2009 Kasm Anneleri

derya'cım,geçmiş olsun tatlım.tam iyileşmeden tekrarlıyor enjeksiyon demekkı,bu kadr uzun surmemesi lazım sankı.hangi hastaneye goturuyorsun bilmiyorum ama ünıversite hastanelerinde daha kapsamlı inceliyorlar,her turlu tahlılı yapıyorlar...

sevgili ve cok kiymetli kasim anneleri nasilsiniz bizim bir arkadas vardi mahalleden nartan da 5 ay buyuk oglu var onlar gelmisti oturmaya oynadilar sayilir cocuk surekli gelip nartan in kafasina dokunmak istiyor cici yapiyor ama nartan da kafasina dokunulmasindan hic hazetmiyor alissa bari iyi huylu bir cocuk arkadas iste sosyallesmesi de lazim

kizlar ya daha bir yardimci yok ortada bulamadim gece nartan hic uyumadi altini acarken kacip saklaniyor ayaklari ciplak yerlere betona basiyor o yuzden oldugunu sandigim burun tikanikligi vardi butun gece uyumadi yanima aldim yanimda da yatmayacak illa kucagimda yatacakmis koca karinli annesi nasil yapacaksa bu isi hiccc dusunmeden...

sebmen ohhhh baya kacmissin canim iyi gelmistir birde bidiklara birseyler almak ta cok zevkli cocuk bilg nasil canim? aldigin icin seni rahat biraktilar mi ? abisinin bilg sarkmasi haricinde

mevzey cim hem soktasin hem boyle kazma dr ayy sinir oldum ya idrar da bakmissin o dr u niye ilgilendiriyor ki bir kan testi yazacak gidip yaptiracaksin ona noluyor ki ultrasona da bakmamis keseye bakmasi gerekmez mi erken diye mi bakmadi ? onu da anlamadim hem sana daha da testler yazmasi gerekiyor idrar testi de sen bosver bozma moralini bu dr larin bazilari gercekten gicik oluyor

derya hala tam atlatamadi cagan neden acaba sen de bence bildircin yumurtasini deneyerek allerji oluyor mu diye bakarak bir de kefir versen kefirix ler var bagisiklik sistemini guclendiriyormus bitkisel seyler denesen ilaclarla olmuyor iste canim ya

sağol zeynepcim gidicem pazartesi bakalım ne olacak sanada geçmiş olsun canım

derya hala tam atlatamadi cagan neden acaba sen de bence bildircin yumurtasini deneyerek allerji oluyor mu diye bakarak bir de kefir versen kefirix ler var bagisiklik sistemini guclendiriyormus bitkisel seyler denesen ilaclarla olmuyor iste canim ya

off nurancım çıldırcam niye ateşleniyo diye düşmüyo işte yine çıkmış ateşi çok huzursuz annemlerde yok evde bugün tek basıma yetişemiyorum gecede uyumadık dua edin kızlar ne olur ya

aferim mircana yarasın yediği yumurtalar:55efe için erken olabilir şebnemcim,.geçen ay iki gun üst üste yumurta vermiştim mert'te yuzunde kırmızı kırmızı kabarcıklr çıktı.iyi gozlemlemek lazım.

kizlar lahana aldim da nartan icin ne sekilde pisireeyim babamiz pek sarma sevmedigi icin yapmayi bilmem zaten nartan da yemez sarma seklinde akil lutfen cok yararliymis

canım gıcık değil öküz oluyor çok afedersin ama gerçek bu tepemize çıkarmışız sanki babasının hayrına çalışıo niye geldin gibi bişiler dedi zaten sinirden tam hatırlamıyorum neyse allah bir daha ona muhtaç etmesin sağlık ocağı çok ters bir yerde sıkışırsam ona giderim yarın yalovaya gidicez hem kızım hemde benim için zaten gelde diyarbakırı arama bir sürü alternatif vardı özel hastanesi çok iidi doğuya yatırım çok burada bir özel hastane yok teee merkezde var

hay allah sansa bak dag tas ozel hastane yaparlar senin orada yokmus ne yazik ki neyse yarin gidin de hayirlisiyla baktirin canim

meral ohhh caylar demlenmis ohhh afiyet olsun

kizlar lahana aldim da nartan icin ne sekilde pisireeyim babamiz pek sarma sevmedigi icin yapmayi bilmem zaten nartan da yemez sarma seklinde akil lutfen cok yararliymis

kelemmi canım aldığın beyaz lahana kapuska yap kıymalı soğnlı şöyle bol acılı ama nartanınkine katmazsın küçük küçük doğrayıp başkada bişi bilmiom ha birde kavurabilirsin haşlayıp gene kıyma eşliğinde

ala ala,kan testı daha garanti değil mi?yaptırcan tabi,tersinden kalkmış herhal o dr,gıcık şey

her halukarda blendirdan gecirecegim tabi ki ne pisirirsem kapuska kulaga hic hos gelmiyor ki pek sevmezmisim demek ki ama mecbur yemeliyim yemeliyiz

kizlarrr lahana corba tarifine baktim diyet corbasiymis 5 kilo verdiriyormus abowwwww oglum kilo verirse istemem yawww vermesin cocugum

çay demlemedim,sallama yapıverdim:)
diğer sebze çorbalarını yaptığın gibi kıymalı falan yapabilirsin.bak şimdi sana bir tarif uydurayım.
ceviz buyukluğunde kıymayı haşla.sonra içine küçuk patates,küçük doğranmış bir avuç kadr lahanayı.kuçuk sağanı,bir yemek kaşığı kadr bulguru ekle,pişir.pişincede uzerine zeytın yağ ekleyebilirsin.afiyet olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…