2009 Kasm Anneleri

bugun ne kadar mesgul kasim anneleri kimsecikler yooooookkkkkkk neler yapiyorsunuz nmerak ettim

:)annemle,kayınvalidem geldiler,içerde baş başa bıraktım onları.yoksa aklım burda,ozledim sizi

nasılsın nurancım?nasıl gidiyor hamişlik,son aylar artık biraz sıkıntı oluyordur.nartan nasıl?tamamen iyileşti artık deme?

ben de bir meyve yedirip geleyim nartan cigima

gittiler şimdi bende yedirdim meyvesini oğluşun.kaldı 2 oğunu onlarıda yedirdik mı tamamdır:)

nurancım bebişler genelde 1,5 yaşından sonra gunde tek uykuya geçermiş.Mert'in 1 yaşından once 3,13aylıkken 2 uykusu vardı ondan beridir tek uykusu var.bizimki erkenci çıktı.:34
uyutmakla uğraşmakda yorucu bilmiyorum nartan hemen uykuya dalabiliyor mu.çift uyku olduğunda akşam salla salla uyumak bilmezdi.şimdi 5 dk surmuyor uyuması
bir kaç aya kalmaz nartan'ın da teke ıner.seni anlıyorum canım,her zaman diyorum allah sana kolaylık versin.daha çok yoruluyorsun karnında kı bebişle...

şebnemcim senide gordukten sonra karar verdimki tum guzel anneler kasımda doğum yapmış,bir guzel hatun daha varmış burada

bildircin yumurtası dolu burda yer gok.bulamadığında gonderelim sana
çok faydalı olduğunu bende duydum,okudum ama hiç denemedim yumurtayla pek hoşlaşmam zaten.bebişler için şimdi ağır gelebilir.biraz daha buyumelerini beklemek lazım bence.çiğ vermem sanırım,ters etkıde yapabilir.ben mini mini bir kızken sutude,yumurtayı severken ama iştahım yokken.annem bana çiğ yumurta sarısıyla sutu karıştırıp vermişte ondan sonra olanlar olmuş hiç yazmayım buraya ve o gunden sonra sevememişim bu ikiliyi.geçen sene hamişliğin hatrına içmeye başladım sutu

anladım şimdi canım ama maalesef onların inadı dhaa baskın çıkıyo:)))) cnm bi şekilde birileri sana yardımcı olmalı böyle gitmez iyice zorlaşmıştır herşey senin için...

ahhh nuran ahhh seni cok iyi8 anliyorum cnm allah yardimcin olsun bende her iki hamileligimide tek basima gecirdim sonra hem hamile hemde mircan gene tektim o yuzden seni en iyi anliyan benim yasiyan bilirmis derlerya oyle gercekten..valla ben hic is yapmazdim desem yeridir bi kendime bi mircana yetebiliyodum sadece iside anca kendimi iyi hissedersem yapardim is..sende oyle yap kimseye kendini ispatlamak zorunda degilsin kendi keyfine bak sagliginiz herseyden onemli...

meralcigim o senin guzelligin cnm guzel bakiyorsun guzel goruyorsun benim buyuk bir bucuk yasindan sonra yemege basladi cok sukur bi sey olmadi..efeye yeni basladim simdilik bir gun arayla veriyorum alerjik bi durum olmazsa hergun sut bal ve cig yumurta kuru seklinde verecegim... ben de iciyorum cok sevmiyorum ama dogalliktan yana oldugum icin burnumu tikiya tikiya iciyorum
benimkiler biraz cilizlar ama masaallahlari var ilac doktor pek gormedik sukurler olsun...

bugun ne kadar mesgul kasim anneleri kimsecikler yooooookkkkkkk neler yapiyorsunuz nmerak ettim

bu gun firardaydim ben sabah sekizbucukta kucuk canavarlarim uyandi onlarin kahvaltisini yedirdim kurufasulye,pilav,kiymali sehriye corbasi yaptim cocuklarin oglen yemegini yedirip kacar vaziyette onlari babalarina birakip gezmeye gittim dort saat gezdim dolastim cocuklarima alisveris yaptim geldim..alisveris dedimse oyuncak aldim toyrusdan..efeyede mircanada oyuncak bilgisayar aldim gunlerdir bogusup duruyoduk nihayet aldim ama efe kendininkini birakip abisininkine bulasiyo yaa cok kiskanc napcam ben onla bilmiyorum onunki daha bi janjanli ama genede abisininkine saldiriyo ayyy deli olcam yahuuu

selam arkadaşlar nasılsınız mevzey naptın canım kan testinide yaptırdınmı

evet canım gittim ama devlete özel çok uzak yanlız gidemezdim adama zorla kantesti yaptırttım idrarda çıktıysa niye kan yapıcakmışız dedi sinir oldum bende 1.de sorun yaşadım ondan istiyorum dedim ne ultrason nee folik asit vermedi benim gibi gelen önümdeki kadına verdi bende istedim hocam bunları vermicekmisiniz diye sırf gıcıklığına yoksa yarın yalovaya gidicez özel hastaneye bütün odunlar devlette ya hastaneden çıkış saatimi gösteren belge istedim allahım mahvettiler beni yanlış belge hazırlaamışlar düzelt imzasını dolandır öffff ay ne yazdım demi değerim 2896.08 çıktı baya ilerlemiş gebelik yani ben uyuyom inş. kalp atışlarınıda duyarımda heyecanım biter sen nasılsın seninde kızın benimki gibi mızmız değilmi memeye bir düştü anlatamam uçları acıyor artık ama yemek yedirmeye çalışınca dayak yemiş gibi ağlıyor..azcık düzeltse kendini ne olurdu şöyle yemeği seven bir çocuk umarım bu seferki öyle olur yoksa tımarhanelik olucam

nurancım verdiğin adrese teşşekürler bayıldım şimdi öğrencime sonra kızımaa yarar inş. böyle bir site arıyodum ellerin dert görmesin

günaydın güzel kasım anneleri ve tatlı bebişleri nasılsınız benim yine öoralim bozuldu çağan gece ateşlendi yine39.3 e çıktı ateşi düşürdük uyudu sabah yine ateşlendi 38.6 şimdi düştü biraz uyuyo çıldırcam ya doktora götürüyorum bişey demiyolar ateş düşürücü veriyolar ve enfeksiyona bağlıyolar antibiyotik verip gönderiyolar niye iyice arastırmıyolar anlamıyorum

geçmiş olsun canım ya başka bir yere gitde iice bir araştırsınlar niye böyle oluyor bu çocuk???? bende gidicem benimkide nerde üşüttü bilmiom babayı hiç uyutmadı balgam öksürük ağladı durdu bişayde yemio yarın hem benim hem onun için gideriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…