selam kızlar nasılsın begonvil canım tarifin için teşekkürler kek kalıbında olmazmı illa borcam mı gerekio...ay kızlar ben 2yıl önce bugün aşılama olmuştum e kızıımaaaa kavuştum allahıma çok şükürrrr
ya kızlar siz bebişlere kaç saat arayla neer yediriosunuz ben 3ssat arayla veriyorum azmı zor yiyo çünkü...sabah bulamaç kahvaltı öğlen çorba ikindi meyve akşam yine yemek yada çorba gecede muhallebi veriom sabah 10.30 öğlen 1.30 ikindi 4.30 akşam 7.30 gecede 11 e doğru yiyo sizce bi öğünü çıkarsan hangisini vermesem çok gelio sanırım çocuğa sabahta uyuyo uyandırmıyom bende erken kalksak 4saatte 1 yer ama kıyamıom
slm kızlar konuya ben de dahiş olayımm hemen bende 3 saat arayla yediriyoırum zaten acıktığını belli ediyo bide sabah erken uyandığımız için aksamda erken yatıyo ama yatarken süt içiriyorum daha tok tutuyo benimde içim rahat ediyo açmı tokmu diye düşünmüyorum
selam ccanim sutu sade mi veriyorsun bir de hangi sutten veriyorsun??
evet canım sade veriyorum danone veriyorum canım baska süt içmiyo bebek sütlerinden içmedi sen süt veriyomusun?
begonvil canım hemde ne stresli günlerdi anlatamam allahıma çok şükür kızımı yolladı ama ben tüp bebek değil aşılama oldum...3saat ara i o zaman çocuk bugün akşamüstü kurabiye süt yedi akşam yemeğini yerken kustu eşimde 3saatte 1mamamı verilir diye kızdeı da ondan endişe ettim...kek içinde saol canım denicem hemen
meralcigim merhaba ruyamda seni ve mert i gordum ama net nasildi hatirlamiyorum canim belki daha sonra hatirlarsam yazarim ama senin kucaginda mert vardi onu net hatirliyorum......
canim yardimci kiz yatili kaliyor az derece de turkce biliyor zaten bazi kelimeler kirgizca da ayniymis anliyor bir de cabuk ogreniyor merakli biraz.... temizalik yapti dun evi supurup sildi yoz aldi basinda durdum guzel yapiyor eli yakisiyor bugun banyolari ovdu eli yakisiyor gordugum kadariyle gece kalmali istemiyordum ama malum bebek dogacak koca yok aksamlari annem de surekli kalamaz evine gider arada kalir nartan aglasa yeni bebek aglasa ikisine birden nasil bakacagim o yuzden yatili oldu boyel oldu
evet deryacigim nedir bu kadar ates dis mi acaba desek bir gun olur iki gun olur hastaliktan desek o kadar ilaca ragmen hala ates var bakilsin bence de isallah bir sey cikmaz yavrucuga kiyamam ya
ayyy sebnemcimmm alemsin valla ama bak efe beyler begenmis kucukler ya daha ne olsa hupletiyorlar bazen ben de gecen evde baska corba yok balik ta var un tarhanasi corbasina( baya eks)i balik karistirdim severek yedi babasi ihhhhh bu ne boyle yenir mi dedi ama oglum iyi kii babasi gibi dusunmuyordu
demek oyuncak bilgisayar verip yirtamayacagiz yine bizim bilgisayarlara sarkacaklar bidiklarrrr hic bosuna almayalimbugun ilk defa kahvaltida bildircin yumurtasi verdim ben de yedim alerji gibi birsey olmadi henuz olmzsa hergun versem mi sen hergun veriyor musun???
himmmm kirgiz yemekleri guzel oluyor demek bizim yemekleri hic bilmiyor sadece bana yardim ediyor ama nartan in herseyine kosturuyor hic kucagima aldirtmiyor zaten alamam artik sancilarim var kasiklarim da ayyy hayirlisiyla vakti zamaninda gelse ohhhh diyecegim
sebnem orada arkadasin var mi gorustugun yada ailece gorustugunuz?? esin de sagolsun guzel ilgileniyor ki gozun arkada kalmadan gidebiliyorsun yemekti uykuydu hallediyor benimki de oyle ama bulabilirsem beyefendiyicanim mircan ve efeyi alip ikisiyle disari cikabiliyor musun? efe dogdugunda ikiz araba mi kullandin mircan da kucuk ne de olsa yorulur araba ister uyku vakti olur nasil hallettin? ben napsam acaba iki araba lazim daha bana nartan 16 aylik olacak ikiz araba mi alsam yoksa napsam bilmiyorum dusun dusun dusunemiyorum....
gule gule sekercik iyi tatiller size......biz hicbir yere gidemiyoruz simdilik.....
ay ayyyy ulkesini ozlermis sebnemcigim kiyamam :85: ben sanaaaaa
allah yuzunden kahkahayi eksik etmesin meralcigim::::::))ay hala guluyorum,allahta seni guldursun.incir oturmamı yalnız bırakmadın demek.puhaha ha...efeyı kaldırabilirsin ama mircanı aslabırde yanlız oturtup dene incirleri oyle de beğenir efe kuzusu..
bende mert'e hem kuru hem pastel boyalar aldım.biraz karaladıktan sonra boyaların tadına baktı.bende daha ileri tarihe erteledim oğlumun içindeki sanatçıyı çıkarmasını:)mircanın tam yaşı parmak boyaları var onlardanda al oğluşuna annesi
halıda direksiyonun olmasıda guzelmiş.ben daha almadım netten alışveriş yapmıyorum,daha doğrusu eşimin hoşuna gitmiyor oyle.bendemağazaları gezip alacağim.daha odayı ayırmadım,biraz daha zamanı var.baharda ayırayım diyorum o zamana kadr alırım.yalnız mircanın odasındakı perdelerede bayıldım.ay ben çok seviyorum sünger bob'u hala izlerim
kızlar benimki öğünleri az yemesine rağmen 4 saat olmadan asla bişey yemiyo bazen 5 saat dün mesela dışarıdaydık evde kahvaltı etmişti hazırladığımın yarısını yedi saat 10 gibi çıktık 5-6 tane çubuk kraker yedi arabada saat 2 de çorbasdını içirdim yine yarısıni yedi ,saat 6 gibi zorladım meyvesinin yarısını ve yarım büyümiks binbnir oyunla yedirdik saat 8 gibi arabada gelirken uyudu 9 gibi biberondan muhallebi yaptım sulu içirdim 150 cc içti uyku arasında gecede 300 cc kadwr süt içti pınrın sütünü veriyorum ben şimdi kızlar bana acayip az geliyor bu yedikleri ama yemiyor daha fazlasını ya normalmi sizce
kizlarrr nartan a yemek yedirip geliyorum birkac kisi var biliyorum buradaaa
slm kızlar nasılsınız?ben çok yorgunum dün tüm gün dip köşe temizlik yaptım perdeleri fila yıkadım cam sildim toz al yemek yap derken hıncım çıkmış sağolsun çağanda sabah 6 da kalkıyo bu aralar basım çok ağrıyo ya sizler neler yapıyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?