nartan acaba hangi karmasik seyi yiyorrrrr :97: deryanin basi ne zaman gececek:18:sebnem bugunu nasil atlatacak uykusuz uykusuzacaba meral etamin mi oruyor kaynanasimi geldi sekercik tatilde nereye gitti ne zaman donucek....cevap verin yaaaa:84:
ayyy uyumam uyumam kirk yilda yakalamisim sizi yatsam bile aklim burda kalir uyuyamamoleyyy herkes burdaymış:
şebnem uyku bastırmasın az daha sabret
derya ev mis gibi olmuş ama kendin haşat olmuşsun tatlım o kadr yormasaydın kendini baharda yapardın.her dakka yağmur yağıyor camlarla ne diye uğraşıyorsun.ben artık bıraktım o işleri
canım ya başım sizinle konusunca geçiyo
nartan acaba hangi karmasik seyi yiyorrrrr :97: deryanin basi ne zaman gececek:18:sebnem bugunu nasil atlatacak uykusuz uykusuzacaba meral etamin mi oruyor kaynanasimi geldi sekercik tatilde nereye gitti ne zaman donucek....cevap verin yaaaa:84:
dun eve geç gelince mertİn uyku duzeni alt ust oldu.akşam 11 de uyudu sabah.9.30 da kalktı.kahvaltı sarktı.oğlen uykusu sarktı.1 gibi uyutacağım.daolayısıyla oğle yemeği falanda sarkacak.arda boyle kaçamaklara goz yumak lazzım deme.en geç 8 de evde olmak zorunda olmalıymışım gibi koştura koştura dolaşmaktan bıkmıştım.
cuma ve cumartesi gecesi yarım saatte bir uyandı mert.kalksın,emzir,uyusum,yatır duzenide kalksın,emzir,uyusun yatır,ağlaya ağlaya uyansına donmuştü.sabaha kerşı devamlı salladık eşimle donuşumlu olarak.sonradan farkettim ki kpek dişi gelmiş.meğer ondanmış huzursuzluk.normaldede 4,5 kez kalkar emer hemen uyurdu.2 gun çok acısı varmış duz şurup vermeyı akıl edebildimdi rahatladı kuzu
hisstttt 07 nereye kayboldunnnn...kacmaca yokkkk gel bakimm buraya...daha halay cekecedikkk
ayyy yavrum nasil sizlamistir disi(( neyse ondanda kurtuldu yavrucak...cocugumun hastalandigina degil,huyu degistigine yanarim diyolarya gercekten oyle oluyo bi terslik oluyo butun duzen degisiyo
:))etemine başlamadım,malzeme almak lazım once,gelen gidende yok aman olmasında zira evi .ok goturuyoro boyalardan var burda,bir çocuk kanalında reklamlarda gormuştum.alayım onlardanda.
derya eşin çağanın yanında sigara içiyor mu?
hisssttt07 yı bir nick olarak algılamıştım kı,sonradan çaktım.
:))etemine başlamadım,malzeme almak lazım once,gelen gidende yok aman olmasında zira evi .ok goturuyoro boyalardan var burda,bir çocuk kanalında reklamlarda gormuştum.alayım onlardanda.
derya eşin çağanın yanında sigara içiyor mu?
evet şebnemcim ya duzen muzen kalmadı zaten,bunyemde alıştı uykusuz kalmaya.uyuyup uyanmaya falanda merti o halde gorupde birsey yapamamak delirtti beni.ilaç vermeyı pek sevmediğimden o durumdaykende aklıma gelmedi.versem o kadr acı çekmeyecektı belkı yavrum.ateşi falanyoktu ama ağrısı vardı demek. boyle durumlarda hangi ilacı vermek lazım biliyor musunuz.
anam yap yap ayni oluyo ev..bende biktim artik iki uc gunde yapiyorum gunluk temizlik gelen gidenimde yok aslina bakarsan esim durtuklemese gene yapacagim yok ya ehh lutfen yapiyorum bende
yaa hayal meyal nurani gordum sanki...evet evet gordum gordummm :))) bakti burasi kalabalik nartana yemek bahanesiyle korktu kacti o gobecikle
evet şebnemcim ya duzen muzen kalmadı zaten,bunyemde alıştı uykusuz kalmaya.uyuyup uyanmaya falanda merti o halde gorupde birsey yapamamak delirtti beni.ilaç vermeyı pek sevmediğimden o durumdaykende aklıma gelmedi.versem o kadr acı çekmeyecektı belkı yavrum.ateşi falanyoktu ama ağrısı vardı demek. boyle durumlarda hangi ilacı vermek lazım biliyor musunuz.
nurannnnnn hos geldinnnn bende tam cikiyodum seni gordum nasilsin nartan nasil karnindaki bebis nasillar acaba
canım benim bildiğim calpol var ağrı kesici olarak
cidden niye boyle oluyor;sil,süpur,tozları al ertesi gun bilemedın2 gun sonra yıne her taraf toz içinde.kapı pencerede kapalı.eşim hiç karışmaz.onun için televizyonda toz olmadımı ev temizdir
mertin on dişeriyle azıların 3'u çıktı.bende vermedim ilaç hatta azıların çıktığını farketmedim bilee kolaycacık çıkıvermişti.ama bu kopek dişi başkaymış kıvrandı resmen yavrum.5 aylıkken birde,9 aylıkken ateşlendi mert onda 38,5 geçince kullandım ateş düşürücü.dediğin gibi doğal yollarla geçirmek daha doğru aslında ama ben çok panik olmuştum ilk ateşlendiğinde havale falan geçirir diye.tecrubesizlik iştene yalan soyliyim ben hic ilac kullanmadim desem yeridir..bi kere mircanin kulagi iltihap kapmisti antibiyotik kullandim onun disinda ne dis icin ne ates dusurucu ne agri kesici hic bilmem..cok sukur benimkiler fazla agrili sizili degil ates oluyo ama onuda dogal hallediyorum..esim hic dayanamaz hemn alir ilac ona icirdim derim ama icirmem ates gecince dogruyu soylerim hic ilac vermedim diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?