selam canim ben 7 aylikken oglum hamis olmusum ve cok kilo kaybettigimden dolayi 9.5 aylikken memeden kesmek zorunda kaldim zor oldu tabi bir de isin anne psikolojisi tarafi da var ama mecbur olunca olmak zorunda...
kisaca bahsedeyim o gunlerde ayri yataginda bizim odada yatan oglumu odasina havale ettik ve meme icin uyandiginda annem yada kocam kalkti bakti o sekilde uyutmaya calistilar ama kestim dedikten sonra kesinlikle tekrar meme vermedim aman bir gun daha emsin demedim biberon alir mi dedik ama sagolsun yavrum biberonda aldi sute gectik ama tabi zor zor zorrr
umarim cabuk alisir bebegin kolay gelsin....
leadangel cnm,tuğkan kaçta uyanıyor sabahları,oğlen uykusunu biraz daha one alsan akşamları daha erken uyurmu acaba onda geç değilde,9 da uyuduğundan beri mert daha çok vakit kalıyor bana,dah dinlenmiş hissediyorum kendimi,dizileride rahat rahat izleyebiliyorum.çok mu bencilim..
normalde 9,30 gibi uyurdu babamız geç gelince bizde otomatikman geçe aldık uyku saatini cnm 9,30 gibi uyur sbh 10 gibi kalkar ortalama 12 saat civarı uyuyor yani ahh cnm bilmemmi insan nekadar erken uyursa okadar ç.ok dinleniyor
gece kalkmaları benide mahvediyor,bazen kaç kere kalktığımı bile sayamıyorum.dun 3 kere kalktık dıye mutlu oldum ,durum vahim.artık pek besleyici bir yonude kalmadı sutumuzun,her turlu gıdayıda alıyorlar ama yınede emsin diyorum.çalışıyor olsaydım ne yapardım bilmiyorum,çok yorucu oluyordur muhakkak.
ahhh canim oglusunu opte basina koy saat 10 da kalkiyormus offff aferin oglusunanartan eskiden 6.30 da uyanirdi simdi ise 9 gibi uyumus oluyor sabah 7.30-8 gibi kalkiyor ben gobek atiyorum valla
brnim oğlum 6,5 ayda ememyi bıraktığından hatta benim ıslrarımla okadar emdiğinden bizim için emmek çok sıkıntılıydı yani o emmek ebn ise emzirmek için uğraşıyordum inanın emziren annelere imreniyorum varsınlar emsinler nekadar güsel hangi süt yada mama onun yerini tutarki ama çocuğun yemeyi bırakıp memeye düşerse yada gece sürekli memde uyumak isterse sanırım bıraktırmak en güseli kararlı olmak gerektiğini okuyorum bende birde başkasının ilgilenmesi gerekebilir cnm bizlerde 2 yaşına kadatr emmişiz ve memeden kesmek için annem anneaneme kalmaya gitmiş ve bizimle hep annanem ilgilenmiş 2-3 gece unutmuşuz
birde benim oğlumda bir ara süt içmezdi muhallebiyi sütle yapar sıvı şekilde biberonla veriridimm süt yerine gece onunla başlayabilirsin cnm
deryacigim cagan in bu durumunda senin sinirlerin cok bozuldu ve hassaslastin bu normal herseye taktin bu da normal babasi ne kadar da uzulse tabi butun gun cagan la olan sensin daha fazla uzulen de sensin ama cagan iyilessin senin moralin de duzelir hersey yoluna girer ama bu durum kocanla birbirinize sarmayin bu yaptigimiz bir hata en ufak seyde kavga cikiyor o yuzden duzelir canim merak etme sakin olmaya calis ne kadar zor olsa da relaks olmaya calis
canım ailevi sorun bizim evde değil annemlerde vardı ama benide ilgilendiren bi konuydu çok şükür şimdi iyi haberler aldım annemden biraz rahatladım bu gece hiç uyumadım ağladım sabaha kadar ama neyseki şimdi daha iyiyim canım...biz eşimel çağan hastalandı diye tartışmayız pek bünyesi zayıf çağanın yoksa herkes gayet güzel baktığımı söylüyor ama işte şu hastlığı beni çok yordu ve üzdü bu aralar çok mızmız herşeye ağlıyo susturamıyorum doğal olarakta dinlenemiyorum pek eşim gelince uyuyakalıyorum bi ona kızıyo eşim ama bilmiyo çağan aksama kadar çektiriyo bana
meralcigim neden bencil olasin?? bu senin hakkin zaten butun gunumuz bidiklar icin ugrasmakla geciyor aksam da olsun o kadar ne demis atalarimiz mutluu anne mutlu bebek
selam arkadaslae dizi falan yok sanirim benim de yok zaten iki dizi izliyorum biri oyle bir gecer zaman ki ama cok geriliyorum resmen sisiyorum ama seviyorum bir de hanimin ciftligi ikisini de kaydediyorum digiturkten sonra izlerim diye ama nerrrdeee 4-5 bolum birikti izlemem lazim
hiç sorma çok geriliyorum bende,o adamı gidip boğasım var.insan kendi çocuklarına karşı bu kadr da kotu olur mu?ben birde dun muhteşem yuzyıla başladım(kitaba başladım der gibi oldu)saray,ihtişam,entrika her sey var bakalım şimdilik guzel gibi ama sonrakı haftalarda devam edermiyim bilmiyorum.
slm kızlar ne güzel hepimiz burdayız bu anı yakalamak çok zor
slm kızlar ne güzel hepimiz burdayız bu anı yakalamak çok zor
uyku konusunda hiç sorunumuz yok cnm bizim yalnız gündüz uykularını 1 saate indirdi 2 gündür ona takıldım 1 saat çok az ama gece iyi uyuyor oyüzden yetiyor demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?