galiba nartan uyutmadı canım...

yok canim ya saat 21.30 a kadar ugrastirdi ama sukur gece hic uyanmadi ve saat 8 de uyandi bu saate kadar da uyumadi ve 12.30 da uyudu bakalim 2 saat uyusa super olur aksama kadar dayanir....... cagan in yuzu nasil oldu gecti degil mi? bu arada sen nasilsin dun gece babamiz geldi birkac gun evde cok mutluyum valla....

selam sekercik iyi olmana sevindik nerelerde diyorduk... gece uykulari biran once duzene girse bir ohhh cekersin gunduz kosturmalarin hic gelir rahatlarsin canim ama iste ne zaman duzelir acaba memeden kesmeyi dusundugun zaman zaten kesin biraz olsun duzene girer gece beslemezsin de yavas yavas alisir ama anne sutu de onemli tabi sansli cocuklar benceanneler biraz rahatsiz oluyor ama napalim degil mi

geldim canım burdayım ütü yaptım biraz sonra çağan uyumamış kaka yapmış altını değiştirdim şimdi yeniden koydum beşiğe uykusu var ama uyumuyo biraz mızmızlanıyo yüzü çizilmiş sadece pek bişey yok babası farketmedi bile sen nasılsın canım eşinin gelmesine sevindim...özlem giderirsiniz artık..eşin nerelere gidiyo canım?

himmm gecikmis bizimki de 1 saat ancak uyudu 12.30 da uyumustu 13.30 da kalkti aksama kadar yine dayanabilir mi bilemiyorum.... benim esim izmir denizli nevsehir oralara turistik yerlere gidiyor

himmm gecikmis bizimki de 1 saat ancak uyudu 12.30 da uyumustu 13.30 da kalkti aksama kadar yine dayanabilir mi bilemiyorum.... benim esim izmir denizli nevsehir oralara turistik yerlere gidiyor

bugun ne olmuş bu beyefendilere boyle mert'te 1saat 15 dk uyudu. ahh ahh oysa ne planlarım vardı daha bir saat daha uyusaydı ne ıyı olacaktı.o uyurken ancak birseyler yedim,evi süperdum ve bıraz utu yapabildim.dinlenmeye bile fırsatım olmadı

şekercik yazınca aklıma geldi.bir avm de tanıtım amaçlı 2 tane evy baby vermişlerdi.çok guzeldi gerçekten,mis gibide kokuyordu:97:
mertte meyvenin her turlusunu seviyor.kivi de veriyorum yalayıp yutuyorşimdi yemek zamanı,hoşçakalın...

nurancım pek hoş hatunsun maşallah

deryacım.çağan fotolarda kocaman çocuk gibi çıkıyor.goren 2 yaşında zanneder

nurancım pek hoş hatunsun maşallah

deryacım.çağan fotolarda kocaman çocuk gibi çıkıyor.goren 2 yaşında zanneder

hadi ya bize pek öle gelmiyo arkadasımda çağan kilolu napıyosun böle filan diyo onun kızıyla çağanın arasında 6 ay var boyu çağandan uzun ama zayıf duruyo çağana göre..sizcede çağan nasıl boyu 75 cm kilosuda 11 fazlamı?

ha bide uykuya gelince bugün çağanda sadece 1 saat uyudu 1 de uyudu..2 de ağlayarak uyandı..hiç bişey yapamadım.....

vav.... nurana bak be fıstık gibi hatun boyun kaç canım senin?bu ne zamanki halin?ben hamiş ahlinide istiyorum biliyosun.....

evet inadım inat şekerim bu çocuğu sütüm geldiği sürece emzircemmmm işteee tüm gece uykusuz da kalsam göğüslerim mahvolsa da emzircem:) çevremdeki herkes bi yaşına geldi yeter diyo ama ben bu konuda kararlıyım. uykusuzluk zor eevet ama ben buna razıyım yeter ki sağlıklı olsun ben alıştım artık uykusuzluğa. sabahın köründe kalkıp işe gitmeye gelince beyfendiyle ilgilenmeye.. bunlar da bi gün geçicek nasılsa...
ay çocuğun ..ıçı mis gibi kokuyo vallaa koklayıp duruyourz:))) çişi kaksı bile eskisi kadr kötü kokmuyo evy babye iyi ki geçmişim huggies kullanıyodum biliyosunuzdur ondan da memnundum ama son zamanlar sızdırıyodu evy babyden memnunum açıkçası bi deneyin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…