2009 Kasm Anneleri

iyiyim canım seni sormalı çok hızlı gidiyonuz geçmişi okuyamıyorum hiç ama yazışmanız güzel tabbbiii bakıp çıkıyom zira zillim hemen üstüme atlıyor bil. almak için

bizimkiler de oyle ama ben birseylerle oyalanirsa hemen gelip yaziyorum ama ilk zamanlarda daha fazla atiliyordu simdi azaldi gibi isallah azalarak yok olur senin prenses iyi degil mi?

vav.... nurana bak be fıstık gibi hatun boyun kaç canım senin?bu ne zamanki halin?ben hamiş ahlinide istiyorum biliyosun.....

sagol canimmmm guzellik mi ya siz beni nartan dan once gorecektiniz hele o foto da bakimsiz tarzan nerdeee o eski suslu aynanin karsisinda bir saat geciren nuran neyse simdi de anneyiz anne olarak guzeliz degil mi?????

bence iyi boyu da kilosu da masallah cagan a ama yapi olarak buyuk gosteriyor olabilir nartan da 12. ay kontrolunde 78cm 10880 gr idi bilmiyorum cok hareketli kilo cok almamis olabilir ama sorun degil iyi zaten kilosu da boyu da bebklerimiz genelde iyi masallah eee biz annelerin bu kadar iyi bakiyor olmasi da etkili tabi ki

uyudu canım ya nartan uyudumu?bende öğretmen kemali izliyodum

sesi gelmiyor babasi uyuttu buyuk ihtimal biraz daha yaninda kaliyor iyice uyusun diye ohhh rahatim vallahi aksamlari nartan i uyutmaya calismak beni geriyor gec uyuyor yanina yatip uyutmaya calisiyorum kucagima pek alamiyorum gobek oldu yarim dunya

canım benim ya...doğumda yardımcı olacak biri sana canım nartana bakacak biri filan..

evet canim simdiden bakiyorum bir yardimci bayan iyi birini bulsam bari ama cok ta sans yani daha once iki kisi denedim birisi tam bir kabustu birisi de cok yasliydi simdi annem nartan a bakar o nda bana bakar isallah

bizimkiler de oyle ama ben birseylerle oyalanirsa hemen gelip yaziyorum ama ilk zamanlarda daha fazla atiliyordu simdi azaldi gibi isallah azalarak yok olur senin prenses iyi degil mi?

biz odadan çıkalım hemen ağlıyor bağırıyor babasıda sağolsun hiç oyalamıyor ağlamasınmışdeli divane bizimki bil. birde nete bağlanan usb ye benzeyen aparat var onu çıkarıyor zor temas ediyor artık yakında yenisini almak lazım ..cemrem iyiydi bugün sakindi kuzum ama babası hastaydı sağolsun işleri böldük bitirip çarşıya çıktık ama hasta kaç zamandır hiç zevk almadık gelincede yorgan döşek yattı kızımda babayı arada öpmeye gidip yanıma gelip tencere tava döktü akşam boyunca..normalde tırmalar ısırır babasına kıyamadı bugün.. canım nartan da yırtıyomu sizi yüzümüz hep yara kabuklu tırnakta bırakmıyom ama çizmeye bayılıyor nasıl bıraktırcam bilmiom:18::18:sahide yürüdük bugün kız görünce aba aba erkek görünce abi diye laf atıyor peşlerinden koşuyor çok güldüm ya haline kucağıma almak isteyince yırtıyor ağlamaktan geriye atılmalar falan tam cadıı oldu nartan nasıl anladığım kadarıyla oğlanlar daha uslu değilmi???

gecmis olsun canim bu beyler bizim buyumeyen bebeklerimiz valla canim kiz cocuklari daha uslu oluyor diye allah kiz evlat versin diyordumj ama sanirim kiz erkek farketmiyor yaramzlik yapan yapiyor..... nartan in oyle isirma yada cirmalama huyu hic olmadi tirnalkar uzun da olsa sadece kendini ciziyor gozlerini oyustururken o kadar... nartan da pek sosyaldir canim herkese laf atar zorla da olsa sevdirir kendini bidiklar iste

canim ben sadece 1 cekmeceyi nartan a ayirdim digerlerini kilitledim zaten yeterince dagitiyor evi toplarken basim donuyor resmen sen de istersen cekmeceleri kilitle yoksa isin bitmez ki evde yazik bize yaavvv

hoşgeldin nurancım nasılsın?eşinin evde olduğu nasılda belli pek giremedin nete.nartan bey nasıllar?bugün annemler geldi banada yarım saat oldu gideli başım çok ağrıyo ve çok yorgunum çağanda durmuyo bugün pek be yapcam bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…