2009 Kasm Anneleri

kızlar haklısınızda kocacım evde çok sigara içtiği için tüllerim simsiyahtı hemde otuduğumuz odada içiyo mecbur sağlığımız için yaptım biraz yoruldum ama herşey oğlumun sağlığı içindi sizler neler yaptınız geçmişe bakamdım tam bakacaktım çağan ağladı sonrda çamaşır serdim

nartan acaba hangi karmasik seyi yiyorrrrr :97: deryanin basi ne zaman gececek:18:sebnem bugunu nasil atlatacak uykusuz uykusuz acaba meral etamin mi oruyor kaynanasimi geldi sekercik tatilde nereye gitti ne zaman donucek....cevap verin yaaaa:84:

canım ya başım sizinle konusunca geçiyo

ayyy uyumam uyumam kirk yilda yakalamisim sizi yatsam bile aklim burda kalir uyuyamam

dun eve geç gelince mertİn uyku duzeni alt ust oldu.akşam 11 de uyudu sabah.9.30 da kalktı.kahvaltı sarktı.oğlen uykusu sarktı.1 gibi uyutacağım.daolayısıyla oğle yemeği falanda sarkacak.arda boyle kaçamaklara goz yumak lazzım deme.en geç 8 de evde olmak zorunda olmalıymışım gibi koştura koştura dolaşmaktan bıkmıştım.
cuma ve cumartesi gecesi yarım saatte bir uyandı mert.kalksın,emzir,uyusum,yatır duzenide kalksın,emzir,uyusun yatır,ağlaya ağlaya uyansına donmuştü.sabaha kerşı devamlı salladık eşimle donuşumlu olarak.sonradan farkettim ki kpek dişi gelmiş.meğer ondanmış huzursuzluk.normaldede 4,5 kez kalkar emer hemen uyurdu.2 gun çok acısı varmış duz şurup vermeyı akıl edebildimdi rahatladı kuzu

nartan acaba hangi karmasik seyi yiyorrrrr :97: deryanin basi ne zaman gececek:18:sebnem bugunu nasil atlatacak uykusuz uykusuz acaba meral etamin mi oruyor kaynanasimi geldi sekercik tatilde nereye gitti ne zaman donucek....cevap verin yaaaa:84:

:))etemine başlamadım,malzeme almak lazım once,gelen gidende yok aman olmasında zira evi .ok goturuyor o boyalardan var burda,bir çocuk kanalında reklamlarda gormuştum.alayım onlardanda.

derya eşin çağanın yanında sigara içiyor mu?

ayyy yavrum nasil sizlamistir disi (( neyse ondanda kurtuldu yavrucak...cocugumun hastalandigina degil,huyu degistigine yanarim diyolarya gercekten oyle oluyo bi terslik oluyo butun duzen degisiyo

ayyy yavrum nasil sizlamistir disi (( neyse ondanda kurtuldu yavrucak...cocugumun hastalandigina degil,huyu degistigine yanarim diyolarya gercekten oyle oluyo bi terslik oluyo butun duzen degisiyo

evet şebnemcim ya duzen muzen kalmadı zaten,bunyemde alıştı uykusuz kalmaya.uyuyup uyanmaya falanda merti o halde gorupde birsey yapamamak delirtti beni.ilaç vermeyı pek sevmediğimden o durumdaykende aklıma gelmedi.versem o kadr acı çekmeyecektı belkı yavrum.ateşi falanyoktu ama ağrısı vardı demek. boyle durumlarda hangi ilacı vermek lazım biliyor musunuz.

anam yap yap ayni oluyo ev..bende biktim artik iki uc gunde yapiyorum gunluk temizlik gelen gidenimde yok aslina bakarsan esim durtuklemese gene yapacagim yok ya ehh lutfen yapiyorum bende
hisssttt07 yı bir nick olarak algılamıştım kı,sonradan çaktım.

yaa hayal meyal nurani gordum sanki...evet evet gordum gordummm :))) bakti burasi kalabalik nartana yemek bahanesiyle korktu kacti o gobecikle

yok canım yanında içmiyo ama içtikten sonra kucağına alıp öpüyo

canım benim bildiğim calpol var ağrı kesici olarak

cidden niye boyle oluyor;sil,süpur,tozları al ertesi gun bilemedın2 gun sonra yıne her taraf toz içinde.kapı pencerede kapalı.eşim hiç karışmaz.onun için televizyonda toz olmadımı ev temizdir

ne yalan soyliyim ben hic ilac kullanmadim desem yeridir..bi kere mircanin kulagi iltihap kapmisti antibiyotik kullandim onun disinda ne dis icin ne ates dusurucu ne agri kesici hic bilmem..cok sukur benimkiler fazla agrili sizili degil ates oluyo ama onuda dogal hallediyorum..esim hic dayanamaz hemn alir ilac ona icirdim derim ama icirmem ates gecince dogruyu soylerim hic ilac vermedim diye.

nurannnnnn hos geldinnnn bende tam cikiyodum seni gordum nasilsin nartan nasil karnindaki bebis nasillar acaba

iyiyiz canim nasil olalim nartanin alttan disleri iyice kabarmis onun huzursuzlugu mevcut herseye mizmizmizzzzz allahim sabrini da versin o kadar diyorum yani karnimdakine gelince o da kendi capinda buyuyor gidiyor iste pitir pitir oynuyor hic durmuyor desem yeridir aslinda cok hos hissetmek pitir pitir ama nartan dan bebegime sira gelmiyor ki dun yapmistim karnabahar ondan yedi tabagi az bos birakmistim yemez belki diye bitince ayyyy kiyameti kopardi daha istiyorum diye biraz daha isittim yedi bidik birazdab sut icer uyur bakalimmm

sen nasilsin mircan in odasini ben de gormek isterdim cunku ben de nartan henuz oda yapmadim sadece park yatagi var garibim kardesi hgelsin beraber yapacagiz artik....

hem küçük çocuk sahibi olupta hemde bakımlı olan bayanlara gıpta ile bakıyorum ben yapamıyorum hem çağan çok hastalanıyo zaten o orda ateşli ağlarken kendime bakım yapmakta olmayacağına göre....çağan uyuyuncada çok yorgun oluyorum ev işleri yemek filan derken zaman olmuyo sizler yapabiliyormusunuz?

cidden niye boyle oluyor;sil,süpur,tozları al ertesi gun bilemedın2 gun sonra yıne her taraf toz içinde.kapı pencerede kapalı.eşim hiç karışmaz.onun için televizyonda toz olmadımı ev temizdir

ahhh bu esler yokmuuu,cesit cesit valla benimkide tam tersi hic tahammul edemez daginikliga bana der der yapmam kalkar kendi yapar bekar hayati cok yasamis elinden her is gelir maasallah senin iki gun dayaniyor kendini sansli say benim uc bilemedin dort saat hatta bazen bir bulasik yikama vakti kadar...
ahanda 07 gelmisssss

mertin on dişeriyle azıların 3'u çıktı.bende vermedim ilaç hatta azıların çıktığını farketmedim bilee kolaycacık çıkıvermişti.ama bu kopek dişi başkaymış kıvrandı resmen yavrum.5 aylıkken birde,9 aylıkken ateşlendi mert onda 38,5 geçince kullandım ateş düşürücü.dediğin gibi doğal yollarla geçirmek daha doğru aslında ama ben çok panik olmuştum ilk ateşlendiğinde havale falan geçirir diye.tecrubesizlik işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…