2009 Kasm Anneleri

sebnem bunu bende çok yapıyorum lcwkiye girdimmi çıkamıyorum kendime bakacak zaman bile kalmıyo artık eşimle lcw girmeiyorum izin vermiyo hep çağana bakıyosun ben çok bunalıyorum diyorrr

annemin yanindayken buyuk bir alisveris merkezine gittik ilk magazaya girdik ve cocuk reyonunda takildik kaldik..guya bana biseyler almaya ciktik vaktimizin hepsi o cocuk reyonunda gecti annem beni surukluyo hadi yeter diye ben yapistim reyonlara bi kac gun sonra tek basima gittim annem tel aciyo nerdesin anne ben hala o magazadayim diyorum annem yerlere yatiyo kizim sen nerden geldin yoklar ulkesindenmi diye dalga geciyo baska magazalarda var oraya bak bi yerde takilma dediysede dinlemedim baska magazalar daha guzeldiiii ama param bitmisti kendimede iki parca bisey aldim annemin zoruyla o kadar

öyle oluyo canım bana gelince para kalmıyo öbür aya diye diye kış bitcek zaten geçen haftada aynısı oldu %70 indirimler vardı kışlıklarda ama para kalmadı ay sonuna kadar ne yapcam diye düşündüm ve alamadımmmm ama isyanlardayım çıkıp kendime bol bol alşveriş yapmak istiyorum

ben yeni aldim yani kanadaya geldikten sonra listedeki kisiler hep akraba es dost..esiminde tanidigi kisiler..kimseden arkadaslik teklifi gelmedi eee ne kadar guzel oldugum meydanda bak...senin gibi guzel hatunu goruyolar tabii yollarlar arkadaslik...esim sifremi msn sifremi burayi herseyimi bilir kafasina esdikce bakar bakmaz...

kiz nerdeyse soyledigine bende inanacagim heee....ufak atta civcivler yesin ahuymus suymus o ne kiz inanmayin siz ona kendini anlatiyor size

evet canım avatardaki benim saçlarım o zaman bayrak kırmızısıydı ama şimdi kendi saç rengim boyatmıycam bir süre saçlarım çok yıprandı

kizlarr sizi ve bebisleri cok cok opuyorum artik cift gormeye basladim biraz yatayim ben sizin gibi genc degilim yaslandim anca bu kadar akabiliyorum gecelere saat 6.30 sabah en azindan 8 kadar uyuyayim nasil olsa guguklu saatler o zaman uyanir

kizlarr sizi ve bebisleri cok cok opuyorum artik cift gormeye basladim biraz yatayim ben sizin gibi genc degilim yaslandim anca bu kadar akabiliyorum gecelere saat 6.30 sabah en azindan 8 kadar uyuyayim nasil olsa guguklu saatler o zaman uyanir

tamam canım yatda dinlen azcık bend eöpüyorum sizleri

birseyler atistirmasam izafiyetten gidebilirdim en sevdigim seyi yedim kasarli tost o kadar cok canim cekiyor ki bebek tost seklinde dogarsa sasirmayacagim

kizlar seneye 2 yas kiyafetleri aldiniz mi bebislere indirimden bencesaret edip alamadim olmazlarsa diye bazi kiyafetler dar oluyor mesela basima geldi kanz ve zaradan 1.5 yas kiyafetleri almistik kucuk geldiler 2 yas almak yani degistirmek zorunda kaldim o yuzden cesaret edip alamadim indirimden....

sebnemcigim ben de bazi alisveris siteleri var amerikanin maceys mesela yada nine west in siteleri oradan birsey begenirsem kardesime siparis veriyorum buradan cok cok ucuza aliyorum cuzdan ayakkabi bot canta buluz demek orasi kanada dan daha ucuz en azindan cesit daha coktur sanirim....

lcw de guzel şeyler oluyor,kalıtelı de.ben mert için hiç almadım ama doğduğunda,doğum gununde gelen hediyelerin çogu lcw dendi.seneye kullanacağı bir kotla bir montta var oradan.kış başında alışverişi yaptım bır dahada birsey almadı.yaza artık birseyler alırım..

seneye için alışveriş yapsam mı sorusu benimde kafamı kurcalıyor.dun zara ya ve mothercare baktım,epey indirim var,elimde patlarsa diye vazgeçtım.

2 yaşından küçük bir çocuğun günlük alması gereken besin miktarları;

500 gr (2,5 bardak) Süt ya da Ayran
20 gr (yarım kibrit kutusu - 1 karpere yakın) Peynir
30 gr ( 1 normal boy köfte kadar) Et-Tavuk ya da Balık
50 gr ( 1 yumurta sarısının yarısı kadar) Yumurta
30 gr (2 yemek kaşığı) Baklagil
250 gr taze sebze ya da meyve
50 gr (2 dilim) ekmek
40 gr (2 yemek kaşığı) pirinç - makarna - bulgur
20 gr (1 tatlı kaşığı) bal - reçel - pekmez
15 gr (1 tatlı kaşığı) yağ
30 gr (1 tatlı kaşığı) şeker

mert uyurken dayanamadım,evimi süpürdum sildim,çamaşırlarım kurumuş yerleştırdim.yemekleri hazırladım,rahatladım:)
bu bebeğin dolapları talan etmesi canımı sıkıyor artık gunde yuz kere dolap duzeltıyorum,tez zamanda kılıt almam lazım,yettı artık55:

canim mutfak ve arada ki dolaplar hep kilitli ama yatak odasindakiler oyle kilitlenecek cinsten degil tek care onu oraya hic sokmamak elimden geldigince tabi yoksa zor sen kilitlemedin mi hala? peki kimyasal ev temizleme malzemelrini falan naptin mutfakta banyo da bir an once hallet bence cok tehlikeli canimmmm

slm kızlar nbrsiniz. bayaadır takipçinizim ama oğlum yüzünden pek katılamıorum aranıza. bu güvenlik konusunda ben de çok çektim. soarn arkadaşlara belki çözüm olur diye yazıorum. ben yatak odasında tuvalet ay nasının çekmecekerini kilitledim. kozmetikleri, iğne iplik, epilasyon ürünleri vs buralara saklıorum. çorap gözlerim felan kilitli değil ama dağıtıo oraları ama o kadar da olucak dedim oraları kilitlemedim. kimyasalları mutfak dolaplarından birinin altına koydum. orayı da kilitledim. mutfak dolaplarım kilitli tamamen. kilitli derken bazıları yarım açılıo ama dağıtamıo gene de. bıçakları felan koyduğum dolapları tamamen kilitledim ulaşamıor hiçbir şekilde. kendi odasındaki çekmeceleri felan da kilitledim dağıtmasın diye. çorap ve çamaşır gözüm ve gardroplar hariç biryere ulaşamıot rahat sayılırım yani. en azından güvenli. eğer gene de anlamadık görelim derseniz uygun bir zamanda foto da ekleyebilrim.

hoşgeldin canım burdan takip etmeye devam et çok güzel bilgiler öğreniyoruz burda birbirimizden çokda hoş sohbetlerimiz oluyo....

yatak odasi dolaplarim icin uygun bir kilit ariyorum bakalim arastirayim sagol verdigin bilgi icin yine bekleri z ara sira yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…