ohhh çok güzel yapıyosun bend eöyle yapıcam aksama yemeğimde var zaten hadi sen mertin yoğurdunu yedir kekini yap sonra bizede kargoyla yolla
Taga 2. Çocuk Oturma Ünitesi - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey! kizlar tam bana uygun ikisini de at arabaya ohhh tabi bunu icin bisiklet yolu olan bisikletlilere saygili davranilan miami de falan yasamam gerekiyor burada nerede sahilde oturuyorum gerci yuruyus yolu var ama yine de guvenemiyorum cok hos degil mi?[/QUOTE
guzelmiş,fiyatıda guzelmış sadece 2i unıtesi 299,00 aletın aslı 3,999,00tl.o parayı verip biraz daha ekleyıp araba alınır:)
nuran'ın kekini yapamadım havuç az kalmış evde.haftaya kaldı.ama onun yerine elmalı turta yaptım.ondan gondersem olur mu?
nuran'ın kekini yapamadım havuç az kalmış evde.haftaya kaldı.ama onun yerine elmalı turta yaptım.ondan gondersem olur mu?
kızlar verin adreslerinizi gonderiyorum size.
yumuşak oluyor,mertde yıyor.bir kaç hafta oncede yapmıştım.meyve puresinin içine ufaladım yedi.
senin kek tarifindekı gibi şekerin yarısını kullanıpyarım bardak pekmez ilave ettim bu sefer.rengi esmerleştı,tadıda süper oldu.
slm kızlar nasılsınız kuzucuklar nasıl epeydir giremedim işten çık eve git yemek vs derken gün bitiyo
birde iki kişi bir ufaklığın enerjisine yetişemiyoruz :)eymen uyuyuncada ev toparla ertesi gün hazırlığı vs vs
pipet çalışmalarına bende başladım ama şuan için pek iyi gittiğini söyleyemicem :)
elmalı turta ve havuçlu kek eymene bende yapıp ara öğün olarak veriyorum yanlız turtaya şeker yerine pekmez hiç aklıma gelmemişti ilk fırsatta denicem bu topiğe iyiki girmişim herkesten yeni şeyler öğreniyorum iyiki varsınız
hemen yazıyorum
hamuru:
125 gr yumuşatılmış margarin(30 dk kadr oda sıcaklığında bekletıyorum)
1/2 su br süt
1/2 su bardağı ayçiçek yada mısır özu yağı
1 su bardağı toz şeker(1/2 şeker,1/2 pekmez koydum)
1 adet yumurta
3 su br un
1/2 paket kabartma tozu
harcı:
3 adet orta buyukte elma
1/2 su br ceviz
1 çay kaşiği tarçın
elmaları kük küp dogra,dovülmüş ceviz ve tarçını ekle
hamur malzemelerini karıştırıp,hamuru yap.(hamur kekten biraz katı oluyor.)hamuru 2 ye böl yağlanmış tepsiye yay.harcı araya dok.diğer parçayıda aynı şekılde uzerine ser.çatal ile hamurda delikler aç.5 dk onceden ısıtılmış fırında kek ayarlarında pişir.bende turta kalıbı var onda pişiriyorum.pişince kalıptan çıkar ve uzerine pudra şekeri serp(serpilmesede oluyor)
afiyet olsunnn
merhaba,:80:
bende 2009 ekim annesiyim topikte dolaşırken tarifiniz gözüme takıldı.lezzetli görünüyor.yapmak istedim fakat bi sorum var;
bu malzemeler normal bir fırın tepsisine uyarmı yoksa iki katı malzememi koymak gerekir acaba??:26::26:
nazar boncugu taksaydin sekerim ben diyorum da bende de yok cok hareketli ya cataligne acilir batar falan diye korkuyorum
slm kızlar nasılsınız danışmak istediğim bi konu var banyodan sonra bebişlerin saçını kurutuyomusunuz makinayla yoksa havlylamı kuruluyosunuz benim kızımın fazla saçı yok ama yinede ıslak kalıyo korkuyom bende hasta olur die havluyla pek kurulanmıyo makinadanda ödü kopuyo halbuki ilk 7ay kolikti fönle uyurdu ah ah güzel oynatıyolar valla bizi hehe...turtayı bende denicem saol arkadaşım...
selam kizlar kacirmisim sizleri bebek arabasi bakiyorum annem amerikaya gidiyor ya oradan siparis
verebilirim belki arada baya fiat farki var ama getirmesi de zor olacak bilmiyorum napsam?///????
biz de nartan a bezelye yaptik annemle yardimci izinli bugun ve nartan istahli gunlerinde sanirim mamaama mama mamam diye bagiriyor yemegin pismesini bekliyor sonra banyo yapip oglen uykusu arada ugrarim burada olursaniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?