2009 Kasm Anneleri

himmm ne guzel allah bagislasin kizini ne stresli gunler yasamissindir kim bilir o tup bebek yaptirdiginda 10 gunluk bekleme suresi olurdu ve o 10 gun hic gecmezdi bir de negatif sonucu alinca offf yikikirdi insan tam 4 kez yikilmistim hayata kusmustum sukur rabbime nur topu gibi bebeklerimiz var hatta benim ikinci bile geliyor allahima sukur isteyen herkese de nasip etsin kimseyi cocuksuzlukla sinamasin yarabbim hep dua ederim ne de olsa ceken bilirmis

canim o kekei ben ortasi delik kek kalibinda yaptim gayette oldu ama pekmezden dolayi biraz islakimsi kek oluyor endiselenmeyin tadi guzel oluyorrrr

canim kisa zamanda az az yemesi daha iyi diye dusunuyorum varsin az yesin ama yine de sen bilirsin canim 3 saat ara iyi bence ben 3 yada 3.5 saat arayla yediriyorum tabi uyku falan gibi bir manimiz yoksa

slm kızlar konuya ben de dahiş olayımm hemen bende 3 saat arayla yediriyoırum zaten acıktığını belli ediyo bide sabah erken uyandığımız için aksamda erken yatıyo ama yatarken süt içiriyorum daha tok tutuyo benimde içim rahat ediyo açmı tokmu diye düşünmüyorum

selam ccanim sutu sade mi veriyorsun bir de hangi sutten veriyorsun??

evet canım sade veriyorum danone veriyorum canım baska süt içmiyo bebek sütlerinden içmedi sen süt veriyomusun?

ben hala hipp devam sutu veriyorum ama sut tok tutar mi acaba? bilmiyorum nartan kac gundur 7 de uyaniyor karni cok ac oluyor ekmek istiyor oyle kuru kuru yemek istiyor bilemedim muhallebi de yemiyor zaten 7.30- 8 de yemek yiyor 8.30 da da sut icip uyuyor

Son düzenleme:
begonvil canım hemde ne stresli günlerdi anlatamam allahıma çok şükür kızımı yolladı ama ben tüp bebek değil aşılama oldum...3saat ara i o zaman çocuk bugün akşamüstü kurabiye süt yedi akşam yemeğini yerken kustu eşimde 3saatte 1mamamı verilir diye kızdeı da ondan endişe ettim...kek içinde saol canım denicem hemen

ama ben aralarda hic atistirmalik vermiyorum atistirmalik vereceksem ara ogun oluyor yoksa asil ogununu yemez diye dusunuyorum

:)nuran'cım ruyalarda buluşuyoruz demek,hatırlarsan yazbende sizlerle yatıp,şizlerle kalkıyorum hep aklımdasınız,gun içinde bir işimi yaparken falan sizleri,bebişleri duşunuyorum ne yapıyorlar nasıllar diye

nuran bugun keki deneyeceğim mert uyuyunca

kızlar benimki öğünleri az yemesine rağmen 4 saat olmadan asla bişey yemiyo bazen 5 saat dün mesela dışarıdaydık evde kahvaltı etmişti hazırladığımın yarısını yedi saat 10 gibi çıktık 5-6 tane çubuk kraker yedi arabada saat 2 de çorbasdını içirdim yine yarısıni yedi ,saat 6 gibi zorladım meyvesinin yarısını ve yarım büyümiks binbnir oyunla yedirdik saat 8 gibi arabada gelirken uyudu 9 gibi biberondan muhallebi yaptım sulu içirdim 150 cc içti uyku arasında gecede 300 cc kadwr süt içti pınrın sütünü veriyorum ben şimdi kızlar bana acayip az geliyor bu yedikleri ama yemiyor daha fazlasını ya normalmi sizce

valla ben baba begenirmi babanin sevdigi seyleri yapmak faslini geceli cok oldu.simdi varsa yoksa cocuklarin saglikli beslenmesi onlarin sevecegi seyler hazirlamak faslindayim...bildircina basamissin saglik sihhat olsun ins mertede sanada..ben sut,bal,yumurta olarak geceleri veriyorum efeye bi gece arayla mircana hergun iciriyorum..mircan daha onceden cok icmisti boyle alerjisi yok cok sukur..efeyi deneme asamasindayiz onada alerji yapmassa her gece icirecegim ..sende dene bakalim ins.nisey olmazda hergun verirsin ama simdilik bi gun arayla ver bir iki hafta boyle gitsin sonra bakarsin artik duruma gore..burada ev sahibim ve yandaki binanin sahipleri turk..turklerde cok ama benim kafa dengime henuz rastlamadim o yuzden gorduklerimle merabadan oteye gitmiyorum,istesemde gidemiyorum...ahhh ahhh turkiyede ne komsularim vardi kahvaltida birinde oglen birinde cay kahve birinde birbirimize gider gelirdik...hem yanliz hemde hamile oldugum icin aksam yemegim bile eve gelirdi tepsiyle..ben oyle candan samimi dostluklari severim burda hic yok..vallahi inan sizleri dusundugum kadar buradan kimseyi dusunmuyorum tanimasamda gormesemde samimiyetiniz dostlugunuzu hissediyorum..ins realde'de tanisiriz..esime cok guvenirim gozum arkada kalmaz gerektiginde ben evdeyken bile o ilgilenir ben yatar dinlenirim...o olmasa ne burasi cekilir nede cocuklara bakmak bu kadar kolay olurdu benim icin..iki cocukla disari cikmak zor olsada ben en kolaya indirmeye calisiyorum..oglen yemek faslimiz bitince,cikiyorum...mircan arabada kestiriyo birazcik ona yetiyo (evde olunca normal uykusu 1 2 saat) efeninde baston arabasi var onda uyuyo yani oglen uykusuna denk getiriyorum boylece fazla cetrefilli olmuyo uyuduklari icin :))..mircanin bebek tasmasi var onu elime doluyorum efeyi sure sure geziyoruz..alisveriste ise biri alisveris arabanin oturaginda biride icinde idare ediyoruz..daha onceden ikiz arabasi kullandim ama mircan yurumeyi seviyor,yurumek istiyor o zaman araba tek efeye kaliyo diye gereksiz diye kanadali komsuma sattim.
ama sen ikiz arabasi kullanirsan iyi olur cunku nartan daha kucuk benim sansim mircan buyuktu..sen zorlanirsin ayri arabada..iki kisi disari cikarsan o baska...hic biseyin zorlugu yok kolay gozle bakarsan, o yuzden hic telaslanma her sey cok kolay olacak de ben bunuda basarabilirim de kimse tutamaz seni :))))
TURKIYE'YI COK OZLEDIM COKKKKK....bi telefonla hadi hazirlan geliyorum seni almaya dedigim ve kapida coluk cocuk hazir buldugum ablami,ablamda soyle boyle sunu yapti diye dedikodusunu yaptigimiz abimi,eminonu'nde balik ekmek yemeyi,taksimde gezmeyi,sahil havasinda cay icmeyi,dostlarimla sohbeti,kahkaha atip eylenmeyi, denizi,dunyanin hic bir yerinde bulunmayan lezzetti yemeklerimizi,simit,cay,peynir yemegi, sularini siplata siplata yaninda peynirle karpus yemegi,offf yaaaa topyekun herseyi cok ozledim:84::84::84:

allah yuzunden kahkahayi eksik etmesin meralcigimincir bitti aliyim yalnizida denicem eminim oylede guzel olur belki mircanda yer ama dedigin gibi onu kandirmak cok zor parmak boyasi yuz boyasi hepsini denedik bu kacinci boyalarimiz unuttum simdi bu son aldiklarim kirilmaz boya efenin yeme ihtimalide yok rahatlikla bos birakabiliyorum cunku oda boyamak istiyor yani cizgi iste..tukenmez kalem gibi dusun disi oyle yukardan ceviriyosun uc cikiyor guzel bisey yani varsa ordada tavsiye ederim...bizde efeyi mircanin odasina transfer ediyoruz bu yakinlarda..yatak bakiyoruz artik zamani geldi benim gece emzirme olayimda yok o yuzden rahatim bi tek 4te sut servisimiz var..
bende cok seyrederdim sunger bob'u,simdi ise mutfaktaki sungerle idare ediyorum mircanim dogdu iki yasina kadar ona dogru durust ne oda ne dolap hic bisey alamadim..ha kanadaya gittik ha gitcez diye iki sene oylece gecti hep icimde uhteydi oglusuma guzel bir oda yapmak biraz gec olduysada yaptik allahin izniyle cok sukur...bu arada mircanin odasini cok seviyorum cocuklarimla cocuklugumu yasiyorum orda

bana gore cok normal geldi yemesi..az yiyor gorunsede ona yetiyor demekki..saglikli mi siz ona bakin...gece sutunu kacta veriyosunuz ?

slm kızlar nasılsınız?ben çok yorgunum dün tüm gün dip köşe temizlik yaptım perdeleri fila yıkadım cam sildim toz al yemek yap derken hıncım çıkmış sağolsun çağanda sabah 6 da kalkıyo bu aralar basım çok ağrıyo ya sizler neler yapıyosunuz?

kizlarrr nartan a yemek yedirip geliyorum birkac kisi var biliyorum buradaaa

butun kizlar toplandik toplandikkkk toplandikkkkkkk,sorduk neden yiprandik yiprandikkk...tirinim tirinimmm kizlarrr gecenin degilde sabahin besi oldu burda ben hala ayaktayim gunduz uyudum gecede tabi boyle buralardayim..ama uyku soldan soldan gelmeye basladi

slm deryacigim bayram degil seyran degil ne temizligi bu kis gunu hasta olacaksin ayol yorma kendini bu kadar...hihh evi temizlicem diye hincin cikmis deydimi bari basini agritmaya...birak daginik kalsin senin canindan kiymetlimi caganla ilgilen ona bak napcan temizligi yahuu

oleyyy herkes burdaymış:

şebnem uyku bastırmasın az daha sabret
derya ev mis gibi olmuş ama kendin haşat olmuşsun tatlım o kadr yormasaydın kendini baharda yapardın.her dakka yağmur yağıyor camlarla ne diye uğraşıyorsun.ben artık bıraktım o işleri

nartan acaba hangi karmasik seyi yiyorrrrr :97: deryanin basi ne zaman gececek:18:sebnem bugunu nasil atlatacak uykusuz uykusuz acaba meral etamin mi oruyor kaynanasimi geldi sekercik tatilde nereye gitti ne zaman donucek....cevap verin yaaaa:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…