günaydın güzel kasım anneleri ve tatlı bebişleri nasılsınız benim yine öoralim bozuldu çağan gece ateşlendi yine39.3 e çıktı ateşi düşürdük uyudu sabah yine ateşlendi 38.6 şimdi düştü biraz uyuyo çıldırcam ya doktora götürüyorum bişey demiyolar ateş düşürücü veriyolar ve enfeksiyona bağlıyolar antibiyotik verip gönderiyolar niye iyice arastırmıyolar anlamıyorum
kizlarrrr Keyifli ocuklar guzel cocuk sarkilari var ben dinlettim animasyonlu cizgi filmlerde varmis onu izlemiuyor simdilik
geçmiş olsun canım ya başka bir yere gitde iice bir araştırsınlar niye böyle oluyor bu çocuk???? bende gidicem benimkide nerde üşüttü bilmiom babayı hiç uyutmadı balgam öksürük ağladı durdu bişayde yemio yarın hem benim hem onun için gideriz
derya hala tam atlatamadi cagan neden acaba sen de bence bildircin yumurtasini deneyerek allerji oluyor mu diye bakarak bir de kefir versen kefirix ler var bagisiklik sistemini guclendiriyormus bitkisel seyler denesen ilaclarla olmuyor iste canim ya
ahhh nuran ahhh seni cok iyi8 anliyorum cnm allah yardimcin olsun bende her iki hamileligimide tek basima gecirdim sonra hem hamile hemde mircan gene tektim o yuzden seni en iyi anliyan benim yasiyan bilirmis derlerya oyle gercekten..valla ben hic is yapmazdim desem yeridir bi kendime bi mircana yetebiliyodum sadece iside anca kendimi iyi hissedersem yapardim is..sende oyle yap kimseye kendini ispatlamak zorunda degilsin kendi keyfine bak sagliginiz herseyden onemli...
meralcigim o senin guzelligin cnm guzel bakiyorsun guzel goruyorsunbenim buyuk bir bucuk yasindan sonra yemege basladi cok sukur bi sey olmadi..efeye yeni basladim simdilik bir gun arayla veriyorum alerjik bi durum olmazsa hergun sut bal ve cig yumurta kuru seklinde verecegim... ben de iciyorum cok sevmiyorum ama dogalliktan yana oldugum icin burnumu tikiya tikiya iciyorum
benimkiler biraz cilizlar ama masaallahlari var ilac doktor pek gormedik sukurler olsun...
merallll deryaaaa kuzularrr neredesiniz kendim yazip kendim okuyorum sekerlerrrr:76:
merallll deryaaaa kuzularrr neredesiniz kendim yazip kendim okuyorum sekerlerrrr:76:
mevzey cim hem soktasin hem boyle kazma dr ayy sinir oldum ya idrar da bakmissin o dr u niye ilgilendiriyor ki bir kan testi yazacak gidip yaptiracaksin ona noluyor ki ultrasona da bakmamis keseye bakmasi gerekmez mi erken diye mi bakmadi ? onu da anlamadimhem sana daha da testler yazmasi gerekiyor idrar testi de sen bosver bozma moralini bu dr larin bazilari gercekten gicik oluyor
canım gıcık değil öküz oluyor çok afedersin ama gerçek bu tepemize çıkarmışız sanki babasının hayrına çalışıo niye geldin gibi bişiler dedi zaten sinirden tam hatırlamıyorum neyse allah bir daha ona muhtaç etmesin sağlık ocağı çok ters bir yerde sıkışırsam ona giderim yarın yalovaya gidicez hem kızım hemde benim için zaten gelde diyarbakırı arama bir sürü alternatif vardı özel hastanesi çok iidi doğuya yatırım çok burada bir özel hastane yok teee merkezde var
kizlar lahana aldim da nartan icin ne sekilde pisireeyim babamiz pek sarma sevmedigi icin yapmayi bilmem zaten nartan da yemez sarma seklinde akil lutfen cok yararliymis
canım gıcık değil öküz oluyor çok afedersin ama gerçek bu tepemize çıkarmışız sanki babasının hayrına çalışıo niye geldin gibi bişiler dedi zaten sinirden tam hatırlamıyorum neyse allah bir daha ona muhtaç etmesin sağlık ocağı çok ters bir yerde sıkışırsam ona giderim yarın yalovaya gidicez hem kızım hemde benim için zaten gelde diyarbakırı arama bir sürü alternatif vardı özel hastanesi çok iidi doğuya yatırım çok burada bir özel hastane yok teee merkezde var
kelemmi canım aldığın beyaz lahana kapuska yap kıymalı soğnlı şöyle bol acılı ama nartanınkine katmazsın küçük küçük doğrayıp başkada bişi bilmiom ha birde kavurabilirsin haşlayıp gene kıyma eşliğinde
kizlar lahana aldim da nartan icin ne sekilde pisireeyim babamiz pek sarma sevmedigi icin yapmayi bilmem zaten nartan da yemez sarma seklinde akil lutfen cok yararliymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?