yakin mi oturuyorsunuz kaynananla?
gunaydin arkadaslar
günaydın kızlar nasılsınız
selam kizlar nartan in uykularini ikiye cikardim mecburen bakalim nasil olacak??? aksam uykusuna yansimasa bari
merallll naber canim nasilsin?? mert uyudu mu ? gullere boyandi mi????
slm cnm,akşam uykusuna yansımnazsa 2 kere uyuması senin içinde daha iyi olur.daha fazla dinlenme fırsatı bulursun.
sen nasılsın,ufaklık 28 haftalık olmuş
mert 2 saat uyudu,mutfaktaydım.makine çalışıyordu,sesini duymamışım. diye sınırlendi:)vıdı vıdı dıgıl dıgıl diye bana kızdı,dudaklarını buzup ağladıbiraz nazdan sonra barıştık galiba sarıldı bana:)mert basıt cumleler kuruyor bir suredir hadi aç,baba,anne gel,ver gibi şeyler soyluyor.epeyde kelimesi var.fakat geçen gun eşimle beni şaşırttı,innanamadık ama ikimizde aynı şeyı duymuşuz.ayakkabısını giydiriyordum.babasının kucağındaydı.giymek istemiyor,ayağını sallıyordu.hadi oğlum ayağını uzak,ayakkabını giymen lazım dedim.bana;anne giymiycem;dedi. belkı sadece tesaduf.ne kadar kuçuk seylere mutlu oluyoruz,oğlum doğduğundan beri daha mutlu,huzurlu bir insan oldum ben. onu her geçen gun daha çok seviyorum
tatlim ben bir meyvesini verip geleyim saatler uykular birbirine karisti amannnnnn
tamam canım bende çorbasını içireceğim,goruşuruz.
kanepeden mı duştu canım ya birsey olmadı deme.oyuna dalınca bazen okuyorum bende bir kaç sayfada olsa,sonra gelip kıtabı istıyor.versem parçalayacak,saklı saklı okumaya çalışıyorum
meralcigim kac numara prima kullaniyorsun?
nuran bu kadar olur biraz once mert'in altını değiştirirken,nurana sorayım nartanla kiloları aynı acaba kaç numara kulanıyor diye duşundum.4 numara kullanıyoruz ama son gunlerde gozume küçüldü gibi geliyor,7,18 kg yazıyor pakette ama 18 kiloyu geçtım bir iki kilo daha alsalar bez mendil gibi kalacak.bu arada sızdırma olayı falanda bezin artık küçük gelmesinden mı acaba?+4 yada 5 'e geçme vaktı geldi sanırım.
biz birde bugun itibariyle gunluk inek sutune geçeceğiz.daha once kullandım sorun olmamıştı.artık devam sutlerine elveda diyoruz
eski bir manken vardı ya neşe erbek mı neydi,onun ajansı var burda,gideyim bir ara.yok ya ordakı çocuk gibi olmasın çok üzülüyorum ben onun için.çok ağlatıyorlar çocuğu:2:[/QUOTE]arastirsana akillim bir resmiyle gidip basvuracaksin bir sey olursa ararlar o sekilde oluyormus bakarsin su oyle bir gecer zaman ki de cocuk gibi olur canimmm
cnm selam internetten bence araştır bu konuyu ben bi ara bakmıştımİyi günler arkadaşlar uzun bir aradan sonra anca yazabiliyorum. Umarım bebişler ve siz iyisinizdir. İşin düşmese yazacağın yok diyeceksiniz ama :)) Arkadaşlar bebeğimi memeden kesmek istiyorum araştırdım tam zamanı ama nasıl kararlı olabilirim neler yapabilirim? Şu aralar çok üstüne düşmeye başladı çalışıyorum ve dün gece bütün gece meme emmek istedi en sonunda isyan edip bant yapıştırdım 14 aylıkken bırakılabiliyormuş 2 yaşına bırakmak çocukta sorunlara yol açabiliyormuş yani tam zamanıymış ama bilirsiniz annelik duygusallık yapıyo aranızda bırakan var mı bana yardımcı olabilir mi? Teşekkürederim şimdiden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?