2009 Kasm Anneleri

evet canım eşim teknosada çalışıyo bi avmde teknosada hafta sonu izin yok hiçbir şekilde önceleri cuma izin kullanıyodu 2 aydır çarşamba günü kullanıyo benim için daha iyi...iyi yapmışsın dinlenmekle ben çok kötüyüm midemde bulanmaya basladı çağan uyursa bende uzanacagım bugün biraz hamur işi filan yaptım yoruldum ayakta zor duruyorum yemeğimde yok

uzan canim dinlen biraz sonra gorusuruz

bayadır msj atmıyodum
inş doğru yere yazıyorumdur.

hangi sütü kullanıyosunuz bebeğinize
pınar veriyorum cicibebeyle larıştırıp biberona.

önerisi olan???

günadyn nagihancım eymen nasıl?sen nasılsın?kimse uğramamış topiğe bende annem geldi temizlik yapıyoruz pek gelemem bende herkesi öpüyürum kuzucuklarıda.........

bayadır msj atmıyodum

önerisi olan???

selam canim sen dahil pek kimse ugramiyor nedense uzuluyoruz valla ugrayin kizlar guzel sohbetler paylasimlar var burada gelmezseniz pssman olursunuzzzz bizden soylemesiii

canim ben birkez sutu kalmadigi icin sutasin gunluk sutunu verdim guzel guzel icmisti yine ona devam edecegim ama hipp3 te var 5-6 kutu onlar bitsin diyorum baslarim... peki canim bebegin tek olarak sut icmiyor mu cici bebeyle veriyorsun?

kizlar ne zamandir kafama takiliyor bebeklkerin kiyafetlerini hala ayri mi yikiyorsunuz yoksa sizinklilerle yikamaya gectiniz mi???? benim biraz daha dalin bebe sampuani var bitince gecsem mi acaba diyorum teni de cok hassas hemen kizariyor ama neden kizardigi konusunda inan bir fikir sahibi degilim annesi olarak ne fena degil mi???? yemeklerden mi yuzu kiyafetlerimize degiyor ondan mi bilemedim sizce ne yapayim

canım ben çağanın kıyafetlerini hala yarı yıkıyorum bizim kıyafetlerle yıkamayı düşünmüyorum omo bebekler için toz deterjan var onunla yıkıyorum

sağol canım ama moralim bozuldu bıraktık temizliği ben ağlayınca annemde gitti şimdide mal mal oturuyorum sen napıyosun?

noldu ki neden agladin??? ben de nartan in yemegini yedirdim mercimek corbasi nete bakayim dedim nartan kucagimda ne kadar olursa babamizin yine isleri vardi gitti oturuyoruz evde

bayadır msj atmıyodum

önerisi olan???
tatlım herkes bi yerlerde zaten online pek yakalayamıyoruz
cnm ben normal minik kutu sütlerden alıyoruz pınar veya sek
beni hala emdiği için de normal sade içirmiyoruz gece yatarken içiriyoruz ondan dolayı az tok tutsun diye de içine bir iki cice bebe bazen hipp bisk ekleyip az da ekmek doğruyoruz ama normal de çok severek içiyo yani sade olarak ben bi öğün olarak veriyorum sütü. yani bebek sütü filan almıyorum ben bazen günlük süt alıyorum şimdi en son keçi sütü aldım ama daha vermedim içer die düşünüyorum ama belli de olmaz işte.
cnm bizde omo baby vardı bitmek üzere bitince bizimkilerle beraber yıkıycam artık bi yaşındalar çocuk oldular bebeklikten çıktılar bizimkilerle yıkansın her bi şeye alışsın istiyorum

ya kızlar dün gece hemen hiç uyumadık gibi bişey dün pazardı hava da güzeldi az dışarı çıktık sdağlam da giyindirmiştim eve geldik ateşlendi ama üşüdüğünü hiç sanmıyorum dişten mi acaba diyorum baya kabarmış bilmiyorum yani calpol verdik ama sürekli huysuz huzursuz ıslak bez koyduk ama kar etmedi yanımızda yatırdım neşesi de kaçtı yavrumun az önce de işten geldim annem gene ateşlendi calpol verdim dedi dr u aradım ateşi 2 gün takip ediyorlarmış yarın götürcem dr a eşim de şehir dışında olcak otobüse bincez 45 dk yol gitçez bi de yürücez offf
ben daha sünnet de ettirmedim bi an önce ettirmem lazım dimi çok geç kalmak da istemiyorum ama kararsızım bizim hep gittiğimiz hast hem eve uzak hem de çok pahalı yapıyo diğer hastanenin 2 katı fiyat alıyo bide biizm eve çok yakın bi hast var ama orda dr tanımıyorum napsam bilemiyorum

begonvilcim valla ben eymenin elbiselerini persil sıvıyla yıkıyorum tertemiz oluyo
dış kıyafetlerini pantolon vs acilse bizimkilerle atıyorum ama vücuduna temas edecek atletidir badisidir kilotlu çorabı vs kesinlikle ayrı yıkıyorum uzun sürede öyle devam edicem beyaları birlikte yıkamak içime sinmiyo
şekerciğim çok geçmiş olsun cnm evden çıksak bir türlü çıkmasak bir türlü üşütmemiştir cnm sıkma canını muhtemelen diştendir gerçi ben ne zaman dişten desem hep bademcikleri çıkıyo inş sizin öyle değildir

şekercik geçmiş olsun minnoşa.dr gitmeye gerek kalmadan halletmişinizdir inşallah.diş çıkardığı zamanlarda mert'te çok huysuzlanıyor gece uyanması daha da sıklaşıyor ama hiç ateşlenmedi.diş ateş yapmaz demişti zaten bizim doktor.sizdede dediğin gibi soğuk algınlığı gibi birseydr belkı.

begonvil,ben hala ayrı yıkıyor ve uzun sure daha ayrı yıkamayı düşünüyorum zaten haftada 2 kere yıkamama rağmen çamaşırları birikıyor.dalanın roxy diye %100 bitkisel bir deterjanı var onu kullanıyorum kokusuda harıkasadece dışarda gıydiği eşortman altlarını ve pantolanlarını bizimlilerle yıkıyorum.birde yun ceket,yeleklerini bizim yunlulerle ama mert'in deterjanıyla yıkıyorum,yumuşacık oluyorlar

laremcim bu dalan roxy sanirim sabun toz halinde ve bebegin kiyafetlerinde kalinti birakir diye dusunuyorum ben dalin sivi deterjan kullaniyorum hic guzel kokmuyor hatta yumusatici kullanmasam hic hos kokmuyor ama sabunlar kalinti birakir diye korkumdan kullanmiyorum iki kere durulama falan mi gerekiyor bir de..... bu konularda aydinlatabilirsen sevinirimmm

begonvilcim bir paket oma baby kullandım sadece onun dışında hep bu roxyi kullandım hiç kalıntı bırakmıyor.diğer sabun tozlarından farklı incecik bir yapısı var belkı ondandır kalıntı bırakmaması,iki kere durulamaya gerkde olmuyor,yumuşatıcı kullanmayada.kuçuk paketleri var onlardan alıp denemeni tavsiye ederim.yeni bebişinin kıyafatlerinide onunla yıkarsın beğenirsen

fotolara baktım,yerim o nartanı ya ne kadar guzel gulmüş,uyurken ne kadar da masum alıp mıncık mıncık koklamak,opmek istedim valla.daha once de yazdım sende hoş hatunsun,sarı şeker
hamile fotolarınıda beklıyoruz yalnız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…