ne yalan soyliyim ben hic ilac kullanmadim desem yeridir..bi kere mircanin kulagi iltihap kapmisti antibiyotik kullandim onun disinda ne dis icin ne ates dusurucu ne agri kesici hic bilmem..cok sukur benimkiler fazla agrili sizili degil ates oluyo ama onuda dogal hallediyorum..esim hic dayanamaz hemn alir ilac ona icirdim derim ama icirmem ates gecince dogruyu soylerim hic ilac vermedim diye.
iyiyiz canim nasil olalim nartanin alttan disleri iyice kabarmis onun huzursuzlugu mevcut herseye mizmizmizzzzz allahim sabrini da versin o kadar diyorum yani karnimdakine gelince o da kendi capinda buyuyor gidiyor iste pitir pitir oynuyor hic durmuyor desem yeridir aslinda cok hos hissetmek pitir pitir ama nartan dan bebegime sira gelmiyor kidun yapmistim karnabahar ondan yedi tabagi az bos birakmistim yemez belki diye bitince ayyyy kiyameti kopardi daha istiyorum diye biraz daha isittim yedi bidik birazdab sut icer uyur bakalimmm
sen nasilsin mircan in odasini ben de gormek isterdim cunku ben de nartan henuz oda yapmadim sadece park yatagi var garibim kardesi hgelsin beraber yapacagiz artik....
mertin on dişeriyle azıların 3'u çıktı.bende vermedim ilaç hatta azıların çıktığını farketmedim bilee kolaycacık çıkıvermişti.ama bu kopek dişi başkaymış kıvrandı resmen yavrum.5 aylıkken birde,9 aylıkken ateşlendi mert onda 38,5 geçince kullandım ateş düşürücü.dediğin gibi doğal yollarla geçirmek daha doğru aslında ama ben çok panik olmuştum ilk ateşlendiğinde havale falan geçirir diye.tecrubesizlik işte
iyiyim canim saol.oh oh maasallah nartana afiyet bal seker olsun yarasin ins..
ya buraya yukliyemiyorum resim cok denedim olmadi yaa esinin adina yada abuzittin bi isimle face gel sende ..bende mircanda park yatagi kullanmistim rahat ve guzel oluyo gerce cogunluk bi yastikta yattik mircanla ama arada bi yere yatili giderken goturuyodum o bakimdan iyi ydi
kilar buradayim kacmadim valla da off durumuna dusmusum nedense sohbet almis yurumus masallah sebnem uyku yok mu sekerim???? hamarat bayanlar temizlikler etaminler ohhh phhhhh
hem küçük çocuk sahibi olupta hemde bakımlı olan bayanlara gıpta ile bakıyorum ben yapamıyorum hem çağan çok hastalanıyo zaten o orda ateşli ağlarken kendime bakım yapmakta olmayacağına göre....çağan uyuyuncada çok yorgun oluyorum ev işleri yemek filan derken zaman olmuyo sizler yapabiliyormusunuz?
aynen aynen.dun avm ye gittik kendimi çok paspal hissettım ya.merti anca hazırlıyorum.kendim bır kot bir kazar birde ceeat giyi.saçımı tarıyorum,2 bir şey suruyorum yuzume ama yuzeysel.baktımda ordaki bayanlara moda dergilerinden fırlamış gibilerdi.
kızlar birde ben kendime birsey alamıyorum yani beğenemiyorum birsey,tum kış boyunca bir kazak aldım anca. ihtiyacımda var aslında doğru duzgun birseyım kalmadı geçen sene hamilelikti,doğum kilolarıydı falanbirsey almadım.çok alışveriş yapasım,gırıyorum mağzalara birsey beğenemeden çıkıyorum
aaaa askolsun bana yasak esime de yasak tabi ki bu facebook aldirmam ama kizkardesimin var o birgun gelirse seni eklerim ve bakarim sekerim cok merak ediyorum seni mircan i efe yi
iyiyim canim saol.oh oh maasallah nartana afiyet bal seker olsun yarasin ins..
ya buraya yukliyemiyorum resim cok denedim olmadi yaa esinin adina yada abuzittin bi isimle face gel sende ..bende mircanda park yatagi kullanmistim rahat ve guzel oluyo gerce cogunluk bi yastikta yattik mircanla ama arada bi yere yatili giderken goturuyodum o bakimdan iyi ydi
yasaksa o ayri hayatim ben girmiyeyim araniza :))genede burdan bi kac deneme yapayim esim dediki bizim fotograf makinesinin resim kalitesi cok yuksekteymis onu indirdi bakalim oyle cekeyim resim bide oyle deneyim...ama cok merak ettiysen ayni boyleyimbu resimlerin hunilisi yokmuuuu
yasaksa o ayri hayatim ben girmiyeyim araniza :))genede burdan bi kac deneme yapayim esim dediki bizim fotograf makinesinin resim kalitesi cok yuksekteymis onu indirdi bakalim oyle cekeyim resim bide oyle deneyim...ama cok merak ettiysen ayni boyleyimbu resimlerin hunilisi yokmuuuu
evet bizde hep havalardan dolayı avmlere gidiyoruz ben çok sönük kalıyorum orda gördüğüm bayanların yanında ve kendimi çok kötü hissediyorum ne yapmalıyız bu duruma?
evet bizde hep havalardan dolayı avmlere gidiyoruz ben çok sönük kalıyorum orda gördüğüm bayanların yanında ve kendimi çok kötü hissediyorum ne yapmalıyız bu duruma?
kendimize guvenecegiz moralimizi hic bozmiyacagiz cocuklar bizim bakimdan simdilik cok oenmli deyip teselli edecegiz kendimizi..ama elimizden ne geliyosa onuda yapacagiz ne kadar suslenebiliyosak tabii..ben hep kendime alisverise cikiyorum ama hep efeyle mircana aliyorum
kiskanma ayol calis seninde oluramannn allahim bu ne guzellik sebmennn kiskandim valla
haa doğru soyluyor ben gordum şebnemi aynen oyle,hiç gorme daha iyi
valla bende bilmiyom,bir bilsem çok seyler yapcamda.bileniniz varsa bir yazıversin...
ben kaçar mert'i uyutur.operim herkesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?