iyiyim canım seni sormalı çok hızlı gidiyonuz geçmişi okuyamıyorum hiç ama yazışmanız güzel tabbbiii bakıp çıkıyom zira zillim hemen üstüme atlıyor bil. almak için
vav.... nurana bak be fıstık gibi hatun boyun kaç canım senin?bu ne zamanki halin?ben hamiş ahlinide istiyorum biliyosun.....
uyudu canım ya nartan uyudumu?bende öğretmen kemali izliyodum
canım benim ya...doğumda yardımcı olacak biri sana canım nartana bakacak biri filan..
canım ya yakın olsaydık bende yardımcı olurdum
bizimkiler de oyle ama ben birseylerle oyalanirsa hemen gelip yaziyorum ama ilk zamanlarda daha fazla atiliyordu simdi azaldi gibi isallah azalarak yok olur senin prenses iyi degil mi?
biz odadan çıkalım hemen ağlıyor bağırıyor babasıda sağolsun hiç oyalamıyor ağlamasınmışdeli divane bizimki bil. birde nete bağlanan usb ye benzeyen aparat var onu çıkarıyor zor temas ediyor artık yakında yenisini almak lazım ..cemrem iyiydi bugün sakindi kuzum ama babası hastaydı sağolsun işleri böldük bitirip çarşıya çıktık ama hasta kaç zamandır hiç zevk almadık gelincede yorgan döşek yattı kızımda babayı arada öpmeye gidip yanıma gelip tencere tava döktü akşam boyunca..normalde tırmalar ısırır babasına kıyamadı bugün.. canım nartan da yırtıyomu sizi yüzümüz hep yara kabuklu tırnakta bırakmıyom ama çizmeye bayılıyor nasıl bıraktırcam bilmiom:18::18:sahide yürüdük bugün kız görünce aba aba erkek görünce abi diye laf atıyor peşlerinden koşuyor çok güldüm ya haline kucağıma almak isteyince yırtıyor ağlamaktan geriye atılmalar falan tam cadıı oldu nartan nasıl anladığım kadarıyla oğlanlar daha uslu değilmi???
begonvil canım ben bulamadım fotolarını yaaa
begonvil canım ben bulamadım fotolarını yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?