2009 Kasm Anneleri

evet nurancım çok zor evde çocukla olmak herşey bize bakarken sen naptın nasılsın?nartan nasıl

saol canım bizde barbun aldık 2tanesini haşlıcam unu kavurup çorba yapcam bakalım beğencekmi ben iştahsız olduğu için pek balık veremiyodum bakalım...

canim ilk balik verisim ekmek ve bir parca balik seklindeydi tabi izgarada sonra aman kati oluyor diye kendim ettim valla corbayla verdim tabi yemesi daha kolay olsun diye simdi biz yerken arada o da yiyor ama yiyebiliyorsa sade vermeye calis tadina alissin

evet canim ogleden sonra birkac isimiz vardi ananesine biraktik o da baya yormus arabayla eve gelirken uyudu.... cagan bidigi napti? sen naptin bugun...

bende napayım canım gece geç yattık eşim geç gelmişti zaten o sırada annemler aradı kızkardeşimin durup dururken çenesi çıkmış hastaneye götürmüşler düzeltmişler eve göndermişler gece yine sancı yapınca eşim tekrar acile götürdü sabahta geç uyandık çağan sabah 6 da uyandı geri uyudu 11 de uyandık ben napabilirimki hep evdeyim sıkıntıdan patladım işte hep aynı

esin kimi acile goturdu canim anlamadim?

canım en son gittiğimizde 2 ay olacak nerdeyse boy 75 ti kilo 11 100 dü 2 gün önce kilosu 11 geldi zayıfalmış hastalıktan yavrum

cok iyi canim kilo boy masallah kilo da iyi vermesine ragmen.... dr hasta olunca nartan beye minadex adinda bir vitamin surubu verdi balik yagi da varmis ama bizim kucuk bey hic sevmedi hic icmedi dr u aradim bosverin icmiyordsa vermeyin baska bir vitamin de vermeyin gerek yok dedi...

kilosu iyide bıyunu bilmiyorum canım saçmalığa bak aile hekimi olduya sağlık ocakları onlar ne zaman isterse boyunu kilosunu öyle öğrenebiliyorum aralıktaydı şimdi baktım ta 5nci aya atmışlar yuh dedim ya bi gün götürdüm de sölemediler size dedi ne zaman söylediysek o zaman gelecksiniz dedi gıcık oldum ya

biz ozel muayenehansi olan dr a goturuyorum canim burada aile hekimligi gelmedi.... belki bu aylarda kilo degilde boy atar canim hic belli olmuyor ki hangi Y NE KADAR uzuyor

kızlar selam bugün biz gene doktora gittik sünnetten sonra içime sinmedi az bi kanaması oldu dr normal dedi krem sürün dedi bezini sıkı bağlayın dedi bi de bastırcakmışız ay içi elvermiyo anneme yaptırıyorum valla sonra da unutmuşum ben aşısını onu yaptırdık yavrum daha doktoru karşıdan görünce ağlamaya başladı tanımış adamı doktor ne yaptıysa da güldüremedi o kadar da güleryüzlü bi adam ama yok yani bizimki takmış adama.
hasta oldular mı zayıflıyorlar napalım bizimki çok zayıfladı zaten kilosu çok da değil. doğum kilosu da düşüktü hatırlarsınız 8600 kilosu kızlar her bebek aynı olmuyor işte. öyle çok çok yemiyor az yiyor canı isterse yiyor mesela somon yediremedim minadex içiremedim balık çorbası pişirdim hayatta açmadı ağzını bazen çok zorluyor beni bi yudum bile içmiyor ama ben gene de yeterli beslendiğini düşünüyorum gayet sağlıklı doktor da gelişimini normal buluyor demek bizimki de böyle zayıfça olacak diyorum

gunaydın tum kasım annelerine;
sabah sabah burdayım,mert daha uyuyor
şebnem,hoşgeldin,ozlettın kendini.kulakların çınladımı,nerde acaba diye andık seni.bu arada geçmiş olsun hastalanmışınız.
tsk ederim canim saol simdilik iyiyiz cok sukur..kulaklarim cinlamazmi dedim kizlar isi gucu birakmis dedikodumu yapiyo :))
selam canim naber bakalim cagan bidigi iylesiyormus sevindim masallah sen de biraz uyursa falan daha iyi olabilirsin isallah ama eseflekiniyorum yaaaani evde gercekten bir bebekle 24 saat gecirmek cok zor gelsinler de bize sorsunlar
daha dur sen bunlar iyi gunlerin tadini cikar iki tane olunca cok ararsin bu gunleri :))
kızkardeşimi götürdü canım
cok gecmis olsun deryacigim kendi kendine cenesi nasil cikmis yahu?
su drlara bi kiziyorumki sormayin.ya hem veriyo ilaci hemde gerek yok diyo,gerek yoksa niye veriyosun kardesim is olsun diye ilac yaziyolar yahu..vallahi ben iki oglumada hic ilac kullanmadim yani vitamin balik yagi gibi seyler cok gerekmedikcede vermem ilac..mumkun oldukca sizde vermemeye calisin..tabii antibiyotik gerektiren durumlar baska
sanada cok gecmis olsun sekercim...ucundan azcik kestirmissiniz maasallahdarisi bizim basimiza..gecmisi okumadim cnm mecburmu kaldiniz kestirmeye yoksa kucuk yasta olsun kurtulsunmu dediniz?aslinda bende yeni dogdugunda olsun istedim ama esim istemedi neymis calgili turkulu istiyomus biri geldi 4 yasina hala bekliyoruz iste..teyzemde oglunu iki yasinda yaptirmisti cok cabuk iyilesmis insallah seninkide cabuk gecerde kurtulur yavrucak..

Son düzenleme:

bu formule bende katiliyorum cok iyi geliyor bence ilactan daha iyi..esim bile biraz hastalansa 'ya senin su kocakari ilaclarindan yapsana 'diyo :))kocakari mocakari en guzeli bunlar eskiden ilacmi kullaniyolarmis yahu :)) deryacigim bide bildircin yumurtasi,bal,sut bronsite cok iyi geliyor.bi arkadasimin oglu 9 aylikken muzmun bronsitten bu sekilde kurtulmustu.buyuk ogluma geceleri yapardim bu karisimi bronsit degildi ama sifa olsun diye vitamin yerine veriyordum.buradada bulsam gene verecegim ikisinede ama cok aradim yok icine sinerse bence dene derim

allah allah nasıl yermiş orası oyle.5 ayda aşıları var ondan o zamana atmışlardır.ama ben yoldan geçerken bile uğrarım sağolsunlar olçerler boyunuda kilosunuda.su çiçeği aşısından sonra bende ugramadım o ayrı.en son gittiğimde bana bir ay sonra hepatit a aşısını yapalım demişti hemşire ama ben yaptırmadım.nete baktım hep 2 yaş yazıyor.size birsey soylediler mi bu aşı hakkında.2 dozmuş,2.de ilkinden 6 ay sonra yapılacakmış.

doktor normal diyorsa sorun yoktur zaten.balık çorbası içmiyorsa keşke şurubunu içseymiş.omega3 çok gereklı bebekler için hatta hepimiz için.şekercik ikisinide almıyorsa bol bol ceviz yedirsen,birde yoğurduna keten tohumu koysan nasıl olur.ben araştırmıştım bebişler için zararı yok keten tohumunun.
ne aşısı oldu kuzu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…