birseyler atistirmasam izafiyetten gidebilirdim en sevdigim seyi yedim kasarli tost o kadar cok canim cekiyor ki bebek tost seklinde dogarsa sasirmayacagim
amerikaya gidene kadar efeye hic bisey almadim cunku mircandan ona kaliyor hep bikac parcada annem gondermisti buraya oyle idare ettik..yazlik gene mircanin kuculmusleri var...efeye simdi giyecegi ve seneye kislik kiyafet aldim mircanada hem kislik hem yazlik aldim..yakin tarih giydirecegimi bir beden buyuk ilerde giyecegi iki numara buyuk aliyorum pek s IkIntI olmuyor...kizlar seneye 2 yas kiyafetleri aldiniz mi bebislere indirimden bencesaret edip alamadim olmazlarsa diye bazi kiyafetler dar oluyor mesela basima geldi kanz ve zaradan 1.5 yas kiyafetleri almistik kucuk geldiler 2 yas almak yani degistirmek zorunda kaldim o yuzden cesaret edip alamadim indirimden....
sebnemcigim ben de bazi alisveris siteleri var amerikanin maceys mesela yada nine west in siteleri oradan birsey begenirsem kardesime siparis veriyorum buradan cok cok ucuza aliyorum cuzdan ayakkabi bot canta buluz demek orasi kanada dan daha ucuz en azindan cesit daha coktur sanirim....
guldurdun beni yahuu tost seklince bebek hhahahah onu yersin artik hele bi dogurda
amerikaya gidene kadar efeye hic bisey almadim cunku mircandan ona kaliyor hep bikac parcada annem gondermisti buraya oyle idare ettik..yazlik gene mircanin kuculmusleri var...efeye simdi giyecegi ve seneye kislik kiyafet aldim mircanada hem kislik hem yazlik aldim..yakin tarih giydirecegimi bir beden buyuk ilerde giyecegi iki numara buyuk aliyorum pek s IkIntI olmuyor...
evet nurancigim amerika cok ucuz yani en azindan buradan ucuz..hele bide ucuzluk zamanina denk gelmissen ki ben cristmis indirimine denk geldim acayip ucuzdu..gercek fiyat 500 $ alisveris yaptik 200$ odedik dusun artik indirimi...20 $ lik polar pijama 8 $ olmu,ikili sunger bob pijama 32$ dan 7 $ hele markali urunler nerdeyse bedava fiyatina aldim..efeye 20$ nike esofman takimi aldimayy fiyatlari gorunce insan cildirmis gibi oluyo valla hele bide oyle guzel kiz kiyafetleri vardiki annem tutmasa dogmamis kizima alicaktim nerdeysevictorya secret %50 indirimdeydi bir iki parcada kendime aldim :92: bunlardan... burada cok pahali anca indirimi beklicen ama genede pahali oluyo hersey...annem diyoki burada disari ciktinmi hic caktirmadan cebindeki son paraya kadar alir bu ulke..gercektende oyle sen kardesine bol bol yilbasi zamaninda siparis ver..eletronik bile o zamanda cok ucuzluyo bilginize
canim mutfak ve arada ki dolaplar hep kilitli ama yatak odasindakiler oyle kilitlenecek cinsten degil tek care onu oraya hic sokmamak elimden geldigince tabi yoksa zor sen kilitlemedin mi hala? peki kimyasal ev temizleme malzemelrini falan naptin mutfakta banyo da bir an once hallet bence cok tehlikeli canimmmm
geldim canım amann dengesizin biri çıkmış sapıkça bi topik açmış bende ona bakıyodum sen napıyosun uyumamışsın canım
derya hangi topik o çokk merak etım
birseyler atistirmasam izafiyetten gidebilirdim en sevdigim seyi yedim kasarli tost o kadar cok canim cekiyor ki bebek tost seklinde dogarsa sasirmayacagim
kizlar seneye 2 yas kiyafetleri aldiniz mi bebislere indirimden bencesaret edip alamadim olmazlarsa diye bazi kiyafetler dar oluyor mesela basima geldi kanz ve zaradan 1.5 yas kiyafetleri almistik kucuk geldiler 2 yas almak yani degistirmek zorunda kaldim o yuzden cesaret edip alamadim indirimden....
sebnemcigim ben de bazi alisveris siteleri var amerikanin maceys mesela yada nine west in siteleri oradan birsey begenirsem kardesime siparis veriyorum buradan cok cok ucuza aliyorum cuzdan ayakkabi bot canta buluz demek orasi kanada dan daha ucuz en azindan cesit daha coktur sanirim....
kapatmışlar canım oral sexsle ilgiliydi saçma sapan konular ya insanların özeline giriyolar işte...bu arada günaydın kasım annelerii nasılsınız?biz yine 6 da kalktık eşim 6 da gitti bugün mağazada 3 aylık sayımları varmış aksamda geç gelecekmiş galiba sağolsun çağanda 6 da uyandı kızkardeşim baktı 1 saat daha yattım ama yarım yamalak çamaşır attım makineye şimdide çağanı yatırdım 2 gündür çok huysuz ya sürekli mızmızlanyo hasta değil ama...bana çok düşkün olmaya basladı peşimi bırakmıyo kimsye gitmiyo hep arkamdan ağlıyo ne yapcam ya...
gunaydın deryacım nasılsınız,minik oğluşunla?
benim eşimde geç geliyor bu akşam her salı halı saha maçı oluyor.mert'te oyle canım mızmız devamlı bir şeyler istıyor vermeyınce bağırıyor.ağlayarak uyanıyor.yemeğini bitiriyor ama zorla.devamlı gece gunduz emmek istıyor.annee annee diye peşimde sureklı.
mert'e pipetten meyve suyu içmesini öğretiyorum hup dıye çek diye diye çekmeyı oğrendi ama arada paketi sıkıyor butun meyve suyu yuzunegeliyor ama çok eğleniyor,kahkahalarla guluyor.sıkmadan içmeyı başarsa çok iyi olacak sut falanda veririm ozellıkle dışarda iyi olur.
mert'in yoğurdunu yedirip,uyutacağım.gelirim yıne bugun pek işim yok sadece kek yapacağım
bugunu kendime tatıl ilan ediyorum
kizlarrr cok mutluyum nartan sabahlari artik anneeee annneeeee diyerek uyaniyor ama dun saat 6.30 da anneeee diye bagirmaya basladi ayyy baktim cok erken gitmedim yanina sonra tekrar uyudu saat 8 de uyandi anne dese de kiyamadim ana yanina gitmedim alismasin o saatte uyanmaya cok zor ya uykunun en tatli zamani
kizlarrr cok mutluyum nartan sabahlari artik anneeee annneeeee diyerek uyaniyor ama dun saat 6.30 da anneeee diye bagirmaya basladi ayyy baktim cok erken gitmedim yanina sonra tekrar uyudu saat 8 de uyandi anne dese de kiyamadim ana yanina gitmedim alismasin o saatte uyanmaya cok zor ya uykunun en tatli zamani
selam kizlar kacirmisim sizleri bebek arabasi bakiyorum annem amerikaya gidiyor ya oradan siparis
verebilirim belki arada baya fiat farki var ama getirmesi de zor olacak bilmiyorum napsam?///????
biz de nartan a bezelye yaptik annemle yardimci izinli bugun ve nartan istahli gunlerinde sanirim mamaama mama mamam diye bagiriyor yemegin pismesini bekliyor sonra banyo yapip oglen uykusu arada ugrarim burada olursaniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?