bugun ne kadar mesgul kasim anneleri kimsecikler yooooookkkkkkk neler yapiyorsunuz nmerak ettim
yanlarına gideyım,sonra okuyacağım geçmişi
ben de bir meyve yedirip geleyim nartan cigima
himmm agir misafirler varmis meralcigim... nasil olalaim canim ikimizde iyiyz sukur sen nasilsin mert nasil???
monoloğa dondu yıne arka arkaya yazıyorum,kimse yok.gideyım
anladım şimdi canım ama maalesef onların inadı dhaa baskın çıkıyo:)))) cnm bi şekilde birileri sana yardımcı olmalı böyle gitmez iyice zorlaşmıştır herşey senin için...sekercik tek uyku uyusun aksam erken yatsin kendime 1-2 saat ayirayim diyorum cunku hamislikten olsa gerek 10.30 da uykum geliyor evde kimse yok sadece ben ilgilenmek zorunda olunca oglusumla hicbir sey yapamiyorum bazen yemek bile yiyemiyorum kucak istiyor ben mutfakta birseylerle ilgilenince bir de karnimdaki bebegi de dusunmekm zorundayim sadece nartan yok hayatmda o nyuzden 9 da uyusun en azindan diyorum
sekercik tek uyku uyusun aksam erken yatsin kendime 1-2 saat ayirayim diyorum cunku hamislikten olsa gerek 10.30 da uykum geliyor evde kimse yok sadece ben ilgilenmek zorunda olunca oglusumla hicbir sey yapamiyorum bazen yemek bile yiyemiyorum kucak istiyor ben mutfakta birseylerle ilgilenince bir de karnimdaki bebegi de dusunmekm zorundayim sadece nartan yok hayatmda o nyuzden 9 da uyusun en azindan diyorum
şebnemcim senide gordukten sonra karar verdimki tum guzel anneler kasımda doğum yapmış,bir guzel hatun daha varmış burada
bildircin yumurtası dolu burda yer gok.bulamadığında gonderelim sana
çok faydalı olduğunu bende duydum,okudum ama hiç denemedim yumurtayla pek hoşlaşmam zaten.bebişler için şimdi ağır gelebilir.biraz daha buyumelerini beklemek lazım bence.çiğ vermem sanırım,ters etkıde yapabilir.ben mini mini bir kızken sutude,yumurtayı severken ama iştahım yokken.annem bana çiğ yumurta sarısıyla sutu karıştırıp vermişte ondan sonra olanlar olmuş hiç yazmayım burayave o gunden sonra sevememişim bu ikiliyi.geçen sene hamişliğin hatrına içmeye başladım sutu
bugun ne kadar mesgul kasim anneleri kimsecikler yooooookkkkkkk neler yapiyorsunuz nmerak ettim
selam arkadaşlar nasılsınız mevzey naptın canım kan testinide yaptırdınmı
günaydın güzel kasım anneleri ve tatlı bebişleri nasılsınız benim yine öoralim bozuldu çağan gece ateşlendi yine39.3 e çıktı ateşi düşürdük uyudu sabah yine ateşlendi 38.6 şimdi düştü biraz uyuyo çıldırcam ya doktora götürüyorum bişey demiyolar ateş düşürücü veriyolar ve enfeksiyona bağlıyolar antibiyotik verip gönderiyolar niye iyice arastırmıyolar anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?