meral selam canimm mert tam bir reklam bebegi izmir de ajansa falan basvursan reklam icin falan dusundun mu? ist da olsam ben de basvuracagim ama ant kisitli bir sektor...
selam arkadaslar nasilsiniz?? biz iyiyiz sukur anneme geldik bugun de nartan bey ogle uykularini 1 saate indirdi yani indirmek gayet kolay oldu uzatmak zor indirmek var ne yapayim ki bilemedim tekrar ikiye mi cikarsam bu uykulari...
antalya da olmanin avantaji tabi oglum ananessiyle parka gitti yine de aklim onda usutmese bari yavrummmm kiyamam
bUOTE=larem35;16999254]sağol canım:)))hep soyluyorlar da ben tembelim arştırmak lazım.
nartan parkta ha,bugun ruzgarlı izmir biz çıkamadık.mert'i evde zor zaptediyorum balkona çıkmak istıyor.beresini,atkısını takıp çıkardım biraz bu sefer ben dondumoda odda dolaşıyoruz evin içinde:)
İyi günler arkadaşlar uzun bir aradan sonra anca yazabiliyorum. Umarım bebişler ve siz iyisinizdir. İşin düşmese yazacağın yok diyeceksiniz ama :)) Arkadaşlar bebeğimi memeden kesmek istiyorum araştırdım tam zamanı ama nasıl kararlı olabilirim neler yapabilirim? Şu aralar çok üstüne düşmeye başladı çalışıyorum ve dün gece bütün gece meme emmek istedi en sonunda isyan edip bant yapıştırdım 14 aylıkken bırakılabiliyormuş 2 yaşına bırakmak çocukta sorunlara yol açabiliyormuş yani tam zamanıymış ama bilirsiniz annelik duygusallık yapıyo aranızda bırakan var mı bana yardımcı olabilir mi? Teşekkürederim şimdiden...
derfat geçmiş oslun cnm ya penesilin çok tehlikeli ya
benimde opğlumun alerjisinden dolayı iğne verdi drumuz alerji iğnesi gittik sağlık ocağına yaptırmaya aile hekimimiz bayana sormadan adım atmam hiç aramız çok iidir iğnemiz var diyince lütfen penesilin deme demişti drlar bile korkuyorlar penesilinden çokmu getrekliydi acaba cnm ya dr ne gerekçeyle yaptı
begonvil aynen cnm benimkide 14,45 de uyudu 16, da uyandı ya 1 saat uyku yetermi ya ben uyutmuyorum vallhi 2 gecedir eşimde geç geliyor yemek ye uyut geçede kalıyorum 10 u buluyor çok üzülüyorum
1. larem35
2. mirageeeeee
3. derfat+
4. begonvil07+
5. leadangel
kuşum bu ne ya anlamadım
deryacım bu topıkte 5 kişiyiz şu an:)
hoş geldin:)biz emişiyoruz hala fazla fikrım yok ama bant yapıştırıldığını bande duymuştum.sizde işe yaramadı mı bant.
hımm anladım canım bu aralar pek iyi değilim moralim bozuk ailevi sorunlarım var bide çağanın hast derken kafam çok dolu zor algılıyorum
ya bilmiyorum ki işe yaradımı daha anlayamadım ama gece ememedi öğlen yanına gittim yine bantı gördü ağzını açtı ama alamadı malesef çocuk iyice bağımlı oldu son günlerde iyice huysuzlanmaya başladı bende kesmeye karar verdim ama çocuktan öte ben dayanabilcekmiyim bilmiyorum(
İyi günler arkadaşlar uzun bir aradan sonra anca yazabiliyorum. Umarım bebişler ve siz iyisinizdir. İşin düşmese yazacağın yok diyeceksiniz ama :)) Arkadaşlar bebeğimi memeden kesmek istiyorum araştırdım tam zamanı ama nasıl kararlı olabilirim neler yapabilirim? Şu aralar çok üstüne düşmeye başladı çalışıyorum ve dün gece bütün gece meme emmek istedi en sonunda isyan edip bant yapıştırdım 14 aylıkken bırakılabiliyormuş 2 yaşına bırakmak çocukta sorunlara yol açabiliyormuş yani tam zamanıymış ama bilirsiniz annelik duygusallık yapıyo aranızda bırakan var mı bana yardımcı olabilir mi? Teşekkürederim şimdiden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?