2009 Kasm Anneleri

ahhh arastirmaci anne seni 2009 kasim anneleri arasinda en arastirmaci anne seciyorum valla ne guzel konular arastiriyorsun... tesekkur ederiz bu arada benim gibi dusunenler de varmis hic oyuncak alma taraftari degilim hele plastikler falan ama napalim koca bir kamyon aldik bile simdiden.... elimiz mahkum aliyoruz sekerler...

bu arad nartan cok iyi derken pazar kahvaltisina davetli oldugumuz yerde teyzesinden sifayi kapti bademcikleri sismis ilaca ve burun spreyine basladik aylik kontrolune gittik dr a iyi dedi 7 gun acinde de gecer bu gribal enfeksyon dedi dun aksam hic uyumadi bana yapisti bir de babasini bile istemedi omuzumda uyudu butun gun hapsirdi burnu akti et suyuna ezogelin corba yaptim tam hasta corbasiymis umarim hasta olan butun bebkler biran once iyilesir...

sağol canım şimdi buradan çıkardığım pay evi karman çorman etsin herşeyi döksün çekmeceleri boşaltsınmı yani izinmi vereyim??? o boşaltıp ben toplamaktan yoruluyorum pazar alışverişinden sonra torbalar yerdeydi yerleştiriyodum mandalinayı aldı soydu ve sıka sıka yedi etraf üstübaşı battı ama yedi çoğunu sonrasında etraf ve cemre temizliği yani doğru yaptım demi anneannesi eline bisküvi verince dolaşarak ufalıyor yerden alıp yiyor snra çok pis ya sizinkide böylemi dağınık neyse ama ağzına bişey verince çıkarıyor bakıyor tekrar ağzına sokuyor bir kısmı yere tabi koltuklaımı temizlemek artık işe yaramıyor çıkmayan lekeler oluştu utanıyom biri gelince umarım kızım biraz temiz olur böyle giderse yandık

aynen cnm okadar pasaklılarki önce çubuk krakerleri yerlere saçıyor sonra toplayıp toplayıp yiyor üst baş desen bikere temiz sursun her yemek yiyişimizde komple soyuyorum artık soymaya giydirmeye usandım

günaydın nurancım buldum seni hadi biraz konusalım nasılsın?ben hiç iyi değilim hastden kurtulamayacakmıyım ben ya bu seferde eşim hastalandı annem çağana baktı ben eşimi acile götürdüm çok bişeyi yokmuş ama hasta yatıyıo evde karacigerindede bişey büyümesi varmış anlamadım tam genel cerrahiye gitcez bakalım sonuçlarla beraber çok yorgunum her yerim ağrıyo

kizlar bizimki de ayni hersey agizinda yerde bir kirinti bilmedigi ilk gordugu birsey olsun disarda da ayni hersey agizinda disler kabariyormus o yuzden gecen parkta ot, kum, tas herseyi agzina atiyor ehhh ehhh diyorum o da ehhhehhh diyor ama agzina almaktan geri kalmiyor malesef... yapacak birsey yok dua edelim de bagisiklik sistemleri gelissin mikrop falan kapmasinlar....

oglum ne zamandir ishal gibi degil gibi gaita testi yaptirdim yine iyi cikti dr sivi gidalar aldigi icin dedi kati pek birsey yemeyince oyle oluyormus kabiz olmasindan iyi dedi dr..... sizn bidiklarin kakalari nasil ??? ayyy bu bebisler sayesinde kaka muhabbeti de yapacagiz kizlar napalim

vallhi bende size sorucaktım sen benden çok yaşa emi benimde aslında normaldi ama 3 gündür ıshal gibiydi pirinçli çorba yapıyorum 2 gündür başkada bişey yapmadım ama baya bir kılık kıyafet değişmek zorunda kaldık hemen taştı çünkü bugün daha normal gibi geldi bana bende takipteyim yani ama normaldede taş gibi değil normaldir

selam kızlar
dün bizim oğlanın da burnu akmaya başladı azcık da öksürüyor gibi burnu zaten tıkalı dün gece hemen hiç uyumadık gibi bişey yattı kalktı durdu işte. bi ara baktım benm yanımda uyuyo ne zaman aldım ne zaman getirdim yatırdım yanıma hatırlamıyorum:)
sbah da işe gittim geldim işte, sersem gibiyim
yarına da randevu aldık sonunda sünnet ettircez 9da inşallah kendi dr muza da gidicez belk ibaşka bi ilaç filan verir bilmiyorum
sizin bıdıklara da geçmiş olsun böyle böyle geçecek günler napalım büyük hastalıklar olmasın da bunlar olcak işte.

araştırmacı anne sevdim bunu:)
kıyamam ben canım ,o teyzeyıde kınıyorum ayrıca madem hastaymış ne diye kahvaltıya çağırmış sizisen yazalı epey olmuş ben nete giremedim misafirlerim vardı,şimdi nasıl oldu nartan kuzusu.tavuk suyuda iyi geliyor ozellıkle boğazlarda sorun varsa.

Selam meralcigim misafirlerin varmış Allah kolaylık versin bu bebislerle zor ... Bu arada nartancigim iyi iki gunde toparladı ilaç ve butun spreylerini reddediyor iyi ki iyi oldu ama ben şifayı kaptım bu sefer hastayim resmen ilaç ta alamıyorum umarım ben de oglum gibi cabuk toprlarim... Siz nasılsiniz bakalım bu arada ....

şekercik,bebişin sunnet oldumu?
mert'in uykusu iyi son gunlerde eskisi kadar sık kalkmıyor,biraz kendime geldim valla,gece uykusu gibisi yok.ama gunduzleri mahvolıyorum 2 dakika yalnız bırakamıyorum televizyonun onune kurduğumuz barikatlar artık fayda etmiyor,tırmanıp aşıyor.ne zaman arkamı donsem tvnin düğmelerini yada uzatma kablosunu karıştırıyor.o odada oynarken bir sure yalnız bırakıp ufak tefek işlerime bakabiliyordum,şimdi ne yapacağım şaşırdım kaldım,wc'ye birlikte gitcez nerdeyse

selam kızlar dün sünnet olduk biz atlattık darısı olmayanların başına
dr lar götürdüler bizi almadılar ameliyathaneye 20 dk da getirdiler oğluşumu geldiğinde içini çekip duruyordu belli ki çok ağlamıştı içim parçalandı valla kucağıma geldi öyle mahzun mahzun baktı yüzüme bana kızmış ama büyüynce daha zor olcaktı dr bez bağlayın dedi ilaç vermedi en iyi ilaç anne sütüymüş 2. gün banyo yaptırabilirsiniz dedi tabii biz yaptırmıcaz yapmasın bi hafta nolcak ki. eve geldik çiş yaptıkça ağlıyo ama başka bi sıkıntısı yok gibi oyuna dalınca unutuyo sonra çiş yapınca gene ağlıyo böyle böyle geçecek napalım bol bol emziriyorum dr tavsiyesine uyarak. ama bi oğlum daha olursa doğar doğmaz hast.den çıkmadan sünnet ettircem daha kolay iyileşir böyle az az aklı da eriyor ya zor oldu bana. nasip böyleymiş çok istedim aylardır hep bişey girdi araya. anca oldu.
burnu akıyodu dr şurup verdi pediatus mu ne adı, sonra burun spreyimiz var geceleri kulağını çekiştirerek uyanıyodu kulağında bişi yokmuş şükür diştenmiş jel sürcez sık sık.
bizden haberler böyle

sana geçmiş olsun, bitki çayları falan içersin birseyciğin kalmaz inşallah.

ben ve oğlum iyiyiz,uykuları daha duzenli oldu maşallah. bu arada ustten azılar gelmeye başlamış hatta biri epey buyumuş,haberimiz yok.babası farkettı.sorunsuz,ateşsız çıkmış dişler,sık uyanmalarının sebebi belkı onlardı.neyse bunada şükür

olduda biti maşallah,nazar değmez inşallah
oh ne guzel hayırlı olsun.buyuk bir yukten kurtulmuşsunuz.bir kaç gune o sıkıntılarda geçecek.

evet cnm oldu artık. ,ilk gceyi de atlattık sağ salim. kanama da yok bakalım

biz hala sık sık kalkıyoruz bence dişlerden ya bitmedi şu dişler de.

bizim evde eşyalar tren gibi dizili:) tv ile çekyat bitişik. tvnin öbür yanında da konsol var gene bitişik. iki çekyat arası az açık ama zarar verebilcek her şeyi bitiştirerek kapattık bütün prizler koltuk arkalarında filan. :) odanın ortası da bomboş komik bi durumdayız ama napalım bebek bu anlamıyo ki dur dan otur dan cnm o kabloları acilen yok edin çekyatın arkasına alın veya altına ittirin mazallah. bizim tv sandığın üstünde duruyo bütün düğmelerini bozdu zaten:) anca kumandadan açılıp kapanıyo bi de ben wc ye gitçeksem bütün odaların kapılarını kapatıp onu da koridora çıkarıyorum öyle gidiyorum wc ye. fazla karıştırcak bişi bulamıyo koridora bi iki oyucnak da çıkarırsan tamamdır bizim koridorda kitaplıklar var ben çıkana kadar azcık onlaır karıştırıp tatmin oluyo çocuk

olduda biti maşallah,nazar değmez inşallah
oh ne guzel hayırlı olsun.buyuk bir yukten kurtulmuşsunuz.bir kaç gune o sıkıntılarda geçecek.

saol cnm yaa ay çok zor bi duygu ama beni,m içim içimi yedi gelen doktora vermicektim oğluşumu
evet geçecek ben de sürekli öyle teselli ediyorum oğlumu.
ama çok pişmanım doğar doğmaz yaptırmak lazımdı

sizin azılar da geliyo hee ayy bizim daha dört adet dişimiz var ama sıkıntısı çok yavrucağın
dr muz dün artık dişlerini ıslak gazlı bezle veya tülbentle silebilirsiniz 1,5 yaşındayken diş fırçası ve suyla 2 yaşından itibaren de çocuk diş macunu ve fırçayla dişlerini temizleyecekmiş:) sordum öğrendim:))))

merlacigim bitki cari bal zancefil bol bol portakal mandalina atlatmaya calisacagim artik daha onceki usutmemde oyle atlatmistim ama nartan in erkenden atlatmasina sevindim valla ben nasil olsa iyilesirim

ooo iyisin valla mert e sevindim gece uyuynca sen de kendine gelmissin eyooooo

günaydın kızlar nasılsınız bakalım?
begonvilcim çok geçmiş olsun hamileyken daha zor oluyo ilaç da alamıyosu inş çabuk atlatırsın..natran nasıl oldu?
şekercik geçmiş olsun canım ALLAH damatlığlınıda göstersin inş biz yaptırmadık daha ben dr götürdüm gayet sağlıklı bezden kurtulduktan sonra sünnet ettir dedi
laremcim bizdede diş sıkıntısı çok bu gece hiç uyumadık dişler bi yandan gaz sancısı vardı bi yandan hast götürdük lavma yaptılar kakasını yapamıyodu ama şimdi daha rahat ayın 1 nden bu yana ne uyku düzenimiz kaldı nede keyfimiz yeni yıl bize iyi gelmedi
kızlar kablo sorunu bizdede var ne bulursa çekiştiriyo tvden bu tarafa gelmiyo geldiği zamanda oyuncaklarını masanın altına atıyo kendide girmeye çalışıyo wcye giderken de bende bütün kapıları kapatıyorum koridorda hatta wcnin kapısının önünde beni bekliyo kapıyı açmaya uğrsiyo açamayınca çıldırıyo ben çıkıncada ayaklarıma sarılıyo çok yoruluyorum kızlar ben bazen baş edemiyorum sinirden ağlıyorum sizdede oluyomu böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…