2009 Kasm Anneleri

canım,zorluğundan falan değil,3 tane olsa üçünede bakarım.çocukları çok seviyorum,ana okulu oğretmeni olmak isterdim hep.onlardan daha guzel ne var dunyada,hastasıyım tum bebişlerin,çocukların.
benim düşünmememin sebebi maddi kaygılar.eşimin işi iyi çok şukur,şimdi istediğimi alıyorum oğluma aklım hiçbirseyde kalmıyor.ama iki çocuk olunca zorlanacağız.evimizde kira,inan ev en azından kendimizin olsa hiç düşünmezdim,kardeşi olsun bende isterdim mert'in ama oğlum buyudukçe istekleride buyuyecek.okul masrafları,dersane masrafları faln olacak onları karşılayabilecek durumdayız ama iki çocuk olursa zorlanırız.ya sebebi budur başka çocuk istemememin.
bide bende geç evlendim 28 yaşındaydım,hemen istemedim bebiş haftaya 33 oluyorum.buda bir etken tabi:)

nuran'cım çok uzulmuşsun,buyuklerin bazen boyle düşüncesizlikleri oluyor.kendi doğrularını kabul ettırmeye çalışıyorlar.annemde geçenlerde merti azarlar gibi konuşuyordu bende ona kızdım anne ne anlar çocuk azarlama dedim.alındı biraz ama ne yapabilirdimki bende uyarmak zorundayım.

eşlerimiz yardım ediyor nekadar şanslıyız aslında neler var,neler duyuyoruz.çocuğun ağlamasına tahamülü olmayan,sustur şunu diyen eşlein olduğunu duyuyorum. yazık o bebişlerede,kadınlarada..

haklisin tabi hayat sartlari ben de iki cocuk agir gelir diye dusunuyordum ama supriz yumurtadan kacis yoktu valla isallah durumunuz cok iyi olur da sevdigin ve istedigin gibi kocman aile olursunuz

bir de benim kocamin ilk evliliginden 1 oglu var butun masraflari bizim uzerimizde hayirlisi iste cok kismetli olur isallah bu supriz yumurta da maddi olarak rahatlariz

eşlerimiz yardım ediyor nekadar şanslıyız aslında neler var,neler duyuyoruz.çocuğun ağlamasına tahamülü olmayan,sustur şunu diyen eşlein olduğunu duyuyorum. yazık o bebişlerede,kadınlarada..

yakin arkadasimin kocasi iste kiz 2. cocugu istiyor adamda ayyy beni bulastirma kendin dogurup kendin bakacaksan olur diyor ayy dedim ki tam bir moloz adam

süpriz olursa bende hayır demem tabiki:)

canım bebişin kısmetıyle gelecek inşallah.bende düşünseydim boyle senin gibi ardarda doğururdum inankı.ne kadar az yaş farkı o kadar iyi. avrupalılarda oyle yapıyorlar biliyorsundur.bir muddet zor gelır ama sonrasında rahat edeceksin.yardımcında olacak ,çok şanslısın.hiç kafana takma hamileliğinin keyfini çıkar.
mert'in ıyıce uykusu geldi.yavaş yavaş hazırlayayım onu uykuya.mamasını yedireceğim,bende daha yemedim eşim 9 gibi gelecekmiş.onu beklerim artık.iyi akşamlar..

iyi aksamlar canim mert cim uyusun karnini doyursun opuyorum sizi.....

bu arada meralcigin bebegi kucuk olupta hamis olanlar topigimizde spirale, hapa ve igneye ragmen hamis olanlar var inanamadim valla olacagi varsa kacamiyorsun valla millet soka giriyor

kızlar sizi şok edeyimmi hamileyimmmm ne hissedeceğimi şaşırdım kendime gelıemiyorum kafam ii değil ne olcak şimdi veremedim kiloları ama Allahıma bin şükür uğraştırmadan verdi yarın kan testi yaptırıcam

hayyy allahim ya sok oldum valla cift cizgiyi gordun yani gecmisti gunun... ne diyeyim daha yeni ne yapilirsa yapilsin hamis kalip sok olanlardan bahsettim ayyyy cok guzel yaaaa hayirli olsun cok sevindim beni yalniz birakmadin

ay kızlar neler duyuyorum ya bende korkmaya basladım çünkü hem maddi hem manevi yönden eşimde bende hazır değiliz

şoktan bahsederken nuran,şok haber senden gelmiş:)seneye hamilesin demiştim bak şimdiden kalmışsın çok ama çok sevindim.5 gun gecikti adetim değince sen ,aklıma gelmişti biliyormusun hamile olmasın zeynep diye düşünmüştüm.hadi gozun aydın,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

zeynep facede eklememiştik biz birbirimizi,kasım anneleri merhaba grubunda muhabet etmiştik.şimdi baktımda ekleyemedim seni profil ayarlarında kısıtlamalar yapmışsın sanırım,gozukmuyorsun..istersen sen ekle beni...

nuran,derya,şebnem, sizlerde kullanıyorsanız facebookda ekleyelim birbirimizi.şekercik senin kullanmadığını biliyorum:)

benim faceyim yok canım msnim var sadece

ay ben de 2 yıl bekledim olmıcak dedim drlar moralimi bozdu sonunda oğluşum geldi çok kıymetlim benim o. ayy ne bilinçsizler ya bide çocuk büyütmüşler he benm teyzem kızıyo kuzenimi dinlicekmişim o 2 çocuk büyütmüş bilirmiş her çocuk büyüten ana olsa... cnm şkür eşin yardımcı boşver :76:
ay ben de 32 yaşımdayım yaaaa geç kalıcam çok karışık kafammmm oğlum büyük bi iştahla emiyo eee seneye okula hiç gitmesem die ayarlamaya çalışsam şimdilerde hamiş kalmam lazım ruhen hazırmıyım bilemiyorum kardeşi olsa oğlum kesin kıskancak bi de çalışıyorum ya ikisine de zaman ayırabilcekmiyim benim bi arkadaşımın oğlu ilkokul bire giderken ikinciyi doğurdu kadın küçüğü kocası da büyüğü üstlendi bana böylesi çok yanlış geliyo iki çocuğun da anneye babaya ihtiyacı var bölüşmek bencilce yaa öyle de yapamam kaldırabilirmiyim kafam karışık ben açıkçası geleceği düşünmüyorum her sene değişiyo eğitim olayları. ben dersaneye göndermem mesela çalışsın kendisi yapsın napacaksa. bu konuda radikal fikirlerim var. neyse o başka konu
ay evet bi de alınıyolar ben güzel güzel söylüyorum annem allahtan mantıklı olmaya çalışıyor anlayışlı davranıyor ama onun ne de olsa eski bilgileri herşeyler değişiyor bi şekilde idare etmemiz lazım
bu arada meralcigin bebegi kucuk olupta hamis olanlar topigimizde spirale, hapa ve igneye ragmen hamis olanlar var inanamadim valla olacagi varsa kacamiyorsun valla millet soka giriyor
ayyy ben hep diyorum spiral filan hikaye asla %100 korumuyooooo en sağlıklısı kocalarımız prezervatif kullancakkkk diğer yöntemler sakatttttt
abovvvv eee hayırlısı şekerimmmm korunmuyomuydunuzzzzz

kızlar ben face açmıştım bi ara ama sonra bi arkadaşım başka şehirlerden hesabımıza giriliyo dedi ordan hesap ayarlarından bakılıyomuş bi baktım ankaradan 5 kez hesabıma girilmiş ne alakaaa ben de oğlumun fotolarını filan koymuştum korktum hemen dondurdum hesabımı kullanmıcammm
ama msn var şekerler

hayyy allahim ya sok oldum valla cift cizgiyi gordun yani gecmisti gunun... ne diyeyim daha yeni ne yapilirsa yapilsin hamis kalip sok olanlardan bahsettim ayyyy cok guzel yaaaa hayirli olsun cok sevindim beni yalniz birakmadin
bende şok oldum canım beklemiodum pko varya bende bir kaç aydır böle ileri tarihe atıyordu inş. canım hayırlı olur sağlıkla sıhhatle kucağımıza almak nasip olsun
evet meralcim öyle oldu patlattım bombayı kısmet allahıma şükür uğraşmak zorunda bırakmadı darısı başına:))))biliom istemediğini mert için dedim

cnm hayırlısı olsun inş sağ salim alırsın kucağına
ayy ben çok kararsızım belki senden özenirim :76: ohh doktorlar da bişi bilse barii kime deseler çocuğun olmaz die hepsinin de oluyooooooo

cnm hayırlısı olsun inş sağ salim alırsın kucağına
ayy ben çok kararsızım belki senden özenirim :76: ohh doktorlar da bişi bilse barii kime deseler çocuğun olmaz die hepsinin de oluyooooooo

sağol canım özen özen ara vermemek belki daha iidir hadi bakalım sıra sende o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…