ayyyy kimse;er ugramamis ugrayanlar yazmamis yeni yilda da topigimiz aynen devam edecek desenize
:)))aynen devam edeceğinden hiç şüphem yok.bizim topik için yeni yılda bol bol katılım diliyorum
yeni başlangıçlar her zaman heyecan vericidir,bu heyecanımızın,huzurumuzun her daim devam etmesi dileğiyle........
amin canim cumlemize isallah:79: selam cok mesgul kasim anneleri nasilsiniz bugun??? nartan uyuyor bende pirasa yemegi yaptim zaten sever bidik ben de yiyecegim sebze yemem gerek ne de olsa degil ki??
birkac foto yukledim yilbasi ve 1 ocak oyle kafamizda kukuletalar falan yoktu ama yilbasi iste 12 de sampanya patlatilan ehhh fena degildi oglumuzla birlikte yeni yil nerede olsa guzel olurdu zaten
nurancım fıstık gibi hamilesin maşallah.bende aynen senin gibiydim hamilelikte sadece koca bir gobek vardı.kırmızıda çok yakışmış,saçlarda sarı olunca
nartana en kocamanından
slm kızlar nasılsınız?biz kötüyüz çağanın ciğerlerini üşütmüşüz 40 derece ateş düşmüyo 2 gündür acildeydik iğneler antibiyotikler fitiller çocuğum perişan oldu bizde tabiki hiç halimiz kalmadı şimdilik ateşi fena değil in çıkmaz yine
tesekkur ederim canimcim annem de hamile degil de karnina bir top koyup hamile taklidi yapiyor gibisin diyor
rahat rahat birseyler yapabilmene sevindim insan kus gibi hafif hissediyor kendini degil mi? laf aramizda ben anneme birakip ara sira da olsa 1-2 saatligine alisverise falan cikiyorum cok iyi geliyor dogrusu... bu arad ahngi filme gittin???
kızlar bir kaç sorum var sizlere:)
1.bebişlere verdiğiniz yoğurdu kendiniz mi yapıyorsunuz.babymix falan mı alıyorsunuz.yoksa evdeki hazır yoğurtlardan mı veriyorsunuz?
2.bebişlerin dişlerini temizliyormusunuz?okuduğum birkaç yerda gazlı bezle silin diyordu.ama bizimkini ağzını açtırabilmek ne mumkum.siz silebiliyormusuz?
3.uyanıkken tırnaklarını kesmenin bir yolu var mı?
4.bebişlere bebek çayı,rezene,nane gibi sıcak içecekler veriyormusunuz?geçen sene veriyordum ama bu sene vermedim,geçen gun annem nane çayı hazırlamış yarım çay bardağı kadar içti.devamlı vermek gerekir mı acaba.
1. 1 yaşına kadar günlük pastörize süt alıp, baybmix le mayalayıp öyle yediriyordum ama artık hazır yoğurt yediriyorum. arada da büyümix tarzı meyveli yoğurt ya da içim smart tarzı şeyler yediriyorum.
2.bi tv programında dr bebekler emmeyi bıraktıktan sonra yani 2 yaşı civarında gece mama verilmemeli, sadece ihtiyaç varsa su içirilmeli ve mutlaka yatmadan önce dişlerini gazlı bezle ya da tülbentle silinmelidir demişti.benim henüz gece emdiği ve daha sadece 2 dişimiz çıktığı için silmeye henüz başlamadım ama birkaç dişi daha çıkınca başlamayı düşünüyorum inş.
3.benim oğlum tvde reklam izlemeyi çok sevdiği için reklam açıp rahatlıklakesebiliyorum tırnaklarını. eğer reklam izlemiyorsa sevdiği bir oyuncağı ya da eşyayı öteki eline verip kesmeyi deneyebilirsin.
4.ben de çay çok fazla içirmiyorum. sadece arada kahvaltılarında şekerli rezene çayı içiriyorum. şekersiz içmediği için şeker katıyorum.
umarım faydam olmuştur.
1.bebişlere verdiğiniz yoğurdu kendiniz mi yapıyorsunuz.babymix falan mı alıyorsunuz.yoksa evdeki hazır yoğurtlardan mı veriyorsunuz?
2.bebişlerin dişlerini temizliyormusunuz?okuduğum birkaç yerda gazlı bezle silin diyordu.ama bizimkini ağzını açtırabilmek ne mumkum.siz silebiliyormusuz?
4.bebişlere bebek çayı,rezene,nane gibi sıcak içecekler veriyormusunuz?geçen sene veriyordum ama bu sene vermedim,geçen gun annem nane çayı hazırlamış yarım çay bardağı kadar içti.devamlı vermek gerekir mı acaba.
slm kızlar nasılsınız?biz kötüyüz çağanın ciğerlerini üşütmüşüz 40 derece ateş düşmüyo 2 gündür acildeydik iğneler antibiyotikler fitiller çocuğum perişan oldu bizde tabiki hiç halimiz kalmadı şimdilik ateşi fena değil in çıkmaz yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?