2009 Kasm Anneleri

günaydın 2009 kasımın güzel anneleri dün aksam eşimin yanına gittik çağan herkese gülücük saçtı mağazayı alt üst etti herkes öptü kokladı hemen elini yüzünü yıkadım çıkınca ordanda görümceme oturmaya gitmiştik çağanın keyfi iyiydi güzelce oynuyodu aksam saat 11 e doğru bi bağırmaya ağlamaya basladı susturamadık apar topar çıktık oradan arabada sustu ve uyudu ama gece ateşlendi şuandada ateşi var 38.8 di ateş düşürü verdim duş aldırdık şimdi uyudu galiba bide kabız olmuş çok kıvranıyo eşşek sıpasına nazar değdi iştahıda kapandı pek bişeyde yemiyo....

deryacım geçmiş olsun çağana.ateşi epey varmış,şimdi nasıl oldu.hangi şurubu kullanıyorsun bilmiyorum ama calpol düşürmezse,pedifen dene bizde işe yaramıştı. yada en iyisi doktora gotur sen ateş onemlı ben çok panik oluyorum ateşlenince:26:

sağol canım gece dolven verdim üstünü soydum sabah daha fazla çıkmıştı sabahat calpol verdim doktor dönüşümlü ver demişti duş aldırdık şimdi uyuyor ama birazdan uynır inş ateşi düşmüş olur uyanınca

cok gecmis olsun tariga umarim sadece distendir.... sunnet ettireceksen bence bildigin guvendigin yere yaptir sonucta onemli bir opersayon
cnm dr a gittik geldik hafif döküntü de başladı 6. hastalıkmış fitil ve ateş düşürücü verdi dr geçecek önemli dielmiş. enfeksiyon hastlaığı ne üşütmekten yani ne de dişten. pek bi nazlı gene uyku yoktu dün akşam. sünnet için haklısın cnm ben de öyle düşünüyorum bi an evvel yaptırmak lazım hazır annem yanımdayken iyi olur o olmayınca ben korkarım:)
cnm saol ya bu hatalığın on günlük kuluçka devresi varmış zaten son zamanlar iştahsızdı
evet ya ama bunlar da geçecek diyorum ben hep anca öyle dayanabiliyorum uykusuzluğa.
günaydın cnm cnm kıyamam yaaaa nazar da olabilir ama benim yeğenimde de ateş kusma ishal varmış fakülteye götürmüşler kanında mikrop bulunmuş ya bence bi dr a götürün biz götürdük tarıkı 6. hastalıkmış olabilir böyle bişi en azından öğrenmiş olursunuz.

ayyy laremcim valla cok tesekkur ederim hamile birkac fotograf cekindim ama boyutlari buyuk diyor onlari kucultebilirsem koyacagim o dedigin deterjanida deneyecegim bakalim miss gibi kokuyor demek yumusaticiya da gerek olmuyorsa cok iyi bence deneyince haber verirrimmmm

ah canim ya nazara mi geliyorlar herkesten mikrop mu aliyorlar bilmiyorum nartan da herkese guler kucaaginagider keske biraz yabani olsa diyorum kimseye gitmese kendini sevdirmese ama neredeeee uyandi mi cagan umarim dusmustur atesi haber ver ama canim...

uyandı canım ateşi 40a çıkmıştı ateş düşürücü verdim yine soguk uyguladım bekliyorum babaklım en son 38.5 a düşmüştü

nartan bugun pek bir nazli yururken dusup basiyor feryadi neden anlamadim dun restorana gittik bize yemek yedirmiyor tabi diye garsonlar kucagina aldi optuler oynadilar offf ya icim gidiyor ama artik alissin diyorum rahat olmaya calisiyorym ama yapacak birsey yok sicak kanli bebeklerimiz oyle yabani degiller

çağanda öyle canım herkese gülüyo bye bye yapıyo konusmaya çalışıyo bide bıdıl bıdıl yürüyo zorla sevdiriyo kendini ya dün mikropmu kaptı ne nazarda oldu birsürü kişi öptü kokladı temizi var mikroplusu var off ya ne yapıcam bilmiyorum şimdi sustu biraz ama iştahıda hiç yok yemiyo bişey hemde kabızlık var

eeee derya hic dusmemiski aksine cikmis atesi acaba doktora mi gotursen yada en azindan arasan napim diye dun geceden beri gecmemis allah yardimcin olsun:85:

bilmiyorum canım hastanelerde mikrop yuvası çıkdırcam ya bi düşseydi ben ateş düşürücü verdikçe ateşi düşeceğine yükseldi iyice biraz önce dolven verdim yarım geçsin bidaha bakıcam düşmezse götürcem

yine sakinsin masallah canim ben cok panik oluyorum.... umarim duser bian once sen yalniz misin evde? kimse var mi yaninda???

öyla canım ay çok şükür düştü iyi şimdi oynuyor muzlu muhallebi yedi 15 dk öncede...

ne guzel bak yemişte,artık toparlanır.
ay tanıdık,tanımadık herkes saldırıyor bebişlerimize sonrada olan bu minilklere oluyor.nasıl yapsakta milletın opmesini engellesek yazık ya biz gozumuzden sakınırken millet hiç dikkat etmıyor

aynen öle laremcim ya sıpalarda çok sevimliler kimse dayanamıyo ama hayır sevme yada hayır öpme diyemezsinki en basiti bugün kaynanamgil hasta ziyaretine girmişler buraya uğradılar ellerini yüzlerini yıkamadan oğlumu yalayıp öptüler çok gıcık oldum çok düşüncesizce bi hareket bence ki hasta dedim bide

malesef diyemiyoruz birsey,milletın kendisinin düşünmesi lazım ama nerde.bir kere sokaktan gelince çocuk olsun olmasın elini yıkayacaksın ,ilk once kendi sağlığın için.ben dikkat eder oldum mertten sonra boyle seylere herkestende aynısını bekliyorum,ama daha çokkkkk beklerim

derya onlıne gozukuyorsun ama yoksun nerdesin bakayım hıııı....

:)opuyorum canım, şimdi yemek zamanı.hoşçakal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…