2009 Kasm Anneleri

şebnemcim kocakarı ilacı deyıp geçmemek lazım,yeğenim kurban tatılınde hasta geldi okulundan .ilaç kullanmış etkisi olmamış.bu karışımı surduk ertesi gun duzeldi.oksuruk falan kalmadı.

laremcigim daha iyiyim tesekkur ederim ama nartan tekrar iyi degil burnu akiyor cunku odasini hep ustunu actigi icin 24-25 derece yapiyordum ama babasi ayyy cok sicak dedi dedi dun de 20 derece yaptik ama gece uyanmazsa bi z de sabaha kadar uyuyoruz kalkip uzerini ortmuyoruz oyle yavrum uyandi sabah bacaklari soguk elleri saguk ve hemen burnu akmaya basladi tekrar offf diyorum ya bu babalar anlamiyorrrrrrr bir daha kimseyi dinlemeyecegim bu sondu ama kendime sinir oldum kizdim

veee internetten torba uyku tulumu siparisi verdim kullanan var mi aranizda kolsuz oradan hava aliyormus sicakligi koruyormus cok iyi seyler yaziyordu bakalim gelir iki gune yeni bebege de aldim degisik renginden....

sebnemcigim bir yardimci ariyorum senin haberin yok yatili yani ikinci bebek buyuyene kadar kalacak iyi birini boylece ikinci bebek gelince pek oyle de bugunlerimi aramayacagim surekli yardimcim olacak arti ananesi burada yardimci olacak buyutup gidecegim boylece rahat olacak.... tabi yardimci olayi sans isi 10 tane deneyip anca bulanlar var insallah ben cok ugrasmam

selam canimm nasilsin cagan nasil oldu

hoşgeldin canım çağan iyi ama bi kaç gündür gündüzleri uyumuyırdu hiç sabah geç kalktığı için aksamda çok erken yatıyo ve gece kalkıyo oturuyo dün gece 11 de uyandı gece 4 te uyuduk çıldırıyorum ya bugünde evde yoktuk anneme ordanda bi komşuya gittik yine uyumadı gündüz hiç sabahta 10 da uyanmıştı eve geldik aksam 8.30 da uyudu bakalım uyuyacakmı...bu arada ben normal uyku tulumu aldım ilk günler çok ağladı giymemek için pek alışamadı ama kaldıki torba uyku tulumunda hiç yatmaz sen napıyosun

canim bizim dr da iki yasina kadar ne zaman istersen yaptirabilirsin demisti ben de rahatim zaten iyilessin o zaman bakarim acelesi yok saglik ocagi aceleci biraz.....

ayyy napayim canim yemek mutfagi topla anca oturdum nartan da ogleden sonra uykusunu uyumayinca huzursuz mizmizmzizzzzzz kafam mahvoldu ya 8.30 gibi uyudu sukur burnundan nefes alamiyordu bakalim gece uyanacak mi?

torba tulum oyle sikici dehil genis butun vucudunu rahat hareket edebilsin diye giyer bence sutunu icirmeden once giyer saonra da uyur

yok canım sanmıyorum çağan sıkıntıya gelemeyen bi çocuk aynı babası gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…