2009 Kasm Anneleri

hic aklima gelmemisti bakayim dedim ama babasi bakiyormus agzina pembe ve islak olmasi onemli dedi ben de bakayim bundan Biz maalesef gidemiyoruz ananesi bakayim cikacaksaniz dedi ama karnimdaki nolacak erkenden uykum geliyor zaten o yuzden birkac sene daha yeni yili sicacik evimizde yavrularla kutlayacagiz olsun o da guzel degil mi?? planlari olanlar yazsin merak ediyoruz kizlarrrr

iyi aksamlar kızlar nasılsınız?benmde planım yok canım çağan hasta zaten ama bugün biraz daha iyi menüde neler var kızlar*evde geçirenler için..

iyi aksamlar kızlar nasılsınız?benmde planım yok canım çağan hasta zaten ama bugün biraz daha iyi menüde neler var kızlar*evde geçirenler için..

merhaba canım,iyiyiz biz oğlumla,siz nasılsınız?bizde evdeyız ya kendi evimşizde yada annemlerde daha ona bile karar vermiş değiliz:)o yuzden ortada menu falanda yok deryacım.sende neler var bellı mi?

merhaba canım,iyiyiz biz oğlumla,siz nasılsınız?bizde evdeyız ya kendi evimşizde yada annemlerde daha ona bile karar vermiş değiliz:)o yuzden ortada menu falanda yok deryacım.sende neler var bellı mi?

bizimde tam belli değil aslında bend ebişeyler yapmak istiyorum ama planda bişey yok şuanda
fotona yorum yapmıştım okudunmu canım?

Son düzenleme:
anacım mertten yenmeyecek bi çocuk değilki baksana şu gözlere...bittim ya.....
:)bide biraz uslu olsa tadından yenmeyecekte
ah ah çok yaramaz....:)
o fotolar eskı aslında yenilerini de ekleyeceğim bir ara

bugun biraz daha buyuduğunu hissettım ben sarılınca karşılık veriyor,bir içten sarılıyorkı sorma,eliyle pat pat sırtoıma vuruyor.gelip gelip dizlerime yatıyor başını okşamamı istıyor,sıpa:)

dün gecede huysuzdu gece çıktık arabayla gezdirip uyuttuk eve geldiğimizde gece2.30du ama bugün daha iyi iştahıda iyi maşallah..

deryacigim nasilsin canim caganin iyi olmasina sevindim... sen nasilsin? BIZ EVDEYIZ menude de hazir kizartilmis pilic ve birkac meze aliriz isteeee..

deryacigim su yardimci bayan konusu dun birisi geldi hic begenmedik bugun yine tanidik vasitasiyle bir turkmenistan li bayan geldi gorustum komik bir tip 4-5 tane altin disi var gulunce parliyor
bir de cok konusuyor fena degil ama isteee mukemmel birini bulmak zaten zor ne yapacagim kararsizim:85:

canım benim ya yardımcı konusunda bana fikrimi sorarsan biraz daha araştır acele etme tabiki mümmel birisini bulamzsın ama içine sinen birisi olur

canım benim ya yardımcı konusunda bana fikrimi sorarsan biraz daha araştır acele etme tabiki mümmel birisini bulamzsın ama içine sinen birisi olur

oyle iyi birini bulmak hatta o sekilde yardimci bulmak buralarda cok zor ne yapacagimi bilmiyuorum baska yerden teklif var bu aksama kadar haber verin dedi cok kararsizim offff yani hamis olmasam yardimciya falan hic gerek olmayacak ama hamislik iste zor oluyor kucagima almak bile sabir desen azaliyor gittikce sasirdim ne yapacagimi:44:

yardımcı şart canım.eğer imkanın varsa mutlaka içine sinen birini bul derim.en azından bellı bir duzen oturtana kadar iyi olur.sonrasında kimseye gerek kalmadan bebişlerinle sadece sen ilgilenirsin.
l

tünaydın hanımlar kocaman bir yılı devirdik ve anlamadık nasıl geçti en azından benim öyle oldu 2011in hepimize uğurlu gelmesi dileğiyle önce sağlık sonra bolllll para istiyorum bu yıldan yapmak istediğim çokk şey varrr herkesin gönlündekine kavuşması dileğiyle

umarim herkesin dilekleri yerine gelir cok cok mutlu olur....
biz aksama bize gelen arkadaslara gidiyoruz hani nartan i korkutan bir dakika durmayan onlara gidiyoruz nasil olacak bilmiyorum umarim biraz olsun eglenceli olur....

2011 in ilk gunaydini benden olsun nasilsiniz kizlar ben yeni yila cok mutlu girdim icimde bir huzur hersey cok guzel olacak o moddayim su an piril piril gunes sicacik bir antalya gunu umarim sizler de iyisinizz iyi olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…