2009 Kasm Anneleri

slm kızlar nasılsınız detarjandan bahsetmişsiniz bende roxy dalanın sabun tozunu kullanıyorum ve çokta memnunum yumuşatıcı olarakta bingo soft beyaz sensitive kullanıyorum mis gibi oluyooo...begonvil canım hiç kalıntı bırakmıyo merak etme

derya canim sevindim bak dusmus atesi yarina daha da toparlanir yarina merak etme ayyyy bu saat bu nuran aykta diyeceksiniz ama misafir geldi 18 aylik ogullari var cocuk 1 sn olsun durmadi heryere herseye saldirdi ogluma da saldirdi o da korktu yavrucagim benim kibar kibar oynamaktan anlar benim oglum o offf yani anlatamam anne baba cocugu zor zapdettiler valla iki cift laf edemedik neyse oglum 9 da uyudu da kurtuldu onlar da uyku saati diye erken kalktilar cunku evden baska yerde uyumuyormus ogullari ayyy dedim 5 sonra boyle mi olacak yooookkk dedim sonra olmaz bizim bebisler o kadar da olmaz daha akilli olurlar degil mi kizlar

bircancigim biran once deneyecegim marketten alip tavsiyen icin tesekkur ederim...sen nasilsin bakalim bebis nasil iyisiniz umarim uzun zamandir yoktun ozlettin opuyorum sizi yarina gorusuruz

gunaydinn guzel kasim anneleri ve akilli kasim bebekleri nasilsiniz sabah sabah??? kahvalti ettik hava gunesli babasi nartan i birazdan parka goturecek ben de etrafi toplayip nartan beyin ogle yemegini hazirlayacagim bugun irmikli kabak yemegi yapayim diyorum seviyor kerata ama kizlar bugunlerde hic istahi yok burun kiviriyor yine dis mi geliyor gecen iki disinden once baya bir istahsizdi sonra duzeldi bakalim yine duzelir isallah yoksa boyle yedirmeye ugrasmak cok zor yaaaa....

kizlar bir de basimiza ne geldi dun misafir yardi ya babasi altini ben degistirdim zannedip oyle uyutmus ben de degistirmedim sabahim 7.30 unda nartan i uayndirip baktik ki offf ne bicim tasmis disina cikmis oyle uyumus butun gece bir de hic uyanmadi gece uyansa farkederdik belki yaaani belki 8.30 a kadar uyurdu yavrum ama uyandi napalim iste ana yuregi ama o saatte aklima ilk gelen o oldu babalar valla o kadar ince dusunemiyorlar malesef

günaydınnn
ay cnm ya pişmemiş mi poposu eymen bu konuda çok hassas cildi hemen moraır kızarır
dün babannesi mutfağa gitmiş dedesi bakarken bizimki camın önündeki dikenli çiceği çekince yüzünün bir tarafı ufak çiziklerle dolmuş bende diyorum ki ay oğlum tırnaklarında yok sen ne yaptın eline yüzüne babannesi söyledi çok cnm sıkıldı ama ne gelir elden

ah canim ya kiyamam allahtan oyle surattaki cizikler morluklar cabuk iyilesiyorda kurtuluyoruz yoksa
oyle gormek zor yani....

yok canim popoda bir kizariklik falan yok ama yuz cildi cok hassas en ufak seyde kizariyor

bu saate kadar kimse gelmedi ben de bir banyoya gireyim diyorum nartan uyudu sukur babasi da uyukluyor sonra isimiz var carsiya gidecegiz nartan uyanir yemek yer sonra cikariz isallh aksam da yine misafir var ama bu arkadaslarin cocuklari buyuk birisi 8 yasinda birisi 4 yasinda bakalim nolacak nartan la maceralari anlatirim yarin....

hepinizi opuyorum

of kıyamam ya çok acımıştır.malesef oluyor boyle ufak tefek kazalar.allah beterinden korusun yavrularımızı.bende az once meyve puresi yaparken o da peşimden mutfağa geldi.ben uğraşırken beyefendi masanın ustundekı surahiyı çektı,su dolu kocaman surahi ayaklarının onune duşup tuz buz oldu.bir adım atsa camlara basacaktı,nasıl kaptım onu bilmiyorum.yureğım azıma geldi resmen.neysekı ona birsey olmadı.evi tekrar gozden geçirip,yeni tedbirler almanın zamanı geldi sanırım...

begonvilcim hamileyken misafir ağırlamak pek hoş oluyor deme,ben erkenden uyuduğum için pek kimsenin gelmesini istemezdim.neyse bunların çocukları sorun olmaz buyumuşler.antalya guneşlı demek burda yağmur var,evdeyız yanı
macelarınızı beklıyoruz...

slm anneler ve tatlı kuzuları
bende deterjan dalan roxy başladım miss gibi kokuyor birde fiyatı çok uygun 1 yıl dalinle yıkadım hem maliyetli hemde kokusu kötüydü bu aman allahım miss miiss makinayı açınca ölebir koku yayılıyorki
ne kalıntı ne bişey yumuşatıcı hiç kullanmadım ben kullanmayada niyetimyok henüz

iştahsızlık bizim üzerimize yoktur yok ya bişey yedirmek kabus allahım yemek saatleri kabus hiç düzelmedi hiçte düzelmiycek eminim bir çocuk eline alıp hiç bişeymi yemez ya hiç bir öğününümü sevmez ya biyerde bişey yedirmek benim için ölüm

yaramazlıklar hız kesmiyor çok hzılılar ya dakikada fırlıyor heryere yetişiyor herşeye yetiyor anneanesinde uyanmı yataktan inerken kanepeşn kenarına çizdirmiş yüzünü yanağımızda kocaman morluk sürekli bişeyler yapıyor eminim hepsi aynı allahım kolaylık versin hepimize

uyku konusund hiç sorunumuz yok allaha şükür birde iştahımız düzelse

slm canım
roxy'i gerçekten çok ekonomik,beğenmene sevindim.yumuşatıcı bencede hiç kullanma zaten yumuşacık yapıyor ve guzel kokuyor.
bizdede aynı oyunla,tv ile yedirmeye devam ediyoruz.gıttığımız yerlerde de tv açtırıyoruz yemek yerken:84:
tam afacan oldu sıpalar,gozumuzun onunde de olsalar anlık olaylarla malesef başlarına birseyler geliyor..

selam kızlar nasılsınız bizde dün 14 aylık oldukkk büyüyoruz ya inanamıyorumm allahm bebeklikleri ne çabuk geçti değimi arkadaşlar

laremcim cok ucuz atlatmissin canim iyi ki birsey olmamis mert e bazen diyorum gercekten bunlari melekler koruyor cunku oyle kazalardan kil payi kurtuluyorlar ki sasiriyorum dogrusu.....

misafirler simdi gitti cocuklari buyuk oldugu icin nartan pek urkmedi oynamaya bile calisti cocuklarla yani fena degildi biz de carsiya ciktik nartancigim carsi boyunca arabasinda oyle etrafi seyretti sakin sakin superdi oglum ama biryere oturunca tabi indi yurudu biraz eee oda olacak o kadar yani degil mi

istahsiz bebeklerin annelerine gercekten allah sabir versin iki gundir oglumunda yok ayy yemek saati gelmesin istiyorum resmen ve distenmidir yine bilmiyorum ishale yakin bir kaka var

kızlar herkes bu deterjanı kullanıyor demekki bende çok memnunum hatta arkadaşım önerdiğinde kesin ucuzdur başka bir özelliği yoktur diyerek almıştım (arkadaş çok cimride)ama günahını almışım çok memnunum hatta bazenkendi çamaşırlarımı bile yıkıyorum temizde yapıor gerçekten kızımın o çıkmayan lekeleri malesef kalıyor ama onada bir özüm bulmam lazım

selam kızlar nasılsınız bizde dün 14 aylık oldukkk büyüyoruz ya inanamıyorumm allahm bebeklikleri ne çabuk geçti değimi arkadaşlar

slm canım,evet haklısın çok çabuk geçiyor zaman.gazdı,emzırmektı,uykuydu diye uğraşırken şimdi yuruyorlar,hatta konuşacaklar nerdeyse...her anın tadını doyasıya çıkarmak lazım...

sağol begonvilcim,o melekler hiç ayrılmasın bebişlerimizin yanından
maşallah nartana bizimkiler arabanın tadını yeni almaya başladı.mert'te kucak ister durmazdı yeni yeni etrafı izlemeyı oğrendi
canım diş olabilir,ishalmişte ustelık,birde diline,ağzına falan bak alf benzeri yaralar var mı diye.merttebir ara hiç yemiyordu hatta burayada yazmıştım,sonradan fark ettım kı dudağında ve dilinde minik minik kabarıklıklar varmış.bu beyefendi herseyı ağızlarına soktugu için mikrop kapmış megerse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…