sebnem bunu bende çok yapıyorum lcwkiye girdimmi çıkamıyorum kendime bakacak zaman bile kalmıyo artık eşimle lcw girmeiyorum izin vermiyo hep çağana bakıyosun ben çok bunalıyorum diyorrr
annemin yanindayken buyuk bir alisveris merkezine gittik ilk magazaya girdik ve cocuk reyonunda takildik kaldik..guya bana biseyler almaya ciktik vaktimizin hepsi o cocuk reyonunda gecti annem beni surukluyo hadi yeter diye ben yapistim reyonlara bi kac gun sonra tek basima gittim annem tel aciyo nerdesin anne ben hala o magazadayim diyorum annem yerlere yatiyo kizim sen nerden geldin yoklar ulkesindenmi diye dalga geciyo baska magazalarda var oraya bak bi yerde takilma dediysede dinlemedim baska magazalar daha guzeldiiii ama param bitmisti kendimede iki parca bisey aldim annemin zoruyla o kadar
canim face yeni ciktiginda acemilik iste yapmamisiz oyle seyler arkadasklarin arkadaslari gormus teklifler falan dellendi tabi kocam zaten ozunde kiskanclik var
bir de beni dusunun koca karinla ama kocam boyle daha hos oldugumu sexi oldugumu soyluyor icimi rahatlatmak icin mi bilemem ama biraz biraz suslenmeye makyaj yapmaya kuafore gitmryr fon cektirmeye calisiyorum ama cok hamis kiyafeti aldim valla trendi seyler hos seyler iste kendimi ne kadar iyi hissetsem o kadar iyi tabi
haa doğru soyluyor ben gordum şebnemi aynen oyle,hiç gorme daha iyi
şaka tabiki o da sızler gibi tam bir ahu...eli yuzu duzgun bir içim su...
derya hep yazayım diyorum unuyuyorum avatardakı sensin deme ne guzel gelin olmuşsan maşallah.saçlar da kırmızı,pek yakıışmış
haa doğru soyluyor ben gordum şebnemi aynen oyle,hiç gorme daha iyi
şaka tabiki o da sızler gibi tam bir ahu...eli yuzu duzgun bir içim su...
derya hep yazayım diyorum unuyuyorum avatardakı sensin deme ne guzel gelin olmuşsan maşallah.saçlar da kırmızı,pek yakıışmış
kizlarr sizi ve bebisleri cok cok opuyorum artik cift gormeye basladim biraz yatayim ben sizin gibi genc degilim yaslandim anca bu kadar akabiliyorum gecelere saat 6.30 sabah en azindan 8 kadar uyuyayim nasil olsa guguklu saatler o zaman uyanir
mert uyurken dayanamadım,evimi süpürdum sildim,çamaşırlarım kurumuş yerleştırdim.yemekleri hazırladım,rahatladım:)
bu bebeğin dolapları talan etmesi canımı sıkıyor artık gunde yuz kere dolap duzeltıyorum,tez zamanda kılıt almam lazım,yettı artık55:
slm kızlar nbrsiniz. bayaadır takipçinizim ama oğlum yüzünden pek katılamıorum aranıza. bu güvenlik konusunda ben de çok çektim. soarn arkadaşlara belki çözüm olur diye yazıorum. ben yatak odasında tuvalet ay nasının çekmecekerini kilitledim. kozmetikleri, iğne iplik, epilasyon ürünleri vs buralara saklıorum. çorap gözlerim felan kilitli değil ama dağıtıo oraları ama o kadar da olucak dedim oraları kilitlemedim. kimyasalları mutfak dolaplarından birinin altına koydum. orayı da kilitledim. mutfak dolaplarım kilitli tamamen. kilitli derken bazıları yarım açılıo ama dağıtamıo gene de. bıçakları felan koyduğum dolapları tamamen kilitledim ulaşamıor hiçbir şekilde. kendi odasındaki çekmeceleri felan da kilitledim dağıtmasın diye. çorap ve çamaşır gözüm ve gardroplar hariç biryere ulaşamıot rahat sayılırım yani. en azından güvenli. eğer gene de anlamadık görelim derseniz uygun bir zamanda foto da ekleyebilrim.
hoşgeldin canım burdan takip etmeye devam et çok güzel bilgiler öğreniyoruz burda birbirimizden çokda hoş sohbetlerimiz oluyo....
slm kızlar nbrsiniz. bayaadır takipçinizim ama oğlum yüzünden pek katılamıorum aranıza. bu güvenlik konusunda ben de çok çektim. soarn arkadaşlara belki çözüm olur diye yazıorum. ben yatak odasında tuvalet ay nasının çekmecekerini kilitledim. kozmetikleri, iğne iplik, epilasyon ürünleri vs buralara saklıorum. çorap gözlerim felan kilitli değil ama dağıtıo oraları ama o kadar da olucak dedim oraları kilitlemedim. kimyasalları mutfak dolaplarından birinin altına koydum. orayı da kilitledim. mutfak dolaplarım kilitli tamamen. kilitli derken bazıları yarım açılıo ama dağıtamıo gene de. bıçakları felan koyduğum dolapları tamamen kilitledim ulaşamıor hiçbir şekilde. kendi odasındaki çekmeceleri felan da kilitledim dağıtmasın diye. çorap ve çamaşır gözüm ve gardroplar hariç biryere ulaşamıot rahat sayılırım yani. en azından güvenli. eğer gene de anlamadık görelim derseniz uygun bir zamanda foto da ekleyebilrim.
deryaaaa naber canim nasilsin? baska topiklerde ne isin var gelsene ayol topigimizeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?