2009 Kasm Anneleri

kızlar artık yazabilirim:
bizim oğlan dün bi şey öğrendi artık eğiliyo kafasını yere koyup bacaklarının arasında yani altından bakıyo:) misfari mi gelcek dedik ama pazar günü arkadaşım gelcek ondan mı ne bilemiyorum:))))

iştahı sanki düzeldi azcvık. yiyor dedğim de en fazla bi yemek kaşığı. hala benden doyuyor zira. ben de zorlamıyorum yediği kadar....

sık sık kalkıyor ama gene uyuyor geceleri.

dün de ne söylersek söylemeye .çalıştı çok komikti çıktı diyoruz hemen çıktı diyor gel diyoruz gelmem diyor bişey soruyorum bilemiyorum diyor:) mama önlüğünü getir mama yedircez diyoruz hemen arayıp buluyor dün akşam altını alcam çiş yaptın mı dedim hemen bezlerini koyduğum çekmeceye gitti açtı bi yandan da önünü tutup çiş çiş diyor): ay maşallah yaaaa çok bıdık olduuuu

ayyy cumartesi cumartesi kimse yok kizlarrr disari mi ciktiniz? alemlere mi aktiniz?? nedir kimse yok nartancigim simdi uyudu ben de uyuyacagim cok yorgun ve halsizim

iyi aksamlar nurancım nasılsın?nartan nasıl?karnındaki bebiş nasıl?

ahhh canim kimse yok yine diyordum ki sen geldin iyiyiz tatlim nasil olsun iste nartan uyudu babamiz geldi bu aksam uyuttu yikadik yemek yedi ve pisssss pisss sen nasilsin nasil oldu cagan daha iyidir umarim sen nasilsin moralin nasil?

ahhh canim kimse yok yine diyordum ki sen geldin iyiyiz tatlim nasil olsun iste nartan uyudu babamiz geldi bu aksam uyuttu yikadik yemek yedi ve pisssss pisss sen nasilsin nasil oldu cagan daha iyidir umarim sen nasilsin moralin nasil?

ahh hiç sorma nurancım dün gece yine acildeydik
çok kötü öksürüyo çağan grip olmuş hırıltısı var nefes alamıyodu gittik hava verdiler duramıyo moralimde çağan böyleyken nasıl olsun canım ya

ahhh canim yaaaa dr iyilesmis demis ve ilac vermemisti yanlis mi hatirliyorum? allahim acil sifa versin hic kiyamiyorum ben nolur allahim bebeklerimiz iyi olsun diye dua ediyorum.... canim yaaa

nurancım alemlere aktık oğluşumla:)dun harika bir guneş vardı.once deniz havası aldırdık bebeğime sonrada avm'de gezdik.bugunde annemlerdeyız oh 2 gun rahatım yemek derdi yok en azından.ekmek elden su golde yaşayacağim:)

derya kıyamam ya daha devam mı etmeliydi ilaçlara acaba?
oksuruğu için az bir bala karabibr karıştırıp ilk gece sırtına,ikinci gecede on tarafına surseniz çok iyi geliyor.(yalnız her iki tarafada aynı gun surulmeyecek)yegenimde denemiştik ilaçların yapamadığını bu bal karabiber karışımı yaptı.

kış geldiğinden beri bende tek başıma yıkayamıyorum mert'i iki dakka durmuyor bizde babasıyla yıkıyoruz

şekercik bende benzer seyleer duydum dizilerde oynayan çocukların psikolojisi ile ilgili.ben istemem zaten dizi falan izmirde dizi sektorude yok,istanbula gidemem o da ayrı.katolog,reklam gibi seyler olur belkı.ajansa bile gitmedik,gidermiyiz onuda bilmiyorum ben oyle seylerle uğraşamam,son zamanlarda dışarı çıkmak bile zor gelırken şu an düşünmüyorum.

evy baby aldım 4+ daha once denemiştim zaten ona devam ederim,fiyatıda uygun 5 lira fark var arada..

mrb kızlar benim kızımda 14 aylık
havalar çok soğuk olduğu için hafta sonu alışveriş merkezine gidiyoruz
evde sıkılıyor diye götürüyorum ama bu seferde ben çok yoruluyorum
kucağımda kesinlikle durmuyor. yere bıraktığım anda koşa koşa mağazaların içine giriyor
zor çıkarıyorum. ordan çıkıyor öbür mağazaya giriyor. kucağıma alıp çıkardığımda bağırıp ağlamaya başlıyor. selbest bıraksım mağzadaki ürünleri dağıtıyor. hafta sonu oyuncak mağazasına girdik. bütün mağazada koşturdu arkasından bende düşürdüğü kutuları topluyorum...
sizin çocuklarınızda böyle mi

ay ayyyy ne guzel mert bey disari cikmis hava almis gezmelere gitmis valla nartan i ne zaman disari cikarsam parka acik havaya falan icim rahatliyor cocuklar evde dort duvarda bunaliyor oyun oyun nereye kadar degil mi canim??

merlacigim ben primayi maigrostan aldim eskilerden cikti puantiyeli cikmadi simdilik sorun da yok zaten memnunum... bir de fisher price neseli tuvalet var ondan almayi dusunuyorum hos birsey biz klozete oturunca falan ilgisini cekiyor sen ne dusunuyorsun bu konuda alsam ogrenebilir mi????

merhaba valla icin rahat olsun bizim 14 aylik bebekler de aynen senin bebis gibi ben bir de 28 haftalik hamisim disari pek cikarmamaya calisiyorum ancak park falan olursa o bile yorucu oluyor tabi....

merhaba valla icin rahat olsun bizim 14 aylik bebekler de aynen senin bebis gibi ben bir de 28 haftalik hamisim disari pek cikarmamaya calisiyorum ancak park falan olursa o bile yorucu oluyor tabi....

Hayırlı olsun Allah sana kolaylık versin. Ben ikinciyi düşünmüyorum
zaten yapı olarak böyle şeyleri zor kaldırıyorum ikinci çocuk bana çok uzak
havalar ısınsa en azından pikniğe falan gideriz istediği gibi koşturur.
benim çocuğu görenler ne biçim çocuk diyorlar.
bizim oralarda bir söz var hamileyken koyun mu kemirdin keçi bacağı mı yedin derler

ne bicim cocuk olur mu hareketli ise de bizim buralar da zeki bebek derler bosver hareketli olsun zeki olsun arastirma merak bunlar onemli sen onlara bakma buyudukce gecer zaten.... ikinci bebegi dusunen cok az zaten gordugum: kadariyle neden acaba??/ kardesleriniz var ise ve aranizdaki iliskiler iyi ise valla cocuk kardessiz olur mu dersiniz??? mesela ben olamayacak diye dusunurken kardeslerin krali geliyor valla aralarinda 16 ay olacak hem de erkek iyi anlasirlar bence

kızlar selam
cumartesi biz evdeydik temizlik banyo ile geçti zaman...
güneşliydi hava ama dışarı çıkamadık banyo yapınca çıkarmak istemedim.
pazar günü babamız bizi önce markete sonra avm ye götürdü allahtan bizimki arabasında kasılıp çevreyi izlemeyi seviyo oyuncaklara bindi filan ona ayakkabı aradık ama beğenemedik bi türlü öyle geçti zaman
iştahı eski şekline döndü şükür
hafta sonu eğilip bacaklarının arasından yani altından bakmaya başladı çok şeker görünüyo

hiç sorma meralcim çıldırmaya az kaldı bu seferde grip oldu öksürük bi yandan zor nefes alıyo bende dayanamıyorum burnu çok akıyo hiç bişeyden memnun değil sürekli ağlıyo ne yapacağımı bilemiyorum kızlar bide vitamin şurubu kullanan varmı aranızda?

allah yardimcin olsun canim dualarimiz caganla biran once duzelir eski nesesine doner.... nartan hic vitamin kullanmadi dr hic vermedi gelisimi kilosu gayet iyi gerek yok dedi o yuzden kullanmiyoruz canim

selam kızlar nasılsınız ay biz çok kötüyüz kızım hiç yemek yemiyor önlüğü taktığım an çıkğlık çığlığa bağırıo dr idrar tahlili istedi cuma yaptıralım dedik 1 den 6 yakadar uğraştırdı bizi netse çok şükür temiz çıktı.dr umuz aptikol diye bi kapsül verdi iştah açıcı bakalım nolcak delirmek üzereyim tüm gün aç gezio ve benim kızım mama sandalyesinde oturarak yemio ayağımda yediriom öle istiooo napcam böle bakalım...derfat canım biz minadex kullanıyoruzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…