2009 Kasm Anneleri

evet ya bu doktorlar çok acayip... ben de ilaç vermemeye çalışıyorum bizim dr da gereksiz yere ilaç yazmıyor o yüzden çok seviyorum dr muzu:)
saol cnm darısı diğer bebişlerin başına... yok cnm ben bi an önce çıksın aradan dedim ama geç bile kalmışım artık anlıyolar her şeyden keşke doğar doğmaz yaptırsaymışım pişmanım vallaa şimdi mesela anlıyor altını açmak istediğimizde kaçıyor ağlıyor açtırmak istemiyor doktoru bile tanıdı hastaneye bile gitmek istemiyor büyüyünce napcakmışız nasıl sünnet ettircekmişiz bilmiyoruz bizede kayınvaldem filan hep büyüsün öyle yaptırın dedi ama bence sünnet işlemi önce yaptırılmalı çocuk bilmesin psikolojik olarak da öyle çok okudum internette ben dr muz da bi an önce yaptırın dedi o da kendi oğlunu 4 aylıkken sünnet ettirmiş ben de ilkokula başlayınca düğünü mevlütü yaptırcam aklı ermiş olcak ama ameliyatı şimdi oldu bitti işte:) dr bize kestiği deriyi de verdi ilerde sorarsa göstericez:) bence sen de eşini ikna et bi an önce kestirin gitsin dr altı bağlıyken daha rahat diyor bezine krem sürüyoruz bağlıyoruz ilerde ne yaptırcaksanız yaptırırsınız bi arkadaşımın da oğlu 8 yaşında o da küçükken yaptırmış oğlu gelip iyi ki beni küçükken sünnet ettirmişsiniz arkadaşlarım anlatıyo çok acıyomuş demiş bunu da duyunca hiç beklemedim hemen karar verdim neyse geçti gitti bile
evet ya çok inatçı başa çıkamıyorum maalesef. her şeyden hemen hemen yiyor ama o kadar az ki bi yemek kaşığı yiyecek anca yiyo. napalım midesi küçük heralde dr böyle giderse bi iki aya kadar emmeyi bıraktırcaz dedi inş öyle olmaz ben emsin istiyorum 2 yaşına kadar her gün bi ceviz veriyoruz doğal bal veriyoruz keten tohumunu bilmiyodum şekerim bi araştırayım bakalım çok saol
canim bizim dr da iki yasina kadar ne zaman istersen yaptirabilirsin demisti ben de rahatim zaten iyilessin o zaman bakarim acelesi yok saglik ocagi aceleci biraz.....

kızlar ben yaptırdım birinci dozunu dün, basit bi aşı ateş filan olmuyo

slm kızlar nasılsınız okuyamadım geçmişi bebişler iyidir umarım

slm cnm,bizde durumlar soyle tam gaz yaramazlıklara devam ediyor mert.artık koltuk tepelerinede çıktığından yeni guvenlik tedbirleri aldık dun.evin şeklı değişti.yaralayıcı,kesici,yutulabilinir aletler üst çekmecelere çıktı yada kaldırıldı.şimdilik asaişberkemal:) çekmecelere elinide sıkıştırmıyor bende açmasına dağıtmasına izin veriyorum.kesinlikle yapmaması gereken şeylerde hayır hakkımı kullanıyorum.herseyı merak ediyorlar,ellemek tanımak istiyorlar.tedbirimi aldım artık istediğini yapabilir:)

mevzey,cemre nasıl oldu iştahı duzeldimi.

Son düzenleme:

nurancım,20 derece iyi aslında bizim ev o kadar bile olmuyor geceleri,tabi ustunu açınca uşümüştür.biz 3,4 kez kalktığımızdan ortme imkanımız oluyor.
ben normal kollu bacaklı tulumlardan kullanıyorum.oğlumun koları hep başının yanında olduğundan kolları uşumesin diye boyle tercih ettım.altına uzun kollu çıtçıtlı badi,onun ustunede alt ust pijama onun ustune tulumu giydiriyorum.birde ınce yorganıyla ortuyorum uzerini.

aynı desene bizim yaramazlar bizde geçende koltukların yerini değiştirdik her taraf her yerde süreki toplayınca sıkılıo gerisin geri dağıtıyor ya gardırop hele açık olmasın ..cemrede iştah aynı canım bazen ii bazen lokma sokmak için 40 takla atıyoz..böyle gider bu artık kaç aydır değişmedi çıtır olcak kendiisi anası gibi olmasında ((( senin bıdığı öpüyozzzz

tulum giyse 20 iyi ama sadece pijama giyiyor ve ustunde yorgan battaniye hicbirsey yok usudu o gece eminim ben hemen sabah burnu akmaya basladi halbuki iyiytdi ilaci kesmeyi bile dusunmustum sonra tekrar basladi bugun hayvanat bahcesine gidecektik baktik esiyor vazgectik burnu da akti zaman zaman offf ya ne kadar zor su tulimlar gelsin icim rahat eder iceriyi 22 derece yaparim oyle diyor zaten.....

meralcigim neseli tuvaletten aldik pek resimdeki gibi cikmadi parcalar cok kolay ciktigindan nartan bey alip yerlere vurmaya basladi bile simdi onu tuvalete koyup zaman zaman oturtmaya cisssss demeye baslayacagim dua edin kizlar cabuk ogrensin kardes gelince psikolojisi nasil olacak bilemiyorum valla.....

iyi aksamlar nurancım nasılsın?çağan bugün ateşlendi yine pek keyifsiz ağlayıp duruyo sürekli...bugün biraz avm ye gittik hep beraber çağana bez filan aldık dün tulumunu yıkamıştım giydirememiştim bugün burnu daha fazla akmaya basladı ateşte ondan çıktı herhalde gece üstü açık uyuyo çünkü şimdi tulumu var üzerinde bakalım ne olacak içim daha rahat yoksa aklım onda kalıyodu

selam canim nasilsin

slm kızlar hemen yazyım dedim fırsatım varken şu üstünü açma sorununu bende yün yorganı örterek çözdüm babaannem yaptırmıştı bebiş için ne zaman örtörki bunu diyodum tam zamanı imiş biraz ağır olduğundan pek açamıyor yelekte giydiriyorum aklım kalmıyor şükür açmıyor bide öyle deneseniz derin uyurlarsa ağırlığı kaldıramazlar yün yorganla uyumak keyiflidir kendimden biliom

slm 2009 kasımın güzel anneleri ve tatlı bebişleri...nasılsınız?benim yine moralim bozuldu çağan bi kurtulamadı şu hastalıktan yine uyumadı gece ayın 1 nden bu yana hasta ya......ne yapacağımı bilemiyorum ilaç kullanmak istemiyorum artık yavrumun içi dışı ilaç oldu bol bol portakal ve mandalina sıkıp içiriyorum sıvı gıda vermeye çalışıyorum grip olmuş işte ne yapabilirim başka kızlar ne olur bi akıl verin bana.....

canım bir kurtulamadınız hastalıktan,şu soğuklar geçsede hastalıklardan kurtulsa bebişler.ilaç kullanmak istemiyor insan ama kulaklarında yada boğazında enfeksiyon varsa antibiyotık kullanmak gerekir başka yolu yok malesef.ama sadece gripse bol sıvı,meyve.meyvelerdende ozellıkle kivi vermeni oneririm.birde doktorlar boyle hastalık durumunda tavuk suyundan yapılmış şehriye çorbasını tavsiye ediyorlar ...

sağol canım,bizde cemre hanımı opuyoruz,oglumla beraber:))aman yanlış anlaşılmasın kardeşçe bir opucuk bu:)
bu akrep modeli bebişlerin hepsi aynı,aynı donemde aynı şeyleri yapıyorlar hepsi bir kopyalanmış:)
kızın manken gibi incecik bir fıstık olacak daha ne olsun.sağlıklı olsunlarda kilo hiç onemlı değil annesi,takma kafana.ben oğun aralarını açtım biraz şimdi daha iştahlı yiyor,acıkması için fırsat veriyorum:)

tulumlar gelince rahat edersiniz canım,keşke kış başında alsaymışınız.senin verdiğin linke baktım çok guzel tulumlar gule gule kullanın.
inşallah çabuk oğrenir tuvaletini de,rahat edersiniz.kk da çocuğumuzu buyuturken bolumunde okudum 10 aylıkken ogrenmiş bir bebiş.:nazar
nurancım sen şimdiden nartrana kardeşin gelcek,şoyle yapcaz boyle yapcaz gibi anlat.herseyı biliyor bu bucurler

canım bende laremin dedikleri dışında ıhlamuru tavsiye ederim ayva yaprağıda koyuyorum kızım tadını seviyor belkide çaya benzetiyor bilmiyorum ama şükürki içiyor kiviyide illa yesin derim ama 1 tane fazla c vitamini kalbe zararlı 1 portakal bak nasıl direnç kazanıyorbirde terliyormu çağan o durum nasıl benn terlemesine fırsat vermiyorum böyle bulduk formulü bakıoz ev sıcak üstündeki yeleği çıkarıyom soğudumu hemen giyiyor terleyince hemen hapşıııı çok geçmiş olsun çağana

kk ya daldım oğlumun kıymalı yeşil mercimek çorbasını yaktımoğlum çorbasız kaldı,ev yanık kokuyor,clipsomun içi simsiyah oldu.hangisine uzuleyım bilemedim.
tarhana çorbası yaparım artık..

mevzey 1 tane kivi mı zararlı.haftada 2 kere bir tanesini rendeleyıp veriyordum yanlış yapıyormuşum o zaman. bundan sonra azaltayım,sağol canım iyiki yazdın.

canım çağanın terlemesi yazın çok fazla oluyo üzerini de ısıya göre giydiriyorum ama bilmiyorum canım nasıl böyle hasta oluyo sürekli inş çabuk iyileşir ahada uyandı ben bakayım çağana

kk ya daldım oğlumun kıymalı yeşil mercimek çorbasını yaktımoğlum çorbasız kaldı,ev yanık kokuyor,clipsomun içi simsiyah oldu.hangisine uzuleyım bilemedim.
tarhana çorbası yaparım artık..

ahhhh kiyamam meralcigim ya hangisine uzuleyim degil mi?? arada bizde de oluyor oyle seyler uzuluyoruz ama yapacak birsey yok.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…