ayyyy canim ya cok guldurdun beni tam donanimli olalim valla zirh falanvallahi nasil olacak bu bidiklar simdiden boyleler
olsun ya diğerlerini yiyormuş ya onuda yer birkaçgune kadr.bel ağrıları normal canım,allahtan annen yakındaymış,dinlenebiliyorsun.yardımcı işini halledebildiniz mi?
evet 2 gunluk değişiklikten sonra bugun eskı duzenimize donduk.sabah 9.30 kalktı.dışarı çıktığımızdan oyle uykusu 2'ye sarktı.2 saat uyudu.akşam 9 da uyumuş olmasını ümit ediyorm:)
umarim uyur 9 da baya gec uyumus kucuk bey... yok canim halledemedim kocamin arkadasinin ikizlerine 2.5 sene bakan yatili tabi turkmen bir bayan ama o da 850 dolar istiyormus offf dedim yani baya cok istiyor daha arastirmadayiz bakalim hem tanidik olsa hem fiat bize uysa offffff yani zor is
copyaladığım yazıyı tekrar okudumda şimdide işimize yarayabilir aslında,çıktısını alıp asmak lazım dort bir yana.
nurancım mert durmuyorum,çıkıyorum.optum sizi...
sorma ya bende de acayip bir heves alıcam kitap deyü allahtan oğluş da seviyobizdede remzi yayınlarının;ilk sozcukler kıtabi var.mert'te ona bayılıyor ordan birkaç sozcukte kaptı.
şekercik hafta sonu bende baktım sabiha hn.bu kıtabına ama kitap poşetliydi,içeriğini gormediğim için almadım.bırde bana seni anlat anne kitabı var onuda almak lazım.bende mert'e alınacak kitaplar listesi var akıllara zarar,kitap fuarını beklıyorum.
cnm her gn yazmıyo 1 ocakta başladı 3 günlük yazdı şimdi haftasonunu bekliyoruz haftasonları bi haftalık yazıveriyo günlü yazılması gerekn şeyler deil zaten benim günlüğe de yazmmaıştı bütün ısrarlarıma rağmen çocuk 6 aylıkken anca yazabildi o da bi sayfa:) olsun erkekler de böyle eninde sonunda yazdırıyorum ya:) bi de sürekli dır dır ediyorum yaz yaz diye...selam canim babaniz hergun o deftere birseyler yazacak mi gercekten?? bir muddet sonra bunalir artik gibime geliyor.... ilk dogdugunda bir dogum defteri aldik babasi daha ilk duygularini yazamadi valla inanair misiniz???
sorma ya bende de acayip bir heves alıcam kitap deyü allahtan oğluş da seviyo
cnm ben baktığımda poşetsizdi inceleyip aldım yani
anneler için de olanı var ama ben oğluma hamile olduğumu anladığım yani o iki çizgiyi gördüğüm andan beri günlük tutuyorum hamişken daha çok yazıyodum şimdi pek fırsatım olmuyor ama elimden geleni yapıyorum haftada bir en azından yazıyorum yani bana gerek yok sanki
ben remzi yayınlarının kitabını bulamadım ama bu da hoşuma gitti
cnm her gn yazmıyo 1 ocakta başladı 3 günlük yazdı şimdi haftasonunu bekliyoruz haftasonları bi haftalık yazıveriyo günlü yazılması gerekn şeyler deil zaten benim günlüğe de yazmmaıştı bütün ısrarlarıma rağmen çocuk 6 aylıkken anca yazabildi o da bi sayfa:) olsun erkekler de böyle eninde sonunda yazdırıyorum ya:) bi de sürekli dır dır ediyorum yaz yaz diye...
günaydın derfat
nasıl oldu oğluşun
günaydın güzel kasım anneleri ve bebekleri nasılsınız bugün bakalım?
iyi canım şimdi dün iğne yaptırmak için hast gittik ama yaptırmadık test yapıyorlarya alerji testi alerji yaptı çağana doktorda tekrar muayne etti ve zateb iyileşmiş dedi iğneden sonra daha kötü olabilir dedi keyfi filan iyi çok şükür..sen nasılsım canım?
yavrum ya kıyamam,ilaç mı alerji yaptı?
evet canım ya iğne yaptı penisilin ya
saol cnm ben en çok kitap alıyorum oğluma anneannesi soruyo bu kitabı kim aldı die hemen anne diyo arabayı soruyo kim aldı die baba diyo:) yumurcak biliyo kimin ne aldığını....biliyorum o kitabıda o da çok guzel,gule gule kullanın
ay penisilin öyle hemen verilir mi yahu ben korkarım çok penisilinden cnm çok çok geçmiş oslun bebişlerin hastlaığı tam bi felaket oluyo biz de bitiyoruz vallaevet canım ya iğne yaptı penisilin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?