iyiym deryacigim nasil olsun birseyler ye iste ancak oturabildim... nARTAn in yeni huyu babasinda uyurdu eskiden simdi yok illa ben olacagim uyutmkta oyle kolay olmuyor en az yarim saat neden boyle oldu ki anlamadim???
nartan sezeryan olsu deryacigim cagan da yerinden memnunmus annesi
canım benim ya bakıcınız gittimi şimdi?
gonderdik evet herkes acele etmissiniz diyor ama babasi da ben de ayni seyi dusunduk ve gonderdik sonra ben pisman oldum tabi isallah kisa zamanda birini bulurum o da zor gorunuyor ama sans....
cagan nasil daha iyi mi???
hayırlısı olsun canım ya bulursun inş en kısa zamanda...çağnada daha iyi uyuyo şimdi dün ksam eşimin müdürüne çay içmeye gittik ordanda geç geldik 12 de yattı aksam sabahta 10 da uyandı gündüz başka uyumadı o yüzden aksam erken yattı bakalım bende eşimi bekliyorum
masallah gec yatmis valla biraksan dayanirlar 12 bir demezler ama erken yat desen yatmazlar mazallah
selam arkadaslar yorgun ve hasta savasci ben iki ara bir dere de bile bakiyorum buraya ne istikrar ama degil mi???ayyyy beni gorenler aaaaa bu ne karnin cok asagi inmis erken dogum reski mi var? ciger gelistirici igne vuruyor mu dr ayyyy cildiricam ben de 15 gunde bir kontrole giden insanim yani oyle birsey olsa dr soylemez mi? dr u ma anlattim bir de nebicim dr un var senin anlayamamis mi senin erken dogum riskin var demislerdir diyor!!!! valla onu da soylerler yakinda hemen dr a gittim yok dedi kafasi yukardaymis asagi dogum kanalina inmemis icim rahatladi ama agrilarim oluyor ona da yapacak birsey yok.......
deryacigim hersey ustuste gelmis dayanmak zor aglama nobetleri bende de var bir de hamislik var tabi gecer tatlim gecer azicik sabir...
ben tam iyilesemedim bunyem oyle zayif ki anlatamam ya ne zaman iyilesirim bilmiyorumnartan iyi masallah.....
sebnemmm hosgeldin annende internete girersin zannettim ama giremedinolsun hosgeldin gecmis olsun bu arada acil sifalar...
benim yardimci geldi ve gitti yine kaldim oyleeeee kadin az turkce biliyor demislerdi hic bilmiyor ev islerini cekip cevirecek gibi durmuyor ve agzi kokuyordu bebegimle ilgilenecek veeee offf ya ne zor butun kan testlerini yaptirdik acele ettiktabi nartan in dr u hemen yaptirin dedi halbuki daha karar vermemistik 1. gunuydu neyse saglik olsun basimizin gozumuzun sadekesi olsun diyoruz
hos buldum begonvilcigim...annemden giremedim malesef ben gittim bilgisayarlari bozuldu o yogunlukta ilgilenipte bi bilgisayar alamadik kosturmaca ev gezmeleri benim alisverislerm derken zaman akip gecmis kus yuvaya dondu iste :) gecmisi okuyamadim daha ee sizlerden ne haber nurtanesi nartan neler yapiyor tirmanmalar basladimi sizdede
biraz hastaydi grip bulasmisti ama sukur 3 gunde toparladi simdi iyi sukur size de cok gecmis olsun allahim sagliklar versin isallah cumlemize.....
kizlarf ya oglen uykusuna yatmadfim nartan beyin utuleri vardi onlari yaptim derken simdi cok uykum geldi karnimdaki bidikta tekmeler offf saormayin... iyi geceler diyor opuyorum sizi
günaydın kızlar nasılsınız bakalım?bebişlerini nasıl?çağan bugün daha iyi çok şükür iyileşmeye başladı
biz iyiyiz canım.mert'le gezdik geldik,hava guzeldi.oh ne guzel ıyıleşsin artık hasta bebişler..
ohh iyi yapmışsınız canım burda havalar çok soğuk olduğu için biz hep evdeyiz bende çağanda çok bunaldık evde eşime duyuru yapıyorum ama dalga geçiyo arada bi odalara git balkona çık değişiklilk olsun diyo offffff yaaaaa
biz iyiyiz canım.mert'le gezdik geldik,hava guzeldi.oh ne guzel ıyıleşsin artık hasta bebişler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?