2009 Kasm Anneleri

iyiym deryacigim nasil olsun birseyler ye iste ancak oturabildim... nARTAn in yeni huyu babasinda uyurdu eskiden simdi yok illa ben olacagim uyutmkta oyle kolay olmuyor en az yarim saat neden boyle oldu ki anlamadim???

canım benim ya bakıcınız gittimi şimdi?

gonderdik evet herkes acele etmissiniz diyor ama babasi da ben de ayni seyi dusunduk ve gonderdik sonra ben pisman oldum tabi isallah kisa zamanda birini bulurum o da zor gorunuyor ama sans....

cagan nasil daha iyi mi???

hayırlısı olsun canım ya bulursun inş en kısa zamanda...çağnada daha iyi uyuyo şimdi dün ksam eşimin müdürüne çay içmeye gittik ordanda geç geldik 12 de yattı aksam sabahta 10 da uyandı gündüz başka uyumadı o yüzden aksam erken yattı bakalım bende eşimi bekliyorum

masallah gec yatmis valla biraksan dayanirlar 12 bir demezler ama erken yat desen yatmazlar mazallah

masallah gec yatmis valla biraksan dayanirlar 12 bir demezler ama erken yat desen yatmazlar mazallah

vallah geçen gece uyutamadık hiç sabah 5 te hast dönerken arabada uyuttuk dedik kapının önüne geldik bi baktık araba durunca ağlamaya basladı sabah 6 da yattık 9 da geri aklktık kız sersem gibi oluyorum

hos buldum begonvilcigim...annemden giremedim malesef ben gittim bilgisayarlari bozuldu o yogunlukta ilgilenipte bi bilgisayar alamadik kosturmaca ev gezmeleri benim alisverislerm derken zaman akip gecmis kus yuvaya dondu iste :) gecmisi okuyamadim daha ee sizlerden ne haber nurtanesi nartan neler yapiyor tirmanmalar basladimi sizdede

moralim bozuldu kızlar ya kızkardeşim aksam üstü beni aradıydı annem evde yokmuş ulaşamıomustu abla çenem titriyo duramıyorum çok kötü oldum filan demişti bende erkek kardeşime ulaşıp hast götürmelerini sölemiştim şimdi aradım naptınız diye kardeşimin çenesi çıkmış annem çok konusmadı pek bilgi alamadım

biraz hastaydi grip bulasmisti ama sukur 3 gunde toparladi simdi iyi sukur size de cok gecmis olsun allahim sagliklar versin isallah cumlemize.....

kizlarf ya oglen uykusuna yatmadfim nartan beyin utuleri vardi onlari yaptim derken simdi cok uykum geldi karnimdaki bidikta tekmeler offf saormayin... iyi geceler diyor opuyorum sizi

iyi geceler canım yatta dinlen biraz kib

slm kızlar nasılsınız size bi kaç sorum vr...bebişlere balık haftada kaç veriosunuz nasıl veriosunuz kızartmamı çorba şeklindemi ve süt ürünleriyle arası kaç saat tutuyosunuzzz

gunaydın tum kasım annelerine;
sabah sabah burdayım,mert daha uyuyor
şebnem,hoşgeldin,ozlettın kendini.kulakların çınladımı,nerde acaba diye andık seni.bu arada geçmiş olsun hastalanmışınız.

bircan ben her hafta vermeye çalışıyorum.balık yaptığımda ertesi gunde de kalıyor.200 ml lık kavonozu vakumlayıp ertesi gunde veriyorum.yani haftada 2 gun yemiş oluyor balık.oğlum için hep çorbasını yapıp verdim.ama akşamları bize yaptığım balıklardan da tırtıklıyor fırın, kızarma,buğlama şeklinde oluyor kendimize yaptıklarım.kızartma yaptıysa fazla vermiyorum.

bugunde oğlumun menüsünde somon çorbası var

saol canım bizde barbun aldık 2tanesini haşlıcam unu kavurup çorba yapcam bakalım beğencekmi ben iştahsız olduğu için pek balık veremiyodum bakalım...

günaydın kızlar nasılsınız bakalım?bebişlerini nasıl?çağan bugün daha iyi çok şükür iyileşmeye başladı

biz iyiyiz canım.mert'le gezdik geldik,hava guzeldi.oh ne guzel ıyıleşsin artık hasta bebişler..

ohh iyi yapmışsınız canım burda havalar çok soğuk olduğu için biz hep evdeyiz bende çağanda çok bunaldık evde eşime duyuru yapıyorum ama dalga geçiyo arada bi odalara git balkona çık değişiklilk olsun diyo offffff yaaaaa

selam canim naber bakalim cagan bidigi iylesiyormus sevindim masallah sen de biraz uyursa falan daha iyi olabilirsin isallah ama eseflekiniyorum yaaaani evde gercekten bir bebekle 24 saat gecirmek cok zor gelsinler de bize sorsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…