2009 Kasm Anneleri

ayyy ne güzel sebnemcim bizdede tam tersi bütün antibiyotikler ateş düşürücler ne ararsan evimde mevcut çok hastalandığı için mecbur kullanmak zorunda kalıyorum istemiyorum ama elimde değil mecbur kalıyorum yavrumun midesinde yemekten çok ilaç vardır

kilar buradayim kacmadim valla da off durumuna dusmusum nedense sohbet almis yurumus masallah sebnem uyku yok mu sekerim???? hamarat bayanlar temizlikler etaminler ohhh phhhhh

iyiyim canim saol.oh oh maasallah nartana afiyet bal seker olsun yarasin ins..
ya buraya yukliyemiyorum resim cok denedim olmadi yaa esinin adina yada abuzittin bi isimle face gel sende ..bende mircanda park yatagi kullanmistim rahat ve guzel oluyo gerce cogunluk bi yastikta yattik mircanla ama arada bi yere yatili giderken goturuyodum o bakimdan iyi ydi

38,5 ta panik yapyosunuz çağanın ateşi 40 ı geçiyo ben ne yapayım siz söyleyin ve her hafta kesin ateşleniyo başka belirti pek olmuyo sadece yüksek ateş oluyo geçen gün 38,5 ateşi hemen duş aldırdım yavrumun gözleri kucağımda kapanıverdi kendinden geçti çok kötü oldum hemen sağlık ocağına götürdüm ama ateşi düşmemişti havale geçirebilir dedi yanıyo dedi hemen fitil koy dedi saonra düşürdüm bidahada çıkmadı o günden beri

aaaa askolsun bana yasak esime de yasak tabi ki bu facebook aldirmam ama kizkardesimin var o birgun gelirse seni eklerim ve bakarim sekerim cok merak ediyorum seni mircan i efe yi

kilar buradayim kacmadim valla da off durumuna dusmusum nedense sohbet almis yurumus masallah sebnem uyku yok mu sekerim???? hamarat bayanlar temizlikler etaminler ohhh phhhhh

uykum tam gelmistiki siz gelince yolladim geri gitti...ehh esim sabah mirin kirin edicek bilgisayarda oturdun uyumadin diye ama olsun genede deger sizlerleyim ya..cocuklarin kahvaltisini yaptiri yatarim bende onlarla oylen

aynen aynen.dun avm ye gittik kendimi çok paspal hissettım ya.merti anca hazırlıyorum.kendim bır kot bir kazar birde ceeat giyi.saçımı tarıyorum,2 bir şey suruyorum yuzume ama yuzeysel.baktımda ordaki bayanlara moda dergilerinden fırlamış gibilerdi.
kızlar birde ben kendime birsey alamıyorum yani beğenemiyorum birsey,tum kış boyunca bir kazak aldım anca. ihtiyacımda var aslında doğru duzgun birseyım kalmadı geçen sene hamilelikti,doğum kilolarıydı falanbirsey almadım.çok alışveriş yapasım var,gırıyorum mağzalara birsey beğenemeden çıkıyorum

Son düzenleme:

evet bizde hep havalardan dolayı avmlere gidiyoruz ben çok sönük kalıyorum orda gördüğüm bayanların yanında ve kendimi çok kötü hissediyorum ne yapmalıyız bu duruma?

aaaa askolsun bana yasak esime de yasak tabi ki bu facebook aldirmam ama kizkardesimin var o birgun gelirse seni eklerim ve bakarim sekerim cok merak ediyorum seni mircan i efe yi

yasaksa o ayri hayatim ben girmiyeyim araniza :))genede burdan bi kac deneme yapayim esim dediki bizim fotograf makinesinin resim kalitesi cok yuksekteymis onu indirdi bakalim oyle cekeyim resim bide oyle deneyim...ama cok merak ettiysen ayni boyleyim bu resimlerin hunilisi yokmuuuu

nick in ne canim face de nartan da tolgonay a temizlik yaptirtmiyor supurgenin pesinde beni rahat birakti en azindan ama isler kaliyor temiz oglum benim biraksak butun evi supurecek...

nuran istersen face ayarlamalar yaparsın seni kımse goremez eklediklerin dışında.aradıklarında falan gorunmezsın.sende oyle birseyler yapsan

amannn allahim bu ne guzellik sebmennn kiskandim valla

haa doğru soyluyor ben gordum şebnemi aynen oyle,hiç gorme daha iyi

şaka tabiki o da sızler gibi tam bir ahu...eli yuzu duzgun bir içim su...

derya hep yazayım diyorum unuyuyorum avatardakı sensin deme ne guzel gelin olmuşsan maşallah.saçlar da kırmızı,pek yakıışmış

Son düzenleme:
evet bizde hep havalardan dolayı avmlere gidiyoruz ben çok sönük kalıyorum orda gördüğüm bayanların yanında ve kendimi çok kötü hissediyorum ne yapmalıyız bu duruma?

kendimize guvenecegiz moralimizi hic bozmiyacagiz cocuklar bizim bakimdan simdilik cok oenmli deyip teselli edecegiz kendimizi..ama elimizden ne geliyosa onuda yapacagiz ne kadar suslenebiliyosak tabii..ben hep kendime alisverise cikiyorum ama hep efeyle mircana aliyorum

kızlar tam 3 tane ziyaretçimiz var acaba neden gelip yazmak yerine sadece okumayı tercih ediyolar anlamam

valla bende bilmiyom,bir bilsem çok seyler yapcamda.bileniniz varsa bir yazıversin...

ben kaçar mert'i uyutur.operim herkesi

sebnem bunu bende çok yapıyorum lcwkiye girdimmi çıkamıyorum kendime bakacak zaman bile kalmıyo artık eşimle lcw girmeiyorum izin vermiyo hep çağana bakıyosun ben çok bunalıyorum diyorrr

canim face yeni ciktiginda acemilik iste yapmamisiz oyle seyler arkadasklarin arkadaslari gormus teklifler falan dellendi tabi kocam zaten ozunde kiskanclik var

bir de beni dusunun koca karinla ama kocam boyle daha hos oldugumu sexi oldugumu soyluyor icimi rahatlatmak icin mi bilemem ama biraz biraz suslenmeye makyaj yapmaya kuafore gitmryr fon cektirmeye calisiyorum ama cok hamis kiyafeti aldim valla trendi seyler hos seyler iste kendimi ne kadar iyi hissetsem o kadar iyi tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…