2009 Kasm Anneleri

günaydın kızlar
cuma günü su çiçeği aşısı olduk kan tahlilimiz yapıldı çok şükür değerler normal bir multıvitamin birde balık yağı verdi dr biri sabah biri akşam balık yağı bağışıklığı gözlerinin gelişimi vs vs içinmiş iştahınıda açar dedi cnm oğlum grip oldu pazar günü ama cuma günki tahlilinde belirtisi varmış ilaç vermicem bu sefer
bide canlarım benim oğlumun testisleri hareketli yani bazen torbasına iniyo bazen kayboluyo dr 2 yaşına kadar tamamen yerleşmezse tedavi başlanmalı dedi sizde böyle bir sorunu olan varmı hiç görmüyo değiliz çok şükür o daha zormuş acil fikir verin
hasta olan bebişlere çokk geçmiş olsun
taze olması kaydıyla artık her yoğurdu veriyorum zaten ev yoğurdu yapamadığım için babymix önermişti dr 1 yaşına kadar kullanndım yeter
tırnaklarını halen uyurken kesiyorum

cevap veren herkese çok teşekurler

biz iki gundur7.30 da kalkıyoruz.kahvaltı,oyun ,yoğurt derken 11.30'u zor etti dun ve tam 4 saat uyudu arada bir kere uyanır gibi oldu emzirdim hemen uykuya daldı.akşamda 9 da uyudu
erken kalktı diye sinır olmuştum ama oğlen 4 saat uyuyunca iyiki kalkmış bundan sonrada boyle olsa keşke diyorum:)bakalım bugun nasıl olacak.şimdi sallasam uyuyacak modda ama 11.30'a kadr oyalayacağim:)

leadangel,bebişinin ne guzel gulmuş,çokda şıkmış doğrusu,papyon falan

begonvilcim,nartan sabah dişlerini fırçalıyor yazmışsın,nasıl beceriyor aferim ona

bircan çok geçmiş olsun ikinizede.şimdi hasta olduğundan iştahsızdır.hafif şeyler vermeye çalış bir sure yumurta koyma kahvaltılarına,meyve,yoğurt ver,tavuk suyundan çorba yap.

şekercik o kadr naz olur artık,bir kaç gune birseyı kalmaz eski haline doner kuzu.

Son düzenleme:

gunaydın nagieymen,tahliller temizmiş ne guzel.bizde multıvitamin kullanıyoruz.tum bebişler hasta ne kadr dikkat etsekte oluyor işte,sizede çok geçmiş olsun..
canım daha once hiç duymadım oyle bir sorunu.ama tedavi edilebir birşeymış sonuçta hiç korkma onlar bizden daha güçluler,dayanıklılar.

ya cnm her erkek bebekte olabiliyomuş 2 yaşında normale dönüyomuş
ama hem annelik hemde takdir edersinki bir erkeğin hayatında nerdeyse en önemli şey endişeleniyor insan eşimde korkma çok normal diyo dr de bir kaç ay daha bekle dedi banyoda sıcakta iner dikkat et dedi zaten gözlemliyorum mesela altını ilk açtığımda yerinde üşümeye başladıkça yukarı gidiyo görebiliyorum inş bir iki aya sabitlenir

nasılsın nurancım?nartan nasıl?kız fotolarına baktım hamilelik sana çok yakışmış bence nartan beyde çok yakışıklı çıkmışlar maşallah çok tatlısınız ikinizde...

meralcigim valla canim uzun zamandir ben dis fircalarken o da fircalar oldu fircaliyor dedigim agzinin icinde dolastiriyor ben de en son bir iki dislere suruyorum temizliyorum sen de dene bence bebek dis fircasi al alissin simdiden....

o zaman mert in uyku saatleri degisti mi? gunde 1 kez mi uyuyor 2 mi?

nasılsın nurancım?nartan nasıl?kız fotolarına baktım hamilelik sana çok yakışmış bence nartan beyde çok yakışıklı çıkmışlar maşallah çok tatlısınız ikinizde...

tesekkurler derya cigim kocam da ayni fikir de ayyyy ne guzel hamissin ucuncuyu de yapalim diyor ben hep hamis olayim istiyor

cagan nasil oldu bu arada ilaclar ise yaramistir umarim daha iyidir

tesekkurler derya cigim kocam da ayni fikir de ayyyy ne guzel hamissin ucuncuyu de yapalim diyor ben hep hamis olayim istiyor

cagan nasil oldu bu arada ilaclar ise yaramistir umarim daha iyidir

canım ateşi yok ama halsizliği var sürekli uyku hali var ishal var oda pişik yaptı canım hiç keyfi yok iştahı yok sürekli ağlıyo bacakları ve kolları hep iğne yarası oldu

canım ateşi yok ama halsizliği var sürekli uyku hali var ishal var oda pişik yaptı canım hiç keyfi yok iştahı yok sürekli ağlıyo bacakları ve kolları hep iğne yarası oldu

ahhh canim kiyamam ben ona nasil oldu da bu kadar usuttu derya?? gecer canim merak etme tenleri hemen iyilesiyor hemen unutursun biraz toparlasin keyfi de istahi da yerine gelir... ilac aliyor mu peki???

duzelir canim merak etme dr da buyuk ihtimal duzelir demis gonlunu ferah tut

inş nurancım sıkıldım evde ya sizler neler yapıyorsunuz?

benim de canim dun butun gun evdeydik nartan la bugun ananesi geldi yemekten sonra gezmeye cfikardi disari ama cok gezmedi cunku ruzgar cikmis geri geldiler simdi nartan bey ananesiyle oynuyor ben de nette yardimci bayan ilanlarina bakiyorum.....

senin bunalman gayet dogal hem cagan hasta o halde o yuzden gayet normal ayyy bende de turkce klavye yok iiii lar hep iiii oluyor.....

teşekkür ederiz cnm doğum günün fotosu o bizim o gülüşleri olmasa inan öyle katlanıyor insan zaten hemen yumuşuyor
özellikle şu yeme mevzusunda çok kızdırıyor beni sabır diyip geziyorum inanın bugün bunları yedi sadece
10,30 gibi kahvaltı ettik
çorba denedim yemedi kesinlikle ağladı bağırdı
büyümiksin yarısını yedi uyudu
içim elvermedi bir 150 cc süt ısıttım içine bebe bisküvisi ezdim 4 tane 120 içti uyku arasında
uyandı yine farklı çorba denedim yokyemedi
sütlü ulu bulamaç yaptım yine yemedi
dolayısıyla yediği içtiği bu kızlarya bana bir akıl verin nasıl bişey yediricem heryolu deniyorum herşeyi deniyorum yok yok beniçok üzüyor

nagieymen çok geçmiş olsun cnm sizede o geçici bir durumdur üzülme cnm birde hangi dr götürüyorsun oğluşu sen biz bahar hastanesine ümit beye gidiyoruz

peki meyvede mi yemiyor??? belki bir donem boyledir istahsiz gunleridir oye ki zaten oglum yemeden ben de hicbirsey yiyemiyorum o doyuyor ben de doyuyorum o sekilde olunca biz valla bu istah meselesi cok uzuyor bizi

peki meyvede mi yemiyor??? belki bir donem boyledir istahsiz gunleridir oye ki zaten oglum yemeden ben de hicbirsey yiyemiyorum o doyuyor ben de doyuyorum o sekilde olunca biz valla bu istah meselesi cok uzuyor bizi
cnm 4 aylıktan beri hergün kendim evdeki 2-3 çeşit meyveyi rende yapar yediririm birkaç kaşık bile olsa yer bugünde şimdi çok sütüne gittim bakalım birazdan onuda deniycem yarım muz yarım elma 1 mandalina suyu hazırladım bakalım görücez hiç ümit vermyorum ama 1-2 kaşık oyunla yer gerisi yok aynı cnm o yemedimi benim hiç yiyesim gelmiyor o yemedi bende onunla açım sbh beri

ay çok üzüldüm ya inş bi an önce düzelir bebeklerin hastalığı tam bi felaket oluyo
bizimki hala iştahsız yüzü kaşık gibi kaldı yavrumun ama yemiyosa da ısrar etmemek lazım bence iyice nefret ediyorlar yemekten mesela dün ben kek çırpmıştım ondan yedi bide yiyor mesela bi lokma sonra odada dolanıp geliyo bi lokma daha yiyo oturmuyo artık yerken. belki sizinkiler de öyle yemek ister biizmki en çok hamur işlerini seviyo ekmek börek kek:) tombiş de deil anlamadım ben bu hamur sevdasını
bizimki de artık az yiyo hastalıktan sonra böyle oldu ama ben moralimi bozmuyorum dr da elbet kilo vercek hasta sonuçta dedi ama zamanla toparlıcak biz bile hasta olunca zoraki yemiyor muyuz onların aklı da ermiyo ısrar etsek de bi yere kadar bence sıkmayın kızlar canınızı olcak o kadar.
heee ben de hamişliğimi çok özledim bi an önce gene hamiş kalmak doğurmak istiyorum bi yandan da sanki yavrum çok küçük ya haksızlık olcak gibi geliyo ne biliim ama çok da beklemek taraftarı deilim açıkçası...

kızlar oğluşum da en fazla bi yemek kaşığı yiyor bu iştahsızlık sanırım hepsinde var moral bozmak gereksiz bu bi dönem bence geçecek

o sekilde dusunursen oyle de dusunulur ama yaslari cok yakin olunca arkadas gibi olurlar ilgi alanlari ayni olur bir de o sekilde dusun herkes bir arkadasa muhtacken yada anne oyun oynayalim diye eteklerine sarilirken onun hazir oyun arkadasi olacak bence ne kadar az yas farki olursa o kadar iyi olur

kızlar oğluşum da en fazla bi yemek kaşığı yiyor bu iştahsızlık sanırım hepsinde var moral bozmak gereksiz bu bi dönem bence geçecek

valla oglumun beni uzmedigi tek sey yemek konusuydu guzel guzel yerdi onunda istahi yok bugunlerde ben de uzulmuyorum valla bugun yemezzse yarin yer napalim

cnm ya haklısın bi de o yönü var işte. yaşımda 32 oldu doğum da zor olr benm ilki de normal doğumdu ya bu da öyle olur tahminim:) anaam olmayan çocuğu nası doğurcam die düşünüyorum hey yarabbimmmmm

annem de hep ikiz gibi beraber büyür giderler işte fena mı bi kızın olsa diyor ne bilim ben oğluşuma kıyamıyorum işte ona çok bağlandım ben ilk 40 gün sabaha kadar uyumuyodum biliyomusunuz onun nefesini dinliyodum bi sorun olursa nefes alamazsa die gözümü kırpmıyodum yaa bide ben de yorgunum yani biliyorum delice bişi bu ama ne biliyim... gene de doğurursam oğlum için doğurucam orası garanti he bi de hamilelik çok eğlenceli geçmişti kocam çok ilgi göstermişti bana o günler güzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…