iyi aksamlar nurancım nasılsın?nartan nasıl?karnındaki bebiş nasıl?
ahhh canim kimse yok yine diyordum ki sen geldin iyiyiz tatlim nasil olsun iste nartan uyudu babamiz geldi bu aksam uyuttu yikadik yemek yedi ve pisssss pisss sen nasilsin nasil oldu cagan daha iyidir umarim sen nasilsin moralin nasil?
ahh hiç sorma nurancım dün gece yine acildeydik
çok kötü öksürüyo çağan grip olmuş hırıltısı var nefes alamıyodu gittik hava verdiler duramıyo moralimde çağan böyleyken nasıl olsun canım ya
ahhh canim kimse yok yine diyordum ki sen geldin iyiyiz tatlim nasil olsun iste nartan uyudu babamiz geldi bu aksam uyuttu yikadik yemek yedi ve pisssss pisss sen nasilsin nasil oldu cagan daha iyidir umarim sen nasilsin moralin nasil?
şekercik bende benzer seyleer duydum dizilerde oynayan çocukların psikolojisi ile ilgili.ben istemem zaten dizi falan izmirde dizi sektorude yok,istanbula gidemem o da ayrı.katolog,reklam gibi seyler olur belkı.ajansa bile gitmedik,gidermiyiz onuda bilmiyorum ben oyle seylerle uğraşamam,son zamanlarda dışarı çıkmak bile zor gelırken şu an düşünmüyorum.
evy baby aldım 4+ daha once denemiştim zaten ona devam ederim,fiyatıda uygun 5 lira fark var arada..
mrb kızlar benim kızımda 14 aylık
havalar çok soğuk olduğu için hafta sonu alışveriş merkezine gidiyoruz
evde sıkılıyor diye götürüyorum ama bu seferde ben çok yoruluyorum
kucağımda kesinlikle durmuyor. yere bıraktığım anda koşa koşa mağazaların içine giriyor
zor çıkarıyorum. ordan çıkıyor öbür mağazaya giriyor. kucağıma alıp çıkardığımda bağırıp ağlamaya başlıyor. selbest bıraksım mağzadaki ürünleri dağıtıyor. hafta sonu oyuncak mağazasına girdik. bütün mağazada koşturdu arkasından bende düşürdüğü kutuları topluyorum...
sizin çocuklarınızda böyle mi
merhaba valla icin rahat olsun bizim 14 aylik bebekler de aynen senin bebis gibi ben bir de 28 haftalik hamisim disari pek cikarmamaya calisiyorum ancak park falan olursa o bile yorucu oluyor tabi....
Hayırlı olsun Allah sana kolaylık versin. Ben ikinciyi düşünmüyorum
zaten yapı olarak böyle şeyleri zor kaldırıyorum ikinci çocuk bana çok uzak
havalar ısınsa en azından pikniğe falan gideriz istediği gibi koşturur.
benim çocuğu görenler ne biçim çocuk diyorlar.
bizim oralarda bir söz var hamileyken koyun mu kemirdin keçi bacağı mı yedin derler
nurancım alemlere aktık oğluşumla:)dun harika bir guneş vardı.once deniz havası aldırdık bebeğime sonrada avm'de gezdik.bugunde annemlerdeyız oh 2 gun rahatım yemek derdi yok en azından.ekmek elden su golde yaşayacağim:)
derya kıyamam ya daha devam mı etmeliydi ilaçlara acaba?
oksuruğu için az bir bala karabibr karıştırıp ilk gece sırtına,ikinci gecede on tarafına surseniz çok iyi geliyor.(yalnız her iki tarafada aynı gun surulmeyecek)yegenimde denemiştik ilaçların yapamadığını bu bal karabiber karışımı yaptı.
hiç sorma meralcim çıldırmaya az kaldı bu seferde grip oldu öksürük bi yandan zor nefes alıyo bende dayanamıyorum burnu çok akıyo hiç bişeyden memnun değil sürekli ağlıyo ne yapacağımı bilemiyorum kızlar bide vitamin şurubu kullanan varmı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?