2009 Kasm Anneleri

Bende bu akşam biberon deneyeceğim umarım işe yarar ama sütü pek sevmiyo yawru muhallebide yiyo ama bakalım hayırlısı olur inş. Bende kararımdan dönmemeliyim inş. Aslında gece bir kez anca emerdi su içip yatardı uyandıkça ama son günlerde resmen bağımı oldu içimi rahatlatan tek şey herşeyden yedirmek azcıkta olsa yiyo güzel dileklerin için saol...

deryacigim cagan in bu durumunda senin sinirlerin cok bozuldu ve hassaslastin bu normal herseye taktin bu da normal babasi ne kadar da uzulse tabi butun gun cagan la olan sensin daha fazla uzulen de sensin ama cagan iyilessin senin moralin de duzelir hersey yoluna girer ama bu durum kocanla birbirinize sarmayin bu yaptigimiz bir hata en ufak seyde kavga cikiyor o yuzden duzelir canim merak etme sakin olmaya calis ne kadar zor olsa da relaks olmaya calis

normalde 9,30 gibi uyurdu babamız geç gelince bizde otomatikman geçe aldık uyku saatini cnm 9,30 gibi uyur sbh 10 gibi kalkar ortalama 12 saat civarı uyuyor yani ahh cnm bilmemmi insan nekadar erken uyursa okadar ç.ok dinleniyor

normalde 9,30 gibi uyurdu babamız geç gelince bizde otomatikman geçe aldık uyku saatini cnm 9,30 gibi uyur sbh 10 gibi kalkar ortalama 12 saat civarı uyuyor yani ahh cnm bilmemmi insan nekadar erken uyursa okadar ç.ok dinleniyor

ahhh canim oglusunu opte basina koy saat 10 da kalkiyormus offff aferin oglusuna nartan eskiden 6.30 da uyanirdi simdi ise 9 gibi uyumus oluyor sabah 7.30-8 gibi kalkiyor ben gobek atiyorum valla

ya aslında yoruculuğuna razıyım ama huysuzluk beni deli ediyo aklına meme gelince nerdeyse üstümü yırtacak bide her meme istediğinde sızlanarak istiyo bi kerede sızlanmasa olmaz ama çok datlı sıpam yaaa :)) özledim yine

brnim oğlum 6,5 ayda ememyi bıraktığından hatta benim ıslrarımla okadar emdiğinden bizim için emmek çok sıkıntılıydı yani o emmek ebn ise emzirmek için uğraşıyordum inanın emziren annelere imreniyorum varsınlar emsinler nekadar güsel hangi süt yada mama onun yerini tutarki ama çocuğun yemeyi bırakıp memeye düşerse yada gece sürekli memde uyumak isterse sanırım bıraktırmak en güseli kararlı olmak gerektiğini okuyorum bende birde başkasının ilgilenmesi gerekebilir cnm bizlerde 2 yaşına kadatr emmişiz ve memeden kesmek için annem anneaneme kalmaya gitmiş ve bizimle hep annanem ilgilenmiş 2-3 gece unutmuşuz
birde benim oğlumda bir ara süt içmezdi muhallebiyi sütle yapar sıvı şekilde biberonla veriridimm süt yerine gece onunla başlayabilirsin cnm

ahhh canim oglusunu opte basina koy saat 10 da kalkiyormus offff aferin oglusuna nartan eskiden 6.30 da uyanirdi simdi ise 9 gibi uyumus oluyor sabah 7.30-8 gibi kalkiyor ben gobek atiyorum valla

uyku konusunda hiç sorunumuz yok cnm bizim yalnız gündüz uykularını 1 saate indirdi 2 gündür ona takıldım 1 saat çok az ama gece iyi uyuyor oyüzden yetiyor demekki

meralcigim neden bencil olasin?? bu senin hakkin zaten butun gunumuz bidiklar icin ugrasmakla geciyor aksam da olsun o kadar ne demis atalarimiz mutluu anne mutlu bebek

evet çok iyi fikir akşam sıvı muhallebi yapayım bende çok saol umarım işe yarar..

canım ailevi sorun bizim evde değil annemlerde vardı ama benide ilgilendiren bi konuydu çok şükür şimdi iyi haberler aldım annemden biraz rahatladım bu gece hiç uyumadım ağladım sabaha kadar ama neyseki şimdi daha iyiyim canım...biz eşimel çağan hastalandı diye tartışmayız pek bünyesi zayıf çağanın yoksa herkes gayet güzel baktığımı söylüyor ama işte şu hastlığı beni çok yordu ve üzdü bu aralar çok mızmız herşeye ağlıyo susturamıyorum doğal olarakta dinlenemiyorum pek eşim gelince uyuyakalıyorum bi ona kızıyo eşim ama bilmiyo çağan aksama kadar çektiriyo bana

sevindim canim hasta diye oyledir caganinda yoksa gayet iyiydi araniz degil mi?? ama bak dr da iyi demis biraz toparlanirsa gecer annesi bu mizmizlari merak etme.... zaten cok iyi bakiyorsun ona suphe yok hayatim sadece iste bunye meselesi annem der ki bu bebekler kusun kanat cirpisindan bile kaparlarmis oyle dusun bagisikligi gelissin daha az hasta olur o da tam olarak 3 yasinda imis bakalim bekliyoruz....

sen de kendini fazla uzme gecer duzelir unutulur gider hasta mi olmustu hic hatirlamazsin bile... sanirim benim gibi cok duygusalsin sen de dogal olarak bu cok yipranacagimiz kendimizi cok uzecegimiz anlamina gelir napalim huy iste olmasa keske vurdum duymaz olup herseyi oluruna biraksak biraz ama nerrrrdeeee

selam arkadaslae dizi falan yok sanirim benim de yok zaten iki dizi izliyorum biri oyle bir gecer zaman ki ama cok geriliyorum resmen sisiyorum ama seviyorum bir de hanimin ciftligi ikisini de kaydediyorum digiturkten sonra izlerim diye ama nerrrdeee 4-5 bolum birikti izlemem lazim

meralcigim neden bencil olasin?? bu senin hakkin zaten butun gunumuz bidiklar icin ugrasmakla geciyor aksam da olsun o kadar ne demis atalarimiz mutluu anne mutlu bebek

doğru soyluyorsun canım ne kadar dinlenmiş,huzurlu olursam mertle daha iyi zaman geçiriyor,onun afacanlıklarına goz yumabiliyorum.

hiç sorma çok geriliyorum bende,o adamı gidip boğasım var.insan kendi çocuklarına karşı bu kadr da kotu olur mu?ben birde dun muhteşem yuzyıla başladım(kitaba başladım der gibi oldu)saray,ihtişam,entrika her sey var bakalım şimdilik guzel gibi ama sonrakı haftalarda devam edermiyim bilmiyorum.

yeni dizi mi hangi kanalda hic haberim yok

selam kızlar nasılsınız ben defatmagülü izliom hehe amannn muhteşem yuzyıl iğrenç padişahların öyle yaşadıklarını sancak insanla yazık

uyku konusunda hiç sorunumuz yok cnm bizim yalnız gündüz uykularını 1 saate indirdi 2 gündür ona takıldım 1 saat çok az ama gece iyi uyuyor oyüzden yetiyor demekki

arada bizde de oluyor oyle.2-2,5 saat uyurken bazı gunler 1 saate düşüp; bazende(enderde olsa) 3-3,5 saate çıkabiliyor.

emmiyormuş artık geceleri nasıl uykusu,uyanıyormu hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…