evet ya bu doktorlar çok acayip... ben de ilaç vermemeye çalışıyorum bizim dr da gereksiz yere ilaç yazmıyor o yüzden çok seviyorum dr muzu:)su drlara bi kiziyorumki sormayin.ya hem veriyo ilaci hemde gerek yok diyo,gerek yoksa niye veriyosun kardesim is olsun diye ilac yaziyolar yahu..vallahi ben iki oglumada hic ilac kullanmadim yani vitamin balik yagi gibi seyler cok gerekmedikcede vermem ilac..mumkun oldukca sizde vermemeye calisin..tabii antibiyotik gerektiren durumlar baska
sanada cok gecmis olsun sekercim...ucundan azcik kestirmissiniz maasallahdarisi bizim basimiza..gecmisi okumadim cnm mecburmu kaldiniz kestirmeye yoksa kucuk yasta olsun kurtulsunmu dediniz?aslinda bende yeni dogdugunda olsun istedim ama esim istemedi neymis calgili turkulu istiyomus biri geldi 4 yasina hala bekliyoruz iste..teyzemde oglunu iki yasinda yaptirmisti cok cabuk iyilesmis insallah seninkide cabuk gecerde kurtulur yavrucak..
evet ya çok inatçı başa çıkamıyorum maalesef. her şeyden hemen hemen yiyor ama o kadar az ki bi yemek kaşığı yiyecek anca yiyo. napalım midesi küçük heralde dr böyle giderse bi iki aya kadar emmeyi bıraktırcaz dedi inş öyle olmaz ben emsin istiyorum 2 yaşına kadar her gün bi ceviz veriyoruz doğal bal veriyoruz keten tohumunu bilmiyodum şekerim bi araştırayım bakalım çok saoldoktor normal diyorsa sorun yoktur zaten.balık çorbası içmiyorsa keşke şurubunu içseymiş.omega3 çok gereklı bebekler için hatta hepimiz için.şekercik ikisinide almıyorsa bol bol ceviz yedirsen,birde yoğurduna keten tohumu koysan nasıl olur.ben araştırmıştım bebişler için zararı yok keten tohumunun.
ne aşısı oldu kuzu.
canim bizim dr da iki yasina kadar ne zaman istersen yaptirabilirsin demisti ben de rahatim zaten iyilessin o zaman bakarim acelesi yok saglik ocagi aceleci biraz.....
slm kızlar nasılsınız okuyamadım geçmişi bebişler iyidir umarım
laremcigim daha iyiyim tesekkur ederim ama nartan tekrar iyi degil burnu akiyor cunku odasini hep ustunu actigi icin 24-25 derece yapiyordum ama babasi ayyy cok sicak dedi dedi dun de 20 derece yaptik ama gece uyanmazsa bi z de sabaha kadar uyuyoruz kalkip uzerini ortmuyoruz oyle yavrum uyandi sabah bacaklari soguk elleri saguk ve hemen burnu akmaya basladi tekrar offf diyorum ya bu babalar anlamiyorrrrrrr bir daha kimseyi dinlemeyecegim bu sondu ama kendime sinir oldum kizdim
veee internetten torba uyku tulumu siparisi verdim kullanan var mi aranizda kolsuz oradan hava aliyormus sicakligi koruyormus cok iyi seyler yaziyordu bakalim gelir iki gune yeni bebege de aldim degisik renginden....
sebnemcigim bir yardimci ariyorum senin haberin yok yatili yani ikinci bebek buyuyene kadar kalacak iyi birini boylece ikinci bebek gelince pek oyle de bugunlerimi aramayacagim surekli yardimcim olacak arti ananesi burada yardimci olacak buyutup gidecegim boylece rahat olacak.... tabi yardimci olayi sans isi 10 tane deneyip anca bulanlar var insallah ben cok ugrasmam
slm cnm,bizde durumlar soyle tam gaz yaramazlıklara devam ediyor mert.artık koltuk tepelerinede çıktığından yeni guvenlik tedbirleri aldık dun.evin şeklı değişti.yaralayıcı,kesici,yutulabilinir aletler üst çekmecelere çıktı yada kaldırıldı.şimdilik asaişberkemal:) çekmecelere elinide sıkıştırmıyor bende açmasına dağıtmasına izin veriyorum.kesinlikle yapmaması gereken şeylerde hayır hakkımı kullanıyorum.herseyı merak ediyorlar,ellemek tanımak istiyorlar.tedbirimi aldım artık istediğini yapabilir:)
mevzey,cemre nasıl oldu iştahı duzeldimi.
nurancım,20 derece iyi aslında bizim ev o kadar bile olmuyor geceleri,tabi ustunu açınca uşümüştür.biz 3,4 kez kalktığımızdan ortme imkanımız oluyor.
ben normal kollu bacaklı tulumlardan kullanıyorum.oğlumun koları hep başının yanında olduğundan kolları uşumesin diye boyle tercih ettım.altına uzun kollu çıtçıtlı badi,onun ustunede alt ust pijama onun ustune tulumu giydiriyorum.birde ınce yorganıyla ortuyorum uzerini.
tulum giyse 20 iyi ama sadece pijama giyiyor ve ustunde yorgan battaniye hicbirsey yok usudu o gece eminim ben hemen sabah burnu akmaya basladi halbuki iyiytdi ilaci kesmeyi bile dusunmustum sonra tekrar basladi bugun hayvanat bahcesine gidecektik baktik esiyor vazgectik burnu da akti zaman zaman offf ya ne kadar zor su tulimlar gelsin icim rahat eder iceriyi 22 derece yaparim oyle diyor zaten.....
meralcigim neseli tuvaletten aldik pek resimdeki gibi cikmadi parcalar cok kolay ciktigindan nartan bey alip yerlere vurmaya basladi bile simdi onu tuvalete koyup zaman zaman oturtmaya cisssss demeye baslayacagim dua edin kizlar cabuk ogrensin kardes gelince psikolojisi nasil olacak bilemiyorum valla.....
iyi aksamlar nurancım nasılsın?çağan bugün ateşlendi yine pek keyifsiz ağlayıp duruyo sürekli...bugün biraz avm ye gittik hep beraber çağana bez filan aldık dün tulumunu yıkamıştım giydirememiştim bugün burnu daha fazla akmaya basladı ateşte ondan çıktı herhalde gece üstü açık uyuyo çünkü şimdi tulumu var üzerinde bakalım ne olacak içim daha rahat yoksa aklım onda kalıyodu
slm 2009 kasımın güzel anneleri ve tatlı bebişleri...nasılsınız?benim yine moralim bozuldu çağan bi kurtulamadı şu hastalıktan yine uyumadı gece ayın 1 nden bu yana hasta ya......ne yapacağımı bilemiyorum ilaç kullanmak istemiyorum artık yavrumun içi dışı ilaç oldu bol bol portakal ve mandalina sıkıp içiriyorum sıvı gıda vermeye çalışıyorum grip olmuş işte ne yapabilirim başka kızlar ne olur bi akıl verin bana.....
aynı desene bizim yaramazlar bizde geçende koltukların yerini değiştirdik her taraf her yerde süreki toplayınca sıkılıo gerisin geri dağıtıyor ya gardırop hele açık olmasın ..cemrede iştah aynı canım bazen ii bazen lokma sokmak için 40 takla atıyoz..böyle gider bu artık kaç aydır değişmedi çıtır olcak kendiisi anası gibi olmasında((( senin bıdığı öpüyozzzz
tulum giyse 20 iyi ama sadece pijama giyiyor ve ustunde yorgan battaniye hicbirsey yok usudu o gece eminim ben hemen sabah burnu akmaya basladi halbuki iyiytdi ilaci kesmeyi bile dusunmustum sonra tekrar basladi bugun hayvanat bahcesine gidecektik baktik esiyor vazgectik burnu da akti zaman zaman offf ya ne kadar zor su tulimlar gelsin icim rahat eder iceriyi 22 derece yaparim oyle diyor zaten.....
meralcigim neseli tuvaletten aldik pek resimdeki gibi cikmadi parcalar cok kolay ciktigindan nartan bey alip yerlere vurmaya basladi bile simdi onu tuvalete koyup zaman zaman oturtmaya cisssss demeye baslayacagim dua edin kizlar cabuk ogrensin kardes gelince psikolojisi nasil olacak bilemiyorum valla.....
slm 2009 kasımın güzel anneleri ve tatlı bebişleri...nasılsınız?benim yine moralim bozuldu çağan bi kurtulamadı şu hastalıktan yine uyumadı gece ayın 1 nden bu yana hasta ya......ne yapacağımı bilemiyorum ilaç kullanmak istemiyorum artık yavrumun içi dışı ilaç oldu bol bol portakal ve mandalina sıkıp içiriyorum sıvı gıda vermeye çalışıyorum grip olmuş işte ne yapabilirim başka kızlar ne olur bi akıl verin bana.....
canım bende laremin dedikleri dışında ıhlamuru tavsiye ederim ayva yaprağıda koyuyorum kızım tadını seviyor belkide çaya benzetiyor bilmiyorum ama şükürki içiyor kiviyide illa yesin derim ama 1 tane fazla c vitamini kalbe zararlı 1 portakal bak nasıl direnç kazanıyorbirde terliyormu çağan o durum nasıl benn terlemesine fırsat vermiyorum böyle bulduk formulü bakıoz ev sıcak üstündeki yeleği çıkarıyom soğudumu hemen giyiyor terleyince hemen hapşıııı çok geçmiş olsun çağana
canım bende laremin dedikleri dışında ıhlamuru tavsiye ederim ayva yaprağıda koyuyorum kızım tadını seviyor belkide çaya benzetiyor bilmiyorum ama şükürki içiyor kiviyide illa yesin derim ama 1 tane fazla c vitamini kalbe zararlı 1 portakal bak nasıl direnç kazanıyorbirde terliyormu çağan o durum nasıl benn terlemesine fırsat vermiyorum böyle bulduk formulü bakıoz ev sıcak üstündeki yeleği çıkarıyom soğudumu hemen giyiyor terleyince hemen hapşıııı çok geçmiş olsun çağana
kk ya daldım oğlumun kıymalı yeşil mercimek çorbasını yaktımoğlum çorbasız kaldı,ev yanık kokuyor,clipsomun içi simsiyah oldu.hangisine uzuleyım bilemedim.
tarhana çorbası yaparım artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?