2009 Kasm Anneleri

ben burdan gonderiyim anam bi yanar doner meyve tabagi,iki kadehte en guzelinden sampanya guzellesirsiniz esinle guzel yas 33...dogum gunu kutlamayali cok seneler oldu ama hediyem hic eksik olmaz...

maasallah suphanallah gelisimi cok guzel gidiyo..valla dedigin gibi bunlarin hic enerjisi eskilmiyo seninki yemek yerken oturuyo.benimkinin yuruyen mama sandalyesi var ona biniyo direksiyon onda her istedigi yere giderek yemegini yiyo :))) cok guzel bi mama sandalyesi iki ayakli iki kollu
bizde tv hic kapanmaz sabah kalkkar kalkmaz mircan acar televizyonu cizgifilm seyreder mircan acmasa esim acar tvyi bu konuda cildiriyorum hatta kavga ediyoruz esimle ama yok iste gene ayni bende cocuklari uzaklastiriyorum salondan ama bi sure sonra onlarda durmuyo bi odada bizde boyle kovalamaca oynuyoruz iste ..cok guzel bilgiler yazmissin tesekkurler ..

yok canimmmm ne geregi var dr goturmeye su anda cok normal bu dususler,carpmalar tam olarak iki yasina kadar boyle olur sonra duzelir hemen paniklemeyin oyle..benimkide cok dusuyor hele abisiyle yarisiyolar o gidene kadar abisi geri donuyo carpisiyolar ve efe yere yapisiyo,yada kosarken duvarain kosesine carpiyo dengeyi tam sagliyamiyo ama duzelicek ins..

mevzey canım bende içiorum hayıt otunu aldım aktardan kaynatıpiçiorum daha ocağın 13 ünde başladım ama bazaen unutuyoorum içmediğim oluyo ama genelde içiorum yani bakalım işe yarıcakmı sen çayınımı kullanmıştın

bir otcugil olarak merakimi cezbetti ne ise yariyor bu hayit otu?

selam guzel bayanlar ayy dunden beri giremedim nete kaydettigim diziler vardi onlari seyrettim hafiza dolmustu....

sebnemcigim gel canim ben sana kapuska yapmaz miyim askolsun??? hemen hemen nartancigimda anlattigin gibi bugun dili daha da cozuldu anne baba bir de ne dersek guzel guzel tekrar etmeye basladi iki gun once anne anne anne diye kac kez soyledi bilmiyorum cok hostu ben dr u normal diyorsa pek endiselenmiyorum ve her bebegin gelisimi farkli olur diye dusunuyorum

meralcigim nasil kacirdim dgununmus yeni yasin kutlu ve mutlu olsun canim oglusunuzla hep birlikte sade guzel bir dgunu olmus oglusunla sevdimmm pasta da kalp seklinde o da hosmus canimcim

canimcim bu internet cok yavas mi yoksa cevaplar gitmiyor mu??? uykum da geldi iyi geceler opuyorum... ayyy bugun muhabbetime de doyum olmuyor cok banal gordum kendimi

günaydın kknın güzel kasım anneleri uyanamadınız harhalde....biz gece uyuduk uyandık sersem gibiyim ya bide ev işleri yoruldum vallaha kendime mola verdim dinleniyorum ama bir sürü iş var yapılması gereken offf ya....sizler nasıl yapıyosunuz kızlar işlerinizi?

bir otcugil olarak merakimi cezbetti ne ise yariyor bu hayit otu?

adet düzenleyici bayanlar için çok faydalı özellikle hayat tohumuda deniliyor adetim düzene girdi ağrım falan kesildi kistimi eritti hormonda düzenlio daha ne olsn hatırlamadığım çok şey var faydası olarak nete bir bak istersen

canım ben faydasını gördüm inş. sende görürsün sabah akşam içtim unutmadan bıkmadan faydasını görünce 1 sene kullandım tohum şeklinde alıp demledim canım 1 tatlı kaşığına 1 bardak suya koyup..bir arkadaşımada tavsiye ettim aktarda karışık çayını yapmışlar o değil benimki sade tohumu

günaydın kızlar.. tatil geldi diye sevinmişken bizzim kız perşembedn beri hast 3 gecedir babası özellikle uyumuyoruz beni azad ediyor eşim durumumdan dolayı ama kendisi mahvoldu öksürük tıkanıklık uyuyamıyor süreekli ağlıyor dün doktora gittik antibiyotik verdi ciğer filmi çekildi birde balgam sökücü ama içirmek ne mümkün tükürüyor bizde bağırdık durduk hastanede bir şirinlilkler sormayın herkesne tatlı çok uslu galiba dedi akşam düşüp dudağını patlattı kan oldu üstübaşı göstermiyoda neresine ne olduğunu ödümüz patladı bin kere kafayı bir yerlere vurdu nazarlandı galiba gücü yok diye galiba patalak düşüp duruyor kendini tutamıyor yemekte hakgetire iice sinirleirmizi laçka etti 2 kişi bir çocukla uğraşamıyoruz bide memeye düştü emerken ısırmazmı oyun zannediyor zaten çok acıyolar uçları özellikle yeni emzirmeye başlamış gibiyim yani dua ediyoruzki 2.si bu kadar zorlamsın yoksa tımarhaneye gidicez allahım ne olur azcık uslansız bu kız bakıyom milletinkine hasta çocuk uslu uslu oturuyor mecali yok bizimki ordan oraya koşturuyor abilerini sataşıyor çekiştiriyor miniklere bakmıo çok büyük ya bu arada kilosuda 8500gr.30 gr vermiş gören ne zayıf dedi bizmi çok abartıyoz yoksa gerçekten herkesinki bölemi bilemedim ..Nurancım sana soracaktım nartanı memeden ne zman kestin ben nasıl kesicem hiç fikrim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…