2009 Kasm Anneleri

meral selam canimm mert tam bir reklam bebegi izmir de ajansa falan basvursan reklam icin falan dusundun mu? ist da olsam ben de basvuracagim ama ant kisitli bir sektor...

sağol canım:)))hep soyluyorlar da ben tembelim arştırmak lazım.

nartan parkta ha,bugun ruzgarlı izmir biz çıkamadık.mert'i evde zor zaptediyorum balkona çıkmak istıyor.beresini,atkısını takıp çıkardım biraz bu sefer ben dondumoda odda dolaşıyoruz evin içinde:)

bUOTE=larem35;16999254]sağol canım:)))hep soyluyorlar da ben tembelim arştırmak lazım.

nartan parkta ha,bugun ruzgarlı izmir biz çıkamadık.mert'i evde zor zaptediyorum balkona çıkmak istıyor.beresini,atkısını takıp çıkardım biraz bu sefer ben dondumoda odda dolaşıyoruz evin içinde:)[/QUOTE]

arastirsana akillim bir resmiyle gidip basvuracaksin bir sey olursa ararlar o sekilde oluyormus bakarsin su oyle bir gecer zaman ki de cocuk gibi olur canimmm

nurancım ya az uyuyormuş,erkende kalkıyor diyordun.bir oğleden once birde oğleden sonra uyutsan akşam uykusunu otelemiş olurmusun acaba?

ohhh ne guzel annende olmanın keyfini çıkar.annemdeyken hersey hazır onume geliyor,mertle sağolsun o ilgileniyor.çok iyi oluyor ya,anneme gidesim geldi

arastirsana akillim bir resmiyle gidip basvuracaksin bir sey olursa ararlar o sekilde oluyormus bakarsin su oyle bir gecer zaman ki de cocuk gibi olur canimmm[/QUOTE]

eski bir manken vardı ya neşe erbek mı neydi,onun ajansı var burda,gideyim bir ara.yok ya ordakı çocuk gibi olmasın çok üzülüyorum ben onun için.çok ağlatıyorlar çocuğu:2:

İyi günler arkadaşlar uzun bir aradan sonra anca yazabiliyorum. Umarım bebişler ve siz iyisinizdir. İşin düşmese yazacağın yok diyeceksiniz ama :)) Arkadaşlar bebeğimi memeden kesmek istiyorum araştırdım tam zamanı ama nasıl kararlı olabilirim neler yapabilirim? Şu aralar çok üstüne düşmeye başladı çalışıyorum ve dün gece bütün gece meme emmek istedi en sonunda isyan edip bant yapıştırdım 14 aylıkken bırakılabiliyormuş 2 yaşına bırakmak çocukta sorunlara yol açabiliyormuş yani tam zamanıymış ama bilirsiniz annelik duygusallık yapıyo aranızda bırakan var mı bana yardımcı olabilir mi? Teşekkürederim şimdiden...

derfat geçmiş oslun cnm ya penesilin çok tehlikeli ya
benimde opğlumun alerjisinden dolayı iğne verdi drumuz alerji iğnesi gittik sağlık ocağına yaptırmaya aile hekimimiz bayana sormadan adım atmam hiç aramız çok iidir iğnemiz var diyince lütfen penesilin deme demişti drlar bile korkuyorlar penesilinden çokmu getrekliydi acaba cnm ya dr ne gerekçeyle yaptı

begonvil aynen cnm benimkide 14,45 de uyudu 16, da uyandı ya 1 saat uyku yetermi ya ben uyutmuyorum vallhi 2 gecedir eşimde geç geliyor yemek ye uyut geçede kalıyorum 10 u buluyor çok üzülüyorum

hoş geldin:)biz emişiyoruz hala fazla fikrım yok ama bant yapıştırıldığını bande duymuştum.sizde işe yaramadı mı bant.

canım ciğerlerini çok kötü üşütmüşüz kulaklarıda iltihaplanmıştı bide ateşi çok yüksek düşüremiyoduk
o yüzden canım

leadangel cnm,tuğkan kaçta uyanıyor sabahları,oğlen uykusunu biraz daha one alsan akşamları daha erken uyurmu acaba onda geç değilde,9 da uyuduğundan beri mert daha çok vakit kalıyor bana,dah dinlenmiş hissediyorum kendimi,dizileride rahat rahat izleyebiliyorum.çok mu bencilim..

mirageee,begonvil hamile olduğu için oğluna bıraktırdı memeyı.şuan pc'nin başında değil sanırım yoksa sana fikir verirdi.

hoş geldin:)biz emişiyoruz hala fazla fikrım yok ama bant yapıştırıldığını bande duymuştum.sizde işe yaramadı mı bant.

ya bilmiyorum ki işe yaradımı daha anlayamadım ama gece ememedi öğlen yanına gittim yine bantı gördü ağzını açtı ama alamadı malesef çocuk iyice bağımlı oldu son günlerde iyice huysuzlanmaya başladı bende kesmeye karar verdim ama çocuktan öte ben dayanabilcekmiyim bilmiyorum (

hımm anladım canım bu aralar pek iyi değilim moralim bozuk ailevi sorunlarım var bide çağanın hast derken kafam çok dolu zor algılıyorum

hepimizde oluyor arada oyle sorunlar,uzme tatlı canını düzelir hersey.hadi sen çağana bak.bizimkide durmuyor.laptopa saldırıyor.açıktı galiba,meyvesini vereyım bende..

gece kalkmaları benide mahvediyor,bazen kaç kere kalktığımı bile sayamıyorum.dun 3 kere kalktık dıye mutlu oldum ,durum vahim.artık pek besleyici bir yonude kalmadı sutumuzun,her turlu gıdayıda alıyorlar ama yınede emsin diyorum.çalışıyor olsaydım ne yapardım bilmiyorum,çok yorucu oluyordur muhakkak.

selam canim ben 7 aylikken oglum hamis olmusum ve cok kilo kaybettigimden dolayi 9.5 aylikken memeden kesmek zorunda kaldim zor oldu tabi bir de isin anne psikolojisi tarafi da var ama mecbur olunca olmak zorunda...

kisaca bahsedeyim o gunlerde ayri yataginda bizim odada yatan oglumu odasina havale ettik ve meme icin uyandiginda annem yada kocam kalkti bakti o sekilde uyutmaya calistilar ama kestim dedikten sonra kesinlikle tekrar meme vermedim aman bir gun daha emsin demedim biberon alir mi dedik ama sagolsun yavrum biberonda aldi sute gectik ama tabi zor zor zorrr

umarim cabuk alisir bebegin kolay gelsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…