2009 Kasm Anneleri

maşallah erkenci çağan şimdi sabaha kadar uyrmu.
benim bebe 9 da yattı:)

bilmiyorum canım dün gece geç yatmıştı sabahta erken kalkmıştı uykuyu alamadığı için erken yattı ama iğneler çok uyku yapıyodu çok uyuyodu daha onun etkisi olabilir belki

şimdi mert uyudu ya ben yarının planını yapıyorum.kahvaltısı nasıl olacak,oğlen ne çorbası yapsam,değişik ne oynayabiliriz diye:)
sizdede boylemi ben paronayaklaşıyor muyum

şimdi mert uyudu ya ben yarının planını yapıyorum.kahvaltısı nasıl olacak,oğlen ne çorbası yapsam,değişik ne oynayabiliriz diye:)
sizdede boylemi ben paronayaklaşıyor muyum

planli olmak iyidir bence kahvalti ve yemek konusnda tabi oyun olarak ta iste ne oynamak isterse oynarsiniz ona pek plan gerekmez bence ben de yarin brokolili kirmizi pancar corbasi yapacagim nartan cigim seviyor

planli olmak iyidir bence kahvalti ve yemek konusnda tabi oyun olarak ta iste ne oynamak isterse oynarsiniz ona pek plan gerekmez bence ben de yarin brokolili kirmizi pancar corbasi yapacagim nartan cigim seviyor

kırmızı pancar kullanmadım hiç oğluşun çorbalarında,evde var bir deneyim bakayım yarın.kıymalı mı yapıyorsun?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…