nurancım,evde yastık kullanmıyorum ama ilk zamandan beri doşeğinin altında yastık var yani yatağı hep 30 derece kadar eğimli.boyle yapılmalı diye okumuştum bir kaç yerde,rahatta ettik,burnu çok nadır tıkalı oldu bu sene 1 kere o sorunu yaşadık,onda da gece rahattı.annemde yastık kullanıyorum incecik bir yastık var onla yatıyor,hiç endişelenmene gerek yok rahatlıkla kullanılabilinir bence rahatca donuyorlar artık,allah korusunda nefessiz kalma gibi bir sorun yaşayacaklarını sanmıyorum.
sevindim gerçekten iyi birini bulabilmene,geç olmasıda guzel hemen yorulmaz.yavaş yavaş evin duzeninede alışır,daha da rahat edrsin.siz aranızda nasıl anlaşıyorsınuz.kız hiç mi turkçe bilmiyor.birde yatılı mı kalıyor,gelip gidiyor mu?çok meraklı gordum kendimi
deryacım araştırtmakla çok iyi yapıyorsun,hiç ihmale gelmez.geçmiş olsun kuzuya tekrardan..
canim yataginin altina birsey koydum yukselttim biraz aksam da yatti oyle yastikla masallah oglusuma
sen nasilsin derya??
Mrb iyi geceler benim oğluda 23 kasım 2009 doğumlu yeni katıldık aranıza
sekercik senin su tavuk corbasini yaptim cok guzel oldu hayatim tarifin icin cok tesekkurler hep yaparim tavuksuyuna corba ama unlusu zencefillisini ilk defa yaptim sayende ama ben malesef makarna suyu koydum senin gibi hamarat degilim anacim oyle manti falan acamadim...
meral ayni gun senin inciride oturttum ama incir yanliz kalmasin diye karsisina pirincide ekledim :))) yaparkende kendi kendime konusuyorum ya bu kiz niye once pirinci yapmis niye ayri ayri iki bardak sut felan diye islem bittikten sonra anladim iki ayri tarif oldugunu gec oldu ama olsun ikisinide karistirdim yedirdim efe cok beyendide mircan ihihiii pek orali olmadi oglum ye bak sutlac dedimsede yediremedim tepkisini cok net 'hic guzel degil'diyerek gosterdi cok bilmis olum ama ben ve efe yedik bence guzeldi canim ellerine saglik..
Mrb iyi geceler benim oğluda 23 kasım 2009 doğumlu yeni katıldık aranıza
sekercik senin su tavuk corbasini yaptim cok guzel oldu hayatim tarifin icin cok tesekkurler hep yaparim tavuksuyuna corba ama unlusu zencefillisini ilk defa yaptim sayende ama ben malesef makarna suyu koydum senin gibi hamarat degilim anacim oyle manti falan acamadim...
meral ayni gun senin inciride oturttum ama incir yanliz kalmasin diye karsisina pirincide ekledim :))) yaparkende kendi kendime konusuyorum ya bu kiz niye once pirinci yapmis niye ayri ayri iki bardak sut felan diye islem bittikten sonra anladim iki ayri tarif oldugunu gec oldu ama olsun ikisinide karistirdim yedirdim efe cok beyendide mircan ihihiii pek orali olmadi oglum ye bak sutlac dedimsede yediremedim tepkisini cok net 'hic guzel degil'diyerek gosterdi cok bilmis olum ama ben ve efe yedik bence guzeldi canim ellerine saglik..
ayyy sebnemcimmm alemsin valla ama bak efe beyler begenmis kucukler ya daha ne olsa hupletiyorlar bazen ben de gecen evde baska corba yok balik ta var un tarhanasi corbasina( baya eks)i balik karistirdim severek yedi babasi ihhhhh bu ne boyle yenir mi dedi ama oglum iyi kii babasi gibi dusunmuyordu
demek oyuncak bilgisayar verip yirtamayacagiz yine bizim bilgisayarlara sarkacaklar bidiklarrrr hic bosuna almayalimbugun ilk defa kahvaltida bildircin yumurtasi verdim ben de yedim alerji gibi birsey olmadi henuz olmzsa hergun versem mi sen hergun veriyor musun???
himmmm kirgiz yemekleri guzel oluyor demek bizim yemekleri hic bilmiyor sadece bana yardim ediyor ama nartan in herseyine kosturuyor hic kucagima aldirtmiyor zaten alamam artik sancilarim var kasiklarim da ayyy hayirlisiyla vakti zamaninda gelse ohhhh diyecegim
sebnem orada arkadasin var mi gorustugun yada ailece gorustugunuz?? esin de sagolsun guzel ilgileniyor ki gozun arkada kalmadan gidebiliyorsun yemekti uykuydu hallediyor benimki de oyle ama bulabilirsem beyefendiyicanim mircan ve efeyi alip ikisiyle disari cikabiliyor musun? efe dogdugunda ikiz araba mi kullandin mircan da kucuk ne de olsa yorulur araba ister uyku vakti olur nasil hallettin? ben napsam acaba iki araba lazim daha bana nartan 16 aylik olacak ikiz araba mi alsam yoksa napsam bilmiyorum dusun dusun dusunemiyorum....
gule gule sekercik iyi tatiller size......biz hicbir yere gidemiyoruz simdilik.....
ay ayyyy ulkesini ozlermis sebnemcigim kiyamam :85: ben sanaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?