derya onlıne gozukuyorsun ama yoksun nerdesin bakayım hıııı....
:)opuyorum canım,şimdi yemek zamanı.hoşçakal
slm kızlar nasılsınız detarjandan bahsetmişsiniz bende roxy dalanın sabun tozunu kullanıyorum ve çokta memnunum yumuşatıcı olarakta bingo soft beyaz sensitive kullanıyorum mis gibi oluyooo...begonvil canım hiç kalıntı bırakmıyo merak etme
gunaydinn guzel kasim anneleri ve akilli kasim bebekleri nasilsiniz sabah sabah??? kahvalti ettik hava gunesli babasi nartan i birazdan parka goturecek ben de etrafi toplayip nartan beyin ogle yemegini hazirlayacagim bugun irmikli kabak yemegi yapayim diyorum seviyor kerata ama kizlar bugunlerde hic istahi yok burun kiviriyor yine dis mi geliyor gecen iki disinden once baya bir istahsizdi sonra duzeldi bakalim yine duzelir isallah yoksa boyle yedirmeye ugrasmak cok zor yaaaa....
kizlar bir de basimiza ne geldi dun misafir yardi ya babasi altini ben degistirdim zannedip oyle uyutmus ben de degistirmedim sabahim 7.30 unda nartan i uayndirip baktik ki offf ne bicim tasmis disina cikmis oyle uyumus butun gece bir de hic uyanmadi gece uyansa farkederdik belki yaaani belki 8.30 a kadar uyurdu yavrum ama uyandi napalim iste ana yuregi ama o saatte aklima ilk gelen o oldu babalar valla o kadar ince dusunemiyorlar malesef
günaydınnn
ay cnm ya pişmemiş mi poposu eymen bu konuda çok hassas cildi hemen moraır kızarır
dün babannesi mutfağa gitmiş dedesi bakarken bizimki camın önündeki dikenli çiceği çekince yüzünün bir tarafı ufak çiziklerle dolmuş bende diyorum ki ay oğlum tırnaklarında yok sen ne yaptın eline yüzüne babannesi söyledi çok cnm sıkıldı ama ne gelir elden
günaydınnn
ay cnm ya pişmemiş mi poposu eymen bu konuda çok hassas cildi hemen moraır kızarır
dün babannesi mutfağa gitmiş dedesi bakarken bizimki camın önündeki dikenli çiceği çekince yüzünün bir tarafı ufak çiziklerle dolmuş bende diyorum ki ay oğlum tırnaklarında yok sen ne yaptın eline yüzüne babannesi söyledi çok cnm sıkıldı ama ne gelir elden
bu saate kadar kimse gelmedi ben de bir banyoya gireyim diyorum nartan uyudu sukur babasi da uyukluyorsonra isimiz var carsiya gidecegiz nartan uyanir yemek yer sonra cikariz isallh aksam da yine misafir var ama bu arkadaslarin cocuklari buyuk birisi 8 yasinda birisi 4 yasinda bakalim nolacak nartan la maceralari anlatirim yarin....
hepinizi opuyorum
slm anneler ve tatlı kuzuları
bende deterjan dalan roxy başladım miss gibi kokuyor birde fiyatı çok uygun 1 yıl dalinle yıkadım hem maliyetli hemde kokusu kötüydü bu aman allahım miss miiss makinayı açınca ölebir koku yayılıyorki
ne kalıntı ne bişey yumuşatıcı hiç kullanmadım ben kullanmayada niyetimyok henüz
iştahsızlık bizim üzerimize yoktur yok ya bişey yedirmek kabus allahım yemek saatleri kabus hiç düzelmedi hiçte düzelmiycek eminim bir çocuk eline alıp hiç bişeymi yemez ya hiç bir öğününümü sevmez ya biyerde bişey yedirmek benim için ölüm
yaramazlıklar hız kesmiyor çok hzılılar ya dakikada fırlıyor heryere yetişiyor herşeye yetiyor anneanesinde uyanmı yataktan inerken kanepeşn kenarına çizdirmiş yüzünü yanağımızda kocaman morluk sürekli bişeyler yapıyor eminim hepsi aynı allahım kolaylık versin hepimize
uyku konusund hiç sorunumuz yok allaha şükür birde iştahımız düzelse
selam kızlar nasılsınız bizde dün 14 aylık oldukkk büyüyoruz ya inanamıyorumm allahm bebeklikleri ne çabuk geçti değimi arkadaşlar
laremcim cok ucuz atlatmissin canim iyi ki birsey olmamis mert e bazen diyorum gercekten bunlari melekler koruyor cunku oyle kazalardan kil payi kurtuluyorlar ki sasiriyorum dogrusu.....
misafirler simdi gitti cocuklari buyuk oldugu icin nartan pek urkmedi oynamaya bile calisti cocuklarla yani fena degildibiz de carsiya ciktik nartancigim carsi boyunca arabasinda oyle etrafi seyretti sakin sakin superdi oglum ama biryere oturunca tabi indi yurudu biraz eee oda olacak o kadar yani degil mi
istahsiz bebeklerin annelerine gercekten allah sabir versin iki gundir oglumunda yok ayy yemek saati gelmesin istiyorum resmen ve distenmidir yine bilmiyorum ishale yakin bir kaka var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?