bu formule bende katiliyorum cok iyi geliyor bence ilactan daha iyi..esim bile biraz hastalansa 'ya senin su kocakari ilaclarindan yapsana 'diyo :))kocakari mocakari en guzeli bunlar eskiden ilacmi kullaniyolarmis yahu :)) deryacigim bide bildircin yumurtasi,bal,sut bronsite cok iyi geliyor.bi arkadasimin oglu 9 aylikken muzmun bronsitten bu sekilde kurtulmustu.buyuk ogluma geceleri yapardim bu karisimi bronsit degildi ama sifa olsun diye vitamin yerine veriyordum.buradada bulsam gene verecegim ikisinede ama cok aradim yokicine sinerse bence dene derim
slm kızlar nasılsınız?
selam canimm nasilsin cagan nasil oldu
allah allah nasıl yermiş orası oyle.5 ayda aşıları var ondan o zamana atmışlardır.ama ben yoldan geçerken bile uğrarım sağolsunlar olçerler boyunuda kilosunuda.su çiçeği aşısından sonra bende ugramadım o ayrı.en son gittiğimde bana bir ay sonra hepatit a aşısını yapalım demişti hemşire ama ben yaptırmadım.nete baktım hep 2 yaş yazıyor.size birsey soylediler mi bu aşı hakkında.2 dozmuş,2.de ilkinden 6 ay sonra yapılacakmış.
hoşgeldin canım çağan iyi ama bi kaç gündür gündüzleri uyumuyırdu hiç sabah geç kalktığı için aksamda çok erken yatıyo ve gece kalkıyo oturuyo dün gece 11 de uyandı gece 4 te uyuduk çıldırıyorum ya bugünde evde yoktuk anneme ordanda bi komşuya gittik yine uyumadı gündüz hiç sabahta 10 da uyanmıştı eve geldik aksam 8.30 da uyudu bakalım uyuyacakmı...bu arada ben normal uyku tulumu aldım ilk günler çok ağladı giymemek için pek alışamadı ama kaldıki torba uyku tulumunda hiç yatmaz sen napıyosun
ayyy napayim canim yemek mutfagi topla anca oturdum nartan da ogleden sonra uykusunu uyumayinca huzursuz mizmizmzizzzzzz kafam mahvoldu ya 8.30 gibi uyudu sukur burnundan nefes alamiyordu bakalim gece uyanacak mi?
torba tulum oyle sikici dehil genis butun vucudunu rahat hareket edebilsin diye giyer bence sutunu icirmeden once giyer saonra da uyur
yok canım sanmıyorum çağan sıkıntıya gelemeyen bi çocuk aynı babası gibi
iste sikan birsey degil onu demek istiyorum yoksa bizim ki hic giymez
BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kyafetleri, Uyku Tulumu, Bebek Odas, Chicco, Lansinoh
buradab bak istersen acarsa
bir sürü var canım sen hangisini sipariş ettin?
torba tulum olanlardan zaten modeller ayni renkler farkli bir tane mavi bir tane de krem yeni bebek icin
onden fermuarli mavi olan
evet baktım canım ya hepside çok güzel çocuk olasım geldi ya bizim için olanları yokmu acaba
sence rahatsiz etmez degil mi? rahat gorunuyor...
vallaha canım rahat gözüküyo ama bilememki kullanan birilerinden fikir almk lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?