kizlarrr lahana corba tarifine baktim diyet corbasiymis 5 kilo verdiriyormus abowwwww oglum kilo verirse istemem yawww vermesin cocugum
çay demlemedim,sallama yapıverdim:)
diğer sebze çorbalarını yaptığın gibi kıymalı falan yapabilirsin.bak şimdi sana bir tarif uydurayım.
ceviz buyukluğunde kıymayı haşla.sonra içine küçuk patates,küçük doğranmış bir avuç kadr lahanayı.kuçuk sağanı,bir yemek kaşığı kadr bulguru ekle,pişir.pişincede uzerine zeytın yağ ekleyebilirsin.afiyet olsun:)
evet canım gittim ama devlete özel çok uzak yanlız gidemezdim adama zorla kantesti yaptırttım idrarda çıktıysa niye kan yapıcakmışız dedi sinir oldum bende 1.de sorun yaşadım ondan istiyorum dedim ne ultrason nee folik asit vermedi benim gibi gelen önümdeki kadına verdi bende istedim hocam bunları vermicekmisiniz diye sırf gıcıklığına yoksa yarın yalovaya gidicez özel hastaneye bütün odunlar devlette ya hastaneden çıkış saatimi gösteren belge istedim allahım mahvettiler beni yanlış belge hazırlaamışlar düzelt imzasını dolandır öffff ay ne yazdım demi değerim 2896.08 çıktı baya ilerlemiş gebelik yani ben uyuyom inş. kalp atışlarınıda duyarımda heyecanım biter sen nasılsın seninde kızın benimki gibi mızmız değilmi memeye bir düştü anlatamam uçları acıyor artık ama yemek yedirmeye çalışınca dayak yemiş gibi ağlıyor..azcık düzeltse kendini ne olurdu şöyle yemeği seven bir çocuk umarım bu seferki öyle olur yoksa tımarhanelik olucam
sevgili ve cok kiymetli kasim anneleri nasilsiniz bizim bir arkadas vardi mahalleden nartan da 5 ay buyuk oglu var onlar gelmisti oturmaya oynadilar sayilir cocuk surekli gelip nartan in kafasina dokunmak istiyor cici yapiyor ama nartan da kafasina dokunulmasindan hic hazetmiyor alissa bari iyi huylu bir cocuk arkadas iste sosyallesmesi de lazim
kizlar ya daha bir yardimci yok ortada bulamadim gece nartan hic uyumadi altini acarken kacip saklaniyor ayaklari ciplak yerlere betona basiyor o yuzden oldugunu sandigim burun tikanikligi vardi butun gece uyumadi yanima aldim yanimda da yatmayacak illa kucagimda yatacakmis koca karinli annesi nasil yapacaksa bu isi hiccc dusunmeden...
sebmen ohhhh baya kacmissin canim iyi gelmistir birde bidiklara birseyler almak ta cok zevkli cocuk bilg nasil canim? aldigin icin seni rahat biraktilar mi ? abisinin bilg sarkmasi haricinde
aferim mircana yarasın yediği yumurtalar:55efe için erken olabilir şebnemcim,.geçen ay iki gun üst üste yumurta vermiştim mert'te yuzunde kırmızı kırmızı kabarcıklr çıktı.iyi gozlemlemek lazım.
bilmiyorum sebnemcim öğlen dus aldırdım baktım yavrum kollarımda kendinden geçti hemen saglık ocağına götürdüm bogazlarında kızarıklık var dedi fitil koydum antibiyıtik basladık fitilde ateşi biraz düşmüştü şimdi yine çıkmıi bende dolven verdim
evet canım gittim ama devlete özel çok uzak yanlız gidemezdim adama zorla kantesti yaptırttım idrarda çıktıysa niye kan yapıcakmışız dedi sinir oldum bende 1.de sorun yaşadım ondan istiyorum dedim ne ultrason nee folik asit vermedi benim gibi gelen önümdeki kadına verdi bende istedim hocam bunları vermicekmisiniz diye sırf gıcıklığına yoksa yarın yalovaya gidicez özel hastaneye bütün odunlar devlette ya hastaneden çıkış saatimi gösteren belge istedim allahım mahvettiler beni yanlış belge hazırlaamışlar düzelt imzasını dolandır öffff ay ne yazdım demi değerim 2896.08 çıktı baya ilerlemiş gebelik yani ben uyuyom inş. kalp atışlarınıda duyarımda heyecanım biter sen nasılsın seninde kızın benimki gibi mızmız değilmi memeye bir düştü anlatamam uçları acıyor artık ama yemek yedirmeye çalışınca dayak yemiş gibi ağlıyor..azcık düzeltse kendini ne olurdu şöyle yemeği seven bir çocuk umarım bu seferki öyle olur yoksa tımarhanelik olucam
aa ne biçim insan be bunlar bakalım değerin normalmi onun için kan testi yaptırılır herhalde neyse canm takma sen hamilesin nasıl olsa değerin çok yüksek gerçekten ikiz olmasın kız bu baya yüksek geldi bana yada sen düzenli adet oluyormuydun ben hayatta hapsız adet göremem bi ilaç falan içiomusun ben duphaston içiodum
derya,çağancık nasıl,ateşi düştü mü.ateşlıyken duş aldırmktan korkma uşumez o zaten yanıyor çocuk.ılık suyla ayaklarından başlayarak vucudunu yıkayabilirsin.
kizlar sizin bebeislerde surekli hareket halindemi?? oyuncaklarla aralari nasil? dikkat durumu ne alemde
konusma,algilama soyleneni yapma hafiza durumlari nasil??
efe cok hareketli hic yerinde durmuyor ve oyuncaklara ilgisi hic yok cok cabuk sIkILiyo oyuncaklardan
dun mircan kendi oyuncagini efeye vermemek icin dolabina sakladi efede kendi bilgisayarini aldi benim carsaflari koydugum dolaba sakladi kapisinida kapatti :))...al,bu ,aboww,mama,nerdee.ceeee bubbuonn(biberon),ve bugunde agimmmm(askim) demeye basladi ve tabiki vazgecilmez kelimemiz baba ayy biktim bu kelimedensarki soyluyor bigi bigi bigiii vee nananananananan molodili hemde..soyleneni yapiyor ama iki dk sonra gene soyle tinlamiyo bile..bide tabiri kaba olacak ama cok yalaka her yemekten sonra muhakkak opucuk veriyo sanki tesekkur ediyomus gibi...sinirli ve azimli bi seyi yapana kadar ugrasiyo yapamayinca ciglik cigliga bagiriyo vuruyo.istedigi bi seyi verirsen yada yaparsan opucukler yolluyo.. bunlarin hepsinde abisinin cok buyuk rolu var abisini taklit ediyo ve surekli gozlem halinde..mesela askim.uzaktanm opucuk gonderme,tirmanma,konusma hepsini ondan goruyor...sizinkiler nasil hep birlikte paylasalimki birbirimize yardimci olsun..yapabilecegimiz deneyebilecegimiz yollar uretelim beyin gelisimi icin..
uzun oldu ama benide boyle geveze olarak kabul edin artik
çağan nasıl olsun hayatım ben ateşini düşürüyorum bi süre sonra tekrar çıkıyo inş çıkmaz bidaha düşürdüm uyuyo şimdi ama birazdan uyanır..meralcim geçmişi okuyamadığım için dogum günün oldugunu görmedim dogum günün kutlu olsun canım oğlunla,eşinle nicem mutlu yıllara olsun...mutluluklar hiç peşinizi bırakmasınn...
kizlar sizin bebeislerde surekli hareket halindemi?? oyuncaklarla aralari nasil? dikkat durumu ne alemde
konusma,algilama soyleneni yapma hafiza durumlari nasil??
efe cok hareketli hic yerinde durmuyor ve oyuncaklara ilgisi hic yok cok cabuk sIkILiyo oyuncaklardan
dun mircan kendi oyuncagini efeye vermemek icin dolabina sakladi efede kendi bilgisayarini aldi benim carsaflari koydugum dolaba sakladi kapisinida kapatti :))...al,bu ,aboww,mama,nerdee.ceeee bubbuonn(biberon),ve bugunde agimmmm(askim) demeye basladi ve tabiki vazgecilmez kelimemiz baba ayy biktim bu kelimedensarki soyluyor bigi bigi bigiii vee nananananananan molodili hemde..soyleneni yapiyor ama iki dk sonra gene soyle tinlamiyo bile..bide tabiri kaba olacak ama cok yalaka her yemekten sonra muhakkak opucuk veriyo sanki tesekkur ediyomus gibi...sinirli ve azimli bi seyi yapana kadar ugrasiyo yapamayinca ciglik cigliga bagiriyo vuruyo.istedigi bi seyi verirsen yada yaparsan opucukler yolluyo.. bunlarin hepsinde abisinin cok buyuk rolu var abisini taklit ediyo ve surekli gozlem halinde..mesela askim.uzaktanm opucuk gonderme,tirmanma,konusma hepsini ondan goruyor...sizinkiler nasil hep birlikte paylasalimki birbirimize yardimci olsun..yapabilecegimiz deneyebilecegimiz yollar uretelim beyin gelisimi icin..
uzun oldu ama benide boyle geveze olarak kabul edin artik
düzenli adet oluyodum canım ama 2 3 aydır çozutmuştu aşağı yukarı gebelikten önce 1 sene hayıt tohumu çyı içtim ondan beridir adet siklusum 29 gün sende dene derim herkes memnun kalıoaa ne biçim insan be bunlar bakalım değerin normalmi onun için kan testi yaptırılır herhalde neyse canm takma sen hamilesin nasıl olsa değerin çok yüksek gerçekten ikiz olmasın kız bu baya yüksek geldi bana yada sen düzenli adet oluyormuydun ben hayatta hapsız adet göremem bi ilaç falan içiomusun ben duphaston içiodum
bu gun ne hikmetse benimde icimden boyle gecti valla azimdan aldin bircanay bide bakiyosun ikiz oluyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?