sağol begonvilcim,o melekler hiç ayrılmasın bebişlerimizin yanından
maşallah nartana bizimkiler arabanın tadını yeni almaya başladı.mert'te kucak ister durmazdı yeni yeni etrafı izlemeyı oğrendi
canım diş olabilir,ishalmişte ustelık,birde diline,ağzına falan bak alf benzeri yaralar var mı diye.merttebir ara hiç yemiyordu hatta burayada yazmıştım,sonradan fark ettım kı dudağında ve dilinde minik minik kabarıklıklar varmış.bu beyefendi herseyı ağızlarına soktugu için mikrop kapmış megerse.
iyi aksamlar kızlar nasılsınız?benmde planım yok canım çağan hasta zaten ama bugün biraz daha iyi menüde neler var kızlar*evde geçirenler için..
merhaba canım,iyiyiz biz oğlumla,siz nasılsınız?bizde evdeyız ya kendi evimşizde yada annemlerde daha ona bile karar vermiş değiliz:)o yuzden ortada menu falanda yok deryacım.sende neler var bellı mi?
deryacım çok sağol çok zarifsin,yazmıştım yanıt ama gelmedi sanırım.tekrar yazarım:):
:)bide biraz uslu olsa tadından yenmeyecekteanacım mertten yenmeyecek bi çocuk değilki baksana şu gözlere...bittim ya.....
deryacım çağan nasıl oldu en son ateşi düşmüştü.sonra tekrar çıkmadı deme.
dün gecede huysuzdu gece çıktık arabayla gezdirip uyuttuk eve geldiğimizde gece2.30du ama bugün daha iyi iştahıda iyi maşallah..
deryacigim nasilsin canim caganin iyi olmasina sevindim... sen nasilsin? BIZ EVDEYIZ menude de hazir kizartilmis pilic ve birkac meze aliriz isteeee..
deryacigim su yardimci bayan konusu dun birisi geldi hic begenmedik bugun yine tanidik vasitasiyle bir turkmenistan li bayan geldi gorustum komik bir tip 4-5 tane altin disi var gulunce parliyor
bir de cok konusuyor fena degil ama isteee mukemmel birini bulmak zaten zor ne yapacagim kararsizim:85:
canım benim ya yardımcı konusunda bana fikrimi sorarsan biraz daha araştır acele etme tabiki mümmel birisini bulamzsın ama içine sinen birisi olur
gunaydin guzel kasim anneleri:82:... nasilsiniz bebisler nasil??? yeni bir yil geliyor ne guzel bebeklerimizle birlikte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?