deryacigim merhaba nasilsin???[/QUOT
basım çok ağrıyor kafamda sanki davul çalıyolar sen nasılsın?
deryacigim merhaba nasilsin???[/QUOT
basım çok ağrıyor kafamda sanki davul çalıyolar sen nasılsın?
gecmis olsun deryacigim bir hap al istersen benim gibi inatci basagrin varsa gecmez bezdirir seni vallahi...
bugun nete giremememin kocamla hicbir alakasi yok onun isleri vardi evde yoktu ama ben nartan la uyudum tam ikibucuk saate uyuduk beraber kendime geldim biraz ve butun gun uzandim yemek yaptim hala da bir pilav yapmam lazim aksam yemegi useniyorum.....
anneenler gelmis ohhh ne guzel muhabbet olmustur tabi esin hafta arasi izinli oluyor sanrim pazarlari calisiyor
evet canım eşim teknosada çalışıyo bi avmde teknosada hafta sonu izin yok hiçbir şekilde önceleri cuma izin kullanıyodu 2 aydır çarşamba günü kullanıyo benim için daha iyi...iyi yapmışsın dinlenmekle ben çok kötüyüm midemde bulanmaya basladı çağan uyursa bende uzanacagım bugün biraz hamur işi filan yaptım yoruldum ayakta zor duruyorum yemeğimde yok
bayadır msj atmıyodum
inş doğru yere yazıyorumdur.
hangi sütü kullanıyosunuz bebeğinize
pınar veriyorum cicibebeyle larıştırıp biberona.
önerisi olan???
günaydın güzel kasım anneleri ve bebişleri bugün günü ben açayım
günadyn nagihancım eymen nasıl?sen nasılsın?kimse uğramamış topiğe bende annem geldi temizlik yapıyoruz pek gelemem bende herkesi öpüyürum kuzucuklarıda.........
deryacigim kolay gelsin yorulacaksiniz biraz amna ev misss gibi olacak
sağol canım ama moralim bozuldu bıraktık temizliği ben ağlayınca annemde gitti şimdide mal mal oturuyorum sen napıyosun?
tatlım herkes bi yerlerde zaten online pek yakalayamıyoruzbayadır msj atmıyodum
inş doğru yere yazıyorumdur.
hangi sütü kullanıyosunuz bebeğinize
pınar veriyorum cicibebeyle larıştırıp biberona.
önerisi olan???
cnm bizde omo baby vardı bitmek üzere bitince bizimkilerle beraber yıkıycam artık bi yaşındalar çocuk oldular bebeklikten çıktılar bizimkilerle yıkansın her bi şeye alışsın istiyorumkizlar ne zamandir kafama takiliyor bebeklkerin kiyafetlerini hala ayri mi yikiyorsunuz yoksa sizinklilerle yikamaya gectiniz mi???? benim biraz daha dalin bebe sampuani var bitince gecsem mi acaba diyorum teni de cok hassas hemen kizariyor ama neden kizardigi konusunda inan bir fikir sahibi degilim annesi olarak ne fena degil mi???? yemeklerden mi yuzu kiyafetlerimize degiyor ondan mi bilemedim sizce ne yapayim
şekercik geçmiş olsun minnoşa.dr gitmeye gerek kalmadan halletmişinizdir inşallah.diş çıkardığı zamanlarda mert'te çok huysuzlanıyor gece uyanması daha da sıklaşıyor ama hiç ateşlenmedi.diş ateş yapmaz demişti zaten bizim doktor.sizdede dediğin gibi soğuk algınlığı gibi birseydr belkı.
begonvil,ben hala ayrı yıkıyor ve uzun sure daha ayrı yıkamayı düşünüyorum zaten haftada 2 kere yıkamama rağmen çamaşırları birikıyor.dalanın roxy diye %100 bitkisel bir deterjanı var onu kullanıyorum kokusuda harıkasadece dışarda gıydiği eşortman altlarını ve pantolanlarını bizimlilerle yıkıyorum.birde yun ceket,yeleklerini bizim yunlulerle ama mert'in deterjanıyla yıkıyorum,yumuşacık oluyorlar
laremcim bu dalan roxy sanirim sabun toz halinde ve bebegin kiyafetlerinde kalinti birakir diye dusunuyorum ben dalin sivi deterjan kullaniyorum hic guzel kokmuyor hatta yumusatici kullanmasam hic hos kokmuyor ama sabunlar kalinti birakir diye korkumdan kullanmiyorum iki kere durulama falan mi gerekiyor bir de..... bu konularda aydinlatabilirsen sevinirimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?