selam kızlar nasılsınız ay biz çok kötüyüz kızım hiç yemek yemiyor önlüğü taktığım an çıkğlık çığlığa bağırıo dr idrar tahlili istedi cuma yaptıralım dedik 1 den 6 yakadar uğraştırdı bizi netse çok şükür temiz çıktı.dr umuz aptikol diye bi kapsül verdi iştah açıcı bakalım nolcak delirmek üzereyim tüm gün aç gezio ve benim kızım mama sandalyesinde oturarak yemio ayağımda yediriom öle istiooo napcam böle bakalım...derfat canım biz minadex kullanıyoruzzz
selam kızlar nasılsınız ay biz çok kötüyüz kızım hiç yemek yemiyor önlüğü taktığım an çıkğlık çığlığa bağırıo dr idrar tahlili istedi cuma yaptıralım dedik 1 den 6 yakadar uğraştırdı bizi netse çok şükür temiz çıktı.dr umuz aptikol diye bi kapsül verdi iştah açıcı bakalım nolcak delirmek üzereyim tüm gün aç gezio ve benim kızım mama sandalyesinde oturarak yemio ayağımda yediriom öle istiooo napcam böle bakalım...derfat canım biz minadex kullanıyoruzzz
kızlar hakkatten çıldırmak üzereyim bu defa dün çağan iyice kötüledi nefes alamadı çok bunaldı uyuyamadı aksam tekrar acile gittik muaynesi yapıldı soğuk hava verilecek dedi karnıda çok şiş dedi onada fitil verdi serum fizyolojik verdiiler bide ağız yoluyla ilaç verdiler...soğuk hava verilirken çağan yıktı ortalığı yarımsaat tam..akut bronşit dediler klamer antibiyotik verdiler ventolin kullankıyodum zaten...sabah kalktığımda yastığında kan gördüm dudakları susuz kaldığı için çok kurumuş çatlamış ve kanamış çok öksürüyoo bi iyileşseydi 10 günden fazla oldu ya..bende çok yıprandım zorlanıyorum artık...ALLAHım acil şifalar versin..bu arada bana doktor hiç vitamin vermedi acaba gerekmi görmediki
kızlar hakkatten çıldırmak üzereyim bu defa dün çağan iyice kötüledi nefes alamadı çok bunaldı uyuyamadı aksam tekrar acile gittik muaynesi yapıldı soğuk hava verilecek dedi karnıda çok şiş dedi onada fitil verdi serum fizyolojik verdiiler bide ağız yoluyla ilaç verdiler...soğuk hava verilirken çağan yıktı ortalığı yarımsaat tam..akut bronşit dediler klamer antibiyotik verdiler ventolin kullankıyodum zaten...sabah kalktığımda yastığında kan gördüm dudakları susuz kaldığı için çok kurumuş çatlamış ve kanamış çok öksürüyoo bi iyileşseydi 10 günden fazla oldu ya..bende çok yıprandım zorlanıyorum artık...ALLAHım acil şifalar versin..bu arada bana doktor hiç vitamin vermedi acaba gerekmi görmediki
Bir dönem benim kızımda da iştahsızlık vardı. Doktor bize zinco verdi. Çinko içeriyormuş çok faydalı dedi ve iştahını açarmış. Kilosu nasıl?[/QUOTE canım kilo alımımız yavaştı zaten en son 12 aylıkken 8.800 demişti dr çok zayıf demiştioff bi toparlasalar artık
iyi akşamlar nurancım nasılsın?nartan nasıl?bakıcı işini naptın..bu arada çağan daha iyiydi şimdi uyuyo
ben ferrumu bıraktım minadex hiç kulanmadım bana drumuz minadex gibi adını tam hatırlayamadığım bir vitamin yazmıştı iştahsız dediğim için aile hekimimiz alerjiyi tetkler bu tür vitaminler dedi beni caydırdı en güsel vitamin supravit dedi hemde devlet karşılıyor dedi onu aldırdı
balık yağı hiç kulanmadım 1 yaşına kadar balık 2 kere yemiştir hiç yemedi yediremedim uğraşlarıma rağmen yer acele etme dediler şimdi bizimle yiyor alıştı allaha şükür her hafta mutlaka yediriyorum artık gerek yok zaten
ay ayyyy ne guzel mert bey disari cikmis hava almis gezmelere gitmis valla nartan i ne zaman disari cikarsam parka acik havaya falan icim rahatliyor cocuklar evde dort duvarda bunaliyor oyun oyun nereye kadar degil mi canim??
merlacigim ben primayi maigrostan aldim eskilerden cikti puantiyeli cikmadi simdilik sorun da yok zaten memnunum... bir de fisher price neseli tuvalet var ondan almayi dusunuyorum hos birsey biz klozete oturunca falan ilgisini cekiyor sen ne dusunuyorsun bu konuda alsam ogrenebilir mi????
deryacigim senin cevaplarin hic gelmiyor ki??????:84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?