evet cnm oldu artık. ,ilk gceyi de atlattık sağ salim. kanama da yok bakalım
biz hala sık sık kalkıyoruz bence dişlerden ya bitmedi şu dişler de.
bizim evde eşyalar tren gibi dizili:) tv ile çekyat bitişik. tvnin öbür yanında da konsol var gene bitişik. iki çekyat arası az açık ama zarar verebilcek her şeyi bitiştirerek kapattık bütün prizler koltuk arkalarında filan. :) odanın ortası da bomboş komik bi durumdayız ama napalım bebek bu anlamıyo ki dur dan otur dan cnm o kabloları acilen yok edin çekyatın arkasına alın veya altına ittirin mazallah. bizim tv sandığın üstünde duruyo bütün düğmelerini bozdu zaten:) anca kumandadan açılıp kapanıyobi de ben wc ye gitçeksem bütün odaların kapılarını kapatıp onu da koridora çıkarıyorum öyle gidiyorum wc ye. fazla karıştırcak bişi bulamıyo koridora bi iki oyucnak da çıkarırsan tamamdır bizim koridorda kitaplıklar var ben çıkana kadar azcık onlaır karıştırıp tatmin oluyo çocuk
saol cnm yaa ay çok zor bi duygu ama beni,m içim içimi yedi gelen doktora vermicektim oğluşumu
evet geçecek ben de sürekli öyle teselli ediyorum oğlumu.
ama çok pişmanım doğar doğmaz yaptırmak lazımdı
sizin azılar da geliyo hee ayy bizim daha dört adet dişimiz var ama sıkıntısı çok yavrucağın
dr muz dün artık dişlerini ıslak gazlı bezle veya tülbentle silebilirsiniz 1,5 yaşındayken diş fırçası ve suyla 2 yaşından itibaren de çocuk diş macunu ve fırçayla dişlerini temizleyecekmiş:) sordum öğrendim:))))
merlacigim bitki cari bal zancefil bol bol portakal mandalina atlatmaya calisacagim artik daha onceki usutmemde oyle atlatmistim ama nartan in erkenden atlatmasina sevindim valla ben nasil olsa iyilesirim
ooo iyisin valla mert e sevindim gece uyuynca sen de kendine gelmissin eyooooo
günaydın kızlar nasılsınız bakalım?
begonvilcim çok geçmiş olsun hamileyken daha zor oluyo ilaç da alamıyosu inş çabuk atlatırsın..natran nasıl oldu?
şekercik geçmiş olsun canım ALLAH damatlığlınıda göstersin inş biz yaptırmadık daha ben dr götürdüm gayet sağlıklı bezden kurtulduktan sonra sünnet ettir dedi
laremcim bizdede diş sıkıntısı çok bu gece hiç uyumadık dişler bi yandan gaz sancısı vardı bi yandan hast götürdük lavma yaptılar kakasını yapamıyodu ama şimdi daha rahat ayın 1 nden bu yana ne uyku düzenimiz kaldı nede keyfimiz yeni yıl bize iyi gelmedi
kızlar kablo sorunu bizdede var ne bulursa çekiştiriyo tvden bu tarafa gelmiyo geldiği zamanda oyuncaklarını masanın altına atıyo kendide girmeye çalışıyo wcye giderken de bende bütün kapıları kapatıyorum koridorda hatta wcnin kapısının önünde beni bekliyo kapıyı açmaya uğrsiyo açamayınca çıldırıyo ben çıkıncada ayaklarıma sarılıyo çok yoruluyorum kızlar ben bazen baş edemiyorum sinirden ağlıyorum sizdede oluyomu böyle
merhaba aranıza yeni katıldım.benim oğlumda 3 kasımda doğdu şuan 14 aylık.bişiler sormak istiyorum bilgileriniz paylaşırsanız sevinirim.oğlum 12 aylıkken yürüdü.şuanda sadece baba,dede,mama diyor.ama bunları bilinçsiz diyor yani babasını gördüğünde baba demiyor.geçiyor aynanın karşısına başlıyor baba,dede,mama demeye sizce normalmi böyle yapması.bir nesneyi getir dediğimde sanki anlamıyor gibi yapmıyor.ama benim tepkilerimi çok ii anlıyor.anne demiyor.su içecekmisin dediğimde konuşmuyor sadece ağzını açıp istediğini belirtiyor.sizce bir uzmana gitmelimiyim.kasım anneleri çocuklarınız konuşuyormu bide konyada olanlarla tanışmak istemirim
cnm saol neden bezden kurtulmasını bekliyorsunuz ben ne kadr erken o kadar iyi diye biliyordum hemen kurtulsun istedim bizde de sorun yoktu seçimimizden dolayı hemen yaptıralım dedik iyi de oldu dr bize bez mutlaka bağlayın çiş yarayı daha çabuk iyileştirir dedi biz de bağlıyoruz hem azcık da bol bağlıyoruz değmiyor yani. ay çocukların hastalığı daha çok yıprtıyor insanı bi de eşler yeterinde destek çıkmıyor insan çıldracak gibi oluyor ben de bazen ağlıyorum:) ona kızamıyorum o daha masum ben de kendi kendime ağlıyorum işte bu da bi tür sinir boşaltma yöntemi çocuğa BAĞIRSAM daha mı iyi olcak yani? bence kendini suçlu hissetme hepimiz zaman zaman öyle deli oluyoruz ama geçiyor hepsi geçecek biliyoruz her yıl bi öncekinden daha da zorlu olcak kolay mı insan yetiştiriyoruz biz.şekercik geçmiş olsun canım ALLAH damatlığlınıda göstersin inş biz yaptırmadık daha ben dr götürdüm gayet sağlıklı bezden kurtulduktan sonra sünnet ettir dedi
laremcim bizdede diş sıkıntısı çok bu gece hiç uyumadık dişler bi yandan gaz sancısı vardı bi yandan hast götürdük lavma yaptılar kakasını yapamıyodu ama şimdi daha rahat ayın 1 nden bu yana ne uyku düzenimiz kaldı nede keyfimiz yeni yıl bize iyi gelmedi
kızlar kablo sorunu bizdede var ne bulursa çekiştiriyo tvden bu tarafa gelmiyo geldiği zamanda oyuncaklarını masanın altına atıyo kendide girmeye çalışıyo wcye giderken de bende bütün kapıları kapatıyorum koridorda hatta wcnin kapısının önünde beni bekliyo kapıyı açmaya uğrsiyo açamayınca çıldırıyo ben çıkıncada ayaklarıma sarılıyo çok yoruluyorum kızlar ben bazen baş edemiyorum sinirden ağlıyorum sizdede oluyomu böyle
bizimki kitaplığı fazla kurcalamıyor bazen gidip alttaki raflardan bi kitap alıyor ama yırtmıyor öyle kapağına bakıyor işte. ama sen de iyi düşünmüşsün benm de aklıma gelmişti ama o kitapları koycak yer bulamadım bi türlü. biz koca salona zor sığıyoruz annem babam da yanımızda bi de oğlanın salıncağı yürüme arabası (hala duruyo kaldırmadık) koca kamyonu sallanan atı bi dünya oyuncağı var bi takım koyduk salona bi de tekli çekyat başka çare yok anca sığıyoruz :) hayırı öğrenecek yaşta deiller ama denemeler yapmamız lazımbiz kuçuk odaya geçtık odada 2 çekyat bir kitaplık bir tv var.dar uzun oda karşılıklı çekyatı koymuştuk.kısa duvarı birinde tv,diğerinde kitaplık var.kitaplığın ilk iki rafını boşaltıp,rahatladım.çunku kıtaplar hergun aşagıya iniyordı.mertin oyuncaklarını dızdım raflara guzelde oldu,pek dizili bırakmasada orda oynuyor.onun koşesi ya mutlu oluyor orda.tv nin onune koca bir pufvar onu koynuştuk geçemiyordu.artık koltuk tepelerinde olduğundan fayda etmiyor.
siz iyi yapmışsınız,bebişler buyuyene kadar duzen falan aramamak lazım bizimde acıl bir çözum bulmamız lazım.hayırı,yapmayı oğretemedik,tedbir alalım o zaman.
her beslenmeden sonra gerek yok cnm gece son beslenmeden sonra diyor uzmanlar. bi kere sildirseler şükür zatensildirirmi acaba,akşam bir deneyım ben.her beslenmeden sonra,oyun şeklınde falan alıştırıp silmek lazım.
cnm hoşgeldin aramızamerhaba aranıza yeni katıldım.benim oğlumda 3 kasımda doğdu şuan 14 aylık.bişiler sormak istiyorum bilgileriniz paylaşırsanız sevinirim.oğlum 12 aylıkken yürüdü.şuanda sadece baba,dede,mama diyor.ama bunları bilinçsiz diyor yani babasını gördüğünde baba demiyor.geçiyor aynanın karşısına başlıyor baba,dede,mama demeye sizce normalmi böyle yapması.bir nesneyi getir dediğimde sanki anlamıyor gibi yapmıyor.ama benim tepkilerimi çok ii anlıyor.anne demiyor.su içecekmisin dediğimde konuşmuyor sadece ağzını açıp istediğini belirtiyor.sizce bir uzmana gitmelimiyim.kasım anneleri çocuklarınız konuşuyormu bide konyada olanlarla tanışmak istemirim
cnm o çaylar cidden işe yarıyor olabilir dr bana az ıuyuyor sık sık uyanıyor die ıhlamur papatya melissa çayı önermişti ama bizimki bi çay kaşığı bile içmemişti tadını beğenmemişti aktarlar da belli bi aydan sonra sanırım 6. aydan sonra bebekler daha rahat uyusun diye bebek çayı hazırlıyorlarderya'cım herşey ust uste gelmiş.benimde yorgunluktan,sinirden ağladığım zamanlar oldu.makine değil,insanız sonuçta vucudumuzda bir sure sonra iflas ediyor.çağlar biraz toparlasın hersey yoluna girer, hastalıklarla uğraştı kuzu onun mızmızlıkları devam ediyordur.
gaz mert'tede oluyor ozellıkle sabaha karşı.
kızlar milupanın gece çayını kullanmaya başladım 3 akşamdır.acaba bu çay oğlumu rahatlattıda ondan mı daha iyi uyumaya başladı,yoksa tesaduf mu?bu çay gazınıda azalttı galiba:26:
merhaba aranıza yeni katıldım.benim oğlumda 3 kasımda doğdu şuan 14 aylık.bişiler sormak istiyorum bilgileriniz paylaşırsanız sevinirim.oğlum 12 aylıkken yürüdü.şuanda sadece baba,dede,mama diyor.ama bunları bilinçsiz diyor yani babasını gördüğünde baba demiyor.geçiyor aynanın karşısına başlıyor baba,dede,mama demeye sizce normalmi böyle yapması.bir nesneyi getir dediğimde sanki anlamıyor gibi yapmıyor.ama benim tepkilerimi çok ii anlıyor.anne demiyor.su içecekmisin dediğimde konuşmuyor sadece ağzını açıp istediğini belirtiyor.sizce bir uzmana gitmelimiyim.kasım anneleri çocuklarınız konuşuyormu bide konyada olanlarla tanışmak istemirim
slmm kizlar ben geldimmmnabersiniz?bebisleriniz nasil insaallah iyisinizdir..ben ve iki oglum donuse uc gun kala grip olduk ve hala gecmedi salya sumuk akisip duruyoruz eridik bittik valla...gecmis yazilari okumadim ama firsat buldukca okuyacagim merak ettim yaa neler olmus bitmis :) evimi cok ozlemisim yahu gelince anladim neresi olursa olsun insanin kendi evi gibisi yok valla...eee sizler neler yaptiniz bebekler ne alemde hangi devredesiniz....
nurancım öyle diyenlere bakma sen çağanda o lafı o kadar çok duydum ki bende ama ben 43ncü haftada doğum yaptım doktor bebeğin kafası yukarda dedi sen kimseye bakma demişti banada sen içini rahat tut bence bu arada çağanda baba,anne,mama, gibi şeyler söylüyo ama tabiki bizede aynı bilinçli söylemiyo bazen telaşlansamda daha küçük zamanla daha iyi olacak diye düşünüyorum
evet canim sinir olsam da korksam da napim bugunler de gececek kulak asmamak imkansiz amasen de masallah ya 43. hafta oooooo bizim aceleci dr 38 arti 3 te aldi nartan i 3.5 kilo dogdu gerci gecen muayenede himmm almasak mbeklesek demekki 4 kilo dogarmis demez mi????/
hoşgeldin şebnemcim nasılsın?özledik seni annenlerde nete girersin diye umuyordum ama girmedin bu arada çok geçmiş olsun canım ALLAH acil şifalar versin
hos buldum canim iyiyim bu gun. cok sukur ayakta atlatiyoruz iste.. annemden giremedim nete onlarin bilgisayari bozulmus yenisini alasiya ben dondum zaten :)) ee sen nasilsin cagan nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?